homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie mare-12

#210 2010-02-02 18:28:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: atentie mare

big_smile ma bucur

oricum, statutul de ambalaj ofera mai multe satisfactii decat suna... asta asa, apropo de subiect tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#211 2010-02-03 10:25:40

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

april sunset a scris:

in fiecare zi suport incultura a cel putin 15 colege care pun manele la tel si danseaza, spunand "hai X da din cur asa ca aia din videoclip", tipa, se cearta, se iau la bataie. cand alti colegi raspund in clasa, ele rad ca niste pitipoance "aa, uite la A ce stie, tocilaraaa, o sa mori devreme ba daca mai inveti asa". si asta nu se intampla intr-un liceu vai de mama lui, ci intr-un "colegiu de prestigiu", cum se lauda directorul care nu ia nici o masura impotriva vacilor astora pt ca au cunostinte pe la minister si mai stiu eu unde. asa, ca o ironie, stii cateva din ele ce vor sa faca mai departe? academie, medicina, politica...

signof10  supa
teoria conspiratiei (cu indobitocirea populatiei), pare atat de plauzibila cand vezi ce se intampla deja...  sad

#212 2010-02-03 10:40:04

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

anca90 a scris:

april sunset a scris:

in fiecare zi suport incultura a cel putin 15 colege care pun manele la tel si danseaza, spunand "hai X da din cur asa ca aia din videoclip", tipa, se cearta, se iau la bataie. cand alti colegi raspund in clasa, ele rad ca niste pitipoance "aa, uite la A ce stie, tocilaraaa, o sa mori devreme ba daca mai inveti asa". si asta nu se intampla intr-un liceu vai de mama lui, ci intr-un "colegiu de prestigiu", cum se lauda directorul care nu ia nici o masura impotriva vacilor astora pt ca au cunostinte pe la minister si mai stiu eu unde. asa, ca o ironie, stii cateva din ele ce vor sa faca mai departe? academie, medicina, politica...

signof10  supa
teoria conspiratiei (cu indobitocirea populatiei), pare atat de plauzibila cand vezi ce se intampla deja...  sad

medicina  cesafac  cesafac  cesafac

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-03 10:40:19)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#213 2010-02-03 11:54:06

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

mirik a scris:

anca90 a scris:

april sunset a scris:

signof10  supa

Politica... si ne mai miram ca suntem condusi de curve si analfabeti. smile

#214 2010-02-03 12:03:19

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ShineOfBlood a scris:

mirik a scris:

anca90 a scris:

signof10  supa

Politica... si ne mai miram ca suntem condusi de curve si analfabeti. smile

eu una nu ma mir, shine lol avem conducatorii pe care ii meritam.

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#215 2010-02-03 12:10:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu pe care ii meritam noi,cei putini cu IQ-ul la nivelul la care trebuie,ci cei pe care ii merita restul de 95% din populatia Romaniei,care are IQ-ul mai mic decat varsta.

#216 2010-02-03 12:29:26

april sunset
Insomniac member

ShineOfBlood a scris:

Nu pe care ii meritam noi,cei putini cu IQ-ul la nivelul la care trebuie,ci cei pe care ii merita restul de 95% din populatia Romaniei,care are IQ-ul mai mic decat varsta.

nu e vorba numai de iq, shine. dau exemplu profesorii (care se presupune ca au ceva in cap de vreme ce sunt profesori) ce au facut ei in ultimul timp? au iesit in strada cu pancarte atarnate la gat si cu fluierul in bot sa ceara marirea salariilor, conditii mai bune si altele. a nu se intelege ca am o problema cu asta, consider ca oamenii astia merita din plin un salariu mai mult decat decent pt munca pe care o fac, dar nu asa se face! iesi in strada si te milogesti de idiotii de la conducere. sau, ma rog, iesi odata, hai si de 2 ori, dar cand vezi ca nu te baga nici naiba in seama, stai ma la locul tau. mi se parea de-a dreptul penibil cand ii vedeam la tv cum tipau pe acolo ca isi vor drepturile respectate. majoritatea celor pe care i-am vazut erau in varsta, deci nu putea fi vorba de tinereii care termina in zilele noastre un colegiu si vin cu pretentii de mari profesori. clar oamenii aceia au un iq ridicat, dar la ce le-a folosit? la nimic, dupa parerea mea. e nevoie de mai mult, de un simt al realitatii, de demnitate si multe altele. deci acel 5% se reduce pe la vreo 3...mai dam ceteva exemple si se ajunge la 1-2%. cine sa-i reprezinte cand sunt mai mult decat o minoritate?

bebe V., soarele si luna

#217 2010-02-03 12:41:00

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai tocmai... aia nu-i inteligenta. Daca erau atat de inteligenti,apelau la alte mijloace,nu la manifestarea inutila in plina strada. Poti fi destept de sa zbarnai,dar sa nu ai habar cum sa actionezi la nevoie...si atunci cand nu esti in stare s-o folosesti,inteligenta devine prostie.

#218 2010-02-03 12:41:13

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu ne-am nascut in locul potrivit...  lyssna  supa

#219 2010-02-03 12:56:51

april sunset
Insomniac member

ShineOfBlood a scris:

Pai tocmai... aia nu-i inteligenta. Daca erau atat de inteligenti,apelau la alte mijloace,nu la manifestarea inutila in plina strada. Poti fi destept de sa zbarnai,dar sa nu ai habar cum sa actionezi la nevoie...si atunci cand nu esti in stare s-o folosesti,inteligenta devine prostie.

exact!

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.