homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie mare-11

#191 2010-02-02 12:38:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: atentie mare

nu stiu de ce eu cred in continuare ca e treaba fiecaruia cati copii face, daca face si de ce

#192 2010-02-02 12:44:12

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Ce abordare egoista.... Nu avortez ca o sa am remuscari toata viata, nu avortez ca sa populez planeta, etc...ii dau bucatica mea de paine, de parca ar trai numai cu paine...
Cine se gandeste la acel copil ca sufera toata viata intr-o societate in care sa ai bani, haine de firma si restul e o prioritate... Cum sa stai si sa il vezi ca nu are papuci pt iarna sau haine....cum poti sa il cresti daca absolut nimeni nu te ajuta?
Cum poti sa il lasi la orfelinat sau la usa spitalului ca pe un caiine....cate mame si-au aruncat copii...dupa ce i-au nascut. Poti sa ai copii dupa avort si poti sa ii faci cand ti doresti. Sunt multe de spus dar iubesc copiii mai mult de cat orice pe lumea asta si nu pot sa ii vad suferind...mi se rupe sufletul ... Si nu, nu am facut nici un avort dar am trait al naibi de greu si am avut o copilarie al naibi de urata.

#193 2010-02-02 12:58:25

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

heimdall a scris:

nu stiu de ce eu cred in continuare ca e treaba fiecaruia cati copii face, daca face si de ce

tummenupp

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#194 2010-02-02 13:12:08

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

SoareleMeu a scris:

intr-o societate in care sa ai bani, haine de firma si restul e o prioritate...

atat. fa tu avorturi fara numar daca asta e prioritatea ta in societate,e ok..

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#195 2010-02-02 13:18:31

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Pako a scris:

SoareleMeu a scris:

Esti un foarte controlling man, ca sa spun asa...

Publicitate

loading...

#196 2010-02-02 13:27:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

SoareleMeu a scris:

Poti sa ai copii dupa avort si poti sa ii faci cand ti doresti.

Tin sa te contrazic. Nasa mea a facut avort si dupa nu a mai putut avea copii. A trebuit sa ii scoata tot ce avea ca femeie dupa avort. Stiu ca ea a avut ghinion, dar adevarul este ca multe au avut ghinion dupa un chiuretaj.

#197 2010-02-02 13:40:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mai,intelegeti ca uneori pur si simplu nu se poate sa pastrezi un copil... cand provii dintr-o familie saraca lipita pamantului,si nu iti permiti nici macar sa frecventezi o facultate,nu poti adauga si un copil... pentru ca ar muri si el de foame (vedeti cazurile cu familii cu 5-6-7 copii care mor TOTI de foame,dar parintii i-au pastrat,ca de ce sa omoare un suflet nevinovat... mai bine sa il chinuie cu foamea,setea,frigul si mizeria) sau cazurile orfanilor... : fata orfana,ramane gravida,responsabilul o paraseste. Nu poti sa pastrezi un copil in situatiile astea...

#198 2010-02-02 13:53:32

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

kapitulation
Eu as pune in discutie un alt aspect: daca fetusul are malformatii sau e diagnosticat cu o boala care inseamna condamnarea la o viata chinuita, tot l-ati pastra?

Sau daca stiti ca suferiti de o boala mai mult sau mai putin grava transmisibila genetic si se intampla sa ramaneti insarcinate, cum procedati in cazul asta?

#199 2010-02-02 14:04:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member

In primul caz,nu l-as pastra. L-as supune la o viata de chin,neacceptare,discriminare si batjocura si as prefera sa ma fac vinovata de un avort decat de cele mentionate mai sus...pentru ca aia nu e viata.
In al doilea caz,da. Eu,ereditar vorbind,sunt predispusa la 5-6 feluri de cancer,diabet,probleme cu inima,probleme cu circulatia,probleme cu plamanii,probleme cu vederea,fibrom si scleroza in placi,si uite ca ai mei m-au facut. smile Si inca n-am nimic.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-02 14:26:48)

#200 2010-02-02 14:52:22

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Nu ai nimic pentru ca nu e obligatoriu sa le faci.Ce ai tu probabil sunt niste predispozitii dar asta nu inseamna ca o sa faci bolile respective.
Bunica mea a murit de cancer si bunicul de diabet. Tnx God, mama nu are nimic si nici noi...

#201 2010-02-02 14:55:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

La mine e vorba de multi membri ai familiei care sufera de bolile astea. Ca daca 3 rude foarte apropiate din 4 au avut diabet si cancer,scuze,dar eu cred ca e ceva mai mult decat o predispozitie. smile

#202 2010-02-02 16:07:17

Pako
Full member

SoareleMeu a scris:

Pako a scris:

SoareleMeu a scris:

daca spui tu..banii si hainele de firma sunt o prioritate...la dracu sa le ia de sentimente,de valori morale. in cazul asta si tu esti o foarte big disappointment ,ca sa spun asa rotfl2

n-as vrea sa jignesc pe nimeni cand spun asta,dar lasa high-life-ul unde ii e locul,aici vorbeam de viata unui copil. ca ala micu daca vine pe lume,nu se uita la tine daca ai firme peste firme,glitter,glamour sau daca traiesti intr-un cartier rezidential select.

cand nu intelegi sa faci diferenta intre o viata decenta si una opulenta,cand pentru tine e o prioritate sa ai haine de firma si bani,pt ca asta iti impune un anume standard ,un anume rang social ce iti permite sa pastrezi o sarcina,sa alegi daca dai viata sau omori un copil...ma intristez..stii de ce?pentru ca sunt tot mai multi care gandesc ca tine,superficialitatea atinge uneori cote alarmante,o sa ne conduca toti cocalarii in cativa ani iar noi,care mai avem vreo urma de principii si moralitate,vom fi prea putini si marginalizati. pentru ca ei fac 10 copii,in conditiile in care ii fac,si noi ne selectam sarcinile...pe asta nu il vreau,ca nu's pregatita...pe asta nu,ca plec la mare...poate la anul..ma mai gandesc dupa ce raman gravida.. mi-e sila.

PS: controlling man?cum ai ajuns la concluzia asta?

#203 2010-02-02 16:40:29

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Pako a scris:

pe asta nu il vreau,ca nu's pregatita...pe asta nu,ca plec la mare...poate la anul..ma mai gandesc dupa ce raman gravida..

rotfl2
Pako, de acord cu tine. adesea intervin superficialitatea si comoditatea. multe zic "nu-l tin, ca n-am bani sa-l cresc", fara sa evalueze cu adevarat situatia si toate aspectele.

dar, fiecare cu gandirea si alegerile proprii. are dreptate si heimdall:

heimdall a scris:

e treaba fiecaruia cati copii face, daca face si de ce

uzam tastele de pomana facand morala. e ca si cum am incerca sa convingem padurarii ca taierea masiva a copacilor e un lucru rau.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-02-02 16:41:04)

#204 2010-02-02 16:45:17

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Pako a scris:

SoareleMeu a scris:

Pako a scris:

daca spui tu..banii si hainele de firma sunt o prioritate...la dracu sa le ia de sentimente,de valori morale. in cazul asta si tu esti o foarte big disappointment ,ca sa spun asa rotfl2

n-as vrea sa jignesc pe nimeni cand spun asta,dar lasa high-life-ul unde ii e locul,aici vorbeam de viata unui copil. ca ala micu daca vine pe lume,nu se uita la tine daca ai firme peste firme,glitter,glamour sau daca traiesti intr-un cartier rezidential select.

cand nu intelegi sa faci diferenta intre o viata decenta si una opulenta,cand pentru tine e o prioritate sa ai haine de firma si bani,pt ca asta iti impune un anume standard ,un anume rang social ce iti permite sa pastrezi o sarcina,sa alegi daca dai viata sau omori un copil...ma intristez..stii de ce?pentru ca sunt tot mai multi care gandesc ca tine,superficialitatea atinge uneori cote alarmante,o sa ne conduca toti cocalarii in cativa ani iar noi,care mai avem vreo urma de principii si moralitate,vom fi prea putini si marginalizati.

pako se vede ca esti un om cu principii, dar putin cam idealist, cum au mai spus cativa pe aici. uita-te in jur, ti se pare ca tara asta este condusa de oameni inteligenti, cu principii? spune-mi cand ai vazut ultima oara la Tv oameni culti care sa vorbeasca despre o carte de exemplu sau sa aibe o discutie filosofica? eu una n-am mai vazut de foarteee mult timp asa ceva, in schimb o vad zilnic pe nikita si nu pe otv ca nu am postul, ci pe antena, pe protv, posturi de la care sa zicem ca am avea niste pretentii...sa zicem. deschide tv-ul si uita-te bine pako, cocalarii ne conduc, oamenii culti sunt de mult o minoritate in romania. tiganii au puterea, nenorocitii care au comis n infractiuni dar au scapat pt ca sunt pe mana cu institutiile tarii, mizerabilii care au dat in cap, au jefuit, au violat, a lor e tara, pako!

bebe V., soarele si luna

#205 2010-02-02 16:50:30

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

april sunset a scris:

pako se vede ca esti un om cu principii, dar putin cam idealist, cum au mai spus cativa pe aici. uita-te in jur, ti se pare ca tara asta este condusa de oameni inteligenti, cu principii? spune-mi cand ai vazut ultima oara la Tv oameni culti care sa vorbeasca despre o carte de exemplu sau sa aibe o discutie filosofica? eu una n-am mai vazut de foarteee mult timp asa ceva, in schimb o vad zilnic pe nikita si nu pe otv ca nu am postul, ci pe antena, pe protv, posturi de la care sa zicem ca am avea niste pretentii...sa zicem. deschide tv-ul si uita-te bine pako, cocalarii ne conduc, oamenii culti sunt de mult o minoritate in romania. tiganii au puterea, nenorocitii care au comis n infractiuni dar au scapat pt ca sunt pe mana cu institutiile tarii, mizerabilii care au dat in cap, au jefuit, au violat, a lor e tara, pako!

cata dreptate ai! [nu in legatura cu pako fiind idealist (nu ma bag in discutiile voastre) ci in legatura cu tot ceea ce ai spus pe urma] stii vorba aia : "mama prostilor e mereu gravida" ...asta se intampla in Romania bang cred ca cu asta am spus totul roll

#206 2010-02-02 17:32:58

Pako
Full member

april sunset a scris:

in primul rand iti multumesc pentru tonul calm si finetea cu care ti-ai spus punctul de vedere.apreciez asta.
eu sincer m-am cam lasat de sportul asta cu televizorul,ma uit foarte rar,nici nu prea am timp,dar nici nu ma atrage foarte mult.

sunt total de acord cu tine,cu exceptia unui singur aspect,pe care vreau sa il lamuresc. nu am inteles exact ce ar trebui sa fac eu,stiind ce am subliniat din ce ai spus tu.e ok,sunt de acord in totalitate,dar ce ar trebui sa facem noi,sa ne coboram la nivelul ala,sa incepem si noi sa facem magarii,sau pur si simplu sa ne resemnam,sa zicem ca ne meritam soarta si sa ne complacem in mocirla asta in care suntem afundati zi de zi?

PS: da,sunt un idealist incurabil,macar atat mi-a ramas.constiinta impacata,fruntea sus si mergem inainte.

Ultima oara a fost editat de Pako (2010-02-02 17:34:01)

#207 2010-02-02 18:00:44

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Pako a scris:

april sunset a scris:

in primul rand iti multumesc pentru tonul calm si finetea cu care ti-ai spus punctul de vedere.apreciez asta.
eu sincer m-am cam lasat de sportul asta cu televizorul,ma uit foarte rar,nici nu prea am timp,dar nici nu ma atrage foarte mult.

sunt total de acord cu tine,cu exceptia unui singur aspect,pe care vreau sa il lamuresc. nu am inteles exact ce ar trebui sa fac eu,stiind ce am subliniat din ce ai spus tu.e ok,sunt de acord in totalitate,dar ce ar trebui sa facem noi,sa ne coboram la nivelul ala,sa incepem si noi sa facem magarii,sau pur si simplu sa ne resemnam,sa zicem ca ne meritam soarta si sa ne complacem in mocirla asta in care suntem afundati zi de zi?

PS: da,sunt un idealist incurabil,macar atat mi-a ramas.constiinta impacata,fruntea sus si mergem inainte.

in curand o sa ma las si eu, nu de alta dar si alea 2 secunde pana schimb canalul mi se pare ca-mi atrofiaza creierul cand am ghinionul sa nimeresc pe protv in timpul marelui film state, de exemplu box

in nici un caz nu ar trebui sa ne coboram la nivelul acela de prostie crasa! spuneam doar ca acei cocalari de care vorbeai in postul anterior sunt deja "la putere", iar oamenii cu principii, care au ceva in cap sunt de mult marginalizati.
cat despre resemnare, eu am cam inceput sa ma obisnuiesc cu ea. e adevarat ca la varsta mea sunt abia la inceput de drum si n-ar trebui sa las valul asta de manelarie si prostie sa ma copleseasca, dar m-am saturat de atatia idioti. in fiecare zi suport incultura a cel putin 15 colege care pun manele la tel si danseaza, spunand "hai X da din cur asa ca aia din videoclip", tipa, se cearta, se iau la bataie. cand alti colegi raspund in clasa, ele rad ca niste pitipoance "aa, uite la A ce stie, tocilaraaa, o sa mori devreme ba daca mai inveti asa". si asta nu se intampla intr-un liceu vai de mama lui, ci intr-un "colegiu de prestigiu", cum se lauda directorul care nu ia nici o masura impotriva vacilor astora pt ca au cunostinte pe la minister si mai stiu eu unde. asa, ca o ironie, stii cateva din ele ce vor sa faca mai departe? academie, medicina, politica...

nu ma complac in mocirla asta care ne inconjoara, dar deocamdata nu am ce face. pe viitor aspir la o functie, care, dupa parerea mea, va fi de folos pt cativa oameni si poate atunci, voi reusi sa indrept cat de cat societatea asta....din punctul asta de vedere, eu sunt cea idealista, uneori realizez ca nu voi schimba nimic, alteori refuz sa cred ca nu mai e nici o sansa pt a ne indrepta.

sa stii ca singura care ne mai tine la suprafata este constiinta impacata si, cum ai spus, mergem inainte ca nu avem incotro. doar nu ne oprim noi din drum pt ca am ajuns o minoritate. si asa "ai batrani" spun de noua generatie ca va duce totul la dezastru, macar sa demonstram ca mai exista cativa care vor sa aibe grija de ceea ce ii inconjoara

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-02 18:04:55)

bebe V., soarele si luna

#208 2010-02-02 18:04:23

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pako buga applause

eu l-as pastra oricum, et, nu e dreptul meu sa decid ca n-are sanse...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#209 2010-02-02 18:25:46

Pako
Full member

katami a scris:

pako buga applause

eu l-as pastra oricum, et, nu e dreptul meu sa decid ca n-are sanse...

nu pot sa ma abtin,semnatura ta ma amuza teribil rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.