Atentie mare-9
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
Re: atentie mare
Cu riscul de a naste controverse, in situatia actuala din Romania si cea personala, ipotetic vorbind, daca as ramane insarcinata (ceea ce nu cred ca este cazul, pt ca ma protejez ), pot afirma cu toata sinceritatea ca as face avort. Nu, nu sunt impotriva uciderii copiilor (desi, dupa alte pareri prin simplul fapt ca te protejezi ucizi), insa nu as face un copil in conditiile in care as fi pe deplin constienta ca nu`i pot oferi nimic din ceea ce ii trebuie. Eu am fost un copil foarte dorit si parintii mei au facut totul pentru mine, daca imi doream ceva primeam; insa alea au fost alte vremuri ... in ziua de azi nu mai ai siguranta zilei de maine pentru tine, dar mai ales sa mai ai si un copil ...
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
bine a zis cine a zis mai devreme ca pana nu vezi 2 linii pe testul de sarcina nu prea poti sa-ti dai cu parerea.....mie mi s-a intamplat odata sa se rupa prezervativul fix in toiul perioadei fertile! am luat postinor si pe urma am stat cu frica la gandul celor 2 procente de esec! mi-am zis ca o sa fac avort daca e sa fi ramas, nici macar nu mi-am pus problema sa cer sfatul cuiva!!!! din fericire, testele de sarcina au iesit negative si mi-a venit menstruatia! atunci am stat si m-am gandit ca poate daca as fi ramas insarcinata ar fi fost posibil sa ma cuprinda un anumit sentiment, sa incep sa simt ceva pentru fiinta din mine, si sa nu am curaj sa fac avort!
de asta acum prefer sa nu zic nimic! pur si simplu nu stiu daca as fi capabila sau nu sa fac avort!!!! pur si simplu nu vreau sa ma gandesc la asta fara sa fiu pusa in situatia asta!!!! si daca voi fi vreodata pusa in situatia de a alege daca sa pastrez sau nu copilul, nu m-ar interesa sfatul nimanui, nici macar parerea tatalui copilului nu m-ar interesa, indiferent daca ar fi un barbat de pe strada pe care am sarit in calduri sau "barbatul vietii mele" .... pur si simplu as lua decizia care m-ar impaca PE MINE cel mai mult!
si consider ca nu am NICI CEL MAI MIC DREPT sa judec pe oricine pentru orice decizie ar lua!!! nu e copilul meu, nu eu l-am conceput, nu ma priveste ce fac altii, in special daca acei altii sunt niste oameni pe care nu ii cunosc, despre care habar n-am ce au in minte si in suflet, despre viata carora nu stiu nimic!
aaa, si repet: fata care a initiat topicul nu a cerut niciun sfat!.....sfaturile se dau atunci cand se cer!
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
ce dragut e !!
exact cazul asta il povesteam si eu cu cateva pagini in urma. numai ca la noi, cuvantul medicului a avut greutate.
maine imi vine nepotelul-finut in vizita, dupa multe saptamani. abia astept
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Pako a scris:LadyPink a scris:Pai erau sa ma omoare Dar nu pentru ca erau prea tineri, ci prea batrani cand a ramas mama gravida cu mine. Si, teoretic, ar fi trebuit sa mai am vreo 3 frati sau surori pe langa asta pe care il am. Si probabil sa stam intr-o garsoniera ca sa avem bani de intretinere, alimente, scoala, haine etc. Dar ce fericire ar fi fost pe capul nostru!! Si aia cu orfelinatul... cred ca glumesti, nu? Sa fiu mandra ca l-am adus pe lume si pe urma l-am lasat in spital si apoi dus la un centru de plasament. Batut, violat etc? As fi tare mandra, e adevarat, i-as fi dat sansa vietii lui!
Pako, iar eu te invit sa iti cresti copilul cu iubire si strangeri in brate. Dar atat. Sa vezi daca iti iese figura. Iar obtuz e ala care nu poate sa vada si in afara credintelor proprii si a viziunii sale, nu cel care poate gandi si outside of the box. Nu sa accepte si sa ia in brate, doar sa inteleaga ca se mai intampla si altceva decat ce consideri tu ca se poate intampla. Asta asa, un pic offtopic
mi se pare cel putin grotesc sa te bucuri chiar si subtil ca fratilor tai nu li s-a acordat dreptul la viata ca sa ai tu mai multe.
Nu ma bucur, nu stiu de unde o scoti. Expuneam realitatea. Asta s-ar fi intamplat cel mai probabil daca in loc de 2 am fi fost 5 frati. Intelegi fara sa te oripilezi degeaba?
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
Pako a scris:#april: impresia mea e ca incerci sa periezi raspunsurile care nu-ti sunt favorabile astfel incat sa dai dreptate ambelor parti. nu am zis in nume de rau.
nu-i asa pako. vad ca nu m-am facut inteleasa, nu-i nimic, s-a mai intamplat, deci vina e la mine foarte scump nepotelul tau, are niste ochi si da, ai dreptate, nu prea ai cum sa-ti imaginezi cum ar fi fost sa nu se nasca. dar doar pt ca ai reusit s-o convingi pe sora ta sa-l pastreze, asta nu inseamna ca-i poti convinge pe toti. inteleg ca esti fericit pt ca, daca stai sa te gandesti, acest baietel e printre noi datorita tie, dar nu asa merge totul in viata. ai parte de bucurii si de realizari, dar si de dezamagiri. oricat ai incerca sa le ocolesti pe cele din urma, nu poti, sau sa zicem ca reusesti, dar intr-o foarte mica masura.
V., soarele si luna
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Foarte dulce nepotelul, Pako, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Nu imi vine sa cred cat s-a scris in cateva ore.
Daca ar fi scris james primul msg in locul fetei alea cred ca pica din scaun de ras
- april sunset
- Insomniac member
PillBlast a scris:Nu imi vine sa cred cat s-a scris in cateva ore.
Daca ar fi scris james primul msg in locul fetei alea cred ca pica din scaun de ras
pillblast, totul e posibil mai ales ca se stie ca pe astfel de subiecte se ajunge la dezbateri serioase si "incendiare" imediat
Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-01 21:10:33)
V., soarele si luna
- space
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-14
BratzG a scris:space a scris:BratzG a scris:Ba da.Educatie=protectie
Nu cred ca tine numai de educatie. Cum iti explici ca Marea Britania are cele mai multe avorturi din Europa? In scoli, educatia sexuala e materie obligatorie, si totusi...
Eu stiam ca noi suntem fruntasi.Pai deageaba este in scoli daca ei nu dau 2 bani pe ea.
Crezi ca in Romania e mai apreciata educatia? Eu nu. Cred ca e tocmai invers, cu cat sunt mai educati, cu cat mai mult isi dau seama de ce inseamna a creste un copil, si de aici un numarul mare de avorturi. Nu ma intelegeti gresit, nu spun ca noi romanii suntem needucati, sau nu stim ce inseamna sa cresti un copil, dar depinde foarte mult si de propria experienta (a noastra de cand eram copii), precum si de asteptarile pentru viitor. Nu cred ca gresesc spunand ca in tarile din Vest nivelul de trai e mai ridicat. Asa ca parintii vor dori sa le ofere copiilor cel putin cat au primit ei cand erau copii, asa ca ma gandesc ca asta ar putea explica numarul ridicat de avorturi din tarile respective. In ceea ce priveste avortul in sine, m-am gandit de nenumarate ori ce as face si n-am ajuns la nicio concluzie. Tot ce pot sa fac e sa sper ca nu voi fi niciodata nevoita sa trec prin asa ceva si sa iau masurile necesare sa nu fiu nevoita. Asa ca nu pot sa le judec pe cele care au facut avort, in schimb le apreciez pe fetele care nu au facut.
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
eu,tu si restul lumii...
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
april sunset a scris:Pako a scris:#april: impresia mea e ca incerci sa periezi raspunsurile care nu-ti sunt favorabile astfel incat sa dai dreptate ambelor parti. nu am zis in nume de rau.
nu-i asa pako. vad ca nu m-am facut inteleasa, nu-i nimic, s-a mai intamplat, deci vina e la mine foarte scump nepotelul tau, are niste ochi si da, ai dreptate, nu prea ai cum sa-ti imaginezi cum ar fi fost sa nu se nasca. dar doar pt ca ai reusit s-o convingi pe sora ta sa-l pastreze, asta nu inseamna ca-i poti convinge pe toti. inteleg ca esti fericit pt ca, daca stai sa te gandesti, acest baietel e printre noi datorita tie, dar nu asa merge totul in viata. ai parte de bucurii si de realizari, dar si de dezamagiri. oricat ai incerca sa le ocolesti pe cele din urma, nu poti, sau sa zicem ca reusesti, dar intr-o foarte mica masura.
nu-i vina ta,poate am inteles si eu gresit
multumesc adina si ladypink pt urari
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
eu am scris mai sus ceva..si anume ca s-a vrut altceva cu acest topic...si nu sfaturi. voi nu ati observat in incendiarele voastre postari..pro si contra...ca aceasta fata nu a scris decat la inceput??? este exact ca la topicul ,,o saptam cu jessica,,....topic unde s-au batut campii... si aici sunteti acum total offtopic....
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
Pako, ce mumos e!!! Sa va traiasca!
- copilu
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-10-05
e superb Pako!! si eu m-as lauda cu asa frumos nepotel Sa fie sanatos si norocos!
fericita mamica de Teodora din 11.02.2012
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
wild_wind a scris:eu am scris mai sus ceva..si anume ca s-a vrut altceva cu acest topic...si nu sfaturi. voi nu ati observat in incendiarele voastre postari..pro si contra...ca aceasta fata nu a scris decat la inceput??? este exact ca la topicul ,,o saptam cu jessica,,....topic unde s-au batut campii... si aici sunteti acum total offtopic....
Eu nu inteleg de ce nu sunt interzise topicurile de genu asta, cele despre religie, politica & co asa cum sunt interzise topicurile despre droguri de exemplu. Mereu vor fi pareri pro si contra asa ca nu vad rostul lor. Eventual sunt "bune" pentru a starni scandaluri pentru ca asa cum s-a zis mai sus nu o sa schimbe X mentalitatea si principiile cuiva.
- april sunset
- Insomniac member
_Summer_ a scris:wild_wind a scris:eu am scris mai sus ceva..si anume ca s-a vrut altceva cu acest topic...si nu sfaturi. voi nu ati observat in incendiarele voastre postari..pro si contra...ca aceasta fata nu a scris decat la inceput??? este exact ca la topicul ,,o saptam cu jessica,,....topic unde s-au batut campii... si aici sunteti acum total offtopic....
Eu nu inteleg de ce nu sunt interzise topicurile de genu asta, cele despre religie, politica & co asa cum sunt interzise topicurile despre droguri de exemplu. Mereu vor fi pareri pro si contra asa ca nu vad rostul lor. Eventual sunt "bune" pentru a starni scandaluri pentru ca asa cum s-a zis mai sus nu o sa schimbe X mentalitatea si principiile cuiva.
pt ca se presupune ca suntem oameni civilizati, care stiu sa se controleze si sa se retraga atunci cand e cazul. iar uneori e chiar binevenita o altfel de opinie. mie una imi place sa vad cat de diferiti sunt oamenii in gandire, in fapte si totusi ne asemanam din atat de multe puncte de vedere. nu cred ca aici s-a exagerat cu ceva. e adevarat ca ma "infoiai" eu putin cand spuse pako de credibilitatea mea ca este indoielnica, dar nu sari cu insulte sau mai stiu eu ce, tocmai pt ca am primit o educatie si nu vreau sa ma fac de ras chiar daca absolut tot ce scriu este sub anonimat
V., soarele si luna
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Doamne cat se scrie pe aici!!!
hmm stau si citesc cu cata usurinta se afirma ca trebuie sa faci avort decat sa stai sa vezi ca n-ai sa-i dai un colt de paine copilului...ce ne place sa exageram!!!
Dupa cum va spuneam zilele trecute, eu sunt infiata.Mama mea era ingrijitoare la o scoala generala iar tatal meu avea semipareza si era pensionat pe caz de boala cu o pensie de nimic si au reusit sa ma creasca.In timp ce mama mea mergea la serviciu, tatal meu cu "o mana" (cum obisnuiam eu sa spun) m-a crescut de la 6 luni.Nu i-am auzit odata plangandu-se si nici eu nu imi amintesc sa ma fi plans vreodata ca-mi lipseste ceva atat de tare incat sa le reprosez asta (si atunci nu stiam ca sunt infiata).Oare voua v-ar fi fost mai greu decat lor?Nu cred!!! Aveti 2 maini?Aveti 2 picoare? Atunci sunteti perfect capabili sa cresteti un copil cu conditia sa va sacrificati confortul si buna starea materiala!!
Nu judec pe nimeni! Nu am acest drept!! Decizia ne apartine fiecaruia dintre noi dar ma doare sa aud astefel de afirmatii,astfel de scuze, cand stiu ca parintii mei nu au considerat niciodata ca sunt o povara pentru ei si pot spune ca s-au sacrificat.
Ultima oara a fost editat de mirik (2010-02-01 22:47:04)
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Dupa tot ce am citit aici, nu pot sa nu ma inteb: oare as fi o scorpie fara suflet daca as face avort? In conditiile in care am 26 de ani, un prieten stabil, relatia e ok (dar nu locuim impreuna), castig destul de bine, etc etc?
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|