Atentie mare-8
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
Re: atentie mare
smile_my a scris:off topic sunt si eu : fetelor, daca ramai insarcinata in facultate te poate exmatricula? de exemplu sunt in ultimul an, sfarsitul semestrului 1, in vara am liceenta, daca as fi acuma in prima luna pana prin vara as fi in luna a 6- a aproximativ. se poate sa nu ma lase sa intru in liceenta? sau asta depinde de facultate/profi?
In faculta ai voie sa te casatoresti si sa ai copii.
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
BratzG a scris:Cunosc cateva cazuri,fete care au nascut la 18 19 ani si cu ajutorul familiei se descurca.Nu e un capat de drum.
da, cu ajutorul familiei. dar daca nu ai avea acel ajutor? daca stii ca parintii tai ar reactiona foarte urat si ti-ar intoarce spatele? la cine ai apela pt acel sprijin de care ai avea atata nevoie?
V., soarele si luna
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
smile, nu te exmatriculeaza nimeni. eu am avut colege insarcinate si in anul 1 problema ar putea fi la liceu, ca nu esti majora, ca esti ex prost pt colegi, etc, dar la facultate nu se pun probleme din astea.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- pokemon
- Diamond member
BratzG a scris:Da,daca ai fost atat de prost ca sa NU te protejezi.Eu nu cred ca dupa un avort traiesti ca inainte. Cunosc cateva cazuri,fete care au nascut la 18 19 ani si cu ajutorul familiei se descurca.Nu e un capat de drum.
Doamne da cum vedeti viata alb-negru.Incredibil.Cine vrea ceva cu adevarat poate.Cine nu isi gaseste pretexte jalnice.
well, poti ramane insarcinata si printr-o eroare.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
majoritatea care ati scris aici,sunteti tineri,necasatoriti,etc,etc... cu riscul ca nasc controverse...va zic ceva.. fimiu nu a avut asa de multe lucruri in minunata noastra viata..insa dragoste si iubire din plin...L-am facut ptr ca mi l-am dorit si am incercat sa ii fie bine.. din pacate...acea dragoste din plin nu a fost de ajuns..ptr ca de multe ori nu tinea de foame... stiti cum te simti cand copilul tau vine acasa cu lacrimi in ochi ca el nu are asa lucruri frumoase ca ale colegului? si urmeaza intrebarea...eu de ce port de la second hand??eu de ce nu pot manca snickers??etc,etc,etc...nu vreau sa intru in viata mea personala prea mult,nici nu are rost... Am vrut sa subliniez ceva....ceva ce mi-a fost spus cu mare durere si care reflecta o realitate...si anume- NU EU AM CERUT SA MA NASC::CI TU M-AI VRUT! Copii nu cer sa se nasca...ci noi ii dorim ptr ca asa e legea firii..il doresti,vrei sa iti duca numele mai departe,vrei sa il faci cu barbatul iubit,etc,etc...iar un copil trebuie sa il faci atunci cand esti pregatit si cand ai ce sa ii dai sa manance... Lasati-ma cu teoriile voastre intelepte ...cu ce e bine si ce nu...faceti ptr voi ce e mai bine,insa liberul arbitru,e la fiecare...judecati-va pe voi..nu pe altii Ce usor e sa scrii lucruri despre care habar nu aveti...intrebati-va parintii cat de USOR a fost sa va faca si creasca pe majoritatea dintre voi...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- pokemon
- Diamond member
wild, mi-au dat lacrimile cand ai scris treaba cu 'nu eu am cerut sa ma nasc'. cred ca, fiind parinte, ti se rupe sufletul sa iti auzi copilul spunand asta. la fel cum, cred ca te doare si pe tine in aceeasi masura in care il doare si pe el, cand vrea ceva si nu ii poti oferi. da, dragoste si iubire. dar mai trebuie si altele. din pacate.
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Daca toata lumea ar gandi ca voi s`ar duce dracu toata specia umana.Gasiti un aspect negativ la orice. Bun,faci un copil cand ai o situatie decenta,ca nu esti Bill Gates sau Oprah sa fii in top 10.Daca copilu(Doamne fereste) sufera de o boala si tratamentele is super scumpe .Ce faci?ca oricum nu ai bani.In viata e vorba de riscuri.Poti sa nu`ti intreti copilu chiar si cu o situatie decenta.Daca el vrea un ferarri si tu nu poti sa`i cumperi?Poate se sinucide...in ziua de azi copiii se sinucid din cauza la un pc.Imaginati`va ce poate face un ferarri.
Hai sa nu mai gasim raspuns la orice.
Le:De acord cu tine Wild.E nevoie de mult mai mult decat iubire ca sa cresti un copi.Mai nici eu n`am avut parte de toate nebuniile,da pt asta nu am murit si lupt ca sa`mi fac un rost in viata.
Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-01 19:51:14)
eu,tu si restul lumii...
- april sunset
- Insomniac member
wild_wind a scris:majoritatea care ati scris aici,sunteti tineri,necasatoriti,etc,etc... cu riscul ca nasc controverse...va zic ceva.. fimiu nu a avut asa de multe lucruri in minunata noastra viata..insa dragoste si iubire din plin...L-am facut ptr ca mi l-am dorit si am incercat sa ii fie bine.. din pacate...acea dragoste din plin nu a fost de ajuns..ptr ca de multe ori nu tinea de foame... stiti cum te simti cand copilul tau vine acasa cu lacrimi in ochi ca el nu are asa lucruri frumoase ca ale colegului? si urmeaza intrebarea...eu de ce port de la second hand??eu de ce nu pot manca snickers??etc,etc,etc...nu vreau sa intru in viata mea personala prea mult,nici nu are rost... Am vrut sa subliniez ceva....ceva ce mi-a fost spus cu mare durere si care reflecta o realitate...si anume- NU EU AM CERUT SA MA NASC::CI TU M-AI VRUT! Copii nu cer sa se nasca...ci noi ii dorim ptr ca asa e legea firii..il doresti,vrei sa iti duca numele mai departe,vrei sa il faci cu barbatul iubit,etc,etc...iar un copil trebuie sa il faci atunci cand esti pregatit si cand ai ce sa ii dai sa manance... Lasati-ma cu teoriile voastre intelepte ...cu ce e bine si ce nu...faceti ptr voi ce e mai bine,insa liberul arbitru,e la fiecare...judecati-va pe voi..nu pe altii Ce usor e sa scrii lucruri despre care habar nu aveti...intrebati-va parintii cat de USOR a fost sa va faca si creasca pe majoritatea dintre voi...
esti o femeie puternica, wild_wind poate daca citesc despre o situatie reala, si anume a ta, vor intelege cat de cat cum sta treaba in viata reala
V., soarele si luna
- april sunset
- Insomniac member
BratzG a scris:Daca toata lumea ar gandi ca voi s`ar duce dracu toata specia umana.Gasiti un aspect negativ la orice. Bun,faci un copil cand ai o situatie decenta,ca nu esti Bill Gates sau Oprah sa fii in top 10.Daca copilu(Doamne fereste) sufera de o boala si tratamentele is super scumpe .Ce faci?ca oricum nu ai bani.In viata e vorba de riscuri.Poti sa nu`ti intreti copilu chiar si cu o situatie decenta.Daca el vrea un ferarri si tu nu poti sa`i cumperi?Poate se sinucide...in ziua de azi copiii se sinucid din cauza la un pc.Imaginati`va ce poate face un ferarri.
Hai sa nu mai gasim raspuns la orice.
ghici ce, bratz? chiar se va duce dracu toata specia umana si asta din cauza tuturor, nu doar din a celor care gandesc altfel decat "ar trebui"
V., soarele si luna
- pokemon
- Diamond member
Bratz, nu s-ar duce dracu' nimic. pur si simplu eu prefer calitatea, cantitatii. adica, prefer un copil facut atunci cand e momentul, altor 10 pe care i-as creste cu paine cu ceai. cat despre partea a doua a mesajului, la cel cu sanatatea e trist, dar macar stiu ca uneori nu se poate. asa cum stim, pana la urma si oamenii putred de bogati, mor. insa situatia e diferita. cat despre faza cu ferrari si altele asemenea, deja vorbim de snobism, nu de un trai decent.
Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-02-01 19:52:37)
- BratzG
- Sr. member
Spuneam asa.Chiar zilele astea am vazut la stiri un copil care s`o sinucis din cauza ca nu l`o lasat la calculator.
Eu sunt de acord cu voi.Eu o sa fac un copil cand o sa`mi permit sa`i ofer o viata cu adevarat buna.Eu mi`am exprimat punctul de vedere in legatura cu avortul.NU sunt si nu o sa fiu niciodata de acord.De aceea ma protejez si iau ac,ca mi`e frica s`o fac si cu prez.
eu,tu si restul lumii...
- wild_wind
- Platinum member
Nu trebuie sa citeasca nimeni ce am scris eu... eu am incercat sa va deschid ochii...ptr ca sunt parinte...ma uit la voi si il vad pe fimiu..un idealist,un visator...un,,pacifist,, ca pako....,insa...care habar nu are..ca si voi...cu ce se mananca meseria de parinte si ce responsabilitati trebuie sa ai. uitati-va pur si simplu la parintii vostrii si indiferent daca v-a lipsit ceva sau nu...iubiti-i ptr ca v-au adus pe lume,indiferent daca mai departe va va fi bine sau nu... asa e legea firii,nu trebuie sa cautati raspunsuri unde nu se vor date.
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
april sunset a scris:bine ai zis, pako, EI traiesc cu remuscarile, nu tu. deci hai s-o lasam asa. nu schimbi tu lumea, n-o schimb nici eu, n-o schimba nimeni. avorturi s-au facut si se vor face pana piere rasa umana si nimeni nu poate schimba asta!
tu iti modelezi opinia dupa fiecare mesaj,odata spui ceva,peste 5 minute e altfel.ai o credibilitate f mare.
LadyPink a scris:Pai erau sa ma omoare Dar nu pentru ca erau prea tineri, ci prea batrani cand a ramas mama gravida cu mine. Si, teoretic, ar fi trebuit sa mai am vreo 3 frati sau surori pe langa asta pe care il am. Si probabil sa stam intr-o garsoniera ca sa avem bani de intretinere, alimente, scoala, haine etc. Dar ce fericire ar fi fost pe capul nostru!! Si aia cu orfelinatul... cred ca glumesti, nu? Sa fiu mandra ca l-am adus pe lume si pe urma l-am lasat in spital si apoi dus la un centru de plasament. Batut, violat etc? As fi tare mandra, e adevarat, i-as fi dat sansa vietii lui!
Pako, iar eu te invit sa iti cresti copilul cu iubire si strangeri in brate. Dar atat. Sa vezi daca iti iese figura. Iar obtuz e ala care nu poate sa vada si in afara credintelor proprii si a viziunii sale, nu cel care poate gandi si outside of the box. Nu sa accepte si sa ia in brate, doar sa inteleaga ca se mai intampla si altceva decat ce consideri tu ca se poate intampla. Asta asa, un pic offtopic
mi se pare cel putin grotesc sa te bucuri chiar si subtil ca fratilor tai nu li s-a acordat dreptul la viata ca sa ai tu mai multe.
SoareleMeu a scris:Pako, se vede ca nu ai trait niciodata greu... tot offtopic sunt si eu:(
se vede? cam cat de clar se vede?nu am avut niciodata o viata usoara,sa stii,si de multe ori m am descurcat si am ajuns unde am ajuns pe cont propriu. eu vorbesc asa pentru ca am reusit sa ii schimb gandul de intrerupere a sarcinii surorii mele,si acum ma bucur de cel mai dulce nepotel,de fiecare data cand il strang in brate ma gandesc ca ar fi putut sa nu fi fost aici,datorita unei greseli, pe care am putut,din fericire,sa o repar,o conceptie gresita care ar fi refuzat nasterea unui copil minunat.
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- space
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-14
BratzG a scris:Ba da.Educatie=protectie
Nu cred ca tine numai de educatie. Cum iti explici ca Marea Britania are cele mai multe avorturi din Europa? In scoli, educatia sexuala e materie obligatorie, si totusi...
- wild_wind
- Platinum member
exact asta voiam eu sa scriu acum,space.. in austria,cu toate ca exista mult mai multa informare,raman fetele gravide intr-o veselie... si nu mai e vorba de educatie...
- BratzG
- Sr. member
space a scris:BratzG a scris:Ba da.Educatie=protectie
Nu cred ca tine numai de educatie. Cum iti explici ca Marea Britania are cele mai multe avorturi din Europa? In scoli, educatia sexuala e materie obligatorie, si totusi...
Eu stiam ca noi suntem fruntasi.Pai deageaba este in scoli daca ei nu dau 2 bani pe ea.
eu,tu si restul lumii...
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
Pako, tatal nepotelului unde-i acum? Ia pune poze daca tot te lauzi.
- april sunset
- Insomniac member
Pako a scris:april sunset a scris:bine ai zis, pako, EI traiesc cu remuscarile, nu tu. deci hai s-o lasam asa. nu schimbi tu lumea, n-o schimb nici eu, n-o schimba nimeni. avorturi s-au facut si se vor face pana piere rasa umana si nimeni nu poate schimba asta!
tu iti modelezi opinia dupa fiecare mesaj,odata spui ceva,peste 5 minute e altfel.ai o credibilitate f mare.
zau? spune-mi, unde anume m-am contrazis? sunt curioasa.
V., soarele si luna
- smile_my
- Banat
- Inregistrat: 2007-07-25
multumesc fetelor de raspunsuri
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|