homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie mare-6

#96 2010-02-01 18:09:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: atentie mare

Da, dar cu toate astea noi vorbind nu putem impiedica nici macar una din crimele care se petrec in lumea asta... si cu siguranta autorii lor platesc pentru ele intr-un fel sau altul
Eu sunt de parere ca daca nu pot face ceva util, mai bine imi vad de treaba
Preocuparea asta excesiva pentru ce fac ceilalti nu mi se pare ca nu ajuta pe nimeni... poate pe noi sa ne simtim mai bine, ca nu suntem in situatia respectiva

#97 2010-02-01 18:12:23

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

poate (si sper) ca va intra la un moment dat cineva indecis sau pe cale sa faca asa ceva si citind argumentele noastre il vom convinge sa nu faca o crima

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#98 2010-02-01 18:13:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asa sper si eu, dar asta nu ma face sa ma simt eu o persoana mai buna sau sa simt dispret fata de cei pe care nu i-am convins

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-02-01 18:14:31)

#99 2010-02-01 18:15:16

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Asta dupa parerea mea e aberatie.Avortul=crima.Cum sa  nu manifesti dispret in fata criminalilor? neutral

eu,tu si restul lumii...

#100 2010-02-01 18:16:11

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

BratzG a scris:

Ba da.Educatie=protectie

off...na, sa-mi fie de bine pt ca e vina mea, am deviat de la subiect si s-a ajuns intr-un punct mort din care trebuie sa ma intorc pt a ma face inteleasa cu adevarat.
asa e, educatie=protectie, dar ce sa stie bietii oameni care au crescut intr-o familie cu alti 10 membri sub un acoperis care sta sa cada pe ei? nu stiu nimic, decat ce au vazut si anume turnat copii pe banda rulanta si chinuit apoi pt ca nu se descurca.
terminand cu subiectul "oamenii strazii" ca m-am lungit aiurea, nu sunt deloc de acord cu cei care nu se protejeaza. nu suntem in epoca de piatra, sunt mijloace de protectie care mai de care, imposibil sa nu gasesti una care sa ti se potriveasca. in situatia asta, ar trebui sa-ti asumi consecintele. da' de unde? daca in epoca anticonceptionalelor, tu nu te protejezi, e clar ca nu ai maturitatea necesara sa realizezi ca e vina ta si sa raspunzi pt acel copil care trebuie sa se nasca.
dar daca vorbim de un cuplu responsabil care se protejeaza mereu, dar o pateste precum babyblue (prez rupt si postinor care nu-si face efectul) as intelege motivul pt care s-ar recurge la avort. ca sunt unii care nu o fac, bravo lor, dar asa cum ei au hotarat sa pastreze copilul, asa altii pot hotari sa n-o faca.
asta e parerea mea si nu cred ca e ceva ce m-ar face sa mi-o schimb.

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#101 2010-02-01 18:21:40

BratzG
Sr. member

Pai eu asta ziceam.Daca ar fi existat educatie,nu ar mai exista familii cu 10 copii.Eu spuneam mai mult de fete care au o situatie mai buna decat ei,care au terminat o facultate,sau un liceu si care recurg la avort pe cine stie ce motive.

eu,tu si restul lumii...

#102 2010-02-01 18:30:40

april sunset
Insomniac member

Pako a scris:

cat despre aia cu.. "vrea si el pantaloni ca ai lui X sau Y",stai tu linistita,ca am vazut copii saraci care au de multe ori caractere impecabile,care au ajuns oameni de valoare si si-au facut un rost in viata.

pe mine ma revolta sa vad unii oameni egoisti care considera ca pot decide viata unui copil,ca mai bine il omoara decat sa riste sa nu fie fericit.depinde ce intelegi tu prin fericire. daca prin fericire intelegi blugi de firma,pantofi jimmy choo si masini de fitze,sa stii ca nu multi am avut copilarii fericite atunci. tu-mi vorbesti de chestii superficiale,lucrurile esentiale care aduc fericirea nu se cumpara.

da pako si eu stiu persoane care au crescut foarte frumos fara toate "fitele" din ziua de azi si sunt oameni demni de tot respectul, asa cum stiu si oameni care au crescut in puf si-s vai de capul lor, n-au nici un scop in viata, nimic. ce am zis legat de importanta banilor mai sus n-ai observat, dar nu conteaza asta. si asa, ca fapt divers, fericirea pt mine nu consta in pantofi jimmy choo si alte chestii din astea wink m-am obisnuit sa fiu tratata ca o tipa superficiala, las impresia asta si celor cu care care fac cunostinta in viata reala, daramite intr-una virtuala. si in caz ca are vreo importanta, stiu cat de greu se fac banii, stiu ce eforturi fac ai mei pt a-mi fi mie bine, tocmai de asta sunt departe de a fi "superficiala" dar, asa cum am spus, n-am pretentia sa fiu vazuta asa cum sunt in realitate, fiecare cu parerea lui smile scuze pt  offtopic este ultimul

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-01 18:31:54)

bebe V., soarele si luna

#103 2010-02-01 18:39:16

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Daca ai putea creste un copil cu aer si apa... ne-ar mai trebui o planeta la cati s-ar naste!! Din pacate, chiar si fara sa-i oferi pantofi jimmy choo, tot nu poti sa-l hranesti doar cu iubire si zambete smile Chiar nu cred ca-i asa de usor si de la indeamana pe cat va inchipuiti voi.
Si iar veti spune ca atunci de ce nu s-a protejat, ca blabla si nu se mai termina niciodata discutia asta. E alegerea fiecarei femei si nu va influenteaza pe voi la modul personal cu absolut nimic. Dar ne place mult de tot sa ne dam toti mai catolici decat Papa si sa impartim judecati in stanga si in dreapta! Si mai ales sa ne inversunam, asta e la mare trecere aici pe forum smile

#104 2010-02-01 18:43:20

BratzG
Sr. member

In fine.

eu,tu si restul lumii...

#105 2010-02-01 18:46:29

copilu
Sr. member

LadyPink daca ai tai nu aveau bani sa te creasca preferai sa te fi omorat inainte sa te nasti? Nu cred. Exista orfelinatul asa prost cum e el dar ofera posibilitatea de a trai  sau de a alege daca vrei sa traiesti sau nu.

#106 2010-02-01 18:46:44

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

eu nu o sa mai scriu la acest topic,n-aveti decat sa credeti ce vreti,omorati-va copiii,doar voi traiti cu asta apoi. prosti suntem noi astia care nu incurajam avortul,sa faca ei ce vor,sa traiasca cu remuscarile o viata si sa-si asume faptele apoi. m-am saturat de niste minti obtuze care incearca sa puna in contexte favorabile si sa justifice crime.

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#107 2010-02-01 18:56:39

april sunset
Insomniac member

Pako a scris:

omorati-va copiii,doar voi traiti cu asta apoi. prosti suntem noi astia care nu incurajam avortul,sa faca ei ce vor,sa traiasca cu remuscarile o viata si sa-si asume faptele apoi.

bine ai zis, pako, EI traiesc cu remuscarile, nu tu. deci hai s-o lasam asa. nu schimbi tu lumea, n-o schimb nici eu, n-o schimba nimeni. avorturi s-au facut si se vor face pana piere rasa umana si nimeni nu poate schimba asta!

bebe V., soarele si luna

#108 2010-02-01 18:59:31

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pai erau sa ma omoare smile Dar nu pentru ca erau prea tineri, ci prea batrani cand a ramas mama gravida cu mine. Si, teoretic, ar fi trebuit sa mai am vreo 3 frati sau surori pe langa asta pe care il am. Si probabil sa stam intr-o garsoniera ca sa avem bani de intretinere, alimente, scoala, haine etc. Dar ce fericire ar fi fost pe capul nostru!!
Si aia cu orfelinatul... cred ca glumesti, nu? Sa fiu mandra ca l-am adus pe lume si pe urma l-am lasat in spital si apoi dus la un centru de plasament. Batut, violat etc? As fi tare mandra, e adevarat, i-as fi dat sansa vietii lui!

Pako, iar eu te invit sa iti cresti copilul cu iubire si strangeri in brate. Dar atat. Sa vezi daca iti iese figura. Iar obtuz e ala care nu poate sa vada si in afara credintelor proprii si a viziunii sale, nu cel care poate gandi si outside of the box. Nu sa accepte si sa ia in brate, doar sa inteleaga ca se mai intampla si altceva decat ce consideri tu ca se poate intampla.  Asta asa, un pic offtopic

#109 2010-02-01 19:10:10

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Pako, se vede ca nu ai trait niciodata greu... tot offtopic sunt si eu:(

#110 2010-02-01 19:10:18

copilu
Sr. member

si preferai sa te omoare mai bine decat sa traiesti in saracie?

#111 2010-02-01 19:14:58

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

tot off-topic si eu.
eu ma gandesc ca ok, dau nastere unui copil in conditiile in care sunt la limita saraciei. si daca acel copil va avea nevoie la nastere, ori imediat dupa, de cine stie ce tratamente costisitoare? ce ma fac? il las sa moara dupa ce i-am dat viata, pentru ca NU am efectiv cu ce sa il salvez.
si daca nu am lapte? ii dau apa chioara sa bea? il cresc cu ceaiuri?
si da, au fost cazuri in care fetele au pastrat copii. unele au avut sprijinul parintilor. dar daca nu il ai?
daca esti obligata sa stai acasa cu el si adio scoala?
ca vedem ca in zilele noastre nici daca ai studii superioare nu reusesti sa te descurci cum trebuie...
daca tatal copilului, in 2-3 ani pleaca, pt ca de cele mai multe ori dragostea asta la varste fragede nu prea reuseste sa treaca de proba timpului si tu ramai la 20 de ani, singura, fara ajutor, fara un servici si cu un copil care are NEVOI? ce faci?
d-aia copilul e bine sa vina in conditiile in care stii ca ii poti oferi niste conditii DECENTE.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#112 2010-02-01 19:21:49

BratzG
Sr. member

pokemon a scris:

tot off-topic si eu.
eu ma gandesc ca ok, dau nastere unui copil in conditiile in care sunt la limita saraciei. si daca acel copil va avea nevoie la nastere, ori imediat dupa, de cine stie ce tratamente costisitoare? ce ma fac? il las sa moara dupa ce i-am dat viata, pentru ca NU am efectiv cu ce sa il salvez.
si daca nu am lapte? ii dau apa chioara sa bea? il cresc cu ceaiuri?
si da, au fost cazuri in care fetele au pastrat copii. unele au avut sprijinul parintilor. dar daca nu il ai?
daca esti obligata sa stai acasa cu el si adio scoala?
ca vedem ca in zilele noastre nici daca ai studii superioare nu reusesti sa te descurci cum trebuie...
daca tatal copilului, in 2-3 ani pleaca, pt ca de cele mai multe ori dragostea asta la varste fragede nu prea reuseste sa treaca de proba timpului si tu ramai la 20 de ani, singura, fara ajutor, fara un servici si cu un copil care are NEVOI? ce faci?

d-aia copilul e bine sa vina in conditiile in care stii ca ii poti oferi niste conditii DECENTE.

Bine spus.

eu,tu si restul lumii...

#113 2010-02-01 19:23:35

april sunset
Insomniac member

copilu, nu ne mai intreba pe noi ce preferam. intreaba-i pe cei din orfelinate, de exemplu. mergi la ei cu intrebarea asta, la cei batuti, violati, vorba lui ladypink.

te cred pako, e greu sa vezi ca mai sunt si oameni care nu traiesc intr-un glob de cristal si stiu ce e aia viata grea, pacat de ei ca sunt niste minti obtuze care incearca sa justifice niste crime

bebe V., soarele si luna

#114 2010-02-01 19:24:58

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

e o lume nebuna in care azi chiar toata lumea face ce-i trece prin cap...si nu ma deranjeaza ca sustineti ca nu aveti cu ce...ma deranjeaza ca pentru confortul propriu preferi sa faci un avort si sa scapi de o viata in care trebuie sa cresti un copil nu?

decat sa sariti atat in capul lui pako mai bine v-ati apuca de facut ceva util...spre exemplu o campanie de informare in privinta contraceptivelor sau macar sa aveti grija sa nu vi se intample voua asta...

vai nu ii sariti in cap saracutzei de 22 de ani ca s-a gandit ea ca acum nu e momentul sa faca un copil, si prin urmare o sa avorteze...in schimb vine ea cu sfaturi ca sa nu faca nimeni asa ceva... dar cine iti da tie dreptul sa hotarasti ca nu e momentul cand tocmai a aparut un copil?!...deci...teoretic ar cam fi momentul...

niciodata nu o sa fii pregatit sa faci un copil...mereu ti se pare ca mai trebuie ceva, ca mai ai ceva de facut sau ceva de invatat ca sa fii un parinte bun...deci viata acelui copil depinde de ziua aia in care, desi stii ca nu e momentul te hotarasti sa il pastrezi sau nu, nu?

si dupa ce ti-ai facut de cap...te hotarasti simplu ca merita omorat? vai ce frumos!
eu am sfatuit-o pe blue sa faca un topic separat in care sa dea o lectie celor care fug de greutati si prefera sa ucida decat sa se sacrifice...

credeti ca ea la 18 ani, fara mama si in liceu a avut cu ce?...credeti ca i-a fost usor?credeti ca ii este?
de ce se teme domnisorica de 22 de ani?ca o sa o exmatriculeze de la facultate?ca o sa o arate colegii cu degetul?
dar daca nu e cu ce...nu e si gata...sau...cum era? ....aaaaa...nu e momentul...ya right!!

bunicul meu avea o vorba: cine vrea cu adevarat poate!! ...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.