homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie mare-4

#58 2010-02-01 10:17:05

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: atentie mare

nu a mai intrat/scris pentru ca nu asteapta nimic! pur si simplu a vrut sa traga un semnal de alarma catre cei care, la fel ca ea, nu sunt atenti cu metodele contraceptive! n-are voie omul sa scrie pe un forum decat ca sa ceara sfaturi sau ca sa astepte nu stiu ce? ....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#59 2010-02-01 12:33:40

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

dea_di a scris:

nu a mai intrat/scris pentru ca nu asteapta nimic! pur si simplu a vrut sa traga un semnal de alarma catre cei care, la fel ca ea, nu sunt atenti cu metodele contraceptive! n-are voie omul sa scrie pe un forum decat ca sa ceara sfaturi sau ca sa astepte nu stiu ce? ....

tocmai ce ziceam si eu..
Pako, nu ti s-a adresat direct, asa ca nu inteleg de ce ar trebui sa primeasca .ceva "de la tine". si nu inteleg: cine se cearta?
te implici cam mult wink

#60 2010-02-01 12:42:53

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

LadyPink a scris:

Pai, Mirik, daca il intrebi pe Extra... e absolut normal sa n-o comiti pana nu ti se da actu' de la primarie!

nu, pana nu primesti (daca ma exprim bine..) taina cununiei. iar biserica a decis ca oamenii sa fie cununati daca s-au casatorit si legal. altfel s-ar cununa toti cand le tuna iar oamenii aia s-ar desparti oricand au ei chef. cand ai si actul de la primarie te mai gandesti o data. e mai serioasa treaba.
cam asa s-ar explica...

in mod ideal, copiii ar trebui sa vina dupa casatorie, adica dupa debutul relatiei sexuale.

asta e in teorie, in practica....
sigur ca nu avortezi daca apar inainte, adica nu din motivul asta cretin: nu sunt casatorit, n-am act de la primarie..
fiecare stie mai bine ce situatie are.

#61 2010-02-01 13:15:51

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

din titlul topicului eu inteleg simplu ca fata a dorit sa atentioneze si alte domnisoare sa fie atente la metodele contraceptive si mai ales la administrarea corecta a ac
nu a venit sa ceara sfaturi, nu a venit sa primeasca oua si rosii in cap, nu a cerut nimic de la nimeni
a vrut pur si simplu sa dea un sfat, cine vrea sa-l inteleaga bine, cine nu, iar bine
felicitari celor care au avut copii de tineri si s-au descurcat
asta nu inseamna ca fiecare se va descurca intr-o astfel de situatie
nu mai sariti asa repede ca voi nu ati face niciodata un lucru sau altul pt ca niciodata nu stim cum vom reactiona atunci cand chiar ne aflam in acea situatie; viata ne rezerva atatea surprize ca ar trebui s-o luam mai usor cu acest 'niciodata'
nu stim nimic despre ea ca sa tragem noi concluzii rapide
mayra19, ceea ce spui tu in postul tau imi pare aberant rau si nu stiu daca sa rad sau sa plang pt gandirea ta
si btw, v-ati gandit ca nu a mai postat la subiectul ei pt ca a vazut avalansa de reprosuri? (pako, tie mai ales iti adresez aceasta intrebare)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#62 2010-02-01 13:25:29

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Mai...avortul nu e ceva normal.Totusi,traim intr`un secol in care exista atatea metode de contraceptie.Daca esti atat de nesabuit ca sa nu te protejezi,(ca deh,ai incredere in iubi sau in metoda calendarului) atunci taci si nu te mai plange-nu ma leg de nimeni,zic in general,sa nu se inteleaga gresit)

Postez un  clip mai dur,poate prea dur.Dar treziti`va la realitate!!!!

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#63 2010-02-01 13:36:11

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

BratzG a scris:

Mai...avortul nu e ceva normal.Totusi,traim intr`un secol in care exista atatea metode de contraceptie.Daca esti atat de nesabuit ca sa nu te protejezi,(ca deh,ai incredere in iubi sau in metoda calendarului) atunci taci si nu te mai plange-nu ma leg de nimeni,zic in general,sa nu se inteleaga gresit)

Misto atitudine, n-am ce zice!

#64 2010-02-01 13:38:17

BratzG
Sr. member

LadyPink a scris:

BratzG a scris:

Misto atitudine, n-am ce zice!

Pai si ce sa le zici?Bravo fata!?

Aici nu zic de fetele care s`au protejat si la care s`a rupt prezervativu,sau postinor nu a functionat.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-01 13:40:17)

eu,tu si restul lumii...

#65 2010-02-01 13:42:56

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ah, si crezi ca daca vii cu atitudinea asta o ajuti, nu?

#66 2010-02-01 13:43:58

BratzG
Sr. member

Nu.Macar incerc sa o conving ca avortul nu e o solutie.Daca i`o ars de placeri fara protectie,macar sa fie responsabila  si sa`si asume consecintele NU sa omoare un copil inocent.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-01 13:45:17)

eu,tu si restul lumii...

#67 2010-02-01 13:58:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

BratzG a scris:

Nu.Macar incerc sa o conving ca avortul nu e o solutie.Daca i`o ars de placeri fara protectie,macar sa fie responsabila  si sa`si asume consecintele NU sa omoare un copil inocent.

n-o s-o convingi, bratz! in astfel de situatii cand decizia e luata deja nu merge nici cu frumosul, nici "fortat" sa faci omul respectiv sa inteleaga ca alegerea facuta nu-i tocmai cea mai buna.
legat de asumarea consecintelor, nici asa ceva n-ai sa vezi. cati oameni raspund pt greselile pe care le fac? prea putini, de aia lumea e asa cum e.

bebe V., soarele si luna

#68 2010-02-01 14:04:27

BratzG
Sr. member

Eu is revoltata impotriva ăstora.Toata viata mea am condamnat laşitatea.

eu,tu si restul lumii...

#69 2010-02-01 14:49:58

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

cum doamne iarta-ma puteti sa vorbiti de lasitate intr-o astfel de situatie, n-am sa inteleg
este lasitate cand sunt constient ca nu-i pot oferi copilului macar strictul necesar, este lasitate cand stiu ca toata viata voi trai cu pacatul asta deasupra capului?!
nu sustin avortul, dar nici n-am sa omor cu pietre o femeie ce a luat aceasta decizie
ma rog

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#70 2010-02-01 14:58:46

BratzG
Sr. member

Eram sigura ca asa o sa  inteleaga.Nu omoara nimeni cu pietre.Dar e asa de greu sa previi decat sa tratezi?E greu sa te protejezi?Nu cred.

Un exemplu concret e BabyBlue care are toata admiratia mea buga  buga  .Nu a zis nimeni ca e usor sa cresti un copil ,dar cu ajutor din partea familiei se poate.Si daca faci un copil e musai sa te lasi de scoala ?Tocmai,copilul acela te stimuleaza sa faci ceva , sa ii oferi o viata mai buna.

eu,tu si restul lumii...

#71 2010-02-01 15:01:52

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

topicul asta a inceput sa degenereaza in altceva..

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#72 2010-02-01 15:10:18

BratzG
Sr. member

copilu a scris:

Nu asta a fost intentia mea supa

eu,tu si restul lumii...

#73 2010-02-01 15:18:50

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

copilu a scris:

ca majoritatea topicurilor in care se discuta probleme de genul acesteia, mai "delicate". asa cum de multe ori s-a spus, cele mai multe sfaturi sunt date pe banda rulanta pt ca nu ne punem in situatia cu care se confrunta cel care a cerut niste pareri. sunt curioasa cate din cele care au "condamnat-o" pe cea care a deschis topicul au analizat cu atentie situatia si s-au pus in locul ei. bratz, stiu ca am citit pe undeva ca ai 15 ani, sper sa nu gresesc, dar imi cer scuze dinainte daca nu am inteles bine. daca tu ai ramane gravida la varsta asta, doamne fereste, ce ai face? te-ai duce cu inima impacata la ai tai sa le spui ca vor fi bunici? eu una, recunosc ca nu as avea curajul asta si din multe alte puncte de vedere si eu as alege calea avortului. stiu, este condamnabil, dar asta e alegerea pe care as lua-o, din pacate...

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-01 15:19:36)

bebe V., soarele si luna

#74 2010-02-01 15:24:54

BratzG
Sr. member

am 19:)Ai mei au stiut din  a 2 `a zi de cand am inceput sa fac sex,stiu de ac din prima sap.Sunt foarte deschisi in privinta asta.In nici o secunda nu cred ca m`ar trimite sa fac avort si sa trec prin asemenea traume.M`ar sustine pana in ultima clipa.

De aceea tata m`a invatat de cand is mica ca intodeauna e mai bine sa previi,decat sa tratezi.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-01 15:27:40)

eu,tu si restul lumii...

#75 2010-02-01 15:36:05

BratzG
Sr. member

Eu nu cred ca as putea sa merg sa avortez.Inainte si eu ziceam ca as alege sa scap de copil,dar mi`a venit mintea la cap.Nu as putea trece niciodata peste asa ceva

eu,tu si restul lumii...

#76 2010-02-01 15:55:18

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

bubutadana a scris:

v-ati gandit ca nu a mai postat la subiectul ei pt ca a vazut avalansa de reprosuri?

da sa nu posteze,eu nu am nimic cu ea personal. eu am ceva cu valul asta de cretinism fara margini,de lasitate,cu lipsa asta de asumare a raspunderii,cu lipsa rationamentului,am o problema cu prostia crasa. da,cu astea am o problema. bai frate,daca nu te protejezi (iei pastile,folosesti un prezervativ,macar fii dracului atent sa nu te ia valul. sa nu fii purtat/a de moment pana cand e prea tarziu.ca suntem oameni si avem creier si judecam,nu suntem animale. ce sfat a dat ea?ca nu e perfect sigura metoda calendarului..stiam,mersi.
e jenant ca sunt multi si multe care sunt de acord cu avortul,spuneti cu atata usurinta in glas.."nu pot pastra sarcina,nu sunt pregatita" si va lepadati de copilul vostru ca de o masea stricata,ca si cum nu ar fi existat. in ziua de azi exista atatea metode de contraceptie,nu aveti nicio scuza,folositi-le,nu ajungeti in cazuri extreme,ca apoi degeaba dati sfaturi altora.

n-aveti voi decat sa nu va protejati,faceti ce vreti voi,dar nu imi creionati mie imaginea ca si cum ar fi ok avortul.lasati-ma pe mine,in nimicnicia mea,sa-mi asum consecintele daca va fi cazul,eu nu mi-as omori niciodata copilul.

si inca ceva....e frustrant gandul ca multi/multe dintre cei care sunteti atat de agresivi si de efervescenti in apararea avorturilor,ati semnat petitia pentru infiintarea politiei animalelor,ca va e mila de o biata pisica batuta de un vecin,dar v-ati descotorosi intr-o maniera josnica si nemernica de proprii copii.

PS: bratz,se vede din nou ca gandim la fel,subscriu in totalitate la ce ai spus.

Ultima oara a fost editat de Pako (2010-02-01 15:57:16)

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.