|
Nu esti logat.
Intalniri penibile#1 2010-01-30 20:21:00
Intalniri penibile si acum imi vine sa rad de o intalnire pe care am avut-o acum cateva luni.Vorbeam cu un tip pe net,facusem schimb de poze...parea ok.Am zis sa ne intalnim.Zis si facut.Ne intalnim la un ceai. Offline #2 2010-01-30 20:36:24
Re: Intalniri penibileomg eu n-am avut parte de nimic de genul, slava domnului zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #3 2010-01-30 20:46:39Re: Intalniri penibilefetele am putea continua aici ca e la fel topicul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2010-01-30 20:52:55Re: Intalniri penibileasta e ceva mai specific mai. Offline #5 2010-01-31 15:35:59
Re: Intalniri penibileEu m-am intalnit acum cateva luni cu un tip care era foarte ciudat...tin minte ca am iesit la un suc si la inceput era tacut pana si-a dat drumul la gura si nu se mai oprea din vorbit...mai interesanta a fost modalitatea lui de a ma agata cand a inceput sa-mi vorbeasca despre ritualul sau din fiecare seara in care nu se culca niciodata inainte de 2 dimineata,statea pe wc timp in care fuma si bea ceai ca sa-si goleasca stomacul,se spala pe dinti inainte de culcare de 3 ori dupa care folosea ata dentara,isi dadea cu antiperspirant intre degetele de la picioare sa nu transpire,aaaa si sa nu uit ca a inceput sa-mi povesteasca despre cum facea practica la morga... Dupa intalnirea aceea i-am dat mesaj ca nu ne potrivim...NOT Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2010-01-31 15:39:38) Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-31 15:46:04
Re: Intalniri penibile
Sindrom obsesiv-compulsiv ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2010-01-31 15:59:26
Re: Intalniri penibilePillBlast , stai linistita,si d-l meu USTUROI/CEAPA ( ) era super plictisitor,nu stia altceva sa povesteasca decat cum a facut el sex cu nu stiu cine... ca poate o sa facem si noi (O DOAMNE! NU CU EL!!!) si radea ca prostul la glumele lui nesarate ) Offline #8 2010-01-31 17:00:37
Re: Intalniri penibileCred ca aveam 16-17 ani cand un baiat destul de intersant din zona pe unde stateam eu cu prietenele ma tot invita in oras si intalnirea a decurs normal, ne-am intors pe jos din oras cand de o data incepe sa se scaprine pe burta si pe spate ( era vara) dar se scarpina rau de tot ...toata lumea se uita la el...Mergea si se scarpina, eu nu mai stiam unde sa ma uit si unde sa intru de rusine....Noroc ca dupa 5-10 min am ajuns pe langa casa, am intrat pe o alee si i-am spus ca ne vedem miine. L-am mai vazut o data sau de 2 ori pe strada si nu am mai vorbit cu el dar tare vroiam sa il intreb daca avea alergie la mine. Offline #9 2010-01-31 17:20:22Re: Intalniri penibileInca una penibila... cel putin eu m-am simtit penibil. In general nu intarzii, mai ales la o prima intalnire. Ma rog, ma intalneam cu un prieten de-al unei prietene (blind date) si am zis ca ne intalnim in parc pe o bancuta de intrare la ora x. Nu stiu cum am facut ca am uitat telefonul si m-am intors dupa el (10 min pierdute) dupa care am ratat masina, metroul, tot ce era de ratat. Cand intr-un final am ajuns el statea pe banca si se uita la ceas. M-am simtit groaznic mai ales ca vorbisem cu el si spunea ca e punctual si eu ii spusesm ca sunt punctuala. Ma rog, cand ne vedem fata in fata, ne zicem buna, eu imi cer scuze ca am intarziat si el cica: Offline #10 2010-01-31 18:26:01
Re: Intalniri penibileSa continui o faza care am facut-o eu intalnindu-ma cu acel individ care si-a varsat continutul stomacal pe tastatura Offline #11 2010-01-31 19:00:46
Re: Intalniri penibile
V., soarele si luna Offline #12 2010-01-31 19:16:50Re: Intalniri penibilemoama stai ca mi`am amintit si eu citind faza cu sunatul unei prietene. am iesit candva cu unul...de obrazul unui prieten.. "hai ca e baiat bun, cuminte..te rog...".. dupa 10 ani de gandire "bine, fie." si la fel, am vorbit cu o prietena sa ma sune daca ii dau mesaj. m`am intalnit cu ala... era genul cu tricouri lalai, pantaloni de cadeau de pe el... si parul impletit gen sean paul. cand l`am vazut am ramas crucita Offline #13 2010-01-31 21:05:26
Re: Intalniri penibileDar ce parere aveti de un tip care atunci cand a vazut ca ma scarpin pe mana imi zice"ai purici?" Offline #14 2010-01-31 21:14:01
Re: Intalniri penibileAm iesit odata cu unul si jur ca taran mai mare ca ala n-am vazut de cand sunt. Ma rog, iesim noi, mergem in parc, vad ca o da in bara cu orice cuvant pe care il spune...si la un moment dat ma ridic sa arunc ceva la cosul de gunoi si imi zice: Auzi, esti cam grasa. Asta fiind la prima intalnire. Si eu zic: Eu sunt grasa, tu esti urat. Eu pot sa slabesc. Tu ce poti sa faci? Hai pa. Offline #15 2010-01-31 21:16:34
Re: Intalniri penibileFiametta,bine i-ai zis-o Offline #16 2010-01-31 21:18:06
Re: Intalniri penibilePai chiar era urat. Si taran pe deasupra. Offline #17 2010-01-31 21:19:05
Re: Intalniri penibileca aia cu betivul si C***a Offline #18 2010-01-31 21:21:48
Re: Intalniri penibilegreu mai gasesti in ziua de azi pe cineva si frumos si destept si dragut si cu bun simt si...sa aiba "di tati" Offline #19 2010-01-31 21:25:55Re: Intalniri penibilecel mai trist e ca multe fete au inceput sa prefere banii, frumusetea si smecheria in loc de bun simt si desteptaciune. De-asta avem atatea povesti cu intalniri penibile, baietii chiar nu mai stiu cum sa se comporte. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|