homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intalniri penibile

#1 2010-01-30 20:21:00

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

Intalniri penibile

rotfl2 si acum imi vine sa rad de o intalnire pe care am avut-o acum cateva luni.Vorbeam cu un tip pe net,facusem schimb de poze...parea ok.Am zis sa ne intalnim.Zis si facut.Ne intalnim la un ceai.

Stateam la un ceai si deodata imi vine un miros de...ceva nasol..parjoale?! Mmm..nu era cam nimeni prin jur  chicot  Apoi iar..in gandul meu "ce Dumnezeu e ? poate e de la chelnerita??  va ...sa-l intreb si pe el daca ii miroase???" zic..."mai bine nu,poate mi se pare" Apoi a 3-a oara a iesit cu zgomot un ragait de toata frumusetea din partea....partenerului meu de ceai  rotfl

Eu raman trasnita...fac ochii mari  va  si el"eu am mancat niste usturoi cu cartofi prajiti inainte de a pleca"

OK BAIATU`,da` cu mine nu te mai intalnesti   retas  Cand ne luam la revedere la sfarsit da sa ma pupe,alt val de parjoale  rotfl2  si ii zic"mi-a facut placere"-(NOT!) si am fugit mancand pamantul lol

Voi ce povesti penibile aveti de la intalniri

p.s :eu mai am cateva dragute ;wink

#2 2010-01-30 20:36:24

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: Intalniri penibile

omg rotfl2 eu n-am avut parte de nimic de genul, slava domnului roll

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#3 2010-01-30 20:46:39

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetele am putea continua aici ca e la fel topicul

http://forum.anticonceptionale.ro/t2027 … nante.html

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2010-01-30 20:52:55

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

asta e ceva mai specific mai.

Hai ca spun si eu o intalnire penibila. Ma imprietenisem cu un tip de revelion si am stabilit ca pe 2 ne vedem si noi in oras la un suc. Tin sa mentionez ca eram dupa cateva surubelnite de revelion asa ca nah, imi aduceam aminte ca tipul era suuuper dragut.

Bun, ma intalnesc cu el si soc, era o prajina pe la 2 metri (imi plac tipii inalti, dar asta era nalt si slaaab lol ) si uratel cesafac. No problem, eram sigura ca era suuper de treaba. M-am inselat, era si plictisitor. Sincer, a fost cea mai ciudata intalnire, facea glume proaste, si radea singur. La sfarsit cand a dat sa ma pupe am intors fata si a nimerit obrazul care a ramas ud de tot in urma.

Faza tare a fost la sfarsit cand a zis, ca wow, a fost super, ne vedem si maine? Nici nu mai stiu ce scuza am bagat, dar la sfarsit mi-a spus ca oricum nu ma placea, incerca sa fie politicos rotfl

De atunci nu mi-am mai dat intalnire cu nici o persoana intalnita cat eram in stare de ebrietate rotfl (in afara de actualul prieten, dar el a fost un caz special din mutle puncte de vedere)

#5 2010-01-31 15:35:59

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Eu m-am intalnit acum cateva luni cu un tip care era foarte ciudat...tin minte ca am iesit la un suc si la inceput era tacut pana si-a dat drumul la gura si nu se mai oprea din vorbit...mai interesanta a fost modalitatea lui de a ma agata cand a inceput sa-mi vorbeasca despre ritualul sau din fiecare seara in care nu se culca niciodata inainte de 2 dimineata,statea pe wc timp in care fuma si bea ceai ca sa-si goleasca stomacul,se spala pe dinti inainte de culcare de 3 ori dupa care folosea ata dentara,isi dadea cu antiperspirant intre degetele de la picioare sa nu transpire,aaaa si sa nu uit ca a inceput sa-mi povesteasca despre cum facea practica la morga... wow Dupa intalnirea aceea i-am dat mesaj ca nu ne potrivim...NOT acklad

Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2010-01-31 15:39:38)

Publicitate

loading...

#6 2010-01-31 15:46:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

alexsandraa a scris:

Eu m-am intalnit acum cateva luni cu un tip care era foarte ciudat...tin minte ca am iesit la un suc si la inceput era tacut pana si-a dat drumul la gura si nu se mai oprea din vorbit...mai interesanta a fost modalitatea lui de a ma agata cand a inceput sa-mi vorbeasca despre ritualul sau din fiecare seara in care nu se culca niciodata inainte de 2 dimineata,statea pe wc timp in care fuma si bea ceai ca sa-si goleasca stomacul,se spala pe dinti inainte de culcare de 3 ori dupa care folosea ata dentara,isi dadea cu antiperspirant intre degetele de la picioare sa nu transpire,aaaa si sa nu uit ca a inceput sa-mi povesteasca despre cum facea practica la morga... wow Dupa intalnirea aceea i-am dat mesaj ca nu ne potrivim...NOT acklad

Sindrom obsesiv-compulsiv ? lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2010-01-31 15:59:26

AndreeaIS
Full member

PillBlast , stai linistita,si d-l meu USTUROI/CEAPA ( lol ) era super plictisitor,nu stia altceva sa povesteasca decat cum a facut el sex cu nu stiu cine... ca poate o sa facem si noi (O DOAMNE! NU CU EL!!!) si radea ca prostul la glumele lui nesarate wink)

Alta intalnire penibila..cu unu care statea la 40 de km de oras...a venit special sa ne intalnim..eu eram dupa o sambata seara(se stie,sambata seara e veselie lol ) ma durea capul si mi-a zis ca sunt beata(desi un eram!ma durea doar capul:P) ca stie el cum e la betie..ca s-a imbatat si el o data,cu o sticla de 2 L (din aia ordinara,un pet) si apoi a vomat pe ...tastatura..si imi zice "dar stai linistita,stastatura e acum OK!"

Ai nu zau???! chiar ptr ea imi faceam probleme lol

p.s:incercam cu greu sa nu ma gandesc ca e aceeasi tastatura pe care a folosit-o cand a vorbit cu mine :S

#8 2010-01-31 17:00:37

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Cred ca aveam 16-17 ani cand un baiat  destul de intersant din zona pe unde stateam eu cu prietenele ma tot invita in oras si intalnirea a decurs normal, ne-am intors pe jos din oras cand de o data incepe sa se scaprine pe burta si pe spate ( era vara) dar se scarpina rau de tot ...toata lumea se uita la el...Mergea si se scarpina, eu nu mai stiam unde sa ma uit si unde sa intru de rusine....Noroc ca dupa 5-10 min am ajuns pe langa casa, am intrat pe o alee si i-am spus ca ne vedem miine. L-am mai vazut o data sau de 2 ori pe strada si nu am mai vorbit cu el dar tare vroiam sa il intreb daca avea alergie la mine.

#9 2010-01-31 17:20:22

Monica999
Hero member
Site

Inca una penibila... cel putin eu m-am simtit penibil. In general nu intarzii, mai ales la o prima intalnire. Ma rog, ma intalneam cu un prieten de-al unei prietene (blind date) si am zis ca ne intalnim in parc pe o bancuta de intrare la ora x. Nu stiu cum am facut ca am uitat telefonul si m-am intors dupa el (10 min pierdute) dupa care am ratat masina, metroul, tot ce era de ratat. Cand intr-un final am ajuns el statea pe banca si se uita la ceas. M-am simtit groaznic mai ales ca vorbisem cu el si spunea ca e punctual si eu ii spusesm ca sunt punctuala. Ma rog, cand ne vedem fata in fata, ne zicem buna, eu imi cer scuze ca am intarziat si el cica:

"Nici o problema, numai 15 minute, inca putin si ma caram"

Tot la intalnirea aia a fost o faza penala, de data asta facuta de el. Ne plimbam prin parc si ne-am asezat pe o bancuta. Vorbim bla bla, si la un moment dat eu sar de pe banca, ca picase o urechelnita intre noi. El se uita la urechelnita si cand o vede sare si el de pe banca speriat rotfl. Macho man rotfl

Am fost impreuna cateva luni dupa intalnirea asta si am aflat intre timp ca nu ii plac gandacii de nici un fel, dar prima data mi s-a parut atat de penibiiiiil.

#10 2010-01-31 18:26:01

AndreeaIS
Full member

Sa continui o faza care am facut-o eu intalnindu-ma cu acel individ care si-a varsat continutul stomacal pe tastatura lol

Am stat si m-am gandit bine inainte sa ma intalnesc cu el "daca nu e ok,ce ma fac?" am gasit solutia.Sa ma sune o prietena dupa 15 min si daca e ok,raman,daca nu inventez

Zis si facut.Dupa cate s-a  putut observa nu a fost OK DELOC! si am suna prietena "Alo?Esti bine?" eu"vai ,pe cuvant,chiar asa?ce nesimtit!cum a putut sa se desparta de tine pentru asa motiv???esti bine?nu?nu esti?of saracuta de tine!te rog nu mai plange!!(prietena se strica de ras la telefon lol ) VIN IN 10 MINUTE!" si dusa am fost lol

#11 2010-01-31 19:00:46

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

AndreeaIS a scris:

si am suna prietena "Alo?Esti bine?" eu"vai ,pe cuvant,chiar asa?ce nesimtit!cum a putut sa se desparta de tine pentru asa motiv???esti bine?nu?nu esti?of saracuta de tine!te rog nu mai plange!!(prietena se strica de ras la telefon lol ) VIN IN 10 MINUTE!" si dusa am fost lol

rotfl  rotfl  rotfl

bebe V., soarele si luna

#12 2010-01-31 19:16:50

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

moama stai ca mi`am amintit si eu citind faza cu sunatul unei prietene. am iesit candva cu unul...de obrazul unui prieten.. "hai ca e baiat bun, cuminte..te rog...".. dupa 10 ani de gandire "bine, fie." si la fel, am vorbit cu o prietena sa ma sune daca ii dau mesaj. m`am intalnit cu ala... era genul cu tricouri lalai, pantaloni de cadeau de pe el... si parul impletit gen sean paul. cand l`am vazut am ramas crucita neutral

ne asezam pe o banca si imediat dau mesaj colegei lol ma suna ea.. mai in gluma, mai in serios am inceput eu la telefon "cum asa fata? Doamne ce te`a apucat sa te vopsesti singura? daca te vede maica`ta te mananca.. da fata stiu. eu sunt in oras, dar vin acum! stai linistita". am inchis apoi..crek s`a prins tipul ca eu mai si radeam putin ca ma facea colega lol radea de murea.. si i`am bagat astuia ca s`a vopsit asta si i`a iesit roscat foc si tre sa o repar inainte sa o vada mama ei. alta scuza nu mi`a venit pe moment big_smile si am plecat. el a ramas mut lol si eu ii spusesem ca a mea colega sta prin zona. si el "si eu!"

am fugit repede...vad ca el venea in spatele meu lol am intrat intr`o scara de bloc si vad ca vine acolo rotfl si ies eu repede sperand sa nu ma vada si totusi ma vede si`i zic ca am gresit scara rotfl tre sa o sun pe colega lol si dusa am fost big_smile

#13 2010-01-31 21:05:26

AndreeaIS
Full member

Dar ce parere aveti de un tip care atunci cand a vazut ca ma scarpin pe mana imi zice"ai purici?"
la care eu"POFTIM?" si el "atunci paduchi?" OK,stiu de gluma dar din tonul lui nu am simtit nimic de genul asta lol

Poate asa se cucereste o fata in ziua de azi,sunt eu mai de moda veche?!

#14 2010-01-31 21:14:01

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Am iesit odata cu unul si jur ca taran mai mare ca ala n-am vazut de cand sunt. neutral Ma rog, iesim noi, mergem in parc, vad ca o da in bara cu orice cuvant pe care il spune...si la un moment dat ma ridic sa arunc ceva la cosul de gunoi si imi zice: Auzi, esti cam grasa. neutral Asta fiind la prima intalnire. Si eu zic: Eu sunt grasa, tu esti urat. Eu pot sa slabesc. Tu ce poti sa faci? Hai pa.
Si dusa am fost. Tin sa mentionez ca am aproape 1.60m si 48 kg si nimeni nu mi-a mai spus vreodata ca sunt grasa. Dar in conceptia aluia, femeia tre' sa fie scandura, fara cur, tzatze, aripioare. Am aflat asta ulterior.

#15 2010-01-31 21:16:34

AndreeaIS
Full member

Fiametta,bine i-ai zis-o lol

#16 2010-01-31 21:18:06

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Pai chiar era urat. Si taran pe deasupra. neutral

#17 2010-01-31 21:19:05

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

ca aia cu betivul si C***a  rotfl2  rotfl2  rotfl2

mie maine imi trece ...tie .......nu rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

#18 2010-01-31 21:21:48

AndreeaIS
Full member

greu mai gasesti in ziua de azi pe cineva si frumos si destept si dragut si cu bun simt si...sa aiba "di tati" lol

#19 2010-01-31 21:25:55

Monica999
Hero member
Site

cel mai trist e ca multe fete au inceput sa prefere banii, frumusetea si smecheria in loc de bun simt si desteptaciune. De-asta avem atatea povesti cu intalniri penibile, baietii chiar nu mai stiu cum sa se comporte.

ps: Fimetta, bine i-ai zis smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.