homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intalniri penibile-3

#39 2010-02-01 16:31:08

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: Intalniri penibile

Nu e tocmai intalnire daaar...

In ajunul Craciunul eram prin oras, facem cumparaturi si m-am intalnit cu un fost coleg de generala. El m-a recunoscut,  am vbit nitel si am zis sa merem la o cafea la Mc. El era cu un prieten, eu cu o prietena. Zici ca eram la double dating.
Si incepusem noi sa povestim diverse. El venit din Spania de la muncam, genul ala de tip asa smecheras, de capul caruia nu  poti sa zici ca e cine stie ce. Noi doua ne vaitam de zor cu facultatea, etc...

Si la un moment dat ma amuz eu tare ca ce stam noi sa depanam "Amintiri din copilarie". La care tipul, extraordinar de mandru de el: Hai mah ca mai stiu si eu ceva de pe vreama aia. Pe asta a scris-o Tudor Arghezi". Eu am asteptat cateva secunde sa ma alatur veseliei generale, in ideea ca era vb de o gluma rotfl2 De unde mama naibii, el zambea in continuare plin de mandrie. Eu cu tipa respectiva ne dadeam coate... a fost ceva fantastic rotfl2 Si azi ne mai amintim razand de traznaia aluia.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#40 2010-02-01 16:35:54

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

lela, bine ca nu a scris-o tudor vladimirescu lol
macar arghezi era in acelasi domeniu big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#41 2010-02-01 21:03:37

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

april sunset a scris:

copilu a scris:

april sunset a scris:

dar de cele 40 de kg la cei 18 ani ai mei ce zici, copilu? rotfl cati de " wow " o sa pui? si daca mai adaug ca asa sunt din clasa a 6-a :> rotfl

pai la ce inaltime? eu am 49/50 la 170 si ma streseaza lumea ca is prea slaba dumbom..

deci esti cam ca mine. 20 diferenta intre inaltime si greutate...mda, stiu cum e, eu sunt satula pana peste cap de aceeasi propozitie "vai ce slaba esti" roll "bine ca esti tu perfect, ma" lol

Cum reusesti? Eu la 38,40,42,44 arat absoluuuuuut la fel. Adica grasuna. neutral

#42 2010-02-01 21:06:13

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ShineOfBlood a scris:

april sunset a scris:

copilu a scris:

pai la ce inaltime? eu am 49/50 la 170 si ma streseaza lumea ca is prea slaba dumbom..

deci esti cam ca mine. 20 diferenta intre inaltime si greutate...mda, stiu cum e, eu sunt satula pana peste cap de aceeasi propozitie "vai ce slaba esti" roll "bine ca esti tu perfect, ma" lol

Cum reusesti? Eu la 38,40,42,44 arat absoluuuuuut la fel. Adica grasuna. neutral

habar nu am, shine, dar tare mi-as dori sa nu mai reusesc lol

bebe V., soarele si luna

#43 2010-02-01 22:10:32

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

pink_martini a scris:

AndreeaIS a scris:

Lelaina a scris:

Ahahaha lol Mie o prietena mi-a povestit la un mom dat ca tot asa a incercat sa scape de unu. Numai ca in loc sa puna pe cineva sa o sune, a inceput ea sa vorbeasca de nebuna la telefon. Nu va zic ca in timp ce isi faurea ea portita de scapare printr-o discutie imaginara, a inceput sa-i sune telefonul smile)))))))

Apropo de vorbit la telefon aiurea...incepusera sa apara telefoanele mobile si cica erai "mare"  rotfl2  daca aveai unu.Stateam la o terasa la un suc in centru..si trece o tipa pe tocuri,cu fustita,toata aranjata,vorbind de zor la mobil...cand deodata incepe sa sune si saraca speriata de ce s-a intamplat l-a scapat pe jos.Rusinata l-a luat inapoi si a inceput sa-i asambleze componentele  rotfl2

O intamplare asemanatoare am patit si eu, in momentul respectiv am murit de rusine si acum cand mai imi aduc aminte , ma rusinez de mine.
Aveam 18 ani si ma intalnisem cu un tip de 31 decembrie si el ma intreaba ce faci diseara ( de Rev adica) si io vrand sa par smechera scot telefonul din buzunar , prefacandu-ma ca ma suna cineva ( telefonul nu suna , nu nimic  neutral ) si ma apuc sa vb cu "prietenul meu imaginar" si sa ma dau smechera ca nush la care baieram sa merg. Si cum vorbeam eu asa, nu-o observ pe ala ca isi scoate tel fin buzunar si ma suna. Bineinteles ca mi-a sunat telefonul ... am inceput sa rad si tipul ala la fel si dup-aia nu mai puteam de rusine.
Si acum dupa 5 ani cand mai ma intalnesc cu tipul ala prin cartier, imi aduc aminte de faza aia (caci dup-aia nu am mai vorbit....duuh) si mi-e rusine de faza aia.
Ce sa zic.... nu era prea desteapta pe vremea aia  box

rotfl
daaa, fite adolescentine...
dar ce bine e acum, cand ne amuzam de ele rotfl

Publicitate

loading...

#44 2010-02-02 12:15:40

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

Inca un a care mi-a venit in minte  big_smile
Ma intalnesc cu unu si incepe:
-esti singura la parinti?(eu...nu...el..hmmmmmm)
-stai la casa/apartament??
-unde locuiesc bunicii(eu...Iasi...el:chiar din oras?au apartament??)
-cat ai dat pe roma de la ochelari?6-7 mil cred
Deci m-am simtit ca ultima persoana vanduta la un targ,un penibil si jumatate.Probabil isi calcula cam ce i-ar iesi dintr-o relatie cu mine rotfl2

#45 2010-02-02 12:18:15

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

lol  mi-am adus aminte de prietenul din liceu lol
ne-am despartit la sf liceului si ca sa ma oftice trecea cu noua gagica prin fata blocului meu...o zi, doua, trei pana m-au apucat dracii si am aruncat cu apa pe ei, de la etaj...m-a amenintat k ma prinde, ma bate...nu l-am mai vazut de atunci lol

aaaa era vorba de intalniri lol....nu mai conteaza  forgetit

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2010-02-02 12:19:19)

#46 2010-02-02 12:21:58

AndreeaIS
Full member

Niciodata nu e prea tarziu wra_blu  chicot Asa ca stai cu ochii in 4  rotfl2

#47 2010-02-04 21:29:49

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

citind intamplarile voastre mi-am adus aminte si eu de una  lol vorbeam pe net cu un baiat  chicot si el ma vazuse pe mine in poze dar eu nu....era o zi de duminica seara,era un concert in orash si ne hotarasem noi sa ne intalnim sa mergem la concert...ne-am dat noi intalnire  intr-un anumit loc ,si cand ajung acolo pfff deci nu mi-a mai trebuit nimic...deci baiatu era imbracat blugi cu pantofi  rotfl2  deci taran ca ala nu am mai vazut si parul dat cu gel da intr-un stil de ala taraneste....deci nu stiam cum sa fug....in fine incerc eu sa ma prefac ca totul e ok...ajungem noi la concert si el la un moment dat imi spune "hai sa mergem sa luam o sticla de suc.."eu iam spus sa se duca el ca il astept acolo in locul ala, la concert...a plecat el sa ia sticla de suc...dupa ce a plecat ma gandeam cum sa fac ...sa plec sau sa nu plec?voiam sa il las balta....eh pana la urma sa intors el..am stat putin la concert dar nu am scos un cuvant..si ma uitam asa urat la el si il respingeam....stateam la distanta de el...pffff prea penal era baiatul  rotfl2

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#48 2010-02-04 21:58:44

pokemon
Diamond member

acu' nu stiu cum o fi fost tipul ala, dar eu stiu tipi imbracati FOARTE bine, care poart blugi cu pantofi.
sau ce? blugii se poarta doar cu pantofi sport????
pe principiul asta, cam...80-90%? din populatia globului am fi imbracati taraneste, nu?  happy

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-02-04 22:06:40)

#49 2010-02-04 22:07:50

AndreeaIS
Full member

jucaria nimanui am si eu obiceiul sa am uit la acelasi lucru ca si tine,daca poarta pantofi cu blugi.Nu-mi place combinatia  disperat

#50 2010-02-04 22:09:09

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Păi, poke, depinde si de modelul blugilor smile. Poate nu s-or fi potrivit cu pantofii pe care-i avea.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-02-04 22:10:19)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#51 2010-02-04 22:10:45

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

jucaria nimanui a scris:

citind intamplarile voastre mi-am adus aminte si eu de una  lol vorbeam pe net cu un baiat  chicot si el ma vazuse pe mine in poze dar eu nu....era o zi de duminica seara,era un concert in orash si ne hotarasem noi sa ne intalnim sa mergem la concert...ne-am dat noi intalnire  intr-un anumit loc ,si cand ajung acolo pfff deci nu mi-a mai trebuit nimic...deci baiatu era imbracat blugi cu pantofi  rotfl2  deci taran ca ala nu am mai vazut si parul dat cu gel da intr-un stil de ala taraneste....deci nu stiam cum sa fug....in fine incerc eu sa ma prefac ca totul e ok...ajungem noi la concert si el la un moment dat imi spune "hai sa mergem sa luam o sticla de suc.."eu iam spus sa se duca el ca il astept acolo in locul ala, la concert...a plecat el sa ia sticla de suc...dupa ce a plecat ma gandeam cum sa fac ...sa plec sau sa nu plec?voiam sa il las balta....eh pana la urma sa intors el..am stat putin la concert dar nu am scos un cuvant..si ma uitam asa urat la el si il respingeam....stateam la distanta de el...pffff prea penal era baiatul  rotfl2

offtopic si-a luat macar suc la 2,5 l? lol

#52 2010-02-04 22:13:41

pokemon
Diamond member

pai asta e altceva lala smile dar ea a facut o afirmatie generala, la modul: purta pantaloni si bluza

#53 2010-02-04 22:21:56

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Na, s-a exprimat greşit. Dar se poate deduce din context ca nu era tocmai reuşită combinaţia ?ntre blugi şi pantofi lol.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#54 2010-02-04 22:46:54

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

AndreeaIS a scris:

jucaria nimanui am si eu obiceiul sa am uit la acelasi lucru ca si tine,daca poarta pantofi cu blugi.Nu-mi place combinatia  disperat

daca ai vostri poarta pantofi de cocalar cu blugi de cocalar va inteleg de ce nu va place lol al meu poarta de f multe ori blugi cu pantofi si ii sta super, chiar eu ii mai spun sa se imbrace asa hjarta

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#55 2010-02-04 23:48:52

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

blackberry a scris:

AndreeaIS a scris:

daca ai vostri poarta pantofi de cocalar cu blugi de cocalar va inteleg de ce nu va place lol al meu poarta de f multe ori blugi cu pantofi si ii sta super, chiar eu ii mai spun sa se imbrace asa hjarta

ai zis-o rotfl2

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-04 23:57:57)

#56 2010-02-04 23:57:15

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Vai da cat de urat suna termenu asta "cocalar" neutral

#57 2010-02-04 23:59:34

AndreeaIS
Full member

blackberry,n-am precizat ca prietenul meu poarta o combinatie eronata din asta wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.