homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intalniri penibile-4

#58 2010-02-05 00:00:56

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: Intalniri penibile

blackberry a scris:

AndreeaIS a scris:

jucaria nimanui am si eu obiceiul sa am uit la acelasi lucru ca si tine,daca poarta pantofi cu blugi.Nu-mi place combinatia  disperat

daca ai vostri poarta pantofi de cocalar cu blugi de cocalar va inteleg de ce nu va place lol al meu poarta de f multe ori blugi cu pantofi si ii sta super, chiar eu ii mai spun sa se imbrace asa hjarta

Subscriu.

Exista niste pantofi sport la tipi oaaaaileeeleeeeu. Si cu blugi semi-skinny sau chiar boot cut vin demential de bine 8->

#59 2010-02-05 00:57:54

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

pai andreea, nici eu n-am spus ca poarta al tau, am spus in general lol te-am citat pentru ca tu ai spus ca nu-ti place combinatia. wink

al meu nu poarta blugi skinny, nu-i suporta, zice ca-s de cocalar lol  o sa-i fac o poza cand se imbraca asa sa va arat smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#60 2010-02-06 19:10:31

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

ok fetele.....eu cand am spus ca era imbracat cu blugi si incaltat cu pantofi.....credeti-ma ca si mie imi place sa fie prietenul imbracat elegant....dar era penal rau....blugi cu tot felu de buzunare si pantofi avea varful ala ciudat....deci credeti-ma ca era aiurea rau...si parul gelat cu tona....si o fata de alcolist ,parca era batut......deci nu am spus ca nu mi-ar place ca prietenul sa poarte pantofi...dar totushi sa se aseze bine......
deeadeea21: nu mai stiu exact cred ca era o sticla de cola la 2 L,ma intrebat daca vreau.......pffff chiar nu voiam....sa bem din sticla amandoi blehhhh....nuuu

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-02-06 19:11:14)

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#61 2010-02-06 19:12:15

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#62 2010-02-06 21:35:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

bine k n-a luat bere de aia la 2.5 litri lol rotfl2

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#63 2010-02-07 16:07:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Mi-am adus aminte ca am avut si eu o intalnire penibila cu un tip si mai penibil.
Era unul care se credea cel mai destept de pe planta si practic imi si spunea cat de destept e el  si ca e buricul pamantului.
La un moment dat era atat de superior incat ma trata si pe mine ca pe o proasta.
Beam un suc, eu imi luasem un Lipton la jumate. Dupa un pahar baut ma dusesem la toaleta si dupa al doilea pahar , m-am dus iarasi sa fac pipi, cam dupa 30 de minute dupa ce am fost prima data. Cand i-am zis a doua oara sa ma scuze ca ma duc pana la baie imi zice ceva de genul (nu mai imi aduc aminte cuvintele exact) : ai baut un pahar de lipton si iarasi faci pipi ??
Ma cam inrosisem la fata, m-am simtit cam prost cand am vazut ca imi scrie raport de cate ori ma duc la baie.
NU i-am mai raspus la telefon dup-aia

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#64 2010-02-10 22:47:43

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

pink_martini a scris:

Mi-am adus aminte ca am avut si eu o intalnire penibila cu un tip si mai penibil.
Era unul care se credea cel mai destept de pe planta si practic imi si spunea cat de destept e el  si ca e buricul pamantului.
La un moment dat era atat de superior incat ma trata si pe mine ca pe o proasta.
Beam un suc, eu imi luasem un Lipton la jumate. Dupa un pahar baut ma dusesem la toaleta si dupa al doilea pahar , m-am dus iarasi sa fac pipi, cam dupa 30 de minute dupa ce am fost prima data. Cand i-am zis a doua oara sa ma scuze ca ma duc pana la baie imi zice ceva de genul (nu mai imi aduc aminte cuvintele exact) : ai baut un pahar de lipton si iarasi faci pipi ??
Ma cam inrosisem la fata, m-am simtit cam prost cand am vazut ca imi scrie raport de cate ori ma duc la baie.
NU i-am mai raspus la telefon dup-aia

Trebuia sa ii spui : "Nu acum ma duc sa fac treaba mare!!"  rotfl2  rotfl2  rotfl2 ...si daca vrei iti spun si cum a fost cand ma intorc rotfl2

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#65 2010-02-10 22:50:09

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

mirik rotfl2 rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#66 2010-02-10 23:28:30

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Eram disperata dupa un tip mai smecheras si dupa multa munca ajung la ravnita victorie de a avea o intalnire cu el. Una, alta, vrajeli, plimbari si la un moment dat ajungem intr-un loc mai retras. Cu glasul tremurand imi spune: "vrei sa ne pupam si noi?"
WTF?  hmm  wave

#67 2010-02-10 23:42:21

mirik
Insomniac member

Wendy a scris:

Eram disperata dupa un tip mai smecheras si dupa multa munca ajung la ravnita victorie de a avea o intalnire cu el. Una, alta, vrajeli, plimbari si la un moment dat ajungem intr-un loc mai retras. Cu glasul tremurand imi spune: "vrei sa ne pupam si noi?"
WTF?  hmm  wave

Asa repede?Eu ma gandeam dupa casatorie.....ca doar sunt fata serioasa  rotfl2  rotfl2  rotfl2

#68 2010-02-10 23:42:55

Wendy
Full member

pai da, ma pastrez rotfl2

#69 2010-02-10 23:45:03

mirik
Insomniac member

Wendy a scris:

Pai trebuia sa il lasi sa te pupe si sa incepi sa plangi....acum o sa ma dea mama afara din casa....sunt murdara....mi-am pierdut puritatea rotfl2

#70 2010-02-12 20:00:45

Joy'n'Happiness
Full member

mirik a scris:

Wendy a scris:

Pai trebuia sa il lasi sa te pupe si sa incepi sa plangi....acum o sa ma dea mama afara din casa....sunt murdara....mi-am pierdut puritatea rotfl2

lol...da ar fi fost o faza pe cinste..ai fi avut distactia garantata...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#71 2010-02-12 22:38:59

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

Wendy,este o vorba"cu cat astepti mai mult,cu atat ramai mai dezamagita"  lol

#72 2011-12-09 17:59:28

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

AndreeaIS a scris:

rotfl2 si acum imi vine sa rad de o intalnire pe care am avut-o acum cateva luni.Vorbeam cu un tip pe net,facusem schimb de poze...parea ok.Am zis sa ne intalnim.Zis si facut.Ne intalnim la un ceai.

Stateam la un ceai si deodata imi vine un miros de...ceva nasol..parjoale?! Mmm..nu era cam nimeni prin jur  chicot  Apoi iar..in gandul meu "ce Dumnezeu e ? poate e de la chelnerita??  va ...sa-l intreb si pe el daca ii miroase???" zic..."mai bine nu,poate mi se pare" Apoi a 3-a oara a iesit cu zgomot un ragait de toata frumusetea din partea....partenerului meu de ceai  rotfl

Eu raman trasnita...fac ochii mari  va  si el"eu am mancat niste usturoi cu cartofi prajiti inainte de a pleca"

OK BAIATU`,da` cu mine nu te mai intalnesti   retas  Cand ne luam la revedere la sfarsit da sa ma pupe,alt val de parjoale  rotfl2  si ii zic"mi-a facut placere"-(NOT!) si am fugit mancand pamantul lol

Voi ce povesti penibile aveti de la intalniri

p.s :eu mai am cateva dragute ;wink

nu pot sa cred lol poate totusi merita o a doua sansa...poate ca nu manca tot timpul usturoi si poate chiar s-a scapat si a zis ca nah..a comis-o, acuma ce sa mai zica rotfl2
eu m-am intalnit cu un baiat care nu era din acelasi oras si vorbeam de mult timp pe net (si mi se parea ca avem multe in comun...bla bla), dar cand ne-am intalnit si-am stat mai aproape de el, am simtit ca duhneste de transpiratie. wtf va

#73 2011-12-09 18:40:55

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina

erau hormonii jeannie rotfl2

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#74 2011-12-09 19:11:55

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Conteaza si intalnirile cu omeni pe care se presupune ca ii cunosti si tu habar n-ai cine sunt? lol

Eu acum cateva zile m-am intalnit in magazin cu un tip care vine l amine si spune buna "Monica" ce mai faci? Nu te-am mai vazut de o groaza de timp. Ba bla

Eu ma uit la el ca la felul 14, zic buna, zambesc. Apare sotul, i-l prezint si se prezinta si el lui, sune ca este xulescu.

Va jur ca inca nu stiu cine este respectivul lol Dar aparent ma cunoaste pe nume.

#75 2011-12-09 19:27:45

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

monica, fix asa am patit sieu aseara intr-un pub. Vine un tip la mine, si ma intraba, pe nume, ce mai fac.. L-am intrebat de unde ne cunoastem si a zis ca nu isi aminteste sigur dar ma stie destul de bine de undeva. Stia si din ce oras sunt, si la ce facultate, (asta in conditiile in care eu sunt din capatul celalat al tarii) iar eu nu l-am vzt in viata mea lol

#76 2011-12-09 23:23:38

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

pai probabil ai profil de facebook lol?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.