homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intalniri penibile-2

#20 2010-02-01 01:12:44

PaveLL
Full member
De la: In inima fanilor..
Inregistrat: 2009-07-29

Re: Intalniri penibile

AndreeaIS a scris:

Dar ce parere aveti de un tip care atunci cand a vazut ca ma scarpin pe mana imi zice"ai purici?"
la care eu"POFTIM?" si el "atunci paduchi?" OK,stiu de gluma dar din tonul lui nu am simtit nimic de genul asta lol

smile)))
Perspicace baiatul  visslar

PillBlast a scris:

cel mai trist e ca multe fete au inceput sa prefere banii, frumusetea si smecheria in loc de bun simt si desteptaciune. De-asta avem atatea povesti cu intalniri penibile, baietii chiar nu mai stiu cum sa se comporte.

Pai si de ar fi un baiet cu calitati si suflet mare degeaba e atat de spiritual daca e urat caci oricum primul lucru de care te izbesti este fizcul si fizionomia  big_smile
Deci fetelor cautati inteligenta caci frumusetea este efemera  kram

I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.

#21 2010-02-01 08:59:07

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

PaveLL a scris:

smile)))
Perspicace baiatul  visslar

Sunt o persoana cu simtul umorului si sesizez cand e macar 1% gluma dar la el era ceva serios..ii spusesem mai inainte ca am un catel.Poate chiar se temea sa nu am  ))

p.s. Catelul meu nu are purici! retas

Pai si de ar fi un baiet cu calitati si suflet mare degeaba e atat de spiritual daca e urat caci oricum primul lucru de care te izbesti este fizcul si fizionomia  big_smile
Deci fetelor cautati inteligenta caci frumusetea este efemera  kram

Aici nu te-am inteles.Pledezi pentru fizicul si fizionomia placuta sau pentru suflet?   

Eu optez pentru vorba cuiva: "sa fie mai frumos ca dracu da sa fie om de omenie "  chicot

#22 2010-02-01 11:25:27

PaveLL
Full member

Nu pledez pentru nimic. Fiecare citeste si interpreteaza in felul sau.
In esenta, alegerea e a fiecaruia. Tu alegi, cheia e la tine wink

#23 2010-02-01 11:29:44

AndreeaIS
Full member

PaveLL a scris:

Nu pledez pentru nimic. Fiecare citeste si interpreteaza in felul sau.
In esenta, alegerea e a fiecaruia. Tu alegi, cheia e la tine wink

Da,sigur,cheia e la mine  retas
Tu ai cheia?  big_smile

#24 2010-02-01 11:39:11

PaveLL
Full member

Vreau sa cred ca o am. Asa ar fi ideal tongue

Publicitate

loading...

#25 2010-02-01 11:43:30

AndreeaIS
Full member

eu cred ca e in inima fanilor cheia ta big_smile

#26 2010-02-01 13:07:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Fiametta a scris:

Am iesit odata cu unul si jur ca taran mai mare ca ala n-am vazut de cand sunt. neutral Ma rog, iesim noi, mergem in parc, vad ca o da in bara cu orice cuvant pe care il spune...si la un moment dat ma ridic sa arunc ceva la cosul de gunoi si imi zice: Auzi, esti cam grasa. neutral Asta fiind la prima intalnire. Si eu zic: Eu sunt grasa, tu esti urat. Eu pot sa slabesc. Tu ce poti sa faci? Hai pa.
Si dusa am fost. Tin sa mentionez ca am aproape 1.60m si 48 kg si nimeni nu mi-a mai spus vreodata ca sunt grasa. Dar in conceptia aluia, femeia tre' sa fie scandura, fara cur, tzatze, aripioare. Am aflat asta ulterior.

M-ai facut sa ma simt bine big_smile Eu am 1,60 si 44 kg si mi s-a intamplat sa mi se spuna ceva de genul... nu ca-s grasa,ci "putin prea implinita"... pe moment n-am avut o replica inteligenta... in capul meu era "sunt? oh,doamne,chiar sunt?" ... si de atunci aveam tot felul de replici in cap dar n-a mai fost cazul. Se pare ca taranul meu era one of a kind,ca si opinia lui,de altfel. smile

#27 2010-02-01 13:23:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ShineOfBlood a scris:

Fiametta a scris:

Am iesit odata cu unul si jur ca taran mai mare ca ala n-am vazut de cand sunt. neutral Ma rog, iesim noi, mergem in parc, vad ca o da in bara cu orice cuvant pe care il spune...si la un moment dat ma ridic sa arunc ceva la cosul de gunoi si imi zice: Auzi, esti cam grasa. neutral Asta fiind la prima intalnire. Si eu zic: Eu sunt grasa, tu esti urat. Eu pot sa slabesc. Tu ce poti sa faci? Hai pa.
Si dusa am fost. Tin sa mentionez ca am aproape 1.60m si 48 kg si nimeni nu mi-a mai spus vreodata ca sunt grasa. Dar in conceptia aluia, femeia tre' sa fie scandura, fara cur, tzatze, aripioare. Am aflat asta ulterior.

M-ai facut sa ma simt bine big_smile Eu am 1,60 si 44 kg si mi s-a intamplat sa mi se spuna ceva de genul... nu ca-s grasa,ci "putin prea implinita"

"putin prea implinita"? va la inaltimea asta ar trebui sa ai 50 de kg...ma rog, cica asa e ideal. am vazut in mai multe postari ca nu esti multumita de corpul tau. pot sa intreb de ce? lol ti-am vazut si hi5-ul si mi se pare ca arati foarte bine. scuze de offtopic

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-02-01 13:23:56)

bebe V., soarele si luna

#28 2010-02-01 13:44:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eh,am eu gargaunii mei pe creier. smile Pana acum 3 luni aveam 38 kg tongue Acum am 44 si arat exact la fel... da' mie nu-mi place.

#29 2010-02-01 13:56:58

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

ShineOfBlood a scris:

Eh,am eu gargaunii mei pe creier. smile Pana acum 3 luni aveam 38 kg tongue Acum am 44 si arat exact la fel... da' mie nu-mi place.

38 kg wow  wow

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#30 2010-02-01 13:56:59

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

april sunset a scris:

AndreeaIS a scris:

si am suna prietena "Alo?Esti bine?" eu"vai ,pe cuvant,chiar asa?ce nesimtit!cum a putut sa se desparta de tine pentru asa motiv???esti bine?nu?nu esti?of saracuta de tine!te rog nu mai plange!!(prietena se strica de ras la telefon lol ) VIN IN 10 MINUTE!" si dusa am fost lol

rotfl  rotfl  rotfl

Ahahaha lol Mie o prietena mi-a povestit la un mom dat ca tot asa a incercat sa scape de unu. Numai ca in loc sa puna pe cineva sa o sune, a inceput ea sa vorbeasca de nebuna la telefon. Nu va zic ca in timp ce isi faurea ea portita de scapare printr-o discutie imaginara, a inceput sa-i sune telefonul smile)))))))

Poor is the man whose pleasure depends on another

#31 2010-02-01 14:52:54

april sunset
Insomniac member

copilu a scris:

ShineOfBlood a scris:

38 kg wow  wow

dar de cele 40 de kg la cei 18 ani ai mei ce zici, copilu? rotfl cati de " wow " o sa pui? si daca mai adaug ca asa sunt din clasa a 6-a :> rotfl

bebe V., soarele si luna

#32 2010-02-01 14:53:55

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

offtopic april, dar ce inaltime ai?

#33 2010-02-01 14:56:56

april sunset
Insomniac member

ioana_4 a scris:

offtopic april, dar ce inaltime ai?

1.60 smile

bebe V., soarele si luna

#34 2010-02-01 14:57:12

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

april sunset a scris:

copilu a scris:

ShineOfBlood a scris:

38 kg wow  wow

dar de cele 40 de kg la cei 18 ani ai mei ce zici, copilu? rotfl cati de " wow " o sa pui? si daca mai adaug ca asa sunt din clasa a 6-a :> rotfl

pai la ce inaltime? eu am 49/50 la 170 si ma streseaza lumea ca is prea slaba dumbom.. stiu o fata care are cred ca 160 si are 45 de kg si e ok.. dar 38?  va

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#35 2010-02-01 15:23:26

april sunset
Insomniac member

copilu a scris:

april sunset a scris:

copilu a scris:

38 kg wow  wow

pai la ce inaltime? eu am 49/50 la 170 si ma streseaza lumea ca is prea slaba dumbom..

deci esti cam ca mine. 20 diferenta intre inaltime si greutate...mda, stiu cum e, eu sunt satula pana peste cap de aceeasi propozitie "vai ce slaba esti" roll "bine ca esti tu perfect, ma" lol

bebe V., soarele si luna

#36 2010-02-01 15:50:02

AndreeaIS
Full member

Lelaina a scris:

april sunset a scris:

AndreeaIS a scris:

si am suna prietena "Alo?Esti bine?" eu"vai ,pe cuvant,chiar asa?ce nesimtit!cum a putut sa se desparta de tine pentru asa motiv???esti bine?nu?nu esti?of saracuta de tine!te rog nu mai plange!!(prietena se strica de ras la telefon lol ) VIN IN 10 MINUTE!" si dusa am fost lol

rotfl  rotfl  rotfl

Ahahaha lol Mie o prietena mi-a povestit la un mom dat ca tot asa a incercat sa scape de unu. Numai ca in loc sa puna pe cineva sa o sune, a inceput ea sa vorbeasca de nebuna la telefon. Nu va zic ca in timp ce isi faurea ea portita de scapare printr-o discutie imaginara, a inceput sa-i sune telefonul smile)))))))

Apropo de vorbit la telefon aiurea...incepusera sa apara telefoanele mobile si cica erai "mare"  rotfl2  daca aveai unu.Stateam la o terasa la un suc in centru..si trece o tipa pe tocuri,cu fustita,toata aranjata,vorbind de zor la mobil...cand deodata incepe sa sune si saraca speriata de ce s-a intamplat l-a scapat pe jos.Rusinata l-a luat inapoi si a inceput sa-i asambleze componentele  rotfl2

#37 2010-02-01 15:58:13

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

AndreeaIS a scris:

Lelaina a scris:

april sunset a scris:

rotfl  rotfl  rotfl

Apropo de vorbit la telefon aiurea...incepusera sa apara telefoanele mobile si cica erai "mare"  rotfl2  daca aveai unu.Stateam la o terasa la un suc in centru..si trece o tipa pe tocuri,cu fustita,toata aranjata,vorbind de zor la mobil...cand deodata incepe sa sune si saraca speriata de ce s-a intamplat l-a scapat pe jos.Rusinata l-a luat inapoi si a inceput sa-i asambleze componentele  rotfl2

O intamplare asemanatoare am patit si eu, in momentul respectiv am murit de rusine si acum cand mai imi aduc aminte , ma rusinez de mine.
Aveam 18 ani si ma intalnisem cu un tip de 31 decembrie si el ma intreaba ce faci diseara ( de Rev adica) si io vrand sa par smechera scot telefonul din buzunar , prefacandu-ma ca ma suna cineva ( telefonul nu suna , nu nimic  neutral ) si ma apuc sa vb cu "prietenul meu imaginar" si sa ma dau smechera ca nush la care baieram sa merg. Si cum vorbeam eu asa, nu-o observ pe ala ca isi scoate tel fin buzunar si ma suna. Bineinteles ca mi-a sunat telefonul ... am inceput sa rad si tipul ala la fel si dup-aia nu mai puteam de rusine.
Si acum dupa 5 ani cand mai ma intalnesc cu tipul ala prin cartier, imi aduc aminte de faza aia (caci dup-aia nu am mai vorbit....duuh) si mi-e rusine de faza aia.
Ce sa zic.... nu era prea desteapta pe vremea aia  box

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#38 2010-02-01 16:11:08

AndreeaIS
Full member

pink_martini Toti avem cate ceva de care sa ne rusinam de cand eram mai mici  rodnar dar din greseli invata omul,nu? big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.