Mi-am inceput viata sexuala prea devreme-4
- DolceDolce
- New member
- Inregistrat: 2010-02-04
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devreme
Imi cer scuze...am vrut sa zik k ea primu copil la avut la 16 ani;) am mai avut o sora inaintea mea;) pe mne ma fac la 18 ani
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Greenvision a scris:Shine da nu e aiurea uneori ?
Sincer,nu-i. Cu ea in casa o faceam si cu fostul,dar nu isi inchipuia. Crede ca actualul e primul,si o las asa. Nu zice nimic,stie ce facem... stia ca trebuie sa fac pap-ul si mi-a spus "Hai,doar nu va arde sa va f*teti exact acum". E ok.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-05 00:40:43)
- FirstD
- Full member
- Inregistrat: 2010-01-18
ShineOfBlood a scris:Greenvision a scris:Shine da nu e aiurea uneori ?
Sincer,nu-i. Cu ea in casa o faceam si cu fostul,dar nu isi inchipuia. Crede ca actualul e primul,si o las asa. Nu Zice nimic,stie ce facem... stia ca trebuie sa fac pap-ul si mi-a spus "Hai,doar nu va arde sa va f*teti exact acum". E ok.
foarte tare mama ta
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
shine esti belea
Love. Live. Laugh.
- DolceDolce
- New member
- Inregistrat: 2010-02-04
Sincera sa fiu ....pe tata nu prea il intereseaza persoana mea;) el e plecat....cu munca....imi da banii....si atata.....daca mi se mai intampla cate ceva ma mai suna din cand in cand da yo daca apuk sa vorbesc cu tata cat sta el 2 ore aks:-j ar fi bine....nu e problema el....din partea lui fac ce vreau.... decat cand am probleme se ocupa de mine[-(
- -=-baby_pink-=-
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-07-30
shine de-ar fi si mama asa ..si pe mine ma lasa sa plec cu el din oras o zi 2 ..dar nu cred ca i-ar conveni sa stie ca numai sunt virgina
•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
mai daca unele dintre voi aveti 15 ani si va descurcati foarte bine, nu e cazul tuturor... dolce scuza-ma dar tu nu prea esti pregatita din punctul meu de vedere pentru sex. cu atat mai putin pentru sex oral. cum sa ii spuneti ca se va obisnui sa o suga ? eu zic ca mai intai trebuie sa stie ce presupune sexul. NU inseamna sa te subjuge partenerul cum are chef si sa te puna el in pozitii incomode chiar daca tie nu iti plac. si sa ajungi sa faci sex oral ca sa nu se supere pe tine
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Pai bineinteles ca nu. Eu una i-am zis ca ia totul in ritmul ei,sa invete cum vrea ea,nu cum o pune ala,care o considera o papusa gonflabila eventual.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-05 01:02:00)
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
ShineOfBlood a scris:Uite,eu inca n-am 16. Deci intru la categoria 15,si i-am spus maica-mii acum 2 saptamani. Mentionez ca mama are 59 de ani,s-a maritat la 21 si singurul ei barbat a fost tata;a fost educata in spirit comunist. A inteles,si acum se preocupa de analizele mele,de controale (eu iau anticonceptionale),ma intreaba in fiecare seara daca mi-am luat pilula,si asa mai departe... si noi o facem cu ea in casa,deci...
Mama credea ca nu mai sunt virgina de la 14.
Nu de la 16, cum am ajuns. Si nu ca as fi tinut la virginitatea mea, ca nu am dat doi bani pe ea, dar pur si simplunu m-a atras vreun tip fizic suficient de mult. Am compensant pe parcurs in schimb.
Acum depinde. Ca poti la 16 ani sa ai mentalitate de 12 sau de 20-21. Dupa vreo 20 si ceva de ani, nu prea mai e mare diferenta de mentalitate (adica nu prea ti se da 28-29), ca se cam estompeaza. In schimb sub 18 ani, infatisarea si mentalitatea sunt cruciale. Nu stiu daca in perioada 14-16 mi s-a dat vreodata mai putin de 20-22. Nici la fizic, nici la mentalitate. Si aveam personalitate, cum am si-acuma, principii, etc.
Dar sa vad oameni care nu stiu sa scrie in limba romana, sa formuleze o fraza, nu mai vorbesc de ideile continute, ma apuca nebunia. Adica daca tot iti iei o responsabilitate - pentru ca a face sex este o responsabilitate - fa-o in momentu in care stii pe ce lume te afli, cu ce se mananca si ce implica.
Eu la replica ca "mi-o indeasa pana-n gat ca sa ma obisnuiesc", ii trageam 2 palme si nu mai auzea de mine decat daca ma implora plangand in genunchi. Sub nicio forma nu stateam sa cer pareri, sa vezi, ca har, ca mar. Nu sunt de moda veche sub nicio forma, sunt o semi-nimfomana, dar mi se pare normal ca partenerul tau sexual/de viata sa te respecte. Ca daca nu te respecta pe tine ca persoana, nu mai vad rostul. Mi se pare normal sa te respecti mai intai pe tine insati ca sa fii respectata de ceilalti. Si ma apuca nervii cand vad femei/fete care lasa de la ele degeaba. Mai ales cand nu stiu cu ce mananca viata in general.
Imi cer scuze de poliloghie.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
AyraBlack a scris:ShineOfBlood a scris:Uite,eu inca n-am 16. Deci intru la categoria 15,si i-am spus maica-mii acum 2 saptamani. Mentionez ca mama are 59 de ani,s-a maritat la 21 si singurul ei barbat a fost tata;a fost educata in spirit comunist. A inteles,si acum se preocupa de analizele mele,de controale (eu iau anticonceptionale),ma intreaba in fiecare seara daca mi-am luat pilula,si asa mai departe... si noi o facem cu ea in casa,deci...
Mama credea ca nu mai sunt virgina de la 14.
Nu de la 16, cum am ajuns. Si nu ca as fi tinut la virginitatea mea, ca nu am dat doi bani pe ea, dar pur si simplunu m-a atras vreun tip fizic suficient de mult. Am compensant pe parcurs in schimb.
Acum depinde. Ca poti la 16 ani sa ai mentalitate de 12 sau de 20-21. Dupa vreo 20 si ceva de ani, nu prea mai e mare diferenta de mentalitate (adica nu prea ti se da 28-29), ca se cam estompeaza. In schimb sub 18 ani, infatisarea si mentalitatea sunt cruciale. Nu stiu daca in perioada 14-16 mi s-a dat vreodata mai putin de 20-22. Nici la fizic, nici la mentalitate. Si aveam personalitate, cum am si-acuma, principii, etc.
Dar sa vad oameni care nu stiu sa scrie in limba romana, sa formuleze o fraza, nu mai vorbesc de ideile continute, ma apuca nebunia. Adica daca tot iti iei o responsabilitate - pentru ca a face sex este o responsabilitate - fa-o in momentu in care stii pe ce lume te afli, cu ce se mananca si ce implica.
Eu la replica ca "mi-o indeasa pana-n gat ca sa ma obisnuiesc", ii trageam 2 palme si nu mai auzea de mine decat daca ma implora plangand in genunchi. Sub nicio forma nu stateam sa cer pareri, sa vezi, ca har, ca mar. Nu sunt de moda veche sub nicio forma, sunt o semi-nimfomana, dar mi se pare normal ca partenerul tau sexual/de viata sa te respecte. Ca daca nu te respecta pe tine ca persoana, nu mai vad rostul. Mi se pare normal sa te respecti mai intai pe tine insati ca sa fii respectata de ceilalti. Si ma apuca nervii cand vad femei/fete care lasa de la ele degeaba. Mai ales cand nu stiu cu ce mananca viata in general.
Imi cer scuze de poliloghie.
Subscriu. Mai,nici mie nu mi s-a dat vreodata varsta mea... mereu mi se da cam cu 4-5 ani in plus. Ideea e ca eu n-am facut ceva pana nu m-am interesat de fiecare aspect la modul serios,pe principiul "daca faci ceva,macar fa cu cap". In pat niciodata n-am facut ceva ce n-am vrut...tot ce am experimentat,am experimentat pentru ca am simtit eu dorinta... si,cum am spus,daca mi-ar fi facut mie unul ce i-a facut ei,isi vedea 2 palme peste p*la de numai oral visa. Nu sunt animalul nimanui. Daca vrea sa brutalizeze in halul asta,sa-si ia o vaca. Asa mi se pare normal sa gandeasca orice persoana care se respecta dar vezi tu,sunt foarte putine persoane in ziua de azi care se mai respecta. Multe merg pe principiul "mai bine nu se poate,hai ca tot e primul,mai dar il iubesc deci il iert" si tot asa... si e tragic,dar e realitatea.
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
subscriu si eu. legat de virginitate/parinti/varsta mi s-a intamplat eexact ca si ayrei. la 14 parintii imi bateau apropouri de prezervative, sa folosesc etc. si mi-am inceput viata sexuala la 16. dar sincer daca imi incepeam viata sexuala la 13 ani probabil si eu ramaneam socata si nu stiam cum sa reactionez daca imi indesa unul p*la pe gat. bine, eu sunt mai salbatica din fire si probabil i-as fi dat un pumn in gura. dar cred ca m-ar fi marcat
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Alex2 a scris:mai daca unele dintre voi aveti 15 ani si va descurcati foarte bine, nu e cazul tuturor... dolce scuza-ma dar tu nu prea esti pregatita din punctul meu de vedere pentru sex. cu atat mai putin pentru sex oral. cum sa ii spuneti ca se va obisnui sa o suga ?
Subscriu.Daca la fata nu`i place urgent ati sarit :esti incuiata,mai incearca ca o sa`ti placa.Voi vorbiti din punctu vostru de vedere,dar poate ei nu o sa`i placa si o sa faca doar din scarba.Asa ajung unele sa presteze,ca nu cumva sa fie privite ca niste incuiate. Dolce,draga mea,nu iti place nu mai fa!Nu mai asculta de nimeni,asculta doar de tine.Ai doar 14 ani,pune piciorul in prag.NU merita sa plangi sau sa te umilesti in fata la un prost care nu te respecta.Baieti sunt si vor fi tot timpul.
eu,tu si restul lumii...
- Greenvision
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-18
Ce-ai mai cu vaca.indienii n-ar de acord cu tine
ente....
- BratzG
- Sr. member
Vaca? Is in ceata...
eu,tu si restul lumii...
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
sunt eu defecta sau ce naiba se intampla? fata asta a spus ca prietenul ei ii indeasa p. pe gat si voi ii spuneti s-o ia usor ca e foarte tare sa faci oral si ca se va obisnui?? sunt singura careia i se pare ca ala profita de ea pt ca ii este permis? dolce, daca tot ai inceput incearca sa faci din asta o experienta placuta. adica baiatul ala face tot ce-i trece prin cap cu toate ca anumite lucruri nu-ti plac, dar nu i-o spui pt ca ti-e frica sa nu se supere? se poate ca noi fetele/femeile sa ne injosim mai mult de atat? din partea mea sa dea cu fundu' de pamant daca nu-i convine ceva, nu sa mi-o indese pe gat! scuza-ma dolce, dar mai stiu un caz exact ca al tau si sunt indignata pana peste masura. ma gandesc ca esti a 8-a...nu stiu cum va fi la teza sau capacitate sau ce naiba s-o mai da acum daca tu vei scrie "a fost C-AM neplacut". e primul meu post de genul acesta, dar sincer iti spun, lasa sexul ca ai toata viata sa te saturi de el si pune mana pe o carte mai degraba.
V., soarele si luna
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
?nainte să ?nvățăm să scriem corect rom?nește, ?nvățăm tainele sexului. așa o fi școala ?n ziua de azi? la 13 ani ?ncă mă jucam la bloc flori, fete, filme sau băieți și muream de drag c?nd cel de care-mi plăcea, alegea numele meu. eu ca mamă, cu siguranță aș avea un șoc să știu că fie-mea face sex la o astfel de v?rstă, oric?t de matură și responsabilă ar crede ea că e.
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-05 10:43:50)
- BratzG
- Sr. member
anabella_n a scris:?nainte să ?nvățăm să scriem corect rom?nește, ?nvățăm tainele sexului. așa o fi școala ?n ziua de azi? la 13 ani ?ncă mă jucam la bloc flori, fete, filme sau băieți și muream de drag c?nd cel de care-mi plăcea, alegea numele meu. eu ca mamă, cu siguranță aș avea un șoc să știu că fie-mea face sex la o astfel de v?rstă, oric?t de matură și responsabilă ar crede ea că e.
Subscriu.
Anabella,lasa eu si dupa capacitate faceam hainute la barbie(inca le mai am) si ma jucam tot felu` de joculete.
Cu ocazia asta te felicit si eu pentru bebe Sa fie intr`un ceas bun!Si iti doresc numai fericire si sanatate la bebel
eu,tu si restul lumii...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|