homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-am inceput viata sexuala prea devreme-5

#77 2010-02-05 10:55:01

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devreme

mulțumesc din suflet hjarta
și eu ?nainte de examenul de admitere la liceu mă jucam cu copiii din cartier de-a v-ați ascunselea și ce tare era lol
și m-am jucat și m-am uitat la desene p?nă t?rziu de tot. mă bucur că nu mi-am ratat copilăria cu altfel de lucruri. dec?t adult ?nainte de vreme, mai bine copil ?nt?rziat

#78 2010-02-05 10:58:07

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Eu am tras de copilarie cat am putut.La un moment dat,diriga mea din generala tot avea treaba cu mama ca eu de ce nu ma maturizez,ca am ramas tot un copil..Moama ce se criza mama pe diriga,o facea in toate felurile rotfl

eu,tu si restul lumii...

#79 2010-02-05 10:58:38

DolceDolce
New member
Inregistrat: 2010-02-04

In Primul rand nu am intrat aici sa ma criticati pe mne cum scriu....la tast snt multe greseli;) am 14 ani wink si snt data d la 6 ani la skoala,snt kls a 9wink si eu nu am dat capacitate,am dat teze cu subiecte unice si am luat note foarte mari,yo am intrat aici sa ma ajuti nu sa ma criticati pe mine de ce mi-am inceput viata sexuala la 14 ani

Altii ca faceau hainute pentru papusi;)
snt alte vremuri forgetit
depinde si de copilarie;)
Unii copii in ziua de azi numai au copilarie ....si am scris,c-am'' cred k din obsinuinta sau probabil nu mi'am dat seama......dar stati linistiti ca pe mne nu ma afecteaza probleme sexuale cu cele scolare;) oricum va ms celor kre nu m'au judecat puss

#80 2010-02-05 11:04:22

anabella_n
Hero member

puiule, c?nd vei fi și tu mamă, vei vedea cum se schimbă percepția asupra lucrurilor. păcat de voi și copilăria voastră "!!ă" din cauza preocupărilor lumești
și nu te aștepta la respect și ?nțelegere c?nd faci sex la 14 ani, dar nu știi să scrii corect, deși spui că ai luat note foarte mari. păi notele nu ar trebui să reflecte cunoștințele tale? ce cunoștințe ai tu c?nd nu ești ?n stare să pui o cratimă unde trebuie, nu ești ?n stare să legi cuvintele ?n fraze coerente și te ia durerea de ochi numai ?ncerc?nd să descifrezi ceva scris oricum, numai ?n rom?nește nu?

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-05 11:09:08)

#81 2010-02-05 11:09:42

DolceDolce
New member

Probabil cand voi fi mama ,voi avea alta conceptie;), si de ce sa nu ma astept la respect? Nu inteleg chestia asta .....e vreun pacat :-? ce-am facut:-? vre-o crima ...:-? de ma discrimineaza toata lumea?:-? nu cred;) din cate stiu yo viata sexuala o incepi cand vrei .....si atat!wink.....singura problema e ca am inceput-o prea devreme;) da asta nu inseamna ca nu merit sa fiu respectata wink Aici ar trebui sa ganditi mai matur daca sunteti mama;) fiindca aveti o conceptie foarte proasta dupa parerea mea.Daca mama mea ar gandi asa...forgetit nu cred ca as avea ce sa vorbesc cu ea....sincer as considera-o o comunista ....imi cer scz daca v-am jignit:*

Publicitate

loading...

#82 2010-02-05 11:13:50

anabella_n
Hero member

dacă mama ta nu g?ndește așa, de ce nu ești acum l?ngă ea cer?ndu-i sfatul despre cum să faci să-ți convingi prietenul să nu mai faceți oral pentru că nu-ți place și ți-e greață?

și  ca să-ți răspund și ție la ?ntrebare, aș avea un maaare șoc dacă fie-mea ar face sex la 14 ani, dar voi avea grijă să-i fiu suficient de prietenă ?nc?t să pot ști lucrurul ăsta, ca atunci c?nd/dacă se va ?nt?mpla, să pot merge eu cu ea la doctor și să-i pot răspunde fără jenă la absolut orice ?ntrebare, ca să nu fie nevoită să ?ntrebe ?n st?nga și-n dreapta, oameni cunoscuți sau nu. și ca să poată primi sfaturi de la o femeie matură și responsabilă, care s-a săturat și ea de sex și perversiuni la viața ei, așa ?nc?t să-și poată ?ndruma corect copilul, c?nd acesta va avea nevoie de sfatul cuiva

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-05 11:16:57)

#83 2010-02-05 11:17:11

DolceDolce
New member

Fiindca imi este frica.....rusine;) .Nu stiu sa va explic.
Eu de la un timp am inceput sa-i bat apropouri ca sa banuiasca . ......Dar totusi imi este frica.
Nu am zis la nimeni asta.......decat celor dupa site....fiindca imi este rusine sa vorbesc cu cineva acest lucru....si am intrat pe acest site sparand ca cineva sa ma ajute si sa ma inteleaga nu sa ma critice;)

#84 2010-02-05 11:19:03

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

In sfarsit a scris si cineva ceva coerent...am crezut ca numai mie mi se pare ca sunt absurda cand am citit2 pg despre sfaturi cum sa faca sex oral.
Dolce, no ofense, am si eu o verisoara de seama ta...ai innebunit?Ai 14 ani copile....eu stiu ca s au schimbat timpurile(si nu am 40 de ani ci doar 22)....dar totusi.....Cum poti sa ti incepi viata sexuala la 14 ani si pe deasupra sa te lasi manevrata sa i satisfaci lui fanteziile sexuale,chiar daca tie nu ti place?
Eu mi am inceput viata sexuala la 20(nu ca m as lauda k sunt desteapta sau mai stiu eu cum, insa am facut o cand am crezut ca este cazul).In pat am facut mereu ce am vrut eu si CAT am vrut eu.Nu m a fortat niciodata sa fac un lucru care nu mie nu mi-a placut. A venit vb de sex oral, am csd ca nu sunt capabila sa fac, asa ca a inteles si nu ma  fortat niciodata.
Mama ta vrea sa probabil sa nu faci aceleasi greseli ca si ea de aceea e deschisa cu tine.Eu zic sa vb cu ea,sunt sg ac te ar sfatui cum trebuie.Chiar daca o sa fie suparata, o sa te ierte,esti copilul ei.Si la 14 ani nu e dragoste, mai mult e  dependenta,una era sa se fi purtat frumoscu tine si sa te iubeasca,dar asta nu e relatie serios...
Shine, stiu ca ai doar 15 ani..insa te am citit pe forum si mi se apre ac esti o persoana cu capul pe umeri, ti-ai inceput viata sexuala dar mi se pare ca ai stiut ce faci asa k....jos palaria...
Nu am nimic cu nimeni, fiecare face ce vrea cu cviata,corpul si sanatatea lui...dar ma gandesc la verisoara mea care are 14 ani, crede ca tot ce zboara se mananca si mi e teama sa nu se lase influentata de cine nu trebuie si sa si bata joc cineva de ea....

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#85 2010-02-05 11:19:04

BratzG
Sr. member

Pai cum sa nu iti fie rusine cand tu abia ti`ai facut buletin...

eu,tu si restul lumii...

#86 2010-02-05 11:19:20

DolceDolce
New member

Uite iti multumesc frumos.....cred ca ai dreptate....probabil va reactiona urat...si va avea un soc....dar ii va trece,nu vrea sa o mint si vreau sa ma ajute.....fiindca mereu mi-a dat sfaturi cand am avut probleme .....o sa incerc sa-i spun in seara asta puss
Dupa parerea mea cel mai bine e asa:-<

#87 2010-02-05 11:21:27

anabella_n
Hero member

DolceDolce a scris:

Fiindca imi este frica.....rusine;) .Nu stiu sa va explic.
Eu de la un timp am inceput sa-i bat apropouri ca sa banuiasca . ......Dar totusi imi este frica.
Nu am zis la nimeni asta.......decat celor dupa site....fiindca imi este rusine sa vorbesc cu cineva acest lucru....si am intrat pe acest site sparand ca cineva sa ma ajute si sa ma inteleaga nu sa ma critice;)

vezi că am editat și-n mesajul de mai sus
ești la o v?rstă la care ai nevoie de sfaturile mamei tale, nu ale prietenelor sau ale unor necunoscute de pe un forum. din tot ce scrii se vede c?t ești de necoaptă și de mică, iar mama ta, care te cunoaște cel mai bine, e singura capabilă să te ?ndrume și să-ți fie alături

#88 2010-02-05 11:22:36

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Bratz nu vb de buletin...e vb ca inteleg ca s-au schimbat timpurile(nu credeam sa ajung vreodata sa zic "pe vremea mea").
E vb intre a face diferenta intre o persoana cu capul pe umeri care stie ce vrea(shine) si intre cineva care crede ca iubeste, dar de fapt cineva isi bate joc de ea.
Sunt sg care cred ca relatia lui dolce nu e deloc relatie?Si ca respectivul o foloseste? box
Dolce, vorbeste cu mama ta....prietena ta cea mai buna o sa fie mereu mama..si dupa cum spui u a avut o viata destul de  grea....si a trecut si ea prin greutati...poate o sa se supere urat pe moment, poate o sa te si bata(sper ca nu)...dar o sa te inteleaga... o sa o  faca pentru ca esti copilul ei si iti vrea binele.
O sa si dea seama ca trebuie sa te ajute si o sa te indrume  dupa ce o sa treaca socul.

Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-02-05 11:26:57)

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#89 2010-02-05 11:23:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

DolceDolce a scris:

din cate stiu yo viata sexuala o incepi cand vrei .....si atat!wink.....singura problema e ca am inceput-o prea devreme;)

pai ori ai inceput-o cand ai vrut, ori a fost prea devreme?
nu ma mai leg de scoala, desi nu pot sa inteleg chestia asta "am scris gresit din obisnuinta" hmm

ideea este ca tu ai cerut ajutorul pt ca prietenul tau te pune sa faci niste lucruri care nu-ti plac. vad ca esti in stare sa te aperi, n-ai sarit sa insulti, desi nu ai primit numai "laude", iar asta este de apreciat, alta in locul tau ne-ar fi facut niste incuiate primitive care se jucau cu papusi cand se pregateau sa intre la liceu, dar de vreme ce ai stiut sa-ti aperi punctul de vedere aici, de ce nu incerci sa faci la fel cu prietenul tau? spune-i clar si raspicat "bai, omule, mi-a fost rau 2 zile de la p. ta indesata pana in stomac, lasa-ma ca nu mai vreau sa fac sau lasa-ma sa ma obisnuiesc in stilul meu" sau "nu-mi place pozitia asta, nu ma simt bine, hai sa gasim alta".

bebe V., soarele si luna

#90 2010-02-05 11:24:00

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Succes

ente....

#91 2010-02-05 11:24:23

DolceDolce
New member

Da....cel mai bine este asa:* va multumesc pentru sfaturi....o sa-i spun mamei mele adevarul:* si nu o sa mai vb cu nimeni inafara d ea aceasta problema:*

#92 2010-02-05 11:25:01

BratzG
Sr. member

Dar de Shine nu am zis nimic.Ce poti sa`i reprosezi lui Shine?lol

Na mie nu`mi plac timpurile astea.Le detest.Eu nu stiu ce ma fac cand o sa am  un copil,stiind ce vremuri is. signof10

eu,tu si restul lumii...

#93 2010-02-05 11:25:39

anabella_n
Hero member

la v?rsta lor relațiile sunt ca ploaia de vară. ?ncep torențial și se termină la fel de brusc. o fi relație ?n accepțiunea lor, cu tot ce implică ea, dar niciunul nu e suficient de matur să poată face totul să pară relație așa cum e mai t?rziu, c?nd deja depășești stadiul de suc ?n oraș și c?teva reprize de !! odată la nu știu c?t timp, c?nd prinzi apartamentul gol, că ai tăi sunt plecați la țară

P.S: Shine e excepția. jos pălăria pentru ea. așa un copil aș vrea și eu și n-aș avea nimic de comentat că face sex devreme, că aș fi convinsă că știe ce face

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-05 11:27:24)

#94 2010-02-05 11:26:46

DolceDolce
New member

Fiindca imi este frica sa nu se vada refuzat....si sa nu ne despartim.....Are un comportament dificil....si da....stiu sa ma apar,stiu sa vorbesc si frumos,dar cu el nu pot.....cateodata am senzatia ca imi este frica sa vorbesc cu el...

#95 2010-02-05 11:27:57

BratzG
Sr. member

No atunci draga mea,pune`i totul pe tava si da`i ce vrea daca  tie ti`e frica sa vorbesti cu el si nu dai 2 bani pe corpul tau.

eu,tu si restul lumii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.