|
Nu esti logat.
Mi-am inceput viata sexuala prea devreme-6#96 2010-02-05 11:29:27
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremedolce, tipul ala te foloseste. deschide ochii. isi bate joc de tine si nimic mai mult. la varsta asta rar gasesti baiat cu sentimente, mai toti vor sex ca apoi sa se laude la prieteni cui si cum i-au mai tras-o. daca si tu iti doresti asta (doar un partener de sex), atunci tot ce poti face e sa vb cu el, sa stabiliti fiecare ce si cum va place si sa nu mai accepti sa fii sclava lui, daca rolul asta nu te atrage. Offline #97 2010-02-05 11:37:46
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeBratz..vb de dolce la faza cu buletinul,....N am zis k ai zis cv de shine.Eu am zis de shine k imi pare matura si chiar daca e micuta,a stiut ce face.... Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-02-05 11:39:44) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #98 2010-02-05 11:39:46
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeDeci cam toti is la fel.Shine e exceptia . Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-05 11:41:29) eu,tu si restul lumii... Offline #99 2010-02-05 11:46:15
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeNU stiu de ce se grabesc copii astia sa creasca....eu as vrea sa fiu copil iar(la 22 am prieteni care planuiesc nunta, locuiesc impreuna, au copii)..eu nu stiu cum sa trag mai mult de anii astia(mai am 1,5 ani de master si probabil o sa trebuiasca sa facem si noi un pas inainte dupa)..... Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-02-05 11:48:18) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #100 2010-02-05 11:47:13
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeMa simt incredibil de flatata. Nici eu nu sunt de acord cu sexul la o varsta frageda daca o faci pentru ca... pur si simplu n-ai altceva de facut. Mi se pare o tampenie. Nu faci ceva daca nu stii ce implica si clar nu o faci cu cineva care te trateaza in halul asta (ca daca o trateaza asa in pat,nu imi trebuie multa imaginatie sa-mi inchipui cum o trateaza si in afara lui). E degradant. In plus,sunt sigura ca ei nu i-a dat prin cap nici macar o data sa se duca la un doctor,sa-si faca un control... Eu,de exemplu,tocmai m-am intors de la clinica. Mi-am facut pap-ul. Marti mi-am facut analizele de sange. Da,sexul e placut,sexul protejat e sigur,dar niciuna dintre astea 2 nu te scuteste de eventualele probleme care pot aparea si de care poti sti numai mergand la controale. Daca tot faci ceva,macar fa bine si ocupa-te de toate aspectele pe care le implica,inclusiv de cele medicale,pentru ca,da,sexul e placut dar nu simt nevoia sa ma trezesc cu cancer de col sau tromboza si sa nu stiu de cand ... Ma rog,e doar opinia mea. Altele de varsta mea cred ca e o pierdere de timp si de bani,mergand pe principiul "mie nu mi se intampla". Offline Publicitateloading...
#101 2010-02-05 11:49:24
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeAsa Shine asa..... Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-02-05 11:50:39) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #102 2010-02-05 13:26:02
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeSe pare ca nu Free...oops scz am vrut sa zic Jessica Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #103 2010-02-05 13:35:02
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremein cazul meu am inceput devreme, aveam vreo 15 ani jumate. el era probabil exceptia aia care nu o face ca sa se laude la prieteni si care chiar are sentimente. DAR in 1 an si ceva de sex nu prea am stiut ce-i aia placere, sex oral nu puteam sa fac ca nu puteam si gata, dar nu m-a fortat, nu mai zic de orgasm sau altceva. Nu am putut sa ma obisnuiesc, am luat-o usurel, nimic! Nu eram pregatita pt chestiile alea si orice as fi facut, nu mergea cand am mai crescut si eu putin, pe la 18, dintr-o data totul a fost diferit. And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #104 2010-02-05 16:05:55
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeam citit toate cele 4 pagini cu greu am reusit sa inteleg esentialul. Dolce, vorbeste cu mama ta, desi o sa se supere te va ierta. Ideea e sa stii cum sa pui problema. Si eu mi-am inceput viata sexuala cand 14 ani si 10 luni, dar niciodata nu am facut in pat ceva ce imi punea semne de intrebare sau obligata.Ce am facut,a fost pentru ca mi-am dorit sa incerc. Iar in legatura cu protectia, eu ma voi apuca de anticonceptionale de luna asta. Mi-am facut niste analize de sange marti,iar luni am programat pap-ul..Oricum succes ! "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #105 2010-02-05 17:03:48
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeis curioasa ce reactie a avut mama ta. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #106 2010-02-05 17:47:27
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeuneori ma ingrozesc. gaura asta intre generatii e mai mare ca niciodata daca parintii nostri se plangeau ca pe vremea lor era altfel, eh bine am ajuns noi sa ne plangem ca pe vremea noastra era altfel, in fata unor copile cu cativa ani mai mici decat noi... da, si eu vad in ziua de azi fete de 13 ani care vin la scoala cu botul roshu si cu tocuri de 10cm, fete de 12-14 ani care isi fac cumparaturile la baneasa si fete de 13 ani cu mai multi parteneri sexuali la activ.. trist.. Offline #107 2010-02-05 18:19:12
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devreme
Si acuma cu cine iti imaginezi ca vorbesti?Numai cu ele nu.Nu vezi?Daca esti impotriva lor esti comunista si iti da patetica replica..s`au schimbat vremurile..yeah right!!! eu,tu si restul lumii... Offline #108 2010-02-05 18:31:09
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremepai s-au schimbat vremurile. in rau, evident. Offline #109 2010-02-05 18:35:02
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeSfatul meu...e sa-ti iei la revedere de la el!Din punctu meu de vedere(si kred q mai multe pers st d acord q mn)...u esti inca mica nu ai cum sa-ti dai seama de tot...orikm ai facut bn q ai apelat la sfaturile noastre...Cum spuneam...din pc meu de vedere...o relatie trebuie neaparat sa se bazeze pe RESPECT(reciproc)!Adica inteleg q si el ti-a fkt oral,dar asta nu ins q esti obligata sa ii faci si tu,mai ales daca nu suporti!Hai sa fim sincere acum.."o sa te obisnuiesti" nu kred q ai cu ce,atata timp kt tie nu ti-a fkt placere de la inkpt!Iar daca u zici ca te obliga sa faci anumite chestii cu care tu nu esti de acord...parerea mea e ca nu te merita!Mkr dak ar avea putin respect sau dak ar tine kt d kt la tn nu ti-ar cere asa cv.Tu de ex daca iubesti o pers a-i obliga-o sa faca cv ce nu ii place?Esti inca mica,vaiata merge inainte nu trebuie sa te opresti la primul kre iti iese in cale...Daca vr sa fi respectata,respecta-te pe tn!Adica nu accepta cv ce nu`ti place numai de dragul sa nu se supere el...Vaii ,dar el se gandeste cum t simti tu?Tu crezi ca daca faci asta o sa va intelegeti mai bn si o sa te iubeasca mai mult...dar te inseli... Offline #110 2010-02-05 18:37:39
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeE prima data cand zic asa ceva.Va rog scrieti mai citet! eu,tu si restul lumii... Offline #111 2010-02-05 18:48:16
asa e... am vrut sa profit de copilarie, ca de sex avem timp. nu regret ca mi`am inceput viata sexuala la 18 ani jumate, desi poate unora li se pare tarziu Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #112 2010-02-05 18:55:00
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremenu stiu de ce am presimtirea ca o sa fie tare dezamagita de prietenul ei si ca acesta e ceva de genul celui care a scris la noi pe forum...am uitat cum isi zicea... "am o bunoaca in clasa care se uita la mine, abia astept sa scot carnatzu si sa assshhh..." ...patetic, ridicol...nu pot sa imi dau seama la ce se gandesc tinerii din ziua de azi? ...nu au personalitate si incearca sa si-o formeze prin sex? ...ca altfel nu imi explic de ce nu ar trai toate la timpul lui... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-05 18:56:27) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #113 2010-02-05 19:16:41
Re: Mi-am inceput viata sexuala prea devremeSpune-i intai sa te invete sa scrii. Litera mare se pune c-am la inceput de propozitie, nu de cuvant. In germana toate substantivele se scriu cu litera mare, da' aia e alta mancare de peste. Hai sa invatam romana firstly. Zic si eu... Ultima oara a fost editat de Fiametta (2010-02-05 19:17:58) Offline #114 2010-02-05 20:11:47
Copile, trezeşte-te!!! Tipul ăla care 'ţi-o ?ndeasă p?nă ?n g?t' nu are pic de respect pt tine. Te foloseşte numai pt a-şi satisface plăcerile. Şi poţi fi sigură că nu-i pasă prea mult de persoana ta at?ta timp c?t se poartă cu tine ?n halul ăsta. Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-02-05 20:16:23) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|