|
Nu esti logat.
Relatia la distantza.....:((#1 2010-02-08 19:33:19
Relatia la distantza.....:((Buna , ma gandeam k poate e cineva pe aici kre poate sa dea sfaturi in legatura cu relatziile la distantza.....a mea e foarte ok , totul perfect ....dar e asa greu de suportat...... Offline #2 2010-02-08 19:51:18
Re: Relatia la distantza.....:((eu cred ca relatiile la distanta pot supravietui, acum depinde si la cat timp te vezi cu persoana respectiva. marea buba, insa, este ca nu vei stii exact daca te intelegi cu persoana respectiva sau nu. adica daca te vezi cu cineva zilnic iti cam dai seama daca e ceea ce trebuie. observi defectele persoanei de langa tine altfel... asa, la distanta, e normal ca totul sa fie oarecum bine. Offline #3 2010-02-08 20:06:09
Re: Relatia la distantza.....:((eu am avut o relatie la distanta, care a durat un an jumate; ma rog, in total, a durat 3 ani jumate... primii 2 ani impreuna au fost minunati, eram foarte fericiti, eram in acelasi oras, ne vedeam zi de zi Offline #4 2010-02-08 20:18:21
Re: Relatia la distantza.....:((eu cand zic ca as putea sa stau o perioada de timp la distanta, ma refer la cateva luni. de ex am o relatie de ani de zile si trebuie sa plece 6 luni cu serviciul in alta parte. sunt sigura ca as rezista fara probleme.. dar daca ar trebui sa plece 1 an sau mai mult.. nu cred ca dupa 1 an l-as mai iubi la fel.. plus ca intr-un an se intampla muulte si intervine raceala.. Offline #5 2010-02-08 20:44:06
Re: Relatia la distantza.....:((Depinde.Sunt cazuri si cazuri.Daca chiar il/o iubesti sa te vezi o data pe saptamana nu e criminal.Insa depinde f mult de ambii parteneri. eu,tu si restul lumii... Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-08 20:51:09
Re: Relatia la distantza.....:((bratz pai daca stai sa joci wow cum naiba ...glumeam... Offline #7 2010-02-08 20:53:19
Re: Relatia la distantza.....:((eu sunt intr-o astfel de relatie. cand am inceput sa iesim impreuna, el era la sfarsitul clasei a 12-a. timp de 5 luni am iesit aproape zilnic, se mai intampla sa nu ne vedem 1-2 zile pt ca avea de invatat, dar si atunci vorbeam destul de mult pe mess si la telefon. a plecat la facultate, urmand sa vina la 2 sapt acasa. de atunci a trecut 1 an si 4 luni, iar noi ne intelegem extraordinar. acum sunt si eu a 12-a urmand ca in toamna sa plec la facultate in acelasi oras cu el, asa cum am stabilit de la inceput V., soarele si luna Offline #8 2010-02-08 20:58:37
Re: Relatia la distantza.....:((Nush .Mie personal mi se pare o mare porcarie sa nu mergi la facultate/servici in alt oras numa din cauza partenerului.E dovada de pur egoism.Eu o sa plec la faculta 3 ani,daca intru la politie,si asta e la 400/500 km distanta.El ma incurajeaza si ma sustine,nu m`a conditionat niciodata sau amenintat ca nu va merge relatia.Din contra ,imi zice:lasa,vin eu ,vii tu ,sunt vacante si o sa fie bine..I`m blessed eu,tu si restul lumii... Offline #9 2010-02-08 21:01:14
Re: Relatia la distantza.....:((la mine primul conflict "puternic" s-a ivit dupa luni bune de locuit impreuna. scuze, dar la distanta nu vad de ce v-ati putea certa atat de rau.. Offline #10 2010-02-08 21:02:53
Re: Relatia la distantza.....:((Eu am gandit tot timpu ca daca ai un scop e mai usor.Asa si cu relatiile la distanta,daca stii ca e doar pe o perioada limitata e mai bine eu,tu si restul lumii... Offline #11 2010-02-08 21:03:07
Re: Relatia la distantza.....:((noi nu vrem chestia asta...suntem amandoi de acord ca nu ar mai fi la fel...poate ne iubim prea mult ca sa reusim sa stam unul fara celalalt...in condiiile in care ne vedem zilnic . citind exemplul lui sophie nu cred ca mai e nevoie de alte cuvinte Offline #12 2010-02-08 21:05:08
Re: Relatia la distantza.....:((
Iti dai seama ca nimeni nu vrea sa treaca prin asa ceva.Dar cand nu ai ce face...ori e alba ori e neagra.Repet,totul sta in cei 2 parteneri ,in sacrificiile pe care sunt dispusi sa la faca eu,tu si restul lumii... Offline #13 2010-02-08 21:05:09
daca faceai referire la postul meu, sa stii ca pot lua nastere niste certuri destul de urate chiar si la distanta. ca am reusit noi sa le evitam, asta e altceva, dar motive se pot gasi cu sutele, iar cele mai bune exemple sunt cele care au trecut printr-o despartire in urma unei relatii la distanta. V., soarele si luna Offline #14 2010-02-08 21:07:15
cine nu vrea poate sa evite...el si-a gasit apoi un post mai bun aici si eu am urmat facultatea in orasul meu...sunt convinsa ca am facut ce trebuia Offline #15 2010-02-08 21:08:02
Eu nu pot.Lucky you! eu,tu si restul lumii... Offline #16 2010-02-08 21:21:25
Re: Relatia la distantza.....:((Noi practic, am inceput relatia la distanta. Aproape un an de zile ne-am vazut cam odata la 2 saptamani, iar apoi inca un an, odata pe saptamana, adica in weekend-uri. Mi se pare ca e mai usor asa, pt ca la inceput nu esti asa atasat (cel putin, noi n-am fost), nu esti asa de obisnuit cu prezenta celuilalt incat sa-ti fie asa de dor, cum ti-ar fi daca ar fi invers situatia (la inceput petrecut mult timp impreuna si apoi dintr-o data la distanta). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #17 2010-02-08 21:23:22
Re: Relatia la distantza.....:((....Am revenit , el e la facultate in alt oras la 300 de km......iar eu in ultimul an la liceu ......la anul desigur k o sa ma duc la el acolo....dar e din ce in ce mai greu sa suport distantza ......ne vedem la 1 luna , 2 poate 3....de 3 ani facem asa.... Offline #18 2010-02-08 21:24:55Re: Relatia la distantza.....:((Eu cu actualul nu as putea avea o relatie la distanta, 6 luni, sa zicem, dar mai mult nu as putea sa il stiu departe de mine. Si nu este egoism, dar odata ce ne gandim la un viitor impreuna evident ca il planuim in 2, nu unul hais altul cea. Offline #19 2010-02-08 21:28:54
Pill,nu zic de voi.Deja sunteti la faculta sau deja e gata.Eu vb de fete care nu merg la facultate in alt oras(pt binele lor) pt iubi ,sa nu cumva sa stea departe de el.Sau el sa nu o lase...Asta`i egoismu de care vorbesc eu,tu si restul lumii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|