|
Nu esti logat.
Relatia la distantza.....:((-4#58 2010-02-14 12:44:35
Re: Relatia la distantza.....:((Asa e wild...si daca ar avea motive sa aiba indoieli in privinta mea..dar ma cunoaste bine... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #59 2010-02-14 13:05:53
Re: Relatia la distantza.....:((tocmai ptr asta,,ca te cunoaste bine,, ..nu ar trebui sa se indoiasca..deci semnele de intrebare raman VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #60 2010-02-14 14:05:03
Re: Relatia la distantza.....:((E ideea ca vreau sa plec in primul rand pentru mine si apoi poate pentru noi.Nu o sa reusim sa facem ceva aici impreuna niciodata...vreau mai mult de la viata mea decat sa stau cu chirie si sa trag de banuti.Am noroc ca ai mei ma sustin si vreau sa fac ceva cat inca pot..si daca vrea sa am sustina de bine, daca nu e alegerea lui....thanks Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #61 2010-02-14 14:13:44
Re: Relatia la distantza.....:((nici sa nu iti treaca prin cap sa nu pleci doar din cauza lui ca e prea egoist. nu prea e normal intr-o relatie ca persoana iubita sa vrea sa te plafonezi intr-un loc, cand ti s-a ivit sansa asta. si eu voi pleca la anul pentru minim 3 luni dar nu s-a pus niciodata problema de lasat in cazul sotului. chiar ma sprijina si eu in primul rand imi doresc o cariera cat mai reusita. daca trebuie sa plec pt x timp pentru a reusi, voi pleca. tot la el ma voi intoarce si cu siguranta iti spun ca asa va fi si in cazul in care va fi nevoie el sa plece in x loc. e nevoie de incredere reciproca dar in relatia ta se pare ca lipseste capitolul asta..ar fi bine sa ai grija si sa iti pui ordine in ganduri sa te hotarasti care sunt telurile tale Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #62 2010-02-14 14:27:25
Re: Relatia la distantza.....:((Increderea a lipsit mereu..odata din partea mea ca m a facut as sufar in trecut(eram o copila) si imi era teama ca o sa ma dezamageasca...odata din partea lui.De ce?Pentru ca oamenii din viata lui l au dezamagit.Si a preferat sa nu se mai ataseze de nimeni.Are un suflet as ade mare, e un copil practic.Aia e partea sincera de carem am indragostit.Dar are si partea incapatanata,nervoasa,orgolioasa pe care o detest.S a lipi de mine...prieteni nu prea are si care sunt au viata lor, familia e departe si nu se inteleg prea bine.Doar pe mine ma are..si stiu ca am iubeste intr un fel enorm,dar as vrea sa se puna si in locul meu acteodata,sa vada si lucrurile din prisma mea.Vreau o persoana alturi de care sa lupt,nu pentru care s alupt doar eu...scuze fetelor de romane,insa cred ca dupa 3 ani de zile o sa fiu nevoita sa fac o alegere pe acre nu as fi vrut sa fiu nevoita sa o fac Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline Publicitateloading...
#63 2010-02-14 15:33:06
Re: Relatia la distantza.....:((Eu cred ca iti trebuie un barbat langa tine... nu un copil. Offline #64 2010-02-14 15:50:51
Re: Relatia la distantza.....:((de acord cu love_t...un barbat langa care sa evoluezi din toate punctele de vedere nu unul care ajuta sa te plafonezi si care nu te lasa sa dai tot ce ai mai bun din tine in toate domeniile Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #65 2010-02-14 17:57:49
Re: Relatia la distantza.....:((Thanks girls...in final stiu ca o sa fac ce trebuie pentru mine,insa o sa fie greu. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #66 2010-02-15 01:22:10
Re: Relatia la distantza.....:((Sa pleci fara sa te uiti inapoi. Mai ales daca ai ajuns sa te intrebi daca e iubire sau obisnuinta. Cand iubesti pe cineva te gandesti si la binele lui nu numai la binele tau, sa nu-ti fie tie rau, sa nu suferi etc. Si mai mult, incurajezi si sustii. Cred ca distanta asta ar clarifica foarte bine lucrurile intre voi doi. Gandeste-te daca asta-ti doresti : un barbat nesigur pe el si nesigur pe tine, pe relatia voastra iar chestia asta sunt convinsa ca se va vedea in tot comportamentul lui mai tarziu, in toate actiunile pe care o sa le faca si in relatia voastra. Offline #67 2010-02-15 09:18:20
Re: Relatia la distantza.....:((Mc summer. Ideea e ca nu am alta sansa concreta sa fac ceva aici.Am terminat o fac si sunt al master, dar cum marea maj stiti..e km in zadar...asa as reusi sa mi termin si scoala si poate sa raman acolo sa fac ceva ca in Romania....Iubirea asta, cateodata mai trece si prin stomac.Intai sa fiu 100% sigura ca ma sa plec iar apoi o sa vorbesc si cu el. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #68 2010-02-15 18:59:37
Re: Relatia la distantza.....:((uite cazul meu: trebuia sa plec din tara. am plecat. am stat 2 luni(timp in care prietenul meu facea crize ca el e convins ca nu ma mai intorc etc), m-am intors pentru el, ca nu imi inchipuiam sa ne despartim si eu sa plec.. si am mai stat 3 luni. de ce 3 luni? in astea 3 luni ne-am certat, mi-a spus ca nu am facut niciun sacrificiu, ca este absolut normal si natural ce am facut(ca m-am intors acasa). din toata povestea asta am inteles un lucru: ca indiferent de situatie, trebuie sa aleg pentru mine, nu pentru altcineva. Offline #69 2010-02-15 20:11:15
Re: Relatia la distantza.....:((Sunt cateva fete care stiu povestea mea..o mai spun aici asa mai pe scurt. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #70 2010-02-15 20:27:40
Re: Relatia la distantza.....:((am tot citit topicul asta...am vazut opinii pro si contra privind relatiile la distanta.sunt intr-o astfel de relatie de 4 ani aproape.relatie din aia virtuala la inceput,apoi...un pic mai reala.mai concret de un an de zile ne intanlim cam la 2 luni.la inceput ne scriam cateva mesaje,apoi am inceput sa ne sunam,sa vb mai des,aproape zilnic.apoi el a plecat din tara si ne m.scriam la cateva zile sau ne sunam,sa m.stim daca e totul ok.eram prieteni si ne incurajam unul pe altul.cam asa era la inceput relatia noastra.el mult mai diferit ca mine,in multe privinte dar asemanatori in gandire...lucrurile nu au mers prea bine in afara si a revenit i tara dupa un an.ne scriam multe mesaje pe zi,vb minute in sir la telefon...intr-o zi mi-a zis ca ma iubeste.ca e prima data cand simte si spune asta.i-am zis ca si eu simt asta,insa avem o problema pt ca nu ne vazusem.am hotarat sa ne vedem.a fost rau.eram speriata pt ca nu-mi placea,imi parea total diferit,il simteam un strain.apoi peste cateva zile am discutat si am hotarat sa continuam sa vb sa ne fim alaturi.poate obisnuinta,poate faptul ca ne apropiasem sau faptul ca tineam unul la celalalt ne-a facut sa continuam.o vreme nu am mai pomenit de iubire,insa o vorba buna in mom.de tristete era insotita si de un "te iubesc"ba de la mine ba de la el.apoi discutiile toate se incheiau cu aceste cuvinte...nu m.lungesc.ne-a reintanlit am stat impreuna cateva zile,sa dus impresia de strain,ne intanlim cand putem,si o,da,ne si certam si cand suntem impreuna si cand suntem la distanta.dar nu dureaza nici o ora.pt ca ne stim atat de bine,pt ca distanta ne-a facut sa ne cunoastem altfel- sufletul...scuze ca am scris atat...dar ma cuprins melancolia. Offline #71 2010-02-15 20:40:06
Re: Relatia la distantza.....:((povestea mea:am o relatie de 4 ani iar prietenul meu este plecat in italia,mi-a fost greu la inceput dar acum m-am obisnuit,vorbim in fiecare seara pe net,il vad la web,si vine acasa iarna si vara,anu trecut am fost eu l el 2 luni,dar nu pot ramane pt ca sunt l facultate.In acesti 2 ani de cand tot vine si pleaca relatia mea e tot mai buna,tot comunicand am ajuns sa ne iubim si mai mult si sa avem incredere unul in alutul. Offline #72 2010-02-15 20:46:35
Re: Relatia la distantza.....:((Nu vreau sa dau detalii...cu ajutorul masinii se intretine.Are casco asa ca nu asta e problema.Problema este faptul ca s a obisnuit cu mine si ca o sa i fie rau fara mine.Il iubesc, nu mi place sa l vad suparici,as face orice sa nu l vad suferind si cand are o problema mai degraba ma dau eu peste cap sa o rezolv.Idee e ca s au dus fluturasii de al inceput cand ardeam la propriu de nerabdare sa l am langa mine.Nici in pat nu e ok, el ar afceo emreu..eu ..daca nu e mie chiar ok.Are anumite parti de care ma m indragostit, dar nu sunt sigura ca e persoana pe care o vreau epntru toata viata.Daca m ar asculta.....sa inteleaga ce ma doare... Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-02-15 20:48:36) Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #73 2010-02-15 20:55:41
Re: Relatia la distantza.....:((eu te inteleg.nu te minti singura,nu esti fericita.vrei ca el sa inteleaga situatia sa te sustina sa-ti spuna sa mergi ca totul va fi ok,ca va face tot posibilul sa vina si el,ca-i va fi greu dar va rezista pt ca te iubeste m.mult decat pe el insasi si vrea sa-ti fie bine...daca ti-ar spune asta nu te-ai simti mai linistita? Offline #74 2010-02-15 21:14:46
Re: Relatia la distantza.....:((Probabil ca da..dar cum mi a spus o prietena.....incerc sa ma amagesc.Pentru ca stiu foarte bien care av fi raspunsul lui:NU. Tot ce pot sa fac e sa sper ca ma iubeste indeajuns sa ma ierte...din perspectiva lui.Nu vreau sa ii spun dekmdata, sunt o serie de probleme...nici nu stiu 100% ca voi pleca....O sa vad al momentul potrivit.E viata mea si decid singura ce fac cu ea,chiar daca gresesc...si daca e sa faca parte din viata mea sau nu...va fi decizia lui. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|