homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatia la distantza.....:((-3

#39 2010-02-09 19:12:56

Winnetou
New member
De la: Romania
Inregistrat: 2010-02-08

Re: Relatia la distantza.....:((

....Sper sa ccontinue relatzia la fel ca pana acum.....il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta si el pe mine sunt sigura ......acum ma streseaza f mult si ca toata lumea  knd aude ca la toamna vrem sa ne mutam am2 , imi spun k nu k o sa se duca naiba relatia mea ...eu sincer nu cred, si am incredere k o sa mearga bine...hjarta hjarta hjarta ma bucur pt tine anabella si pt tine ionela.....va doresc din tot sufletul sa avetzi in cont o relatzie fffff fericita.....hjarta

#40 2010-02-09 19:28:29

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Si eu sunt intr-o relatie la distanta de 5 luni. Am plecat la facultate in afara, am fost de rev acasa, dar nu stiu cand ma voi mai putea intorce sa ne vedem. Este foarte greu, dar sincer o spun ca m-a facut sa il iubesc mai mult si sa pretuiesc momentele cand eram impreuna. Cat despre certat mi se pare ca e mult mai usor sa se aprinda scantei si mult mai greu sa ne impacam. Acum sa vedem daca mai rezista 2 ani jumate, dar cred ca am trecut amandoi de perioada mai grea si pe viitor voi avea posibilitatea sa ma duc mai des pe acasa.

Ultima oara a fost editat de Wendy (2010-02-09 19:30:02)

#41 2010-02-09 19:42:50

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

In ce tara esti Wendy?

eu,tu si restul lumii...

#42 2010-02-09 19:49:05

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

ehh relatiile la distanta... sunt cele mai triste lol
si zic asta ca o cam traiesc pe pielea mea. 2 veri la rand iubi a fost plecat. vara asta plec si eu cu el (sper). apoi el va pleca din nou. pt un an in care va veni la 6 luni acasa. am hot sa nu ne despartim ca sa ne fie bine tongue
si in tot timpul asta chiar daca in primele zile de cand se intorcea aveam discutii, certuri dupa totul revenea la normal. si chiar mai mult azi ne iubim din ce in ce mai mult. si cred ca asa o sa fie de acum incolo

pt mine relatia la distanta presupune multe compromisuri dar si gandul ca pe viitor vom fi de nedespartit si ne va fi bine hjarta

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#43 2010-02-09 21:21:57

Wendy
Full member

BratzG a scris:

In ce tara esti Wendy?

Uk, Londra. Si tu esti plecata? tongue

Publicitate

loading...

#44 2010-02-09 21:25:09

BratzG
Sr. member

Wendy a scris:

BratzG a scris:

In ce tara esti Wendy?

Uk, Londra. Si tu esti plecata? tongue

Nu da ma gandeam ca  biletele la Wizz pot fi extrem de ieftine luate din timp...si asa va puteti vedea mai des chicot

eu,tu si restul lumii...

#45 2010-02-09 22:07:13

Wendy
Full member

aaaaa big_smile da dar nu e vb de pretul biletului cat e vb ca tre sa stau aici sa lucrez ca sa am vreun ban sa ma intretin. Nu as putea sa stau o vara intreaga acasa

#46 2010-02-09 22:08:39

BratzG
Sr. member

Wendy a scris:

aaaaa big_smile da dar nu e vb de pretul biletului cat e vb ca tre sa stau aici sa lucrez ca sa am vreun ban sa ma intretin. Nu as putea sa stau o vara intreaga acasa

Vine el la tine...chiar am gasit.Pe o perioada de 1 sap,pretul la un bilet dus-intors e 300 de lei cu tot cu taxe

eu,tu si restul lumii...

#47 2010-02-09 22:44:18

Wendy
Full member

wow foarte tare...dar e nasol sa vina eu sa fiu ocupata toata ziua si el sa stea in casa smile

#48 2010-02-09 22:50:07

BratzG
Sr. member

Wendy a scris:

wow foarte tare...dar e nasol sa vina eu sa fiu ocupata toata ziua si el sa stea in casa smile

Macar aveti noaptea.. diablo

eu,tu si restul lumii...

#49 2010-02-09 23:34:01

Wendy
Full member

faza e ca nici el nu cred ca ar vrea sa vina.. e genul care nu prea vrea sa plece de acasa .. nu stiu nu l-am intrebat :-S

#50 2010-02-10 09:20:56

BratzG
Sr. member

Of.Si cu pretentii..

eu,tu si restul lumii...

#51 2010-02-13 23:12:42

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Pentru ca e ora tarzie...m au apucat si pe mine gandurile. dumbom
Deci sa spun povestea...in toamna o sa plec pentru un an de zile in portugalia(90%) la studii.Am posibilitatea sa imi dau dizertatia acolo, sa nu mai vin intara decat sa mi echivalez si gata.Eu as vrea sa incerc sa raman acolo.Care e problema?Puiul meu...suntem impreuna de 3 ani,ne stim de 8 ani de zile, a fost prima persoana din viata mea.El si a cumparat o masina si e obligat 3 ani de zile sa munceasca sa o plateasca.Eu mi am tot cautat de munca la mine in oras,ceva decent dar pauza.As vrea sa plec, sa vad daca exista o posibilitatea sa raman acolo si sa l chem si pe el.
Problema e alta..noi 3 ani de zile am fost nedezlipiti,practic e dependent de mine...si nu are incredere in mine...poate are,dar nu foarte multa...a fost prima persoana din viata mea...
As pleca deoarece simt ca ma plafonez si vreau sa fac ceva cu viata mea..macar sa incerc,daca nu ma intorc acasa si asta e.Dar stiu ca nu o sa am cu cine vorbi..spune ca ma iubeste enorm,insa este o persoana foarte dificila..se asteapta ca mereu eu sa fiu ce care lasa de la mine. Vreau sa sper ca o sa ma iubeasca destul sa ma lase sa plec si sa aiba incredere in mine. Pe de alta parte nu stiu cat de mult il mai iubesc eu....nu stiu daca ceea ce simt e doar obisnuinta si atat...nu stiu daca pot sa risc sa l pierd..daca o sa imi para rau mai tarziu?
Scuzati romanele...si cand sa i zic?la sfarsitul lu martie aflu sigur daca plec....plecarea ar fi la sfarsitul lui septembrie...

Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-02-13 23:14:32)

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#52 2010-02-13 23:23:51

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Mai degraba o sa-ti para rau mai tarziu ca ai ratat sansa de a pleca, decat ca nu ai ramas langa el. Dupa 3 ani de zile, e grav daca spui ca nu prea are incredere in tine. Dupa 3 ani de zile ar trebui sa-ti stie foarte bine idealurile si planurile de viitor, si sa-ti fie alaturi atunci cand iei astfel de decizii. Daca 'nu te lasa' sa pleci, face asta din egoism, nicicum din dragoste. Inteleg ca nu e usor pt niciunu, dar trebuie sa te gandesti ca poate alaturi de el nu vei fi toata viata, imi imaginez ca esti foarte tanara.

Daca plecarea ta va fi sigura iar el nu te sustine, incearca sa-ti pui ordine in ganduri, sa te gandesi la avantajele si dezavantajele de ambele parti. Daca zici ca timp de 3 ani ati fost nedezlipiti nu o fi intervenit rutina si obisnuinta oare?

#53 2010-02-13 23:42:44

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu zic sa pleci... portugalia nu e asa departe, poate sa vina si el si sa lucreze acolo si sa isi plateasca ratele la masina. si cred ca normal ar fi sa te sustina in astfel de situatii... daca te iubeste, fie vine cu tine, fie te lasa sa pleci si te intelege.. stiu ca e greu pentru amandoi, dar multe cupluri s-au mutat din tara si le-a mers foarte bine.. cu atat mai mult cu cat portugalia e la 2 zile cu masina de casa.. si 2 ore de zbor cu avionul.. si la ce preturi sunt in ziua de azi la bilete, puteti sa veniti oricand acasa...

#54 2010-02-14 04:06:08

Wendy
Full member

mai bine sa-ti para rau ca te-ai dus decat ca ai stat acasa pentru el

#55 2010-02-14 11:01:24

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Si eu ma gandesc la fel...m am uitat la bilete si am vazut ca sunt multiple posibilitatile.Eu stiu ac e normel sa am sprijine, dar el o sa o ia ca plec de langa el, ca daca il iubesc nu plec de langa el.Numai ca vad ca mi bat capul aici sa fac ceva cu viata asta si nu merge.Cineva mi a spus ca asta e o incercare, si o sa vad cu adevarat daca el e "acel".
La partea cu increderea...asa e  el....nush ce traume a suferit, dar stiu ca nu are incredere neconditionat.Din punctul meu de vedere plecarea e o oportunitate pe care nu o voi mai intalni, pe cand eu cu el nu stiu ce viitor avem impreuna.Eu as vrea sa impac ambele chestii..dar stiu ca nu o sa ma lase si o sa vrea sa fac ca el...problema e ca eu vreau mult sa plec....

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#56 2010-02-14 11:06:22

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

viitorul ti-l faci tu dya,nu el..
daca e sa fie,va fi..cu el
daca nu..nu a fost el sa fie...tu ai lucruri mai importante de facut decat sa iti distrugi viitorul ptr un tip care are de lucrat la capitolul ,,incredere,,..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#57 2010-02-14 11:23:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nici eu nu prea cred ca dureaza prea mult relatia la distanta. poate sa reziste un timp, dar nu fff mult deoarece oricum intervine indoiala, neincrederea si plus de asta sentimentele nu vor mai fi aceleasi ca la inceput. eu nu as putea avea o relatie la distanta. tongue si nici nu prea merg pe mana destinului ca e al tau e pus deoparte, o fi adevarat dar daca nu ii dai destinului "o mana de ajutor", e in zadar.

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-02-14 11:24:23)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.