homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ra fetelor...-4

#58 2010-02-16 19:44:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: ra fetelor...

atata timp cat pe el il urci pe piedestal si il tii acolo o sa iti faca mereu asa. Am citit cateva posturi ale tale si numai fraze de genul "eu sunt vinovata" "e vina mea" "eu i-am dat motive" " din cauza mea" "eu trebuie sa ma schimb" am citit...fii mai puternica, ce naiba? Fii sincera c tine, el nu are nici un defect? nu a gresit niciodata? Si nu cauta sa ii gasesti motive de genul "Da el a facut x dar din cauza k am spus/facut eu y"...un om trebuie sa stie k se controleze k de asta suntem oameni nu animale. In momentul in care o sa iti dai seama ca si el a facut greseli pe care nu avea dreptul sa le faca si o sa iei atitudine, atunci o sa ai o relatie normala...pana atunci, el o sa domine si in capul tau or sa se sparga toate oelele inclusiv k lui i-a iesit un cos

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#59 2010-02-16 20:42:17

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

lol pentru ca fostul meu prieten e taur. si e ideeentic cu al tau . nu-mi vine sa cred neutral imi spunea exact aceleasi lucruri pe care ti le spune tie prietenul tau. cuvant cu cuvant. doamneee

#60 2010-02-16 20:52:42

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Wildhoney a scris:

atata timp cat pe el il urci pe piedestal si il tii acolo o sa iti faca mereu asa. Am citit cateva posturi ale tale si numai fraze de genul "eu sunt vinovata" "e vina mea" "eu i-am dat motive" " din cauza mea" "eu trebuie sa ma schimb" am citit...fii mai puternica, ce naiba? Fii sincera c tine, el nu are nici un defect? nu a gresit niciodata? Si nu cauta sa ii gasesti motive de genul "Da el a facut x dar din cauza k am spus/facut eu y"...un om trebuie sa stie k se controleze k de asta suntem oameni nu animale. In momentul in care o sa iti dai seama ca si el a facut greseli pe care nu avea dreptul sa le faca si o sa iei atitudine, atunci o sa ai o relatie normala...pana atunci, el o sa domine si in capul tau or sa se sparga toate oelele inclusiv k lui i-a iesit un cos

subscriu

#61 2010-02-16 22:30:54

Alex2
Sr. member

ofof parca ma vad pe mine acum ceva timp... cred ca taurii astia au darul de a manipula sentimental.
eu niciodata nu mi-am facut procese de constiinta ca nu ii place unui barbat de felul meu de a fi. ma desparteam cu usurinta daca cineva avea vreo problema cu mine si nu putea fi rezolvata. si am dat de magnificul taur lol care, pentru prima data in viata mea, m-a facut sa spun ce spui tu acum: "da. are si el dreptate pana la urma. trebuie sa ma schimb pentru binele meu. sa nu mai fiu asa dezordonata si aeriana". mare greseala... pentru ca in final am ajuns la concluzia ca asa sunt ei construiti: sa critice. sa isi doreasca sa modeleze persoana de langa ei dupa bunul plac.
eu am locuit cu el in aceeasi casa timp de aproape 2 ani. ne-am certat de N ori, ne-am despartit de cateva ori. vai cat sufeream la inceput, eram terminata. cum esti tu acum wink cu timpul, mi-a mai trecut disperarea. si m-am despartit eu de el pana la urma. pentru ca nu mai suportam criticile fara sens din partea lui. pana la urma, sunt aeriana si dezordonata. si ? de ce sa ma chinui sa fiu ce nu sunt? sunt o gramada de barbati care m-ar placea asa dezordonata si cu capul in nori cum sunt.
acum, eu sunt zodia leu. deci NU ne potrivim. nu suport sa mi se spuna ce sa fac. si mai ales, nu suport criticile.
a fost foarte frumoasa relatia cu el(ca altfel nu as fi stat atat), dar au fost lucruri peste care eu nu am mai fost dispusa sa trec.

#62 2010-02-16 22:35:27

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Bai,eu sunt taur si sunt efectiv incapabila sa manipulez emotional persoana de langa mine. Manipulez in orice fel orice alta persoana din jurul meu,dar pe cel de langa mine nu pot... oare sunt defecta?

Publicitate

loading...

#63 2010-02-16 22:49:23

Alex2
Sr. member

noi treceam dintr-o extrema in alta. erau perioade cand ne intelegeam perfect. si perioade in care ne certam ca la usa cortului. si tocmai perioadele alea perfecte ma faceau sa imi para extrem de rau si sa nu vreau sa ne despartim.. dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nu vreau sa traiesc asa, si m-am despartit...

#64 2010-02-16 22:51:39

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Alex2 a scris:

noi treceam dintr-o extrema in alta. erau perioade cand ne intelegeam perfect. si perioade in care ne certam ca la usa cortului. si tocmai perioadele alea perfecte ma faceau sa imi para extrem de rau si sa nu vreau sa ne despartim.. dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nu vreau sa traiesc asa, si m-am despartit...

C?t timp aţi stat ?mpreună Alex?

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#65 2010-02-16 23:03:38

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

alessya, sa zicem ca ai fi incapabila, cu capul in nori, iresponsabila si alte "calitati" pe care ti le-ai atribuit mai sus, chiar si asa el nu are dreptul sa te critice mereu pe tema asta. ok, a indurat multe, "saracutul", dar nu cred ca e cazul sa-ti aminteasca mereu ca trebuie sa te schimbi. daca te iubeste, trebuie sa aibe rabdare si incredere ca tu faci tot ce poti pt a va fi mai bine impreuna. repetand obsesiv ca nu esti de incredere, ca s-a saturat si mai stiu eu ce, obtine exact efectul contrar celui dorit. chiar daca nu iti dai seama acum, daca vei reusi sa te schimbi, vei ramane cu o frustrare pt ca practic ai fost obligata sa-ti schimbi felul de a fi pt cineva. la un moment dat, tot vei izbucni, vei redeveni cea de acum.

concluzia: atata timp cat dorinta de schimbare nu vine de la tine, atata timp cat ii suporti nemultumirile, nu vei deveni cu adevarat ce vrea el. daca il iubesti, accepta faptul ca si el a gresit, doar e om, ca nu e perfect si cu toate ca el nu s-a purtat urat cu tine, asa cum au facut-o altii, nu e un ingeras.
practic, tu spui ca esti de vina pt tot pt ca ti-e teama sa recunosti ca si el a mai dat-o in bara...cel putin asta-i parerea mea dupa ce am citit ce ai scris.

in primul rand, trebuie sa lucrezi la increderea in tine. cand te vei convinge ca nimeni nu trebuie sa spuna despre sine ca e un incapabil s.a.m.d, abia atunci vei fi pe drumul cel bun, pe drumul pe care vrea si el sa ajungi

bebe V., soarele si luna

#66 2010-02-16 23:10:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Alessya, spune si tu cu ce ai grsit? ca tot repeti ca ai gresit, si ca el a trebuit sa te suporte. cu ce ai gresit in afara de gelozie?

#67 2010-02-16 23:21:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

auzi, dar el pt faza de ieri si-a cerut scuze?
ca te-a facut aeriana si ca nu esti de incredere degeaba. si uite ca i-ai dovedit ca esti de incredere, drept dovada astazi ti-a venit.
so?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#68 2010-02-16 23:33:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

mai, nu stiu ce sa spun, cred ca tu exagerezi. nu mi se pare exagerat sa inorci un lucru pe 1000 de parti, asa esti tu. gandeste-te de cate ori a gresit el, si tu nu ii mai scoti ochii pentru ce a facut. de exemplu faza cu modul in care s-a comportat cand ti-ai uitat pastila.

#69 2010-02-16 23:43:49

Alex2
Sr. member

D. Loredana a scris:

Alex2 a scris:

C?t timp aţi stat ?mpreună Alex?

aproape 2 ani. 1 an si 9 luni ceva de genul..
oricum si al meu miza tot pe treaba asta: ca el imi vrea binele, ca e bine pentru mine, ca am numai de pierdut daca sunt asa, etc.
ma rog, din cauza lui am inceput sa cred in zodiac lol ca la el se potrivesc toate
uite compatibilitate taur-berbec:

"Nici ca se puteau ?nt?lni doi oameni mai diferiti ca voi! Berbecul : rapid, impetuos si nerabdator. Iar taurul, calm, inflexibil si la fel de ?ncapat?nat."

la mine+taur e si mai nasoala treaba lol

oricum, si la mine eu trebuia sa il sun dupa o cearta. dar la un moment dat m-am plictisit si nu am mai facut primul pas. cand vede ca nu faci tu primul pas, se obisnuieste sa il faca el wink

#70 2010-02-17 00:12:48

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Alessya_13 a scris:

s-a linsitit din fericire dupa faza de ieri, nu a asteptat telefonul meu, m-a cautat el, ceea ce nu facea de obicei dupa vreo cearta. si-a cerut indirect, e prea orgolios sa spuna in fata iarta-ma sau ceva de genu'....

bine, poke, acum va mai urma una bucata discutie serioasa intre noi, dar sa prindem momentul... imi doresc sa le punem cap la cap

Pai cum te iubeste atat de mult daca nici scuze nu poate sa-si ceara cand greseste ? Daca aici nu poate sa-si calce peste orgoliu pai la ce ne asteptam la alte faze ? Cand iubesti pe cineva nu esti orgolios prosteste. Adica fiecare dintre noi trebuie sa ne pastram o doza de orgoliu dar nu la modul asta.
Acum tu ce ar fi sa-i reprosezi cat de orgolios este ? Mai poveseste-ne putin despre el ca ii scoatem noi la iveala toate defectele, sa vezi apoi ce perfect mai e  roll

#71 2010-02-17 22:52:11

Alex2
Sr. member

e totul ok ?

#72 2010-02-17 23:04:44

Alex2
Sr. member

pai incearca si tu sa te controlezi... nu il determini sa nu te insele daca ii faci crize de gelozie...

#73 2010-02-18 02:26:39

Alex2
Sr. member

dar ce mare lucru poti sa spui fara sa gandesti ?
eu vorbesc nonstop lol si nu mi se pare un lucru rau.. e doar obositor pentru oamenii din jurul meu big_smile

#74 2010-02-24 20:39:52

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Alessya, tie nu`ti face bine toata situatia asta ... ce s`a intamplat duminica?

#75 2010-02-24 20:53:08

Emilya
Platinum member
Site

ma asteptam sincer...tu nu vezi k el nu e capabil sa lupte pentru relatia asta? nu crezi k e foarte josnic din parte lui sa puna toate in carca ta, sa puna pe umerii tai responsabilitatea de a face relatia asta sa mearga???????????? skitarg  skitarg  skitarg  skitarg
Numai tu tre sa faci, tu tre sa te schimbi, tu tre sa te chinui, de tine depinde...nu te-ai saturat sa fii sigura in relatia asta? nu te-ai saturat sa iti faci iluzii ca totul merge bine cand se duce dracu tot? Nu te-ai saturat sa tragi de ceva mort, sincer acuma? Inteleg k il iubesti, dar uita-te in oglinda si spune-ti daca asta e ceea ce iti doresti, daca esti fericita. De ce continui sa te minti singura...?
Ceea ce e mai grav e ca te-a convins si pe tine k e numai vina TA pentru care relatia asta nu merge, pentru ca sincere sa fim, NU MERGE!
Sper sa te trezesti la realitate, eu am mai zis...probabil ca nu o sa se intample asa, o sa va impacati de 100 de ori, o sa va despartiti de tot atatea and that's all folks

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#76 2010-02-24 21:04:27

Emilya
Platinum member
Site

te doare pentru ca tu il iubesti dar intr-o relatie sunt 2 k de aia se cheama relatie. nu e de ajuns sa traga numai unul...stii cum e? o relatie e ca o barca, unul vasleste intr-o parte, celalalt in alta...daca unul inceteaza sa mai vasleasca incepeti sa va invartiti in cerc, exact ce faceti voi acum. Stiu ca te doare, chiar stiu pentru ca asa eram eu acum 3 ani
uite cateva dintre topicurile de atunci...poate o sa te regasesti
http://forum.anticonceptionale.ro/t5827 … te....html
http://forum.anticonceptionale.ro/t7337 … tare-.html
http://forum.anticonceptionale.ro/t8511 … asha-.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.