|
Nu esti logat.
Ra fetelor...-4#58 2010-02-16 19:44:22Re: ra fetelor...atata timp cat pe el il urci pe piedestal si il tii acolo o sa iti faca mereu asa. Am citit cateva posturi ale tale si numai fraze de genul "eu sunt vinovata" "e vina mea" "eu i-am dat motive" " din cauza mea" "eu trebuie sa ma schimb" am citit...fii mai puternica, ce naiba? Fii sincera c tine, el nu are nici un defect? nu a gresit niciodata? Si nu cauta sa ii gasesti motive de genul "Da el a facut x dar din cauza k am spus/facut eu y"...un om trebuie sa stie k se controleze k de asta suntem oameni nu animale. In momentul in care o sa iti dai seama ca si el a facut greseli pe care nu avea dreptul sa le faca si o sa iei atitudine, atunci o sa ai o relatie normala...pana atunci, el o sa domine si in capul tau or sa se sparga toate oelele inclusiv k lui i-a iesit un cos Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #59 2010-02-16 20:42:17
Re: ra fetelor...pentru ca fostul meu prieten e taur. si e ideeentic cu al tau . nu-mi vine sa cred imi spunea exact aceleasi lucruri pe care ti le spune tie prietenul tau. cuvant cu cuvant. doamneee Offline #60 2010-02-16 20:52:42
Re: ra fetelor...
subscriu Offline #61 2010-02-16 22:30:54
Re: ra fetelor...ofof parca ma vad pe mine acum ceva timp... cred ca taurii astia au darul de a manipula sentimental. Offline #62 2010-02-16 22:35:27
Re: ra fetelor...Bai,eu sunt taur si sunt efectiv incapabila sa manipulez emotional persoana de langa mine. Manipulez in orice fel orice alta persoana din jurul meu,dar pe cel de langa mine nu pot... oare sunt defecta? Offline Publicitateloading...
#63 2010-02-16 22:49:23
Re: ra fetelor...noi treceam dintr-o extrema in alta. erau perioade cand ne intelegeam perfect. si perioade in care ne certam ca la usa cortului. si tocmai perioadele alea perfecte ma faceau sa imi para extrem de rau si sa nu vreau sa ne despartim.. dar pana la urma am ajuns la concluzia ca nu vreau sa traiesc asa, si m-am despartit... Offline #64 2010-02-16 22:51:39
C?t timp aţi stat ?mpreună Alex? “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #65 2010-02-16 23:03:38
Re: ra fetelor...alessya, sa zicem ca ai fi incapabila, cu capul in nori, iresponsabila si alte "calitati" pe care ti le-ai atribuit mai sus, chiar si asa el nu are dreptul sa te critice mereu pe tema asta. ok, a indurat multe, "saracutul", dar nu cred ca e cazul sa-ti aminteasca mereu ca trebuie sa te schimbi. daca te iubeste, trebuie sa aibe rabdare si incredere ca tu faci tot ce poti pt a va fi mai bine impreuna. repetand obsesiv ca nu esti de incredere, ca s-a saturat si mai stiu eu ce, obtine exact efectul contrar celui dorit. chiar daca nu iti dai seama acum, daca vei reusi sa te schimbi, vei ramane cu o frustrare pt ca practic ai fost obligata sa-ti schimbi felul de a fi pt cineva. la un moment dat, tot vei izbucni, vei redeveni cea de acum. V., soarele si luna Offline #67 2010-02-16 23:21:06
Re: ra fetelor...auzi, dar el pt faza de ieri si-a cerut scuze? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #68 2010-02-16 23:33:22Re: ra fetelor...mai, nu stiu ce sa spun, cred ca tu exagerezi. nu mi se pare exagerat sa inorci un lucru pe 1000 de parti, asa esti tu. gandeste-te de cate ori a gresit el, si tu nu ii mai scoti ochii pentru ce a facut. de exemplu faza cu modul in care s-a comportat cand ti-ai uitat pastila. Offline #69 2010-02-16 23:43:49
aproape 2 ani. 1 an si 9 luni ceva de genul.. Offline #70 2010-02-17 00:12:48
Pai cum te iubeste atat de mult daca nici scuze nu poate sa-si ceara cand greseste ? Daca aici nu poate sa-si calce peste orgoliu pai la ce ne asteptam la alte faze ? Cand iubesti pe cineva nu esti orgolios prosteste. Adica fiecare dintre noi trebuie sa ne pastram o doza de orgoliu dar nu la modul asta. Offline #72 2010-02-17 23:04:44
Re: ra fetelor...pai incearca si tu sa te controlezi... nu il determini sa nu te insele daca ii faci crize de gelozie... Offline #73 2010-02-18 02:26:39
Re: ra fetelor...dar ce mare lucru poti sa spui fara sa gandesti ? Offline #74 2010-02-24 20:39:52
Re: ra fetelor...Alessya, tie nu`ti face bine toata situatia asta ... ce s`a intamplat duminica? Offline #75 2010-02-24 20:53:08Re: ra fetelor...ma asteptam sincer...tu nu vezi k el nu e capabil sa lupte pentru relatia asta? nu crezi k e foarte josnic din parte lui sa puna toate in carca ta, sa puna pe umerii tai responsabilitatea de a face relatia asta sa mearga???????????? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #76 2010-02-24 21:04:27Re: ra fetelor...te doare pentru ca tu il iubesti dar intr-o relatie sunt 2 k de aia se cheama relatie. nu e de ajuns sa traga numai unul...stii cum e? o relatie e ca o barca, unul vasleste intr-o parte, celalalt in alta...daca unul inceteaza sa mai vasleasca incepeti sa va invartiti in cerc, exact ce faceti voi acum. Stiu ca te doare, chiar stiu pentru ca asa eram eu acum 3 ani Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|