|
Nu esti logat.
Ra fetelor...-6#96 2010-02-24 22:39:24
Re: ra fetelor...Ti-am pus mai sus o intrebare da se pare ca esti atat de absorbita de situatie Offline #97 2010-02-24 22:45:03
Re: ra fetelor...alessya, sunt de acord cu fetele, eu zic ca ce simti tu e obsesie/dependenta mai mult. nu zic ca nu e si iubire dar, nu esti numai tu vinovata in treaba asta. cum sa iti faca scandal ca esti uituca si de aia nu`ti vine? dar sex ai facut singura? totul este responsabilitatea ta? de cand si pana cand? eu zic sa iti vezi de viata ta! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #98 2010-02-24 22:47:37
Re: ra fetelor...Atat! Asta ti-e problema tie ca ar afla tot liceu . Pai si ce te intereseaza pe tine gura lumii in primul rand ? Mai bine stai si suferi in halu asta? Iar in al doilea rand ce vorbesti acolo e confidential iar in al treilea rand psihologu nu e psihiatru deci liceul ala nu ar avea de ce sa rada de tine, daca de asta ti-e frica. Omg. Psihologul se ocupa cu consilierea si te-ar putea ajuta sa-ti rezolvi problemele astea emotionale. Offline #99 2010-02-24 22:49:34
Re: ra fetelor...alessya,eu ti-am scris mai sus ce sa faci VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #100 2010-02-24 22:56:45
Re: ra fetelor...Pai puiule, peste 5 ani daca o sa citesti aici sunt sigura ca o sa-mi dai dreptate. Offline Publicitateloading...
#101 2010-02-24 22:58:06
Re: ra fetelor...mai...eci te-ai oprit din plans? e bine....poate incepi si sa gandesti un pic. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #102 2010-02-24 23:03:09
Re: ra fetelor...Dar de ce nu profiti si tu de asta si te gandesti putin ? Offline #103 2010-02-24 23:04:14
Re: ra fetelor...alessya,uite..vad ca ai bagat un ochi pe la ,,ce gandesc acum,,...f bine,ai vazut ca fetele alea sunt un pic mai realiste ca tine si mai sigure pe ele? deci nu esti singura....poate asa,vezi si tu cu alti ochi ce se intampla cu tine. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #104 2010-02-24 23:22:51
Re: ra fetelor...alessya , baga un ochi la ce ai scris tu, cu litere ingrosate la "Dezvoltare personala". pai ce faci ? nu mai dispera. stai sa mai treci prin 2-3 relatii (imi pare rau sa te dezamagesc dar da, o sa mai treci prin multe relatii, nu o sa ramai cu baiatul asta toata viata, indiferent de cat de tare te lovesti cu capul de pereti in momentul asta) si o sa vezi atunci. o sa razi tu de cum ai putut sa disperi cand te vei uita in spate Offline #105 2010-02-24 23:26:49
Re: ra fetelor...parerea mea e ca daca tu ai avea o relatie mai buna cu tine, probabil ca ai reusi sa ai relatii bune si cu cei din jur! lasa dramele si suferintele dintr-o asa zisa dragoste care mie numai dragoste nu mi se pare si lucreaza la relatia cu tine! fericirea ta depinde numai si numai de tine, el e doar un om care face momentan parte din viata ta, dar nu e obligatoriu sa si ramana! timpul va trece, vei cunoaste fel si fel de oameni, dar in final tot cu tine ramai! ai grija de tine si fa in asa fel incat sa-ti fie tie bine fara ca asta sa depinda de cineva in mod particular! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #106 2010-02-24 23:28:19
Re: ra fetelor...Deci, daca e sa va despartiti nu e pentru faza asta de acum. E pentru faza asta + restu si restu alea au un continut substantial. Poate asta e doar picatura care umple paharul. Offline #107 2010-02-24 23:39:17
Re: ra fetelor...In primul rand trebuie sa-ti doresti din suflet chestia asta si sa lupti pentru fericirea ta. Offline #108 2010-02-24 23:41:56
Re: ra fetelor...sa te cunosti mai bine, in primul rand. sa stii ce vrei de la viata si de la un barbat, de la o relatie. daca te pune cineva sa scrii pe o hartie tot ce iti doresti tu intr`o relatie chiar nu cred ca o sa iti descrii relatia actuala, ci una cu totul diferita. Offline #109 2010-02-24 23:44:02
Re: ra fetelor...ia gandeste-te tu in momentul asta ce lucru placut ai putea face care nu are nicio legatura cu el si fa lucrul ala! indiferent daca relatia cu el o sa continue sau nu, tu trebuie sa ai un spatiu doar al tau, separat de el! renunta la obsesia de a face cu orice pret relatia asta sa mearga, ca vezi si tu ca iti faci rau singura! lucrurile se mai aseaza intr-un fel sau altul si de la sine! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #110 2010-02-24 23:48:58
Re: ra fetelor...bun. pe urma vezi daca prietenul tau se incadreaza in descrierile tale. daca nu, nu merita. sunt atatia barbati care ar putea sa te trateze de 1000 de ori mai bine, care te-ar aprecia pentru ce esti, te-ar intelege si te-ar ajuta sa treci peste anumite greutati. asta ar trebui sa ii spui si lui. si cand vorbesti cu el- NU PLANGE, nu te injosi. arata-i ca esti foarte bine fara el. Offline #111 2010-02-25 00:03:11
Re: ra fetelor...Am si eu o intrebare pentru cele care i-au raspuns Alessyei .. ati "iubit" vreodata in stilul acestei fete? Din raspunsurile voastre imi pare ca nu. Offline #112 2010-02-25 00:09:43
Re: ra fetelor...alexia, eu am trecut prin ceva asemanator. nu eram disperata, dar eram dependenta. treceam peste orice. cred ca daca mi-as fi luat vreo palma, intr-un final as fi trecut pana si peste asta. deci stiu ce spun. oamenii din jurul meu au fost nepasatori. multi ziceau ca nu e bine ce fac, dar asa, cu juma` de gura. daca m-ar fi luat cineva mai "tare" poate m-as fi trezit. la mine a fost frumos in mare parte dar am trecut cu vederea jignirile si "nu te duce capul" si asa mai departe. acum nu as mai accepta asa ceva niciodata. Offline #113 2010-02-25 00:16:34
Re: ra fetelor... acuma rad dar ce am mai bocit si eu... pe mine mama m-a scos din plansetele mele cu strigaturi cand m-a intrebat cine a murit si mi-a tinut teoria chibritului cum ca o sa mai am si alti prieteni bla bla bla Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-02-25 00:17:24) Offline #114 2010-02-25 00:19:02
Re: ra fetelor...eu am "iubit" alexia....numai ca eu am luat brusc decizia de a ma desparti de respectivul si m-am tinut tare chiar daca eram varza si fizic si psihic! si intr-un fel m-a ajutat asta, ca dupa o saptamana de nemancat si nedormit am stiut ca TREBUIE sa imi revin dracului si mi-am revenit cu forta, m-am incapatanat sa-mi fie bine si mi-a iesit!!! nu am tinut cont de nimic, mi-am terorizat psihic parintii si prietenii, m-am aruncat in bratele altuia, pur si simplu eram in stare de orice numai sa mi-l scot din minte pe acel om care ajunsese sa imi faca mai mult rau decat bine! acum, dupa un an jumate de atunci, ma bufneste rasul cand imi amintesc in ce hal putusem sa ajung, dar intr-un fel ma si bucur ca experienta aceea m-a intarit f mult si m-a facut sa vad viata cu alti ochi! chiar acum vreo 2 saptamani m-am ciocnit intamplator pe strada cu respectivul si nu numai ca am stat de vorba si am iesit la un suc ca si cum am fi doi amici care niciodata nu s-au iubit si niciodata nu s-au ranit, ba chiar imi venea sa-i multumesc ca si-a adus o contributie importanta la maturizarea mea emotionala! asta e, uneori trebuie sa cazi foarte jos ca sa ai de unde sa te ridici! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|