homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In prag de despartire...-11

#191 2010-12-12 21:00:43

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Re: In prag de despartire...

uhh si eu am vreo 2 saptamani de cand m-am despartit big_smile

ente....

#192 2010-12-12 21:03:21

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

coraline,imi pare rau pt tine  supa  puss  insa degeaba veti mai continua relatia,daca zici k va intoarceti mereu de unde ati plecat.
ajunsesem si eu asa la un moment dat si am tras linie,i'am zis lui ce imi doresc de la relatie si el s'a schimbat,ne'am impacat,de vreo luna merge totul excelent,insa tot mai stau putin cu teama k vom ajunge in acel punct "mort" din nou neutral

#193 2010-12-12 21:06:27

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si pe mine ma doare cel mai tare diana..ca au trecut aproape 7 ani si tot nu se termina..sau na, nu s-a terminat mai repede. doare asa tare chiar si o zi in plus.
si acum plang, da plang.. si nu plang dupa el. plang dupa anii in care m-am chinuit sa mearga ceva si nu a mers. plang pentru ca el este imatur si eu nu si el prefera mai mult imaturii cu care se distreaza decat maturitatea mea exagerata.
plang pentru ca prefera pe cineva inferior mie

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#194 2010-12-12 21:10:48

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

cora, cand citesc ce scrii vad povestea vietii mele...doar ca a durat cu o jumatate de an mai putin decat in cazul tau..si simt ca au trecut anii aia degeaba, nu m-am ales cu nimic, decat cu regrete ca nu am facut altceva cu viata mea in tot acel timp  supa

#195 2010-12-12 21:10:49

gabryelle
New member
Inregistrat: 2009-09-28

coraline a scris:

kathrynn iti jur ca nu vreau sa ma impac cu el! si sunt suparata pe mine insami pentru stiu ca sigu rnu ma voi putea tine de promisiunea facuta mie grater
suntem asa de diferiti.... nu avem absolut nimic in comun, relatia este un calvar cateodata si totusi o continuam. si asa mult mi-as dori sa se termine o data.. si nu pot sad mereu ajungem sa ne impacam si ne intoarcem de unde am plecat

vai cora zici ca imi scrii tu gandurile aici...si eu am scris acum ceva timp aici...dar nu a trecut multn si ne-am impacat...si eu mi-as dori sa se termine si la mine e la fel...de ce sunt lucrurile atat de complicate cateodata? sau de ce ni le complicam noi?

totul trece....

Publicitate

loading...

#196 2010-12-12 21:10:54

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

coraline a scris:

kathrynn iti jur ca nu vreau sa ma impac cu el! si sunt suparata pe mine insami pentru stiu ca sigu rnu ma voi putea tine de promisiunea facuta mie grater
suntem asa de diferiti.... nu avem absolut nimic in comun, relatia este un calvar cateodata si totusi o continuam. si asa mult mi-as dori sa se termine o data.. si nu pot sad mereu ajungem sa ne impacam si ne intoarcem de unde am plecat

Si o sa se termine atunci cand unul dintre voi va fi suficient de matur ca sa inteleaga ca orice s-ar intampla nu prea mai aveti niciun viitor impreuna si sa puna piciorul in prag oricat de tare ar durea despartirea.

Eu m-am despartit de al meu acu 7 luni, dupa 3 ani jumate plini de lucruri si amintiri frumoase, tot pe principiul asta, a fost greu la inceput dar important e ca pe termen lung e si va fi mai bine. Fiecare va merge pe drumul sau si va fi liber sa-si gaseasca jumatatea hjarta Si mai sunt pe aici povesti asemanatoare, izbitor de asemanatoare chiar lol Nu se moare din asta, ideea e sa nu faci o tragedie si sa incepi sa-ti imaginezi cat de groaznic si catastrofal va fi fara el, ca nu mai ai chef/ puterea sa o iei de la capat cu altu sau ca nu va aparea altu etc. pentru ca atunci chiar e foarte greu. Atata timp cat ramai indurerat, suparat dar rational o sa fie suportabil. Ce e important de inteles, in viziunea mea, e faptul ca situatii din acestea se intampla si uneori nu e nimeni vinovat ca s-a stins "flacara". Pur si simplu se intampla :-??Daca accepti asta restu e floare la ureche smile Capu sus!

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-12-12 21:11:59)

#197 2010-12-12 21:13:56

gabryelle
New member

coraline a scris:

si pe mine ma doare cel mai tare diana..ca au trecut aproape 7 ani si tot nu se termina..sau na, nu s-a terminat mai repede. doare asa tare chiar si o zi in plus.
si acum plang, da plang.. si nu plang dupa el. plang dupa anii in care m-am chinuit sa mearga ceva si nu a mers. plang pentru ca el este imatur si eu nu si el prefera mai mult imaturii cu care se distreaza decat maturitatea mea exagerata.
plang pentru ca prefera pe cineva inferior mie

la mine n-au trecut decat 2...si deja simt ca nu mai e nimic cum era odata si nu cred ca va mai fi vreodata. Si nu vreau sa ajung la cei 7 ani cum e situatiua ta si sa simt aceleasi lucruri....stiu ce inseamna sa ai langa tine o persoana imatura,sa incerci sa o faci sa se maturizeze si sa nu reusesti,dar sa ti se para ca s-a schimbat ceva la el si din acest motiv sa te agati in continuare de relatie sperand ca daca ai reusit sa il schimbi sau sa il faci sa se maturizeze un pic o sa reusesti...dar oare se poate?

totul trece....

#198 2010-12-12 21:15:52

coraline
Addicted member

ce e haios cu maturitatea asta este ca.. trece rotfl2 acum stiu ca asa est bine, dar in 5-10 zile deja se duce lol

eh om trai si om vedea. mai am o certitudine tongue va fi taaare greu sa trec peste

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#199 2010-12-12 21:16:36

gabryelle
New member

_Summer_ a scris:

coraline a scris:

Si o sa se termine atunci cand unul dintre voi va fi suficient de matur ca sa inteleaga ca orice s-ar intampla nu prea mai aveti niciun viitor impreuna si sa puna piciorul in prag oricat de tare ar durea despartirea.

Eu m-am despartit de al meu acu 7 luni, dupa 3 ani jumate plini de lucruri si amintiri frumoase, tot pe principiul asta, a fost greu la inceput dar important e ca pe termen lung e si va fi mai bine. Fiecare va merge pe drumul sau si va fi liber sa-si gaseasca jumatatea hjarta Si mai sunt pe aici povesti asemanatoare, izbitor de asemanatoare chiar lol Nu se moare din asta, ideea e sa nu faci o tragedie si sa incepi sa-ti imaginezi cat de groaznic si catastrofal va fi fara el, ca nu mai ai chef/ puterea sa o iei de la capat cu altu sau ca nu va aparea altu etc. pentru ca atunci chiar e foarte greu. Atata timp cat ramai indurerat, suparat dar rational o sa fie suportabil. Ce e important de inteles, in viziunea mea, e faptul ca situatii din acestea se intampla si uneori nu e nimeni vinovat ca s-a stins "flacara". Pur si simplu se intampla :-??Daca accepti asta restu e floare la ureche smile Capu sus!

summer eu stiu ca ce ai scris u acolo e adevarat,dar este foarte greu...odata ce esti obisnuita cu cineva...iti este greu sa incerci sa te gandesti la altcineva. Adica crede-ma ca eu am incercat si cel mai greu asta mi s-a parut...ideea de a o lua de la capat,sa cunosc pe altcineva...cu toate ca mi-as dorii cateodata din toata inima.

totul trece....

#200 2010-12-12 21:17:00

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

gabryelle si eu am incercat. si dupa 6 ani jumate de "iti promit ca :nu mai fac, nu mai dreg..e pt ultima oara" am renuntat...si acum imi pare rau ca am crezut toate promisiunile alea, pt ca nu s-a schimbat nimic si tot la despartire am ajuns

#201 2010-12-12 21:19:14

gabryelle
New member

coraline a scris:

ce e haios cu maturitatea asta este ca.. trece rotfl2 acum stiu ca asa est bine, dar in 5-10 zile deja se duce lol

eh om trai si om vedea. mai am o certitudine tongue va fi taaare greu sa trec peste

cora stii ca maine oricum o sa vezi lucrurile altfel... oricum suntem aici pt u  puss

totul trece....

#202 2010-12-12 21:20:46

coraline
Addicted member

asa e diana sad mereu vrei sa crezi ca va fi bine, ai incredere in promisiunile facute dar e asa o mare iluzie!! nu se schimba nimeni!

#203 2010-12-12 21:21:24

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar nu zice nimeni ca e usor, e al dracului de greu dar te gandesti la beneficiile pe termen lung nu doar aici si acum, ma doare si o sa ma depart mai bine la cearta urmatoare forgetit Si nu e vorba de obisnuit cu altcineva ca doar nu inchei o relatie si te bagi in alta, inchei relatia pentru ca e deficitara, nu te mai face fericita ba mai mult iti face rau si nu are viitor. Ce alte motive mai bune decat acestea ?!

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-12-12 21:22:41)

#204 2010-12-12 21:21:32

gabryelle
New member

grater(( uofff diana de ce ma enerveaza atat de tare cand stiu ca cineva are dreptate si eu "batman,batman" ...si prietenele mele imi spun ca nu e bine si ca o sa termine dar nu am curajul si puterea sa spun gata. sad

totul trece....

#205 2010-12-12 21:22:08

coraline
Addicted member

stiti ceva fetelor? sunteti singurele mele prietene.. asa virtuali cum suntem toti pe aici, eu cu voi ma simt bine, nu cu persoanele din carne si oase din viata mea. cu voi rad, cu voi ma distrez si ma simt bine
si ma bucur ca va pot avea aproape puss

#206 2010-12-12 21:25:49

gabryelle
New member

si noi ne bucuram ca putem fi aproape...si eu cand eram suparata veneam si scriam aici si primeam intotdeauna un sfat bun...deci ce poate fi mai bine decat atat? ceea ce imi pare rau ca nu imi permite timpul sa stau mai forum...darcand am timp intru si indiferent de stare pe care o am...ma simt mai bine. puss hjarta

totul trece....

#207 2010-12-12 22:11:26

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

coraline a scris:

eu acum ajung si eu sa postez aici big_smile
m-am despartit dragele mele de idiotul meu de prieten. in sfarsit as putea spune..
nu cred ca am nevoie de cuvinte de incurajare sau ceva de genul, cred ca am nevoie acum sa stiu ca..voi putea sa trec peste. nu simt nimic, nu plang, nu ma doare sufletul, ma simt chiar putin bine, poate din cauza ca m-am certat cu el.
ca vine craciunul, revelionul? nu imi pasa rotfl se anuntau oricum ca naiba, revelion facut cu straini prin vreun club (uracs revelionul facut in club), craciunul static.. nu ma doare apropierea sarbatorilor big_smile

ce ma doare cu adevarat este ca..dupa atatia ani impreuna..am ajuns complet dar complet diferiti. speram ca timpul ne va apropria mai mult dar, de fapt, nu a facut decat sa ne desparta. certurile sunt copilaresti, cretine as putea spune, dar cred ca nici macar de o cearta pe mitive serioase nu mai suntem capabili lol

wow !  wow  imi pare rau pt tine.... sad dar eram sigura ca o sa se ajunga la asta, mai tii minte ce iti scriam la alte topicuri ? cel mai bine e asa, ai luat decizia cea mai buna, chiar nu te merita, esti prea speciala. si totusi, sa iti faca poze aproape naked si sa nu sara pe tine ?? pai eu te mancam de vie !! uitam si de poze tongue

vad ca muuulta lume s`a despartit in ultimele 2 luni, o fi ceva in aer. sunt alaturi de tine  puss  o sa fie bine, de acu sa fii cat mai pretentioasa pt ca meriti, pe langa privilegiul de a ne avea langa ei, nu pot sa faca niste mici schimbari ? ( cum ziceai la al tau cu imaturitatea), trebuie sa ii invatam sa ne pretuiasca. Descarca`te... dar vb mea de la semnatura: tot raul e spre bine  par

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#208 2010-12-12 22:22:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cora, daca te ajuta sa treci mai repede peste episodul asta, gandeste-te la toate lucrurile neplacute pe care le-ati trait, toate chestiile pentru care ai vrut sa te desparti de el. Nu ca sa-l urasti - doamne fereste - ci doar ca sa te detasezi, ca sa te convingi de ce nu il vrei inapoi.

Ma cam sperie putin chestia asta din cauza ca m-am regasit in multe lucruri pe care le-ai scris tu aici, de unele ti-am zis zis, au fost si altele la care n-am mai scris si ma intreb daca si noi doi o sa avem aceeasi soarta.

PS. Eu am pierdut faza cu pozele naked ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#209 2010-12-12 22:27:33

coraline
Addicted member

asa e rose, banuiai tu ceva lol stiai ca se va ajunge la asta. bine si eu stiam.. tongue chiar, o fi ceva in aer?  va astenia de toamna, depresia de sarbatori?  nustiu

rose, sperii lumea cu pozele naked rotfl kathrynn se referea la pozele in costum de baie pentru concursul de miss tongue nu am aparut inca naked pe nicaieri lol

kathrynn sper sincer sa nu ajungi ca mine. oricum eu acum am 2 solutii: ma despart definitiv si o sa sufar ceva, nasol este ca mi-am si stabilit niste criterii in barbati foarte dificile datorita lui si sigur ori nu voi gasi pe nimeni, ori voi sari in bratele primului ratat lol ori ma impac cu el si duuulce leganare big_smile temporara tongue

poate vei fi mai norocoasa ta smile poate al tau nu este atat de incapatanat si va face ceva sper binele relatiei voastre smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.