homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In prag de despartire...

#1 2010-02-26 13:10:13

carpe diem!
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

In prag de despartire...

Buna,
Of, simt nevoia de a vorbii cu cineva, de a-mi spune un sfat. ce se mai poate face, intr-o relatie de aproape 3 ani, cand el iti spune ca numai  are aceleasi sentimente ca la inceputul relatiei si e mai bine sa vorbim fata in fata, ca nu vrea sa ma faca sa sufar...
Nu stiu cum sa reactionez, parca se rupe ceva in mine, pt ca il iubesc si nu stiu cum s-a ajuns la asa ceva. m-am atasat mult de el, mai ales ca a fost singurul baiat din viata mea si acum cand simt ca mai e un pic si vapaia dintre noi doi se va stinge, imi vine sa mor, nu ma imaginam niciodata intr-o asa stare....Si plus ca nu mi-a dat de inteles ca numai tine la mine...Am nevoie de un sfat , va rog sad

#2 2010-02-26 13:20:01

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: In prag de despartire...

ti-a spus motivul pentru care nu mai are aceleasi sentimente?trebuie sa vorbiti, sa vezi daca se mai poate face ceva....si eu m-am despartit de prietenul meu dupa un an jumatate....sad

#3 2010-02-26 13:21:52

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

inteleg cum te simiti,pt ca si eu am fost in situatia ta...el invocase acelasi motiv-cum k nu mai simte la fel,insa eu nu l'am lasat,m'am tinut de el si i'am zis ca nu accept asta,il iubeam enorm de mult si nu puteam sa imi inchipui cum ar fi viata fara el.
el nu ti'a zis daca este vreo cauza anume pt care s'a racit?va intelegeati foarte bine si deodata ti'a zis asta?
iubitul meu e mai mic cu un an decat mine,avea 17 ani cand l'am cunoscut si el zicea k nu poate sa stea intr'o relatie serioasa,ca vrea sa se distreze ca oricare altul de varsta lui etc. am luat si o pauza,care a durat o luna si timp in care el si'a dat seama ca ma iubea deja foarte mult si nu putea sta fara mine cum si'a propus initial...si de atunci,am ramas impreuna pana in ziua de azi...recunosc k si eu atunci eram mai neatenta cu el,insa dupa acea pauza am devenit mai romantica,i'am organizat seri de neuitat impreuna si am ramas nedezlipiti zi de zi.
poate treceti printr'o perioada mai grea,mai intervine monotonia dupa un timp,eu zic ca trebuie sa vorbiti si sa va spuneti fiecare ce aveti pe suflet si sa fiti decisi in privinta sentimentelor voastre.comunicarea este foarte importanta si la mn a rezolvat problema. iti doresc sa fie la fel puss

Ultima oara a fost editat de take.me4granted (2010-02-26 13:24:45)

#4 2010-02-26 14:16:17

carpe diem!
Full member

Pfffu, asta seara o sa vorbim, ne intalnim in oras. Nu mi-a zis nimic, chiar nu ma asteptam ca totul era ok...sau asa parea..Ne-am intalnit sambata era f ok, tandru asa, adic nimic care sa imi dea de gandit ...Ma gandesc ca a avut probleme la work zilele astea, eu nu am mai avut net , am avut mici probleme cu niste analize(nu stia), si asteptam sa ma caute el la telef, sa imi dea un msj, sa faca ceva,,,si nu primeam nimic, Si am zis ca o sa-l caut si am vb pe mess un pic ieri si aseara i-am dat msj si mi-a raspuns f superficial... si azi mi-a dat msj ca sa vorbim....Of ma gandesc ca o fi confuz, dar cine stie, poate s-o fi plictisit, dar totusi ma gandesc ca sunt aproape 3 ani, petrecuti frumos, fara certuri si chestii de genul asta...oricat astept sa vad ce zice diseara...sad

Si el e mai mare cu cateva luni, eu am 21 si el 22 si este f sigur pe el, nu e genul sa isi bata joc de fete , vrea ceva serios, nu distractii...acum numai stiu ce sa zic:( astept deznodamantul

Ultima oara a fost editat de carpe diem! (2010-02-26 14:24:08)

#5 2010-02-26 14:23:07

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

sau poate a intalnit pe altcineva si si`a dat seama ca nu mai are aceleasi sentimente fata de tine...succes pt diseara!

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Publicitate

loading...

#6 2010-02-26 14:25:47

carpe diem!
Full member

da si la asta m-am gandit...poate e cu altcineva si numai vrea sa ma tina sa fiu a 2-a si mai bine imi spune decat sa sufar...in fine..multumesc pt sfaturi, ma duc sa incerc sa mananc ceva si astept sa se faca ora sa ma pot intalnii cu el sad

#7 2010-02-26 14:33:43

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

succes! sa ne tii la curent cu ce se intampla... wink

#8 2010-02-26 14:49:19

carpe diem!
Full member

da. va zic...puss merci.

Ultima oara a fost editat de carpe diem! (2010-02-26 14:49:38)

#9 2010-02-26 14:55:13

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Poate ti-a cerut sa va intalniti ca sa iti ceara scuze pentru vorbele spuse si sa iti spuna ca ii pare rau si ca te iubeste big_smile  hjarta

PS si o sa vina si cu un buchet mare de flori ... stiu eu  tummenupp  tummenupp

Good luck  majoreta

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-02-26 14:55:41)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#10 2010-02-26 15:11:47

carpe diem!
Full member

asa imi spunea si mama lol dar nu e genul...daca spune ceva serios, pai atunci chiar e serioasa treaba. Mi-ar placea sa fie ca in filme, dar partea proasta e, ca e real...:-< sad

#11 2010-02-26 18:40:20

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

si eu am o pb cu iubitul meu, ne vedem destul de rar, pt ca el e la acdemie si nu prea i permite programul....dar in ultimul timp am obs ca tot eu il caut , adika eu i cam dau prima mesaj, il sun sau asa.... acum nu ne=am vazutd e 2 sapt..si el iese cu pretenii lui la un party , si mi-a zis ceva de genu "vi" ca eu orcum ma duc.... cand suntem impreuna toate-s bune si frumoase , simt ca tine la mine si asa,,,, dar coportamentul lui lasa de dorit....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#12 2010-02-26 22:03:22

Pink Vampire
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-12-20

Off, ce aiurea, cand ma gandesc la asa ceva imi vine sa plang grater  De multe ori intervine monotonia, iar baietii mereu cauta ceva nou... Cred ca e asa greu cu relatiile astea care se rup dupa multi ani grater Eu am 2 ani si o saptamana, dar n-as rezista stiind ca persoana cu care am impartit momente frumoase, momente intime, bune si rele, m-ar parasii grater grater Imi pare rau, rau, n-o zic ca sa inrautatesc situatia ptr. nimeni, e greu ptr. oricine e implicat sufleteste grater Sper sa se termine cu bine pusspusspuss

I hate this part right here...

#13 2010-02-26 22:11:51

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

dar in general simti cand vin astfel de momente. nu pot sa cred ca totul e roz si intr-o zi unul din parteneri paraseste relatia fara explicatii.
eu m-am despartit odata de un tip care mi-a spus: "sunt la party la X. a zis sa venim cu masina lui sa te luam si pe tine dar i-am zis ca ai treaba". si eu eram acasa, ma plictiseam lol bine, nu a fost o relatie de lunga durata lol

#14 2010-02-26 22:18:13

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

alex rotfl rotfl
carpe diem abia astept sa vii cu noutati puss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#15 2010-02-26 22:25:32

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

haideti ca seara asta trebuie sa fie buna si pentru altii nu doar pentru mine hjarta

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#16 2010-02-27 12:43:22

carpe diem!
Full member

Buna,
Se mai intampla sa fie si totul ok si dintr-o data gata. Ne-am vazut aseara si am vb....Ma gandesc ca are niste problm de sanatate si nu vrea sa imi zica si prefera sa imi zica ca el nu stie ce mai simte. Si i-am zis ca vrei sa punem punct si fiecare ca mearga in directii diferite si a zis ca nu, ca el tine la mine, dar nu stie ce sa faca, daca e bine sa mai acorde o sansa relatiei....Este f confuz si m-a bagat si pe mine in ceata. Am zis sa asteptam 2 saptamani fara sa mai vorbim sa vedem care e concluzia. DAr nu m-am putut abtine si i-am dat msj...mi-a raspuns ok, dar a zis ca daca am zis sa asteptam 2 saptam, asa sa facem, ca el se gandeste bine...Numai stiu ce sa zic. Ma gandesc sa nu il las si sa-i mai dau cate un mesaj. Chiar imi e greu sa cred,cand relatia noastra era f ok, adica in wknd era f ok, ma saruta si ma imbratisa si era vesel, acum sa o i-a razna...In fine, incerc sa am rabdare sa vad ce se v-a intampla...Sper sa ii vina mintea la cap si orice ar fi sa acordam inca o sansa...

#17 2010-02-27 15:16:00

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

orice relatie mai are si pase proaste, dar nu stiu, eu consider ca amandoi impreuna trebuie sa va ajutati pentru a le depasi...

nu sunt in masura sa dau cine stie ce sfaturi, pot spune doar ca, comunicarea este vitala, ganditi-va bine la ce simtiti, ce vreti, de ce s-a ajuns aici, vedeti daca se poate remedia, daca va mai doriti ceva impreuna, concluzionati.

bafta smile

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#18 2010-02-27 15:37:13

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Carpe diem! Spune-i ca dragostea nu se bazeaza numai pe sentimente. Sentimentele vin si se duc. Daca nu mai simti nimic pentru cel de langa tine, asta nu inseamna ca  nu il mai iubesti. Ia sa iti spuna el ca nu vrea sa mai fiti impreuna -nu ati suferi amandoi? Si pentru ce? Pentru ca au disparut niste sentimente?
Aud aici pe site de o multime de despartiri... O, si cata suferinta dupa aceea din partea amandorura! Amandoi sufera si nu stie nici unul de ce!! Amandoi se intreaba: "De ce am plecat de langa ea/el?"
Dragostea nu se intemeieaza pe sentimente. De cata suferinta ar fi scutita lumea daca ar intelege lucrul acesta!

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#19 2010-02-27 15:40:50

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

extra a scris:

Carpe diem! Spune-i ca dragostea nu se bazeaza numai pe sentimente. Sentimentele vin si se duc. Daca nu mai simti nimic pentru cel de langa tine, asta nu inseamna ca  nu il mai iubesti. Ia sa iti spuna el ca nu vrea sa mai fiti impreuna -nu ati suferi amandoi? Si pentru ce? Pentru ca au disparut niste sentimente?
Aud aici pe site de o multime de despartiri... O, si cata suferinta dupa aceea din partea amandorura! Amandoi sufera si nu stie nici unul de ce!! Amandoi se intreaba: "De ce am plecat de langa ea/el?"
Dragostea nu se intemeieaza pe sentimente. De cata suferinta ar fi scutita lumea daca ar intelege lucrul acesta!

Dar pe ce se bazează dragostea, extra, dacă nu pe sentimente?

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.