homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In prag de despartire...-2

#20 2010-02-27 16:13:19

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Re: In prag de despartire...

Dragostea este un principiu -un mod de viata; "si la bine si la rau" -adica -si cand simt ceva si cand nu simt.
Inainte ca sa incepi sa iubesti pe cineva, trebuie sa-l cunosti mai intai, nu? Si cand incepi sa-l cunosti, atunci te apropii de el.

E tarziu acum. Editez mai tarziu. tongue

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#21 2010-02-27 16:58:12

carpe diem!
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

Da, asa e. am vorbit, i-am spus ce simt, ii acord linistea mult dorita, timp de 2 saptamani si vedem atunci la ce concluzie ajungem...Merci de sfaturi puss

#22 2010-02-27 17:01:01

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

și cam ce stă la baza dragostei, dacă nu sentimentele? extra, poți spune orice despre dragoste, dar nu că e un principiu de viață. se vede că n-ai iubit vreodată pe altcineva ?n afară de dumnezeu smile
păcat, e cel mai frumos lucru care i se poate ?nt?mpla unui om ?ntr-o viață...

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-02-27 17:03:24)

#23 2010-02-27 18:09:57

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

extra a scris:

Dragostea este un principiu -un mod de viata; "si la bine si la rau" -adica -si cand simt ceva si cand nu simt.
Inainte ca sa incepi sa iubesti pe cineva, trebuie sa-l cunosti mai intai, nu? Si cand incepi sa-l cunosti, atunci te apropii de el.

E tarziu acum. Editez mai tarziu. tongue

pai cand nu mai simti insamna ca nu il mai iubesti. Cum sa stai langa cineva daca nu mai ai sentimente pentru el ???? Sa stai cu forta ? Cum ai spus si tu sentimentele vin si pleaca.
In prinipal asta e doctrina bisericii : daca te-ai casatorit cu cineva, nu mai conteaza ca nu mai ai sentimente pentru el, nu trebuie sa divortezi. Cu alte cuvinte sa fii nefericit , doar ca sa respecti niste reguli.
this is sick

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#24 2010-02-28 11:31:51

carpe diem!
Full member

Buna,
Credeti ca am facut un lucru najpa ca i-am dat ieri un mail in care i-am spus tot ce simt pt el ? El mi-a raspuns ca mai bine nu imi spunea nimic, si statea singur si se gandea ce e bine si ce nu pt am2. ca nu ii place ca am ajuns sa sufar, si sa stau linistita ca vorbim peste 2 saptam...

Publicitate

loading...

#25 2010-02-28 14:17:55

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Eu zic k nu ai facut rau.si eu cand eram in asa zisa pauza,in fiecare zi ii dadeam macar 1 mesaj big_smile  chit k el parea tot indiferent sau mai rece.eu zic k e mai bine pt k daca stateam degeaba,simteam k el o sa creada ca chiar nu imi pasa deloc...

Ultima oara a fost editat de take.me4granted (2010-02-28 14:18:35)

#26 2010-02-28 14:56:56

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

carpe, nu cred ca ai gresit. in pauza mai vorbiti, ce faceti, cum va simtiti, dar nu mai aduceti vb despre aceasta problema deoarece va macina rau de tot, ganditi-va bine la ea, dar nu o supuneti discutiei decat dupa aceste 2 sapt. iti urez bafta si nervi de otel, eu tocmai am trecut prin asa ceva si simteam ca iau campii...calm, mult calm si rabdare. vorbiti, fiti sinceri unul fata de celalalt.

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#27 2010-02-28 18:35:02

carpe diem!
Full member

Da, merci pt. incurajari. Pai i-am trimis un mail si chiar i-am zis ca tot il caut pt ca il iubesc si chiar nu sunt nepasatoare...Raspunsurile lui au fost superficiale, nuj ce sa mai zic sad Dar, ma simt mai bine dupa ce am vorbit si cu mama. Stau linistita si astept sa ma caute dupa aceste 2 saptamani sa vedem ce are de zis si care ar fi motivul. Pt ca nici nu m-a lamurit care ar fi motivul pt care ar vrea sa ne despartim.Nu il mai caut in aceste 2 saptam. pt ca ieri dupa ce i-am dat msj, mi-a zis ca vorbim dupa 2 saptam..i-am dat si mail si tot asa a zis...Si o sa-i respect decizia de a-l lasa in pace aceste 2 saptam... In plus eu am fost sincera, dar el nici numai stia de capul lui, m-a bagat de tot in ceata...Ma gandesc sa nu-l fi influentat o tipa care a fost colega lui de serviciu, una care e cu experienta ca tot schimba baietii de la luna la luna. Si el mai vorbea cu ea si intamplator ne-am intalnit cu ea in parc si am facut cunostinta si ea era cu un tip si prietenul meu dupa ce ne-am despartit de ei, tot il analiza pe ala si se mira ca si aia ma analiza pe mine din cap pana in picioare...Numai stiu ce sa zic, acum ma gandesc la fel de fel de lucruri.... Si La cat de confuz era, chiar nu stiu ce decizie v-a lua...dar vorba ta Alessya, trebuie rabdare. puss

Ultima oara a fost editat de carpe diem! (2010-02-28 18:44:44)

#28 2010-02-28 18:36:20

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar nu trebuie sa aiba neaparat un motiv. Lucruri de genu asta se intampla la tot pasu. Pur si simplu nu toate relatiile dureaza pana la adanci batranete.

#29 2010-02-28 18:45:36

carpe diem!
Full member

Stiu, dar sa fie totul ok in urma cu cateva zile si apoi gata..sa stergi totul. Mi se pare imposibil...

#30 2010-02-28 18:58:42

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

de indiferenta asta te vei lovi pana veti vorbi, de aceea am spus mai sus sa ai nervi de otel...

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#31 2010-02-28 19:39:44

carpe diem!
Full member

Ii am, ce sa mai fac..eu sper sa vrea sa continuam, dar nushtu ce e in mintea lui sad

#32 2010-02-28 20:01:28

carpe diem!
Full member

Incerc sa am rabdare...astept sa treaca saptamanile astea:( O sa va zic care e concluzia cesafac

#33 2010-03-01 14:35:52

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ce`i domle` cu pauzele astea? 2 saptamani, o luna... ori e game over, ori hai mai departe. asa ii vine deodata ca nu stie ce simte. daca as fi in locul tau, l`as lua frumusel de manuta si as vb cu el, ori e alba ori e neagra, fara pauze si prostii. eu consider pauzele un prilej de iesit cu altcineva, cumva "fara sa inseli, ca deh,e sti in pauza". asta e parerea mea personala... am generalizat putin.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#34 2010-03-01 14:41:34

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

Khristall a scris:

ce`i domle` cu pauzele astea? 2 saptamani, o luna... ori e game over, ori hai mai departe. asa ii vine
deodata ca nu stie ce simte. daca as fi in locul tau, l`as lua frumusel de manuta si as vb cu el, ori e alba ori e neagra, fara pauze si prostii. eu consider pauzele un prilej de iesit cu altcineva, cumva "fara sa inseli, ca deh,e sti in pauza". asta e parerea mea personala... am generalizat putin.

subscriu

#35 2010-03-01 15:34:35

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

cristinaV a scris:

Khristall a scris:

ce`i domle` cu pauzele astea? 2 saptamani, o luna... ori e game over, ori hai mai departe. asa ii vine
deodata ca nu stie ce simte. daca as fi in locul tau, l`as lua frumusel de manuta si as vb cu el, ori e alba ori e neagra, fara pauze si prostii. eu consider pauzele un prilej de iesit cu altcineva, cumva "fara sa inseli, ca deh,e sti in pauza". asta e parerea mea personala... am generalizat putin.

subscriu

Poate unii chiar au nevoie de o pauza - de gandire, reflectare - si nu se inselare.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#36 2010-03-01 16:00:42

Khristall
Insomniac member

cum poti sa iti dai mai bine seama ca iubesti o persoana? stand singur, iesind fara iubita, fara sa vb cu ea/el? e logic, ca o sa suferi desi nu e iubire pt ca obisnuinta tot exista. deci tot o sa iti lipseasca. consider ca daca iesi cu ea, vorbesti serios,discutii interminabile, fara perdea si fara sa te ascunzi dupa deget tot e ceva. nu stiu, eu mi`as da seama de ce simt daca sunt cu persoana respectiva, nu daca ma izolez 2 saptamani si rup legaura cu ea.
gandeste`te pink ca daca isi da seama ca o iubeste si se inoarce, poate exista si sentimentul ala de nesiguranta, de indoiala, ca ce ai facut alea 2 saptamani? cu cine ai umblat? si tot se isca diferite discutii. si daca nu se intoarce la ea, ea poate avea in suflet sentimentul ca" sigur  cunoscut pe altcineva, sau a umblat cu altcineva in astea 2 saptamani". eu personal as prefera sa mi se zica in fata "frate, uite asa si asa, nu cu pauze", ca daca mi`ar zice al meu ca ar vrea o pauza, are pauza definitiv.

dar dupa cum am spus mai sus, eu zic la modul general ce gandesc in legatura cu pauza asta de care se folosec unii, asta nu inseamna ca  domnisoara carpe diem trebuie sa asculte de sfatul meu. am vrut doar sa imi zic parerea tongue

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-03-01 16:03:13)

#37 2010-03-01 17:06:07

Khristall
Insomniac member

exact summer... eu zic ca totul ar trebui sa se bazeze pe comunicare si nu pe pauze.
eu mi`as da seama de ce simt cand sunt cu iubitul, ce simt cand il privesc, cand ma priveste, cand ma saruta, daca "zdruncina" ceva in mine sau nu, nu daca stau la distanta de el vreo 2 saptamani 1 luna. si de ce 2 saptamani? inca au stabilit si termenul... stie el sigur ca in 2 saptamani o sa isi dea seama ce simte? fiecare cu parerile lui, nu vreau sa se supere nimeni pe mine big_smile

#38 2010-03-02 10:39:02

carpe diem!
Full member

Buna fetelor.
Stiu asa sunt si eu si asa as fi vrut sa nu luam pauza. Si i-am si spus ca e o prostie pauza asta si sa ne despartim si gata daca zice ca numai stie ce simte...Si a zis ca NUNUNU ca daca face o greseala. Si asta e, ca ma gandesc daca a cunoscut pe altcineva si l-a zapacit si nu stie ce sa mai faca?! Si eu as fi vrut sa ne vedem si i-am dat mesaj cu ce simt dar el a zis ca vorbim peste 2 saptamani. Nu stiu daca fac bine sa ii dau msj si sa-i zic ca vreau sa ne vedem...Daca zice ca are nevoie de pauza, nu stiu ce sa mai fac, decat sa astept sa treaca pauza...Si daca ma vad cu el acum si nu stie ce sa imi zica, ce simte si chestii deastea...Chiar sunt si eu in ceata si aud tot felul de pareri, incat nici nu stiu ce e mai bine, sa-l caut sa-i zic sa ne vedem sau sa nu-l mai caut si sa las lucrurile asa, sa-i vina mintea la cap si sa reluam relatia...daca o mai vrea chestia asta. Este f complikt si stau si ma gandesc ca tot eu sufar si pe el il doare undeva... sad

Si ma gandesc daca pt el chiar or conta astea2 saptamani....dar chiar si asa ce poti sa faci in 2 saptamani?! Doamne mai fetelor nici nu stiu ce sa fac, si ma enerveaza baietii astia prosti, de ce cand au totul, dau cu piciorul...Cand ne-am cunoscut eram virgina, si el imi spunea ca si chestia asta a contat in relatia noastra si se vedea ca ma iubeste, m-a asteptat 11 luni pana am fost pregatita sa fac pasul asta si acum chiar sa numai simti nimic, cand cu cateva saptamani in urma ne-am intalnit si imi spunea ce vrea sa imi cumpere de 1-8 Martie, sau se gandea ca o sa-mi dea bomba asta tocmai atunci sa sufar si mai mult....Nu am crezut ca o sa ajungem aici. Ma gandeam ca o sa apara vre-o problema, ne despartim si gata numai stam in pauze, care doar prelungesc agonia. Ca poate ne intalnim si zice: Ca decizia e sa ne despartim...si tot o sa mai sufar...Oooof sad

Ultima oara a fost editat de carpe diem! (2010-03-02 10:45:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.