homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In prag de despartire...-12

#210 2010-12-12 22:29:30

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Re: In prag de despartire...

coraline a scris:

asa e rose, banuiai tu ceva lol stiai ca se va ajunge la asta. bine si eu stiam.. tongue chiar, o fi ceva in aer?  va astenia de toamna, depresia de sarbatori?  nustiu

rose, sperii lumea cu pozele naked rotfl kathrynn se referea la pozele in costum de baie pentru concursul de miss tongue nu am aparut inca naked pe nicaieri lol

rotfl2))) am zis "aproape naked", na... cand e de admirat, pai eu admir smile

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#211 2010-12-12 22:59:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

A, am inteles. Nu m-am gandit nicidecum ca ti-ar fi facut poze goala si le-ar fi publicat pe undeva. Mai degraba m-am gandit ca ti-a facut o sedinta foto acasa, naked sau aproape si apoi si-a vazut de ale lui in loc sa sara pe tine. Parca ceva ce al meu ar fi in stare.

Te inteleg la faza cu criteriile, cam asa cred si eu, si asta m-a oprit sa ma despart de el cand ne-am certat mai rau. Si de curand am mai gasit un criteriu foarte ciudat care ma ingrijoreaza ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#212 2010-12-12 23:30:20

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

hmm pai si al meu ar fi in stare de asa ceva, nici o problema lol il doare pe el in basca de poze, goala nu sau nu lol

aoleo...daca seamana cu al meu deja mi-e frica..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#213 2010-12-13 00:01:40

kathrynn
Hero member

Cora, dar ce s-a intamplat de fix acuma ai hotarat ca e gata? A facut ceva care ti-a umplut paharul?

Eu am hotarat in ce ne priveste ca matur-imatur, eu pe el il vreau. Daca el n-are planuri de facut familie inca, nicio problema, ca am ce face intre timp - imi vad de cariera. Singura chestie e ca ovarele mele nu intineresc, ci din contra. Da o rezolvam cumva si pe asta.

#214 2010-12-13 00:01:57

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

cora..mai degraba incerci sa cauti si mori incercand decat sa ai o viata nefericita smile eu una asta as prefera. lumea e plina de barbati, s-a gasi unul si pentru tine, poate nu care sa implineasca toate criteriile dar macar cateva, cat sa te faca sa simti ca traiesti cu adevarat smile
kathryn..oare nu te-ai hotarat ca il vrei pe el tocmai de teama da e a nu ramane singura si de a nu gasi pe cineva care sa corespunda criteriilor? pt ca din ce am mai citit eu...nu esti mai deloc multumita de relatie...chiar si dupa mutarea impreuna...

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-12-13 00:04:49)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#215 2010-12-13 00:19:49

coraline
Addicted member

kathrynn efectiv m-am lovit de imaturitatea lui a nu stiu cata oara astazi. parca e rupt in 2, viata matura si plictisitoare alaturi de mine si cea imatura, distractiva cu prietenul lui. ce m-a durut asa tare? ca a iesit in club cu prietenul lui cretin de care am mai vorbit pe aici, s-a intalnit cu cunoscuti..toti intrebau pe unde sunt eu. nu e ca nu l-as lasa liber, doamne fereste, sa faca ce doreste el, nu l-am obligat niciodata la nimic, dar am impresia ca toata lumea ma compatimeste, se uita la mine cu un aer de "vai si saraca fata, cate face baiatul asta fara ea.."

de fapt daca stau sa ma gandesc nu stiu exact ce a facut lol cred ca orice motiv tampit ma starneste si nu mai gandesc clar. este si asta un semn nu..? in acele momente mi-as dori sa nu il fi cunoscut vreodata.

si eu gandeam si gandesc fix la fel: imatur-matur cu bube sau fara, eu pe el il vreau. dar este asa de greu de suportat cateodata ca imi vine sa ma arunc de la etaj. stii ca nici al meu nu are planuri de viitor, vrea sa isi traiasca viata, nici de mutat impreuna nu vrea sa auda dar cateodata mai imi zice ca sunt "viitoarea doamna...."

dar cred ca in imaturitatea lui are nevoie de maturitatea mea, nu s-ar vedea fara oricat de dur se da. l-ar debusola complet sa stie ca dispar din peisaj si de aceea, oricat de mult ar vrea sa copilareasca, nu vrea sa imi dea drumul.

green_fairy am incercat smile am mai fost despartiti si am zis ca imi caut pe cineva, oricine. si tuturor le gaseam cusur, nu neaparat ca ma gandeam la fostul dar pentru ca am eu tintele mele de neatins lol si nimeream doamnee si numai cu ratati lol
frica ca ramai singura este groaznica, mai ales cand ai obisnuinta in cap

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#216 2010-12-13 00:25:38

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

coraline a scris:

kathrynn efectiv m-am lovit de imaturitatea lui a nu stiu cata oara astazi. parca e rupt in 2, viata matura si plictisitoare alaturi de mine si cea imatura, distractiva cu prietenul lui. ce m-a durut asa tare? ca a iesit in club cu prietenul lui cretin de care am mai vorbit pe aici, s-a intalnit cu cunoscuti..toti intrebau pe unde sunt eu. nu e ca nu l-as lasa liber, doamne fereste, sa faca ce doreste el, nu l-am obligat niciodata la nimic, dar am impresia ca toata lumea ma compatimeste, se uita la mine cu un aer de "vai si saraca fata, cate face baiatul asta fara ea.."

de fapt daca stau sa ma gandesc nu stiu exact ce a facut lol cred ca orice motiv tampit ma starneste si nu mai gandesc clar. este si asta un semn nu..? in acele momente mi-as dori sa nu il fi cunoscut vreodata.

si eu gandeam si gandesc fix la fel: imatur-matur cu bube sau fara, eu pe el il vreau. dar este asa de greu de suportat cateodata ca imi vine sa ma arunc de la etaj. stii ca nici al meu nu are planuri de viitor, vrea sa isi traiasca viata, nici de mutat impreuna nu vrea sa auda dar cateodata mai imi zice ca sunt "viitoarea doamna...."

dar cred ca in imaturitatea lui are nevoie de maturitatea mea, nu s-ar vedea fara oricat de dur se da. l-ar debusola complet sa stie ca dispar din peisaj si de aceea, oricat de mult ar vrea sa copilareasca, nu vrea sa imi dea drumul.

green_fairy am incercat smile am mai fost despartiti si am zis ca imi caut pe cineva, oricine. si tuturor le gaseam cusur, nu neaparat ca ma gandeam la fostul dar pentru ca am eu tintele mele de neatins lol si nimeream doamnee si numai cu ratati smile)
frica ca ramai singura este groaznica, mai ales cand ai obisnuinta in cap

si scuza-ma ca zic: dar in sinea ta spuneai: decat cu ratataul asta , mai bine cu ala de acasa lol

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-12-13 00:28:34)

#217 2010-12-13 00:27:52

coraline
Addicted member

fix asta ziceam!!! rotfl doamne cine m-a pus sa il las pe ala pentru asta lol si te intorceai si mai plina de verva big_smile

#218 2010-12-13 00:29:16

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

happydance

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-12-13 00:48:14)

#219 2010-12-13 02:08:09

kathrynn
Hero member

Ahaa, deci voi ati fost pe reprize ... uite ce ma gandesc eu ... s-ar putea ca el sa nu ia in serios certurile astea pentru ca stie ca pana la urma tot va impacati si n-are sens sa se agite sa schimbe ceva. Probabil ca nu e prima oara cand ii spui ca e gata, ca nu-l mai vrei etc.
Eu nu pot sa-ti zic ce sa faci, ca fiecare suntem unici, dar stiu un caz in care ea, locuind chiar cu el, l-a parasit pentru ca tot asa nu dadea semne de maturizare. Cateva luni nici n-au vorbit, nimic-nimic, dupa care s-au impacat si acum sunt casatoriti fericiti de cativa ani buni.
Sincer iti spun, nu stiu daca as avea curajul sa fac asta dar in cazul lor a functionat.

Desi e posibil din pacate si ca el sa-si dea seama ca totusi e mai bine singur si sa nu mai vina inapoi ...
E o treaba riscanta.

Noi pana acum n-am fost despartiti niciodata si nici n-as risca daca n-as fi sigura pana-n varful firelor de par ca nu-l mai vreau inapoi, pentru ca el mi-a zis ca daca ne despartim, despartiti ramanem. si de altfel si eu i-am zis cand m-am mutat la el ca daca  ma face sa ma mut inapoi la mama, nu ma mai intorc.

#220 2010-12-13 06:45:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu nu inteleg de ce tot vorbiti de schimbare hmm Ce sa schimbe omu ? Sa apase pe un buton si sa-si doreasca sa petreaca mai mult timp cu ea si nu cu prietenii ? nustiu Pai daca omul ala SIMTE ca vrea sa petreaca mai mult timp cu "nemernicii" aia nimeni si nimic nu va schimba asta. Probabil la un timp se va satura si de prieteni dar asta poate sa fie peste o luna sau peste 5 ani dar si atunci singur va "decide" asta.

Cora, eu iti inteleg frustrarea, probabil nu e nimic pe lumea asta mai urat decat sentimentul ca X o prefera pe alta sau pe altii in locul tau dar asta e realitatea. De ce sa te ascunzi dupa deget ? nustiu Si nu e nici macar el vinovat pentru situatie, omu pur si simplu are prioritatile lui...ca nu coincid cu ale tale e partea a doua. Asa ca ori il accepti cum e ori il lasi si gata, iti gasesti unu care sa te puna pe tine pe primul loc si apoi pe prieteni.

#221 2010-12-13 09:39:06

coraline
Addicted member

Kath e frumos exemplul dat de tine, dar ai dreptate, riscul este foarte mare. la cum il stiu pe al meu..va vedea ca e bine singur si nu s-ar mai intoarce. sau si-ar gasi pe alta la fel de imatura ca el cu care sa se distreze si nu ar vrea sa se intoarca la plictiseala oferita de mine. poate la 30-35 de ani sa isi aduca aminte de mine lol

stai linistita, si al meu zicea la fel lol daca ne despartim, asa ramanem, ca domne el e om serios si nu se joaca. si aoleooooo de cate ori ne-am despartit si impacat lol doamne fereste nu zic acum sa minimalizezi ce iti zice, poate al tau e mai serios.

de multe ori mi-a spus ca noi ne-am intalnit prea devreme, ca trebuia sa ne intalnim pe la 28-30 de ani si atunci sigur ne casatoream, dar asa suntem prea tineri cu o relatie mult prea veche.

Ma crezi ca intr-un fel il inteleg? Nu cred ca e usor pentru un baiat de 20-23 de ani sa fie legat intr-o relatie, cand toti prietenii lui se distreaza, gagicaresc, el sa stie ca are fata acasa. Stii ca se zice ca un barbat trebuie lasat in copilarie sa faca de toate, sa fie liber ca mai apoi la 30-40 de ani sa nu aiba regrete ca nu a incercat ceva si sa fie "de casa". Daca un tanar este tinut "in lanturi" atunci sigur la "batranete" or sa i se scoale hormonii la cap si pleaca ca vaca in papusoi.

Summer, ai mare dreptate, se va schimba sigur, dar poate in 5 luni sau 5 ani, nu pot sta sa astept la nesfarsit nustiu am o prietena care stie ca al ei o inseala la greu, stie absolut tot. si el habar n-are. dar ea nu face scandal, nu se desparte, nu il avertizeaza, spune ca "lasa, o data o sa se plictiseasca si se va intoarce la mine"  oare asa sa fie? sunt sceptica...

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-13 09:40:30)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.