|
Nu esti logat.
In prag de despartire...-12#210 2010-12-12 22:29:30
Re: In prag de despartire...
))) am zis "aproape naked", na... cand e de admirat, pai eu admir Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #211 2010-12-12 22:59:36
Re: In prag de despartire...A, am inteles. Nu m-am gandit nicidecum ca ti-ar fi facut poze goala si le-ar fi publicat pe undeva. Mai degraba m-am gandit ca ti-a facut o sedinta foto acasa, naked sau aproape si apoi si-a vazut de ale lui in loc sa sara pe tine. Parca ceva ce al meu ar fi in stare. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #212 2010-12-12 23:30:20
Re: In prag de despartire...hmm pai si al meu ar fi in stare de asa ceva, nici o problema il doare pe el in basca de poze, goala nu sau nu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #213 2010-12-13 00:01:40
Re: In prag de despartire...Cora, dar ce s-a intamplat de fix acuma ai hotarat ca e gata? A facut ceva care ti-a umplut paharul? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #214 2010-12-13 00:01:57
Re: In prag de despartire...cora..mai degraba incerci sa cauti si mori incercand decat sa ai o viata nefericita eu una asta as prefera. lumea e plina de barbati, s-a gasi unul si pentru tine, poate nu care sa implineasca toate criteriile dar macar cateva, cat sa te faca sa simti ca traiesti cu adevarat Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-12-13 00:04:49) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#215 2010-12-13 00:19:49
Re: In prag de despartire...kathrynn efectiv m-am lovit de imaturitatea lui a nu stiu cata oara astazi. parca e rupt in 2, viata matura si plictisitoare alaturi de mine si cea imatura, distractiva cu prietenul lui. ce m-a durut asa tare? ca a iesit in club cu prietenul lui cretin de care am mai vorbit pe aici, s-a intalnit cu cunoscuti..toti intrebau pe unde sunt eu. nu e ca nu l-as lasa liber, doamne fereste, sa faca ce doreste el, nu l-am obligat niciodata la nimic, dar am impresia ca toata lumea ma compatimeste, se uita la mine cu un aer de "vai si saraca fata, cate face baiatul asta fara ea.." Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #216 2010-12-13 00:25:38
Re: In prag de despartire...
si scuza-ma ca zic: dar in sinea ta spuneai: decat cu ratataul asta , mai bine cu ala de acasa Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-12-13 00:28:34) Offline #217 2010-12-13 00:27:52
Re: In prag de despartire...fix asta ziceam!!! doamne cine m-a pus sa il las pe ala pentru asta si te intorceai si mai plina de verva Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #218 2010-12-13 00:29:16
Re: In prag de despartire...Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-12-13 00:48:14) Offline #219 2010-12-13 02:08:09
Re: In prag de despartire...Ahaa, deci voi ati fost pe reprize ... uite ce ma gandesc eu ... s-ar putea ca el sa nu ia in serios certurile astea pentru ca stie ca pana la urma tot va impacati si n-are sens sa se agite sa schimbe ceva. Probabil ca nu e prima oara cand ii spui ca e gata, ca nu-l mai vrei etc. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #220 2010-12-13 06:45:18
Re: In prag de despartire...Eu nu inteleg de ce tot vorbiti de schimbare Ce sa schimbe omu ? Sa apase pe un buton si sa-si doreasca sa petreaca mai mult timp cu ea si nu cu prietenii ? Pai daca omul ala SIMTE ca vrea sa petreaca mai mult timp cu "nemernicii" aia nimeni si nimic nu va schimba asta. Probabil la un timp se va satura si de prieteni dar asta poate sa fie peste o luna sau peste 5 ani dar si atunci singur va "decide" asta. Offline #221 2010-12-13 09:39:06
Re: In prag de despartire...Kath e frumos exemplul dat de tine, dar ai dreptate, riscul este foarte mare. la cum il stiu pe al meu..va vedea ca e bine singur si nu s-ar mai intoarce. sau si-ar gasi pe alta la fel de imatura ca el cu care sa se distreze si nu ar vrea sa se intoarca la plictiseala oferita de mine. poate la 30-35 de ani sa isi aduca aminte de mine Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-13 09:40:30) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|