homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In prag de despartire...-4

#58 2010-03-24 22:34:13

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: In prag de despartire...

Ce specimene acklad La ce aversiune am fata de fiintele astea cred ca sa intalnesc un specimen de genu l-as calca in picioare   rotfl2

#59 2010-03-24 22:48:39

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Free este, dar nu o pot explica. Nu tine nici de logica nici de nimic. Pur si simplu este. Da stiu, normal ar fi fost saaaa... bla bla etc etc. Dar uite, ca inca il iubesc dupa tot ce mi-a facut. Ciudat, nu? Si da, este dragoste. Nu dependenta, nu obisnuinta, nimic altceva.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#60 2010-03-24 22:49:29

_Summer_
Platinum member

Chiar nu-ti inteleg interventia si ce legatura are una cu alta lol dar pentru informatia ta nu detin un astfel de obicei chicot

#61 2010-03-24 22:54:29

carpe diem!
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

Da fetelor, aveti si voi dreptate. Simt asa o tristete mai ales ca nu avea nici un motiv, eram prea ok, poate deasta a luat-o razna...Oricat sunt curioasa ce o sa zica. Dar, dk o sa imi zica ca iar nu o sa poata in wknd, gata, termin orice discutie. Stiu ca poate ar fi mai bine nici sa nu mai ne vedem, dar parca scapa prea usor, doar asa sa imi spuna pe mess sau la telefon, ca nu mai vrea sa acorde o sansa relatiei. Asa cand spui lucrul asta fata in fata unei persoane, alaturi de care ai fost 3 ani, e mai greu. Asa ma gandesc. hmm
Da, in plus ca e usor de dat sfaturi, poate peste ceva luni, asa o sa dau si eu altcuiva sfaturi, ca stiu ca eu sufar ca bleaga...dar tre sa fiu mai tare!

Ultima oara a fost editat de carpe diem! (2010-03-24 22:56:02)

#62 2010-03-24 23:46:48

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu nu inteleg ce-i cu lalaiala asta! il suni, te duci peste el, faci ce stii numai sa va lamuriti odata daca si in ce conditii mai continua relatia voastra! roll ....pe bune nu stiu de ce le-o fi placand unora dramele...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#63 2010-03-28 11:06:16

carpe diem!
Full member

Buna,
Am revenit, s-a incheiat relatia. Dupa lungi discutii si pe forum si cu cei apropiati, am analizat situatia si tot ce a fost intre noi 2 de-a lungul timpului si am decis amandoi ca cel mai bine e sa punem punct. Nu ma simt bine, dar atunci cand el spune ca nu mai are aceleasi sentimente, e chiar absurd ca eu sa mai ma tin dupa el. Intr-o relatie iubirea vine din 2 parti, nu doar dintr-una...Life goes on! smile
Merci de sfaturi!

#64 2010-03-28 11:11:41

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

carpe diem! , bine facut! suntem alaturi de tine! puss

Iubesc si sunt iubita

#65 2010-03-28 11:30:37

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

carpe...viata merge inainte si tu esti tanara...ai tot timpul din lume..o sa fie bine sa vezi

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#66 2010-03-28 13:27:30

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

Azi am stat si am citit 3 pagini la topicul asta. M-a inpresionat mult inca de la inceput speranta ta ca o sa fie bine si suferinta ta.  Si eu am tot speram pe masura ce citeam mesajele ca o sa spui intr-un final ca e totul bine.
Imi pare rau sa aud de finalul asta... Iti doresc din toata inima sa fii puternica si sa reusesti sa treci peste. Stii cum se spune... "cui pe cui se scoate". Dar nu te arunca intr-o alta relatie, i-ati timp pentru tine, pentru persoana ta ca sa nu ranesti pe nimeni si sa nu fii iar ranita. Atunci cand te astepti mai putin o sa fii fata in fata cu sufletul tau pereche si totul o sa ti para ca are sens.

Eu am avut o relatie de 5 ani... la care am renuntat cat ai zice peste, desi credeam ca il iubesc mai mult ca pe viata mea.... dar evident, pentru altcineva. Ca si in cazul tau, el credea ca e totul ok, desi eu in sinea mea stransesem multe neimpliniri, frustrari, etc.
Totul se intampla cu un sens! o sa fii cu adevarat fericita atunci cand o sa ai langa tine pe cineva care te iubeste pe tine inainte de toate!
Bafta multa, fii tare! puss

and love saves the day...

#67 2010-03-28 13:52:14

carpe diem!
Full member

Multumesc fetelor! Da sunt tare, si m-am gandit ca pana aici ne-a fost destinat sa fim impreuna. Ai dreptate geo.b, asa imi spune si mama si toata lumea, ca o sa imi gasesc pe cineva care intradevar ma va iubii cu adevarat si chiar m-ar pune mereu pe primul loc. E o lectie de viata! smilepuss

#68 2010-03-28 14:07:22

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

Exact, daca inveti ceva din asta, atunci nu e totul pierdut smile

and love saves the day...

#69 2010-09-06 19:20:34

carpe diem!
Full member

Bunaa,
a trecut multa vreme de cand nu am mai scris pe forum. ce pot sa va spun este ca sunt Fericitaa, liberaaa. mi-au trecut toate supararile ma simt fff bine! si cu fostul prieten, dupa 2 luni de cand ne-am despartit a inceput sa ma caute, mai mult e ca ma invita intr-o excursie in tari straine rotfl (evident l-am refuzat) Si acum daca ma vede pe mess, vorbeste cu mine, insa eu nu mai am nimic pt. el si mereu ii dau peste nas cu cate ceva si se oftica wink)
Nu mi-am gasit pe altcineva, insa ma tot cauta 2 baieti lol dar acum nu ma simt pregatita pt o relatie, ma simt bine ...  fac ce vreau cand vreau. big_smile
Deocamdata am rabdare ca o sa gasesc si baiatul potrivit pt a incepe o noua relatie big_smile
Va pup!

#70 2010-09-10 00:13:32

tzushka
New member
Inregistrat: 2010-07-13

cat am stat sa citesc tot..pfuu..ma asteptam la un final fericit dar se pare k tot a fost ..intr`un fel.. e bn k ai putut merge mai departe si nu te`ai intors la el dupa atatea insistente...si eu tot trec prin asemenea situatii...mi`a zis sa luam o pauza...iar eu i`am rasp frumos cu un mesaj in care i`am zis tot ceea ce simt pt el..si nu mi`a raspuns...apoi au urmat 3zile in care nu am vb deloc...a3a zi m`a sunat el si mi`a zis sa ne intalnim..a avut noroc ca era in oras altfel nu as fi iesit..si nah..ne`am intalnit...am vb foarte putin...dar simteam k e nerabdator sa ma cuprinda...sa stea ku mine...intr`un final m`a cuprins, m`a pupat si mi`a zis k ma iubeste si nu ar putea sta fara mine... smile .. a fost bine un timp...insa acum iar ne`am certat, astazi.A preferat sa merga cu un prieten decat sa stea cu mine.stia k mie nu imi place delok prietenul ala al lui, si el se certase cu el si a zis k nu mai vb cu el..iar acum iar sunt "prieteni"... plus k eu aveam treaba prin oras...si l`am rugat sa vina cu mine...se pare k l`a preferat pe el.. forgetit .... si nu m`a sunat toata ziua...abia spre seara la 10 jumate si a spus k m`a sunat sa imi spuna noapte buna si nu mai poate vb pt k face cost.si i`am zis si eu nb.si a inchis... e si orgolios, nu lasa de la el...oneori simt k nu mai rezist neutral

De ce iubim barbatii ?
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
teiubesc  al9leacer

#71 2010-09-21 22:06:22

carpe diem!
Full member

da tzushka, te inteleg, dar baietii astia nu mai merita atat atentie. Trebuie sa ii tinem un pic in tensiune si sa nu facem mereu cum vor ei. Adica eu am fost mai dura dupa ce mi-a zis ca nu si nu, nu mai putem fi impreuna si dupa 1 luna si ceva a inceput sa ma caute. Chiar si saptam. trecuta imi zicea ca el inca este interesat de mine si ca pt el trecutul inca este viu....oricat nu mai am incredere in el si am preferat sa-i zic ca imi face rau sa mai vb cu el si vad ca a incetat sa mai ma caute... E mai bine , acum vad totul cu alti ochi..

#72 2010-10-25 22:36:04

gabryelle
New member
Inregistrat: 2009-09-28

Pfff...si eu m-am despartit de prietenul meu ieri...si e asa ciudat...am mai fost certati dar acum am decis sa ne despartim...azi am vb cu el sa ii spun sa imi trimita toate lucrurile ramase la el pe vara'miu...si e atat de ciudat. Nu mai e Iubitu in telefon,din lista de mess l-am sters...vreau sa cred k o sa fie bine....chiar daca nu imi este bine acum sper k e cea mai buna decizie sa imi fie bine in viitor. Imi curg lacrimile pe tastatura chiar daca stiu ca nu e bine...dar asa ma descarc...n-am cu cine sa vb...ma simt singura si ft trista. Maine dimineata o sa fiu iar ok cu zambetul pe buze...o sa treaca ziua si acasa cand ajung deschid pc-ul in speranta unui mail ratacit...seara e groaznica...ma gandesc mai mult si mai mult...si tin telefoanele departe de mine sa nu ma apuce vre-un gand.... sad e asa urata despartirea...si mai e si toamna...anotimpul nostalgiei... grater

Ultima oara a fost editat de gabryelle (2010-10-26 08:19:31)

totul trece....

#73 2010-10-25 23:01:11

_Summer_
Platinum member

Dar de ce v-ati despartit ? Daca vrei sa povestesti...
Nu mai e nicio sansa sa va impacati, s ava rezolvati cumva problemele ?
Capu sus puss

#74 2010-10-26 08:03:55

gabryelle
New member
Inregistrat: 2009-09-28

summer promit cand ajung acasa o sa povestesc tot...acum ma preg sa plec la facultate.... ms mult >big_smile< te pup si o zi frumoasa... puss

totul trece....

#75 2010-10-26 08:09:19

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

gabryelle a scris:

Pfff...si eu m-am despartit de prietenul meu ieri...si e asa ciudat...am mai fost certati dar acum am decis sa ne despartim...azi am vb cu el sa ii spun sa imi trimita toate lucrurile ramase la el pe vara'miu...si e atat de ciudat. Nu mai e Iubitu in telefon,din lista de mess l-am sters...vreau sa cred k o sa fie bine....chiar daca nu imi este bine acum sper k e cea mai buna decizie sa imi fie bine in viitor. Imi curg lacrimile pe tastatura chiar daca stiu ca nu e bine...dar asa ma descarc...n-am cu cine sa vb...ma simt singura si ft trista. Maine dimineata o sa fiu iar ok cu zambetul pe buze...o sa treaca ziua si acasa cand ajung deschid pc-ul in speranta unui mail ratacit...seara e groaznica...ma gandesc mai mult si mai mult...si tin telefoanele departe de mine sa nu ma apuce vre-un gand.... sad e asa urata despartirea...si mai e si toamna...anotimult nostalgiei... grater

acum la inceput e greu pt ca nu esti obisnuita sa nu mai fii cu el, dar daca esti constienta ca ai luat decizia cea mai buna, trebuie sa iti aduni puterile si sa treci peste. Gandeste`te cum ar fi sa va impacati si sa revina iar problemele... daca nu mai vrei sa treci prin asa ceva, poate imaginea unei relatii cu probleme o sa te ajute sa iti dai seama ca ai luat decizia cea mai buna. Iti doresc succes si sa auzim de la tine in scurt timp ca ti`a revenit zambetul pe buze si ca nu mai suferi  tummenupp

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#76 2010-10-26 11:15:39

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Gabryelle totul e trecator,o sa treaca, si maine poimaine e primavara din nou.Asa ca lasa prostiile cu toamna, nu  te mai gandi ca iti faci numai rau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.