|
Nu esti logat.
In prag de despartire...-6#96 2010-11-05 13:03:48
Re: In prag de despartire...simt ca nu mai am putere sa o iau de la capat..........nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede sa se faca ora 6 sa ajung acasa si sa nu mai ies pana luni cand vin iar la munca Offline #97 2010-11-05 13:10:37
Re: In prag de despartire...si eu zic la fel.... sa te desparti... stiu ca e greu, e fff greu, si eu am trecut printr`o despartire acu recent.. dupa 3 ani de relatie, si nu a fost vb de gelozie, au fost alte probleme, dar crede`ma ca dupa ceva timp o sa inceapa frustrarile, n`o sa mai stii ce sa faci, tu acum ii suporti scenele astea pt ca doar pe el il vrei, dar crede`ma ca daca mai ramai cu el vreun an, dupa un an o sa te intrebi de ce stai cu el, ca nu`l mai vrei. O sa ti se faca lehamite de atata gelozie, zic si eu... ca altfel nu stiu cum ai putea suporta, oricine se satura la un moment dat. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #98 2010-11-05 13:20:08
Re: In prag de despartire...stiu ca asta este cel mai bun lucru sa o termin cu el dar stiti si voi cum este zici ca nu mai are rost sa mai traiesti, plangi in continuu, zici ca nu poti merge mai departe.....dar mai bine sufar acum o sapt, o luna decat in fiecare zi sa existe reprosuri (stiu toate astea dar nu le pot pune si in practica) Offline #99 2010-11-05 13:23:13
Re: In prag de despartire...Seeu, eu sper ca nu faci misto de noi Ai 24 de ani, esti divortata si ai umblat cu un pusti de 19 ani ? Offline #100 2010-11-05 13:33:29
Re: In prag de despartire...19 ani...atat are si prietenul meu si sincer baietii nu au minte aproape deloc la anii astia..mai bine iti cauti unul cel putin de varsta ta pt ca mai devreme sau mai tarziu relatia cu acest baiat tot o sa se termine... •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline Publicitateloading...
#101 2010-11-05 13:48:25
Re: In prag de despartire...Nu inteleg de ce baietii se maturizeaza asa de greu. Dumnezeu a facut intai barbatul, deci a avut mai mult timp decat noi sa se maturizeze. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #102 2010-11-05 14:06:17
Re: In prag de despartire...nu fac misto de voi chiar are 19 ani nu pare de aceasta varsta si eu par mult mai tanara asa ca ne potrivim..... Offline #103 2010-11-05 14:49:20
Re: In prag de despartire...buna, Offline #104 2010-11-05 14:56:14
Re: In prag de despartire...imi pare rau tare de ce ti se intampla si pentru ca le am si eu pe ale mele imi vine si mai tare sa plang cand citesc povestea ta.... Offline #105 2010-11-05 14:58:00
Re: In prag de despartire...Dana, din pacate asta e dezavantajul de a fi cu cineva de la o varsta foarte frageda. Baietii, de obicei isi dau seama ca mai vor sa vada cum e si cu alta sau pur si implu vor sa fie singuri, sa nu mai dea nicio explicatie nimanui. Lucrurile nu erau perfecte nici acu o luna, chiar tu spui ca te insela periodic. Nu cred ca e vorba de tine sau ca relatia voastra nu mai merge ci simplul fapt ca vrea sa vada cum e si cu alta. E greu de inteles intr-un fel dar normal pe alta parte, sunteti tineri, trebuie sa experimentati, sa va traiti viata si apoi sa faceti pasul cel mare Oricum, mi se pare mult prea devreme sa va casatoriti de la varsta asta, chiar daca locuiti impreuna. Iar faptul ca esti dependenta de el...well, asta e problema ta personala si trebuie sa te descurci cu ea. Offline #106 2010-11-05 15:01:48
Re: In prag de despartire...mai, el acum are 29 de ani eu 26, mie mi se pare o varsta destul de ok pentru acest pas.. Offline #107 2010-11-05 15:03:31
Re: In prag de despartire...Aaa, scuza-ma Am citit gresit, ma gandeam ca acum aveti 18 si 21... my bad Offline #108 2010-11-05 15:05:16
Re: In prag de despartire...Dana, majoritatea relatiilor incepute in adolescenta sfarsesc in felul asta....imi pare rau pt tine dar in acelasi timp ma bucur ca prietenul tau a indraznit sa dea cartile pe fata....incearca sa te mobilizezi sa mergi mai departe si nu il astepta sa se intoarca la tine! traieste-ti si tu viata, poate vei ajunge la concluzia ca a fost bine ca s-a intamplat asa ai grija de tine si lasa calmantele, nu iti mai face rau singura! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #109 2010-11-05 15:05:24
Re: In prag de despartire...atat aveam acum 8 ani cand am inceput aceasta relatie Offline #110 2010-11-05 15:07:34
Re: In prag de despartire...Am inteles. Atunci se schimba putin datele problemei, dar poate totusi e mai bine asa, daca la varsta asta si dupa atatia ani si-a dat seama ca de fapt nu mai vrea. Offline #111 2010-11-05 15:08:33
Re: In prag de despartire...dea_di, probabil ai dreptate, dar si eu eram tanara cand l-am cunoscut si cu toate astea eu pe el il vad pentru toata viata... Offline #112 2010-11-05 15:13:31
Re: In prag de despartire...Da, Dana, dar din pacate oamenii din jurul nostru, inclusiv el, nu e obligat sa simta la fel ca si tine Va trebuie sa inveti sa traiesti si sa te descurci fara el. Iar faza cu revenitu la tine peste o perioada mi se pare cea mai nesimtita. Adica cum, ma lasi, mergi si iti traiesti viata si poate peste un an, doi, vii inapoi la mine ca te-ai saturat de burlacie si le-ai facut pe toate !? Offline #113 2010-11-05 15:18:11
Re: In prag de despartire...da, a zis ca deocamdata isi asuma riscul de a ma pierde pentru totdeauna.. Ultima oara a fost editat de Dana26 (2010-11-05 15:20:58) Offline #114 2010-11-05 15:19:37
Re: In prag de despartire...gandeste-te cum ar fi fost sa nu-ti fi spus nimic, sa va fi casatorit si dupa cateva luni sau ani sa afli ca el din cand in cand isi mai "traieste viata", asta in timp ce tu esti convinsa ca e numai al tau si aveti o casnicie reusita "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|