|
Nu esti logat.
In prag de despartire...-8#134 2010-11-05 20:16:36
Re: In prag de despartire...normal ca nu este o regula ca relatiile incepute in adolescenta sa se sfarseasca la un moment dat...am spus ca multe dintre ele se sfarsesc...asta e realitatea, statistic vorbind! bineinteles ca inca mai exista si relatii incepute la varste fragede care rezista, doar ca sunt din ce in ce mai rare! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #135 2010-11-05 20:36:58
Re: In prag de despartire...da. in ceea ce ma priveste, cred ca statistic vorbind, relatiile incepute din adolescenta dureaza . Dar vorbesc aici doar de cei care ma inconjoara, cunoscuti... etc. Poate tu ai intalnit mai des situatiile opuse Offline #136 2010-11-05 20:59:40
Re: In prag de despartire...da, este opinia mea bazata atat pe propria experienta, cat si pe experientele celor din jur....acum nu incerc sa te conving ca nu e cum spui tu, doar ca am intalnit mai multe opinii contra durabilitatii relatiilor de acest fel ....uite, si prietena mea cea mai buna este la prima ei relatie si aceasta dureaza deja de vreo 4 ani...toata lumea ii spune ca e ciudat "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #137 2010-11-05 21:06:05
Re: In prag de despartire...si eu am terminat o relatie inceputa in adolescenta dupa 5 ani...so` care e faza? Cand o dura relatia peste 7-8 ani mai discutam din proprie experienta spun ca iti schimbi modul de a gandi, dorintele, impresiile etc., omul se schimba, se maturizeaza.....cunoaste lucruri si persoane noi care declanseaza in el dorinte pe care nu le-a cunoscut (si nu ma refer la nimic cu tenta erotica) pana atunci si omul este construit sa isi doreasca....k unii vor toale, ca unii vor sa manance bine ...ca altii vor sa calatoreasca...asta tine de fiecare De regula relatiile se rup in momentul in care unul incepe sa isi doreasca ceva ce partenerul refuza si atunci...cauti in alta parte Offline #138 2010-11-05 21:36:05
Re: In prag de despartire...Hai sa va fac sa radeti ... si eu mi-am revenit dupa propunerea prietenului/amicului meu de a lua o pauza! Pfuai! Dupa o luna... si am mai si plans no comment! Bine ca mi-a trecut! Astept Craciunul ca a zis ca suna... Capul sus! Offline Publicitateloading...
#139 2010-11-05 23:08:39
Re: In prag de despartire...Ela, sa nu te superi pe mine, dar daca astepti Craciunul pentru ca a zis asta, clar nu ai trecut peste. #140 2010-11-07 18:42:19
Re: In prag de despartire...ela,sunt de acord cu persi.nu trebuie sa astepti dupa nimeni,ca iti promite ca te va suna,ca veti pastra legatura,ca sa mai asteptati...eu nu cred ca astfel de lucruri duc la ceva bun.doar tu vei suferi.ai grija de tine,tu esti cea mai importanta,nu pierde timp pretios. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #141 2010-11-07 19:46:40
Re: In prag de despartire...
Da aveti si voi dreptate, cand unul dintre ei doreste altceva va cauta in alta parte, daca nu poate avea cu persoana respectiva sau stiu eu. si eu stiu pe cineva care dupa 7 ani s.au despartit, iar el s.a casatorit dupa 3 luni cu o alta tipa, au 2 copii, dar stiu sigur ca nu o iubeste ca pe cealalta. deci e relativ, nu poti spune sigur, nu e o regula. va pup Offline #142 2010-11-08 13:18:44
poate nu este cel mai bun raspuns dar eu i-as pune fata in fata, sa ii zica fostul ca are o relatie stabila si ca nu este nimic intre voi...ai tu motivele tale daca nu pleci din aceasi "casa" si ar trebuii sa inteleaga, dar pe de alta parte gelozia este boala grea... Offline #143 2010-11-08 13:24:44
Re: In prag de despartire...unde sa-i mai prind eu fata in fata, ca el nu mai vrea sa auda de mine.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #144 2010-11-08 13:24:52
Re: In prag de despartire...maryu, tocmai ne spui ca te-ai privat de multe lucruri ca sa-i fii pe plac, ca esti nevoita sa te justifici mereu in fata lui, ca n-are incredere in tine, etc. acum intrebarea mea e urmatoarea: crezi ca ai putea fi fericita pe termen lung langa un asemenea om? ti-ai dori sa-ti traiesti viata justificandu-te mereu, ascunzandu-te si inventand fel-de-fel de minciuni ca sa-i ascunzi lucruri care la urma urmei sunt complet nevinovate? ai putea fi fericita stiindu-te mereu banuita? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #145 2010-11-08 13:29:00
Re: In prag de despartire...uneori la asta ma gandeam si eu...in loc sa fiu super-extra-mega fericita ca na, suntem la inceput si toti trecem prin fericirea asta, ei la mine nu prea a fost asa..speram ca daca nu acum, poate mai incolo cand o sa prinda incredere in mine..cand eram impreuna tot timpul era super bine, chiar eram fericiti..cum era unul intr o parte si cealalat in alta parte..gata, incepeau discutiile..off sunt constienta ca e mai bine fara el, dar e si rau fara rau În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #146 2010-11-08 13:33:06
pararea mea e ca nu intri intr-o relatie noua fiind gata neincrezator in celalalt poti sa-ti pierzi increderea in cel de langa tine daca intr-adevar te-a inselat, insa sa fii neincrezator din start e o mare tampenie! in loc sa pleci de la premisa ca va fi frumos, ca va fi bine, ca va fi dragoste eterna, etc, etc, pleci din start cu ideea ca vei fi inselat, mintit... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #147 2010-11-08 13:35:51
Re: In prag de despartire...in privinta lui, abia acum i-am demonstrat cat respect i-am purtat..deci tot eu sunt cea care nu l-a respectat..n-am vrut, chiar nu am vrut sa se intample asta, cu toata fiinta mea am incercat sa fac sa fie bine..si din asta am dat in alta, am facut exact opusul..mi-am facut rau singura În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #148 2010-11-08 13:40:14
Re: In prag de despartire...dar tu realizezi ca nu esti cu nimic de vina? realizezi ca el te-a obligat sa minti aiurea si sa te ascunzi fara motiv? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #149 2010-11-08 14:30:05
Re: In prag de despartire...Adevarat ca gelozia e o boala foarte grava. Imi pare rau pentru tine ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Stau si ma gandesc la o faza: ai spus ca mereu ai renuntat la multe pentru a va fi bine. Dar el a renuntat la ceva pentru tine? Adica si tu ii impuneai lui aceleasi limite? Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-11-08 14:30:49) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #150 2010-11-08 14:33:52
citeam undeva ca nu poti trece peste o despartire nici in 4 luni, 6, 8, zicea cineva de 5 ani.....chiar daca erau cu alte persoane se gandeau tot la fostul. stiu ca nu este bine asa si tine doar de vointa fiecaruia sa treaca peste, dar CAND trece? de ce nu trece mai repede? eu am obosit sa mai lupt, las sa treaca de la sine..nu mananc...nu beau...nu ies...nu vreau decat sa fie asa cum a fost pana acum... Offline #151 2010-11-08 14:39:14
o sa inceapa sa treaca atunci cand vei vrea tu asta, atunci cand vei accepta ca e ceva de domeniul trecutului. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #152 2010-11-08 17:30:05
Re: In prag de despartire...Da, asa e, se trece greu peste o despartire. Dar depinde cat de mult ai tinut la persoana respectiva, depinde de sprijinul celor din jur si de cat de hotarata esti sa mergi mai departe. Ii multumesc lui D-zeu ca in ultima perioada m-a ferit de aceasta suferinta, e una dintre cele mai ingrozitoare. La mine a functionat expesia "cui pe cui se scoate", chiar daca cuiul asta nu aparea cand vroiam eu. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|