homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In prag de despartire...-3

#39 2010-03-02 10:45:22

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: In prag de despartire...

dacă ați luat p?rlita asta de pauză, acum las-o așa, că mai rău faci dacă el nu vrea să vă vedeți. dar sunt de acord cu fetele, ce puii mei ?nseamnă comportamentul ăsta infantil cu pauze și alte prostii? nu poți să discuți fățiș și să vezi dacă există probleme? o să zburdați din pauză ?n pauză, de c?te ori va avea el ?ndoieli și-n final veți ajunge să aveți o relație de ocazie. data viitoare fii tu mai radicală și pune piciorul ?n prag și mai dă-i peste bot cu pauzele, că nu așa rezolvi problemele, doar le ?ngropi sub preș...

n-o fi avut bani de 1-8 martie și de aia ați luat pauză. glumesc, oricum ur?t din partea lui să te pună ?n stand-by exact ?n perioada asta, c?nd orice băiat e atent cu iubita lui

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-03-02 10:46:43)

#40 2010-03-02 11:17:09

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

anabella_n a scris:

dacă ați luat p?rlita asta de pauză, acum las-o așa, că mai rău faci dacă el nu vrea să vă vedeți. dar sunt de acord cu fetele, ce puii mei ?nseamnă comportamentul ăsta infantil cu pauze și alte prostii? nu poți să discuți fățiș și să vezi dacă există probleme? o să zburdați din pauză ?n pauză, de c?te ori va avea el ?ndoieli și-n final veți ajunge să aveți o relație de ocazie. data viitoare fii tu mai radicală și pune piciorul ?n prag și mai dă-i peste bot cu pauzele, că nu așa rezolvi problemele, doar le ?ngropi sub preș...

n-o fi avut bani de 1-8 martie și de aia ați luat pauză. glumesc, oricum ur?t din partea lui să te pună ?n stand-by exact ?n perioada asta, c?nd orice băiat e atent cu iubita lui

de acord cu asta

am vrut si eu de vreo 2 ori sa iau o pauza de pr meu dar hai sa va spun ce inseamna pauza la mine : lui ii zic ca e pauza iar in gandul meu pun final fara drept de apel relatiei ...numa ca nu m-a lasat el ..so acum dupa multe suisuri si coborasuri suntem bine mersi si ii multumesc ca nu m-a lasat sa iau " pauza"

este mai usor sa spui ca iei pauza pt k nu mai esti obligat sa suporti lacrimi si scene de despartire ...parerea mea ...eu asa as proceda....si se duce de la sine relatia....nu auncati cu pietre va rog  angel

#41 2010-03-02 12:28:13

carpe diem!
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

Da fetelor, stiu si eu ma gandesc, ca tocmai acum, ce baiat esti tu, ca pana si un prost da unei fete o floare de zilele astea. Si chiar asa, in pauza asta incerc sa ma gandesc ca e o despartire, de fapt i-am si spus chestia asta cand ne-am intalnit ci cica am discutat...I-am zis ca pauza asta nu e osolutie si sunt convinsa ca dupa aceste 2 saptam o sa imi spui acelasi lucru ca numai ai acelasi sentiment, hai sa nu ne mai amagim si nu a vrut sa ma lase pt ca a zis ca de unde stiu eu ca dupa aceasta pauza o sa imi zica sa ne despartim...parca nu era el. Ma gandesc la faza asta ca a intervenit vre-o tipa si ii suceste mintile si nu stie ce sa mai faca. Dar mai da-o incolo ca mereu am fost deschisi am zis daca nu ne convenea ceva si acum GATA asa de odata. Adica sambata esti tandru ma saruti , ma imbratisezi si la saptamana ti-au disparut sentimentele...M-a bagat in ceata. Sunt convinsa ca lucrurile nu or sa mai fie la fel, chiar dk ne impacam, dar parca as vrea, ca apoi poate ajung eu sa vreau pauza lol In fine, ma gandesc in fel si chip. Si da, asa imi zice si mama, ca daca ii dau mesaj sau il sun si nu vrea sa ne vedem ca asa i-a intrat lui in cap, sa ne vedem dupa 2 saptamani. Ca si in msj si in mail cand i-am dat a zis ca vorbim dupa 2 saptamani. naiba stie ce-o face el, ca nici nu e timp de gandit si in plus cum zicea si Khristall, iti dai seama daca mai iubesti pe cineva, daca te intalnesti cu acea persoana, nu daca stai in pauza fara sa mai discutati in nici un fel...Si parca tot ti se face dor, ca e obisnuinta de atata timp....Ooof baietii astia niste prosti Nu stiu sa aprecieze ce au langa ei... isi dau seama, cand e prea tarziu...sad

Ultima oara a fost editat de carpe diem! (2010-03-02 12:30:36)

#42 2010-03-02 13:17:26

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

carpe, daca ai luat pauza asta pana la urma du`o pana la capat. si nu`l mai cauta deloc tu. chiar daca trec cele 2 saptamani de pauza si nu da nici un semn, nu da nici tu. ca pare ca prea tragi de el. pt ce sa vada el ca tu esti la picioarele lui cand tot iti baga duma cu " vorbim peste 2 saptamani", adica "lasa`ma in pace". cunosc cazuri care au luat pauza, pentru ca tipul avea pe alta si vroia sa vada cum e cu ea, daca mergea bine ramane cu ea, daca nu, bye si se intorcea la iubita. si s`a folosit de "pauza" asta ca sa nu comenteze iubita ca a inselat`o. "Ce draga, eram in pauza, care e problema?".  mie mi se par niste idiotenii pauzele in general si mai aud alta idiotenie "vai ne`am despartit, dar suntem cei mai buni prieteni, desi ne iubim f mult" si asta e o tampenie, nu poti ramane prieten cu cineva pe care`l iubesti ca iti faci mai mult rau... cel putin nu in viitorul apropiat.

revenind on`topic, acum continua pauza, dar nu poza in postura de "disperata", nu`l mai cauta... sa iti simta lipsa.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#43 2010-03-02 13:18:40

sleeping_beauty
Addicted member

stii ceva , daca vrea sa ramaneti impreuna dupa pauza spune-i ca acuma vrei tu o pauza de 2 saptamani , nu fi fraiera , oricum sunt convinsa ca nu mai ai incredere in el si relatia asta e rupta deja...spunea anabella_n ...cred ca ea spunea...mai demult ca , chiar daca reinnodati firul ramane nodul si va veti crampona mereu in nodul ala...
pupici si fii mai desteapta decat el puss

Publicitate

loading...

#44 2010-03-02 13:22:53

Khristall
Insomniac member

anabella_n a scris:

true.
si sa stii ca am intalnit cazuri in care el i`a dat papucii ei ca era 8 martie si nu avea bani. a recunoscut. si pe urma au reluat relatia. tampenii, ce mai.

#45 2010-03-02 13:46:41

carpe diem!
Full member

Asta nu cred cu 8 martie, mai ales ca lucreaza si are un salariu' bun...Dar ma gandesc ca da, daca e cu alta deaia era si asa confuz si nu stia ce sa mai zica...E prost oricat, avea totul langa mine, dar ce sa mai. DA Il las in pace, si cum zici si tu Khristall, chiar daca nu ma cauta peste 2 saptamani, il las in pace, sa ma caute cand o vrea. Si asa parca pe zi ce trece imi dau seama ca parca decade in ochii mei...Sa faci asa ceva, fara sa ai vre-un motiv intemeiat...Da luminitza si mama la fel zice lol dar sa vedem daca vrea sa reluam, intr-un fel deaia as vrea, sa ajung sa-i zic si eu asa, sa sufere si el, macr pe jumate la cat sufar eu...dar stau linistita, imi vad de treburile mele si Viata merge inainte! Ma gandesc ca a fost bine cat a fost cu el, a fost prima dragoste, dar in viitor, poate gasesc pe altcineva mult mai bun decat el...Acum, nu am ce face, ca orict as zice, tot sufar, daaar timpul le rezolva pe toate...Ma simt bine si vorbind aici cu voi puss Parca fac un jurnal lol

#46 2010-03-02 13:53:21

sleeping_beauty
Addicted member

#47 2010-03-02 14:02:37

carpe diem!
Full member

merci puss

#48 2010-03-02 17:59:53

Khristall
Insomniac member

carpe diem, nu trebuie sa disperi. e greu, dar ai sa mergi mai departe. nu trebuie sa fii vindicativa, sa i`o intorci pentru ca nu are nici un rost. trebuie sa iti vezi de viata mai departe, sa treci cu biro peste toate... ca o sa rasara soarele si pe strada ta.

#49 2010-03-02 21:32:40

carpe diem!
Full member

Da Khristall, zic eu asa, dar nu ajung sa ma razbun pe nimeni, mai ales pe el, la care inca tin. Mai zic asa la suparare...Stau linistita imi vad de treburile mele si vorba ta, o sa rasara soarele si pe strada mea, intr-o buna zi...Merci de sfaturi!! puss

#50 2010-03-02 22:26:28

Khristall
Insomniac member

ce e al tau e pus deoparte oricum. daca e sa nu fie actualul, nu o sa fie nici daca am sta in cap, asta e. destinul hotaraste! big_smile capul sus.

#51 2010-03-24 16:11:37

carpe diem!
Full member

Buna,
A trecut ceva timp, de cand nu am mai venit cu detalii. Insa nu am avut ce sa va spun, nici acum nu am. Nu si-a respectat cuvantul sa ne vedem dupa 2 saptam. Si acum ma tot cauta sa ma intrebe cand ne putem intalnii. I-am spus sa ne vedem wknd-ul trecut, nu a putut, i-am spus sa ne vedem wknd-ul asta, la fel, parca nu ar vrea. Ca cica , nu se poate mai devreme? ca sa nu mai stam pana sambata...I-am zis ca nu pot in cursul saptamanii si a zis ca bine, ramane pe sambata, dar parca vad ca nici samb nu o sa ne vedem...Ma enerveaza situatia, oricat relatia s-a terminat inca de atunci cand am inceput pauza. Nu stiu ce vrea sa mai imi spuna, ca de fiecare data cand vorbim pe mess, il simt ca nu mai e cum era, e rece. Si tot eu sunt fraiera, ca sufar atat sad O sa va mai scriu cand o sa ma vad cu el sa vad ce vrea sa mai imi spuna...
Acum simteam nevoia, de a scrie ce am pe suflet. of  supa

Ultima oara a fost editat de carpe diem! (2010-03-24 16:14:08)

#52 2010-03-24 17:03:48

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Poate a avut treaba de nu a putut weekendul trecut, sau poate s-a gandit pana acum bine si acum e pregatit sa te vada sa vorbiti. Daca nu ar mai fi vrut nimic crezi ca te-ar mai fi cautat sa te roage sa va vedeti mai devreme? Eu m-as fi vazut cu el mai devreme, mi-as fi facut timp sa ma intalnesc si sa vad ce zice si ce vrea. Macar sa stai linistita ca ai facut tot ce-a tinut de tine ca totul sa fie ok. N=ai de unde sa stii, poate chiar are intentii bune, dc sa regreti mai incolo? E normal sa-l simti mai rece, poate nici lui nu-i e bine, poate e trist...poate are pe suflet altele si ei isi fac griji ca si noi.

#53 2010-03-24 17:05:19

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Obisnuinta-l aduce inapoi. Atata tot. Lungirea relatiei nu va duce decat la mai multa suferinta si nu pentru el. smile

Inofensiv ca un fluturas

#54 2010-03-24 19:55:17

selma2003
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-12-10

sincer eu una daca m as intalni cu el si mi ar zice sa ne impacam ca s a mai gandit ca una , ca alta, nu m as mai impaca cu el pt ca nu se merita boala lunga moarte sigura... mai bine tai raul de la radacina...daca acum cand are totul zice ca vrea pauza apaai atunci cand apare un copil si va fi pe locul 2 ce o sa mai zica? nu stiu nu vreau sa supar pe nimeni mai mult decat e cazul....dar.... mai gandeste te daca el merita....sa ne auzim de bine

Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi.

#55 2010-03-24 20:19:32

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

zicala asta boala lunga moarte sigura nu se aplica chiar in orice caz....sunt destule cupluri care la un moment dat trec printr-un impas, se despart, se impaca si totul e mult mai bine. si oricat ne-am dat noi cu parerea aici, nu se stie ce e in sufletul baatului, am observat ca majoritatea fetelor care isi scriu parerea, privesc problema doar din perpsectiva fetei, nu si a baiatului. un cuplu e format din 2 persoane si de multe ori si fata are partea ei de vina. barbatii gandesc altfel decat noi si reactioneaza diferit, de multe ori cand se isca o cearta ei se retrag in viziuina lor si cugeta un timp dupa care singuri isi revin si vin spre noi, spre deosebire de femei care au alta reactia in momentul unei dispute, noi vrem sa comunicam, despicam firul in 4, luam problema pe toate partile, iar pe ei mai  mult ii obosim si de multe ori inteleg anumite vorbe de ale noastre cu totul diferit.
eu sunt de principiu ca atunci cand 2 oameni se iubesc depasesc orice probleme si sunt capabili sa se inteleaga unul pe altul, sa isi ierte micile rabufniri si defecte. nu se poate sa fie totul roz intr-o relatie...oameni suntem si nu toti reusesc sa se muleze unul dupa celalalt.
iar daca un barbat sau o femeie simte nevoie de o pauza pt a cugeta si revine inapoi asta nu inseamna ca o face doar din obisnuinta. daca ar fi doar obisnuinta si n-ar exista iubire, atractie si-ar cauta pe alta.

#56 2010-03-24 21:39:04

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Draga carpe... eu am avut un astfel de om langa mine. In sensul ca azi este totul ok, si seara cand vine acasa imi zice ca nu stie daca ma mai iubeste. Eu plangeam, ma consumam, sufeream enorm. A doua zi era iarasi totul ok. Si ok-ul asta dura de obicei cateva luni. Intr-o perioada de "ok" eu am ramas insarcinata. Cand avea copilul meu doar 4 luni iar a vrut sa ne despartim, ceea ce am si facut pentru cateva zile. Nu vrei sa stii prin ce am trecut. 5 zile eu nu am mancat si nu am baut apa. Am fost o epava. L-am adus inapoi. A urmat iar o perioada de ok, pana in ajunul Craciunului trecut. Cand, intr-o criza de nervi m-a pocnit atat de tare ca mi-a umflat obrazul, si mi-a invinetit fata. I-am facut bagajul, si eu am stat de sarbatori inchisa in casa, de rusinea vanatailor mele. Acum am ramas o femeie singura care se zbate sa-si creasca copilul SINGURA. Si sunt si tanara si frumoasa, si uite... totul s-a cam terminat pentru mine. Asa vrei sa ajungi?? Cat vrei sa mai suferi pana iti dai seama ca vrei certitudine si siguranta?? Cel putin in sentimente... Crede-ma... mai bine singura decat cu un astfel de om langa tine, care nu va face altceva decat sa urineze pe sentimentele tale ori de cate ori se simte "nesigur pe relatie". Daca vrei intalneste-te cu el, distreaza-te, dar stapaneste-ti dragostea pentru el. Crede-ma, nu vrei sa ajungi ca mine!!

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#57 2010-03-24 22:19:47

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

free a scris:

Eu nu va inteleg de ce va complicati cu barbati care-s incapabili sa va iubeasca si sa va ofere siguranta. O fi masochism, ca iubire n-as prea crede.. ?big_smile

Ba este iubire... dar de cele mai multe ori te ia valul si ajungi sa iubesti persoana total nepotrivita tie. Si observi asta prea tarziu din pacate.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.