homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mituri ...-11

#191 2007-10-04 13:43:24

angel_mik
Full member
Inregistrat: 2007-08-20

Re: Mituri ...

deci seminetele nu au legatura cu apendicita...eu asta deduc

The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds

#192 2007-10-04 13:45:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu prea...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#193 2007-10-04 17:09:12

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

eu stiu k e bine knd faci dus sa alternezi apa calda cu rece (cat de rece suporti). e bine pt elasticitatea pielii.

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#194 2007-10-05 11:02:51

kendra
New member
Inregistrat: 2007-09-20

TIFFANY a scris:

eu stiu k e bine knd faci dus sa alternezi apa calda cu rece (cat de rece suporti). e bine pt elasticitatea pielii.

eu stiam ca face bine si la circulatie tongue

smell the roses while you can

#195 2007-10-05 11:57:12

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

TIFFANY a scris:

= dus scotian
Cica benefic, asta daca suporti. Pe mine ma doare burta si urinez des daca se intampla sa fac dus cu apa nu tocmai calda.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#196 2007-10-05 15:25:20

TIFFANY
Full member

fetelor am si eu o curiozitate: am auzit k sexul este bun pt organism.am shi citit de fete peste 25 de ani care au avut diferite probleme iar doctorii le-au spus ca trebuie sa-si inceapa viata sexuala..ce nu inteleg eu e cum poate sexul sa ajute organismul..:-?

#197 2007-10-05 15:32:44

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Secretele benefice ale sexului

Multe persoane se bucura de viata sexuala pe care o duc, pentru ca pur si simplu sexul le produce placere. Acum se pare ca exista un alt motiv pentru care ar trebui sa petrecem mai mult tip in pat, pentru ca sexul poate avea efecte cu adevarat benefice asupra sanatatii noastre.
Incercati sa va simtiti cat puteti de bine in timpul unui act sexual si veti vedea ca acesta poate face minuni atat asupra fizicului cat si a psihicului.

Exista 6 motive diferite care demonstreaza ca sexul si activitatea sexuala ne pot face sa traim mai mult, mai intens si mai fericiti datorita sexului.

Sexul vindeca durerea de cap
Una din cele mai importante beneficii ale sexului este aceea ca actioneaza impotriva durerii de cap. Hormonul oxitocina ( hormon secretat de neuronii hipotalamici si transportat jos spre glanda pituitara) este secretat de organism in timpul actului sexual.

Datorita acestei secretii, sunt eliberate endorfinele. In timpul excitatiei, nivelul oxitocinei nu numai ca creste dar este de fapt si motivul din care se produce orgasmul.
Studiile au aratat ca ca o crestere a nivelului de oxitocina poate indeparta orice durere: de la dureri de cap, crampe si dureri ale intregului corp.

Sexul reduce stresul si asigura un somn linistit
Studii efectuate recent au condus la concluzia ca persoanele care au o viata sexuala foarte activa pot face mai bine fata stresului.
Dupa orgasm, o stare de relaxare si calm este indusa in intregul corp. Foarte multe persoane care au parte de o “doza” regulata de sex, vor dormi mai bine in timpul noptii si se vor simti mai in forma a doua zi.
Asadar, unul din cele mai importante beneficii ale sexului este acela ca asigura un somn linistit iar astfel stresul poate fi combatut mult mai usor.

Creste fluxul sanguin
In timpul actului sexual fluxul sangelui creste. Atat pulsul crescul al inimii cat si fluxul sangelui care ajunge la creier determina o mai buna performanta (atat in dormitor, cat si in afara lui).
Fluxul de sange proaspat pompat in organism, alimenteaza organele cu o doza sanatoasa de oxigen si curata corpul de substante daunatoare.
Un alt beneficiu al sexului este acela ca curate organismul.

Sexul ne mentine forma fizica
In timpul unui act sexual se consuma 115 calorii, o data la jumatete de ora.
Un beneficiu sanantos al sexului, este acela ca se pot consuma si mai mult de 300 de calorii, da depinde de cat de riguros si intens este facut.

Sexul, izvorul tineretii
Doua orgasme saptamanal pot creste durata de viata a unei persoane. De fiecare data cand se produce orgasmul, hormonal DHEA creste ca urmare a excitatii sexuale si a ejacularii.
Hormonul DHEA poate imbunatati sistemul imunitar, repara tesuturile, asigura sanatatea pielii si chiar poate actiona ca antidepresiv.

Hormonii sunt buni
Atat nivelul testosteronului cat si a estrogenului cresc in timpul activitatii sexuale.
Testosteronul ajuta la fortificarea oaselor si a muschilor si imbunatateste acivitatea inimii.
In cazul femeilor, sexul determina cresterea nivelului de estrogen, care protejeaza impotriva bolilor de inima.

Beneficiile sanatoase ale sexului te vor face sa te simti minunat cu tine si cu cei din jur si vei observa treptat ca cu cat activitatea ta sexuala este mai intensa cu atat vei fi mai increzator.
Fericirea nu este sexul in sine, dar sexul joaca totusi un rol important in fericirea oamenilor.

Sa faci dragoste din toata inima
Unul dintre cele mai benefice efecte ale relatiilor sexuale pare ca se rasfrange asupra inimii. Studiul britanic citat mai sus subliniaza o scadere a riscurilor cardiace legate de frecventa contactului sexual. Efectele benefice asupra inimii privesc ambele sexe si au fost evocate de o serie de studii americane publicate in cursul acestui an.
Bineinteles, aceste efecte sunt discutabile: a face dragoste nu inseamna la urma urmei decat un exercitiu fizic, iar binefacerile activitatii fizice asupra inimii sunt cunoscute de toata lumea! Fiecare cu sportul lui preferat!...
Murind de placere ramai in viata...
Cu siguranta ca unii vor invoca riscurile epectazei (decesul in urma orgasmului) citand in acelasi timp exemplul presedintelui francez Felix Faure mort in 1899 la Palatul Elysee in bratele amantei sale. Acestora le spunem sa stea linistiti: studiile americane citate mai sus au facut o evaluare a riscurilor atacului cardiac legat de actul sexual.

Surse: www.educatie-sexuala.cu-dragoste.ro ; http://stiri.acasa.ro

P.S. sa inteleg ca tu inca nu ti-ai inceput viata sexuala, altfel banuiesc ca ai fi constatat efectele benefice.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-05 15:33:41)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#198 2007-10-08 01:52:01

TIFFANY
Full member

sunt abia la inceput :">..

#199 2007-10-08 06:57:41

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Buna in legatura cu semintele eu stiam ca se face aceasta conexiune intre seminte si apendice deoarece ele fiind nu f bine spalate ianinte de a fi prajite (chiar se vede pe ele cateodata praf sau ca nu sunt f curate) si noi mancand bagand samanta cu totul in gura clar ca acea  mizerie ar duce cumva la inflamarea apendicului de unde rezulta apendicita..Deci recomand seminte cumparate din piata neprajite si spalarea lor f bine acasa si prajirea in tava de la cuptor..ies si mai bune , nu pline de sare si e mult mai igienic..si inca un sfat a nu se sparge seminte in gura cu dintii ci in degetele de la maini, protejezi si dintii si scapi si de apendicita wink Sper ca n-am aberat la greu ...wink

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#200 2007-10-08 10:03:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pana ajunge samanta in mat(z) trece prin stomac...unde fii convinsa ca este epurata, dezinfectata, etc...cate mizerii bagi in gura crede-ma ca samanta e copil mic. mancati fratilor seminte si nu va mai agitati.

mami de minuni hjarta

#201 2007-10-10 21:55:46

iliana
New member
Inregistrat: 2007-04-14

buna seara la toti cei de pe forum,am si eu o intrebare,daca iti strangi mamelonul intre degete si apare un pic de lichid incolor sa te gandesti ca esti insarcinata?am auzit de la cineva ceva de genul ca atunci cand iti curg sanii inseamna ca esti insarcinata?e un mit sau e adevarat?ma poate ajuta cineva cu un raspuns,va rog?multumesc

#202 2007-10-10 21:56:27

o'hara
Platinum member

poti fi insarcinata dar peste 4 luni sau cel mai probabil e exces de prolactina.

mami de minuni hjarta

#203 2007-10-10 21:58:59

iliana
New member

:)hiuh...m-am linistit,multumesc frumos,e rau sa ai acces de prolactina?am ceva probleme daca am asa ceva?

#204 2007-10-10 22:45:13

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

probleme mari nu ai...dar de mers trebuie sa mergi la medic...sa ti regleze gradul de prolactina...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-10-10 22:45:27)

happy with him...inlove with him...puss

#205 2007-10-11 07:25:03

o'hara
Platinum member

pt ca atunci cand vei vrea copii nu vei putea ramane chiar usor...

mami de minuni hjarta

#206 2007-10-11 20:42:56

iliana
New member

:(off...multumesc frumos pentru informatii,sper sa nu fie nimik grav,nu am nu stiu ce secretie,numai daca strang ceva mai tare mamelonul ,si secretia nu imi apare tot timpul,doar cand se apropie perioada sa imi vina ciclul,sa fie vreo legatura cu asta?

#207 2007-10-12 11:37:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

foarte probabil...mergi la medic si investigheaza...e fie prolactina fie o problema la nivelul sinului

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#208 2007-10-12 20:26:02

iliana
New member

multumesc mult,asa o sa fac

#209 2007-10-13 21:49:29

onutzasweety
New member
Inregistrat: 2007-10-13

iliana a scris:

buna seara la toti cei de pe forum,am si eu o intrebare,daca iti strangi mamelonul intre degete si apare un pic de lichid incolor sa te gandesti ca esti insarcinata?am auzit de la cineva ceva de genul ca atunci cand iti curg sanii inseamna ca esti insarcinata?e un mit sau e adevarat?ma poate ajuta cineva cu un raspuns,va rog?multumesc

1)am avut ceva asemanator dar la mine nu era lichid era ceva de genu la fel ca si cand ai stoarce un cos tare adica a iesit ceva alb-galbui si tare relativ fix din gaurica sfarcului smile nustiu ce sa zic
2)si mai am o problema: sanul meu stang nu are gaurica de la sfarc sad poate e amuzant dar nu are!
3)un mit care nu stiu daca sa il cred sau nu:daca faci mult sex te faci galeata adica ti se mareste vaginul...din cate cred eu ca asat ar fi explicatia cuvantului galeata....?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.