|
Nu esti logat.
Inuaki - Credeti ca va exista un salt?-12#210 2010-06-26 17:26:36
Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?Buna tuturor ! Offline #211 2012-07-10 21:40:11
Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?Am simtit nevoia sa scriu si eu ceva in legatura cu cartea respectiva, nu stiu exact de ce, poate are legatura cu faptul ca am fost indemnata sa o citesc de catre sora mea, sora care crede cu desavarsire ca ceea ce scrie acolo e si adevarat. Recunosc, mi-am cam stors mintile, ca sa zic asa, sa gasesc contraargumente ca sa desfintez spusele lui David. Insa, ceea ca mi se pare exagerat e ca el zice ca reptilienii au venit dupa resursele noastre ( cam putine ramase, deci in mod normal ar trebui sa fie deja in drum spre alta planeta) , ca au nevoie de rautatea noastra, rautate pe care chiar ei ne-au insuflat-o prin combinarea Adn-ului...mi se pare greu de crezut ca `Dumnezeu Creatorul` sa ne fi facut atat de puri sufleteste ca mai apoi sa ne lase de izbeliste pe mana unor extraterestri....Eu cred ca sunt oameni foarte rai, oameni care ar fi la fel si fara reptilieni, care fac mult rau maselor de oameni doar pentru ca pot si pentru ca le place si vor continua sa faca in continuare pentru ca nimeni nu ii opreste. As aveam mai multe de zis, insa nu stiu daca mai are rost in vreme ce postarile anterioare sunt `cam` vechi Dar partea buna e ca suntem deja in 2012 si nu mai e mult pana adevarul iese la iveala!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|