Inuaki - Credeti ca va exista un salt?-10
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?
anca ,nu conteaza ce port..insa mai puternic mi se intampla acasa...mult mai mult ca in alte parti..
et...nu stiu cum se numeste...nici nu am dat multa importanta,decat atunci...insa intrebari imi pun si sincer nici nu vreau prea mult sa ,,sap,,..ca sa nu cad in cealalta extrema...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- wild_wind
- Platinum member
- lalky
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-20
o sa scriu si eu ceva aici ce am auzit ptr ca se vb de 2012.. cineva a luat informatiile astea dintr-un ziar rusesc si mi-a tradus si mie..deci se zice ca:
epoca asta a noastra sau era ce-o mai fi este a cincea.in urma noastra au mai fost inca 4 epoci. 1 epoca a durat 4010 ani, a 2 a 4080, a 3 a iar 4 mii si ceva si a 4 a tot 4 mii si ceva . nu mai tin minte cati ani in fine...cica fiecare epoca avea un d-zeu desi nu cred asa ceva ptr ca d-zeu e unu singur.astrologii sau oamenii de stiinta sau cei care au descoperit chestiile astea cred ca e vb de ozn. si mai zic ca in 2012 planetele se vor alinia nu stiu cum, si ca polu nord va deveni polu sud adica s-ar intoarce pamantul( ma ia cu fiori deja). acum nu stiu daca e adevarat dar sper ca ati inteles cate ceva . intrebarea mea este au existat acele epoci?
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
lalky a scris:o sa scriu si eu ceva aici ce am auzit ptr ca se vb de 2012.. cineva a luat informatiile astea dintr-un ziar rusesc si mi-a tradus si mie..deci se zice ca:
epoca asta a noastra sau era ce-o mai fi este a cincea.in urma noastra au mai fost inca 4 epoci. 1 epoca a durat 4010 ani, a 2 a 4080, a 3 a iar 4 mii si ceva si a 4 a tot 4 mii si ceva . nu mai tin minte cati ani in fine...cica fiecare epoca avea un d-zeu desi nu cred asa ceva ptr ca d-zeu e unu singur.astrologii sau oamenii de stiinta sau cei care au descoperit chestiile astea cred ca e vb de ozn. si mai zic ca in 2012 planetele se vor alinia nu stiu cum, si ca polu nord va deveni polu sud adica s-ar intoarce pamantul( ma ia cu fiori deja). acum nu stiu daca e adevarat dar sper ca ati inteles cate ceva . intrebarea mea este au existat acele epoci?
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
wild, acu am vazut.... da, normal ca are legatura... cristalele sunt canale si amplificatori energetici f puternici....
ps: vrem si noi i casa cristale maaaari... da sa fie naturale, tot ce am vazut la targuri sunt slefuite sau colorate artificial
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- wild_wind
- Platinum member
katami...el le are aduse din brazilia direct de la mina. l-au costat o avere... si mai e ceva...se spune ca ele dau si primesc energie,asa ca intre timp f multa lume a venit in casa si a pus mana pe ele(una este pe post de masa) si deci a primit si energie negativa...o fi incarcata saraca. acum eu stiu ca trebuie sa le speli la jet de apa,ca sa se elibereze...da ce sa speli,daca are f f multe kg,nu o poti urni...
- andrei999
- Full member
- Inregistrat: 2009-10-02
anca90 a scris:am terminat si eu prima carte http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/18.gif eu cred ca autorul/-ea s-a folosit de fictiune pt a-si prezenta convingerile cu privire la teoria conspiratiei. inca dinainte de a citi cartea, aveam convingerea ca ceva din teoria conspiratiei este adevarat. nu cred in lumea descrisa de cartea asta (inuaki, anunnaki, matrice, vibratii, energii, cupru, etc.). cred ca rolul cartii e de a ne trezi constiinta, de a ne face mai buni, si asta doar pt ca asa isi doreste autorul/-ea. nu cred ca david exista.
parerea mea e ca autorul nici nu are mare talent narator (dar asta probabil vine in sustinerea ideii ca autoarea este psiholog, nu scriitor). ultimul capitol e propaganda curata. sincer, cred ca cine a scris cartea, nu e prea intreg la minte , iar cine ii urmeaza sfaturile, va ajunge sa creada si sa traiasca in aceeasi utopie. si atunci da, are dreptate: noi ne facem lumea, prin puterea mintii. daca noi ne gandim ca e frumoasa, asa va fi. pt noi . pacat ca ceilalti ne vor considera nebuni... pe buna dreptate .
povestea are destule note ridicole. autorul/-ea nu reuseste intotdeauna sa se dedubleze. intai, la partea cu fluorul: se preface mirata de ce ii spune david, ca apoi sa indese o sumedenie de detalii pe acelasi subiect - reiese ca s-a folosit de personaj pt a aduce in discutie ideea si a o putea dezvolta in voie la final. apoi, termina cartea cu un soi de ipocrizie: "poate totul este o fictiune sau poate totul este real. Nu sunt inca in masura sa analizez obiectiv", iar apoi face propaganda la racordarea la matrice, ca si cand ar fi convinsa ca aceasta exista.
m-a amuzat si faptul ca prin primele capitole spune ca romanii au fost alesi pt ca ei au fost primii pe planeta si sunt mai puri, iar prin ultimele insista ca primul pamantean a fost o femeie si a trait in africa .
legat de previziuni, si-a dat in petic cu disparitia banilor in 2009, sau cel mai tarziu "la inceputul lui 2010". pai deja cam trecem de "inceputul lui 2010" si inca exista bani si conturi in banci. deci nu ma astept sa se intample nimic fenomenal in 2012 sau 2013.
desi mi s-a parut o carte slabuta, am de gand sa citesc (de curiozitate) si celelalte carti.
Deci nu imi dau seama cum nu vazusem eu acest post, dar cred ca a fost editat si a devenit asa lung... In primul rand multumesc ca M-ai facut neintreg la minte (oricum nu am luato personal si nu ma supar, stai linistita ) cu toate ca ai vazut daca ai si citit posturile ca eu cred in totalitate... si asta am repetat in nenumerate randuri
In al 2-lea rand daca nu crezi nu e nici o problema(nu inseamna ca daca nu nu crezi si nu vezi nici nu exista)dar eu doresc sa te anunt ca eu m-am conectat si am simtit vibratii, nu vreau sa intru in amanunte fiindca nu vreau sa conving pe nimeni... Tu ai incercat? Cineva a incercat? Si mai pot sa adaug ca daca nu crezi in energii, vibratii si cupru, inseamna ca nu esti deloc informata depsre ele, nu neparat ca spune in aceasta carte... Eu cred in ceea ce zice si nu vad ca ma afecteaza in asa fel sa las viata si sa astept 2012... pur si simplu simt altfel decat pana acum, ma simt bine(nu ca m-as fi simtit prost inainte) si nu cred ca visez / traiesc in basm... dar mai repet... depinde cum vede fiecare lucrurile... Si apropo cu cei din jur, indiferent ce crezi sau cum crezi, poti fi criticat si vazut ca un nebun de cei din jur, daca nu esti pe acelasi unda cu ei/daca nu crezi in ceea ce cred ei... daca stii mai mult/mai putin decat ei/ lucruri care nu stiu ei... deci, scuteste ma cu cei din jur... asta e si o mare parte a ideei... sa faci ce vrei tu nu ce vor altii si cum te au invatat/te invata altii!
Intodeauna pt ceea ce e greu de crezut sau pt ceva ce nu vrei sa accepti(vb in general), omul aduce argumente / contra argumente... asta e o treaba foarteeeee usoara...
Si despre amuzatul tau despre primii oameni pe pamant cum zici tu, daca citeai posturile mele anterioare... mai exact asta: Pana acum putin timp se cunoastea si se spunea ca primele asezari omenesti au fost atestate arheologic pe podisul Iranian... dar de cativa ani se vorbeste ca au fost defapt in Romania si Bulgaria de astazi... de asta stiati??? Fiindca au gasit unelte si vase in Romania care sunt mai vechii decat ce gasisera pana acum... e ceva de maxim 2 ani... Cine credea ca ceva arheologic atestat si demonstrat va fi defapt ceva eronat... daca nu stim ceva nu inseamna ce nu poate sa existe...... aflai ca are ceva legatura...
Si cred ca ai inteles gresit... nu zice ca primul pamantean era o femeie care a trait in africa, ci: Important de amintit este şi faptul că ?n istoria evoluţiei omului se cunoaşte că acum 200.000 de ani ?n urmă, s-a produs o perfecţionare a rasei. Brusc, Homo erectus a devenit Homo sapiens, pentru ca apoi, cam cu circa 35.000 de ani ?n urmă să mai primească un impuls şi să devină Homo sapiens sapiens, adică omul actual. Care sunt motivele acestor salturi evolutive nu ştie nimeni şi cu at?t mai puţin pot fi explicate. Ba mai mult, cercetări ştiinţifice, au relevat că noi toţi avem un singur strămoş comun de sex feminin, care a trăit ?n Africa ?n urmă cu 140-300.000 de ani.
Si legat de ceva fenomenal in 2012 -2013... cred inca odata ca nu esti informata Pe foarte scurt: In 2012 polii pamantului se modifica... In anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee. In ultimii mii de ani, liniile de cimp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Acum, oamenii de stiinta observa ca acest cimp magnetic stabil, incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat mult.
Sa nu iei in nume rau tot ce am zis... dar daca tot discutam aici si ne dam cu parerea ca de asta am si deschis acest topic, am zis ca trb sa te informez cu cele mai sus raltate de mine
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-17 12:26:51)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
am spus ca autorul nu-mi pare intreg la minte, iar cei care cred, traiesc intr-o utopie. imi pare rau ca ai dedus o insusire pe care nu ti-am atribuit-o, chiar nu am avut intentia de a jigni pe nimeni.
cartea are mare dreptate cu un lucru: daca gandesti ceva la intensitate maxima si il tot repeti, acel ceva se intampla, dar in mintea ta. daca tu crezi in energii, ele exista. pt tine. eu nu le simt, pt ca nu cred in ele. la fel cum citysar e afectat de blesteme, pt ca el crede in ele. cartea iarasi are dreptate cu puterea noastra creatoare: da, mintea noastra are puterea de a crea. creeaza perceptii, pe care doar noi le vedem. bineinteles ca daca toti gandesc acelasi lucru (ceea ce indeamna cartea asta), acel lucru va exista, pt toti. daca maine vin savantii de la nasa si ne spun ca timpul nu exista (cu demonstratie), atunci noi toti vom renunta la dimensiunea asta (si uite asa vom trece in era prezisa de carte ). lumea din jurul nostru este ceea ce gandim, pt ca prin gandire o percepem. asta vrea sa spuna si cartea, doar ca autorul si-a mai impus si propria viziune.
daca nici in 2011 nu vor disparea banii, vei mai crede in "saltul" din 2012?
- andrei999
- Full member
Wendy a scris:si daca vom intra in a 5a dimensiune, sau daca va veni sfarsitul lumii, sau daca vom ramane in aceeasi lume cacacioasa, ce diferenta face? de ce trebuie sa ne agitam de acum si sa ne dam cu parerea si sa ne stresam ca poate nu suntem destul de buni si vom muri etc. om trai si om vedea, daca va fi sa se transforme planeta, doar nu o sa las tot si sa ma dedic acestei cauze, sa devin un om mai bun si sa stau in asteptarea marelui 2012. oricum oameni mai buni incercam toti sa fim, indiferent de ce se intampla in rest.
ps: treaba cu Inuaki astia imi aduce aminte de avatar
Majoritatea din oameni vb. in necunoastiinta de cauza... Tocmai asta incearca sa spune cartea si multi altii... ca nu va fi nici un sfarsit al lumii... or sa fie modifcari pe terra... si sunt stiintific explicate pt cei care cauta informatii si nu se ia dupa vecina Leana, varul Dorel sau soferul lui Mitica... Si asta se mai spune ca nu trb sa ne agitam... doar sa fim pregatiti... asta nu insamna ca lasi tot ce ai de facut si astepti 2012... Stiintific se spune ca va fi 3 zile de intuneric la aliniere... si ca electricitatea poate cadea din cauza schimbare polilor pamantului... ce faci? Stai pe intuneric 3 zile ca nu ai o lumunare in casa? Si chestia care mai spune este ca trb sa ne dorim ca sa se faca schimbarea... (asta pt cei care cred)!! Si nu toti incearca sa fie oameni mai buni, unii nici nu stiu ce inseamna sa fii bun... Dar toti pot incepe cu gandul/idee ca vor sa fie mai buni, restul vine de la sine... si intodeauna e usor sa vb dar pana la fapte e distanta foarteee mare...
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- anca90
- Platinum member
andrei999 a scris:Stiintific se spune ca va fi 3 zile de intuneric la aliniere... si ca electricitatea poate cadea din cauza schimbare polilor pamantului...
unde scrie? daca imi arati asta pe site-ul nasa, promit sa ma documentez mai mult.
- andrei999
- Full member
anca90 a scris:am spus ca autorul nu-mi pare intreg la minte, iar cei care cred, traiesc intr-o utopie. imi pare rau ca ai dedus o insusire pe care nu ti-am atribuit-o, chiar nu am avut intentia de a jigni pe nimeni.
cartea are mare dreptate cu un lucru: daca gandesti ceva la intensitate maxima si il tot repeti, acel ceva se intampla, dar in mintea ta. daca tu crezi in energii, ele exista. pt tine. eu nu le simt, pt ca nu cred in ele. la fel cum citysar e afectat de blesteme, pt ca el crede in ele. cartea iarasi are dreptate cu puterea noastra creatoare: da, mintea noastra are puterea de a crea. creeaza perceptii, pe care doar noi le vedem. bineinteles ca daca toti gandesc acelasi lucru (ceea ce indeamna cartea asta), acel lucru va exista, pt toti. daca maine vin savantii de la nasa si ne spun ca timpul nu exista (cu demonstratie), atunci noi toti vom renunta la dimensiunea asta (si uite asa vom trece in era prezisa de carte ). lumea din jurul nostru este ceea ce gandim, pt ca prin gandire o percepem. asta vrea sa spuna si cartea, doar ca autorul si-a mai impus si propria viziune.
daca nici in 2011 nu vor disparea banii, vei mai crede in "saltul" din 2012?
Da, ai dreptate, era problema de o virgula... asa am inteles(gresit)... Am zis ca nu vreau sa conving pe nimeni... in momentul de fata cred, dar treaba cu banii nu se stie... vom traii si vom vedea, nu? Oricum cartea spune ca vor fi modificari... ca pamantul e in continuu schimbare... Asa si este fiecare are parerea proprie, nimic de zis, dar tu zici ca asa crezi ca nu va fi din anumite motive si eu zic ca, cred din anumite motive, si in momentul de fata mai multe motive si argumente ma face sa cred ceea ce cred... Nu doar ca asa zice in carte pur si simplu... si sper din tot sufletul sa fie asa... O schimbare in bine...
Pai intra pe site la NASA si vezi daca e sau nu acolo... Am citit in asa multe locuri asta nici nu poti sa iti spun... dar daca te intereseaza, te documentezi si vei vedea
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-17 13:41:18)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- anca90
- Platinum member
andrei, am vazut ca ai grupat totul in primul post. multumesc.
- andrei999
- Full member
anca90 a scris:andrei, am vazut ca ai grupat totul in primul post. multumesc.
Dorinta ta pt. mine e porunca... asa zice ginul din lampa, nu? Ai citit a 2-a carte??
Apropo, crezi in reincarnare?? Daca nu, in ce crezi?
Vreau sa va povestesc o intamplare foarte interesanta... de acum 2-3 zile...
A venit o batrana la una din magazinele noastre, unde era si sotia mea, si la un moment dat vine vecina noastra cu batrana de 70 ani, si zice: spunei te rog doamnei denumirea cartii... ii spune denumirea, ca era interesata sa o citeasca... Nu stiu despre ce vorbisera cu vecina din vb in vb a ajuns la cartea Inuaki(nu vorbisera despre ce se spune in carte oricum)... Ma rog, dupa vreo 15-20 de minute de vb cu sotia mea, batrana ii zice: In viata mea am avut multe vise ciudate dar cateva m-au remarcat, am visat de mai multe ori ca ma ajuta un necunoscut in vis, persoana pe care nu o vazusem in viata mea... si dupa 2-3 zile ma duceam undeva cu o problema si acelasi persoana din vis m-a ajuta... si cel mai recent vis si totodata ciudat este ca am visat ca ma tine cineva de spate si zbor pe cer, mai tarziu imi dau seama ca sunt deasupra pamantului... cu fata in jos... nu ii vedeam fata dar il auzeam pe cel care ma tinea... si m-a miram eu ce frumos e pamantul.. ce culori, ce furmusete... ce albastru frumos al apei, ce verde frumos al palntelor, muntii si ma miream si vocea ma intreaba: e frumos nu? Eu zic da... si el zice: a fost frumos, dar voi ati distruso... dar in curand o sa se face o schimbare... totul o sa fie bine... o sa fie numai bine pe pamant... si ii zice vocea de catastrofe, cutremure chestii si batrana speriata intreaba: dar ce fac eu cu Vladut?(Vladut fiind nepotul ei de 10 ani)... si vocea ii spune: tu si vladut veti fi in siguranta si bine... si zicea ca s-a trezit fleasca toata si speriata nici nu si a dat seama k e la ea in pat sau nu...
Nu e inventata!! Credeti ma... Asta imi aduce aminte nu stiu daca era in prima sau a 2-a carte, cand spunea ca multe lumea deja au vise si se trimit semne...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-19 12:30:00)
- anca90
- Platinum member
am inceput-o ieri, dar am ft, ft putin timp liber, deci o sa mai dureze pana o termin. o sa scriu oricum parerea mea, dupa ce o termin.
legat de reincarnare si in ce cred, ai scris tu raspunsul: . sunt confuza, nu cred cu tarie in ceva. imi place insa sa ascult tot felul de ipoteze si sa cuget asupra lor .
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-19 12:32:54)
- andrei999
- Full member
anca90 a scris:am inceput-o ieri, dar am ft, ft putin timp liber, deci o sa mai dureze pana o termin. o sa scriu oricum parerea mea, dupa ce o termin.
legat de reincarnare si in ce cred, ai scris tu raspunsul: . sunt confuza, nu cred cu tarie in ceva. imi place insa sa ascult tot felul de ipoteze si sa cuget asupra lor .
Ai vazut intamplarea de acum cateva zile care am spus sus, ca am editat ce scrisesem mai devrem si am adaugat si intamplarea...
- anca90
- Platinum member
am vazut, dar nu vrei sa stii parerea mea .
- andrei999
- Full member
anca90 a scris:am vazut, dar nu vrei sa stii parerea mea .
Ba chiar vreau sa o aud... ca abia incep sa te cunosc
- anca90
- Platinum member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|