homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inuaki - Credeti ca va exista un salt?-8

#134 2010-03-14 20:07:20

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?

mai eu am picioarele pe pamant nu cu mintea Thinking outside the box sa sar gardul pe campii ...ce reptilieni ? ce pasta de dinti fara  fluor sa va cada dintii si sa va mirari de ce aveti carii? ofofof

#135 2010-03-14 20:08:45

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

pink_martini a scris:

blackberry a scris:

eu am ajuns la pag 66.. refuz sa cred ca un copil de 7 ani sau cat are poate sa vb asa

Inseamna ca nu ai vazut Codul lui Oreste. Era invitat Alexandru Pargaru care vorbea de ramaneai masca. Nici un om "mare" nu s-ar fi exprimat cum s-a exprimat el. Un baietel de 7 ani vorbea la acelasi nivel cu Oreste si il cam ingropa pe Oreste sincera sa fiu.

Unde vezi tu asemanarea?? Eu nu vad ca e vreun geniu copilul asta sau ca foloseste 70 milioane de termeni stiintifici ca in cartea aia forgetit Ca vorbeste el elevat, asta-i alta treaba, si nepoata-mea de 3 ani e la fel de inteligenta ca ala, poate si mai mult.

Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-03-14 20:09:22)

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#136 2010-03-14 20:19:14

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

am citit si cristofor magul din carpati...insa nu e decat o carte de genul si atat

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#137 2010-03-14 20:33:05

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

Foare bine... nu am nimic de zis de parerile voastre... am mai zis, fiecare cu pasarica masii... wink

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#138 2010-03-14 20:35:40

wild_wind
Platinum member

andrei,ce mai are aryana? ziceai de sotia ta ca citeste la a 4a...care?

Publicitate

loading...

#139 2010-03-14 21:50:49

andrei999
Full member

wild_wind a scris:

andrei,ce mai are aryana? ziceai de sotia ta ca citeste la a 4a...care?

Viaţa pe Păm?nt...
?ncotro?
Viitorul omenirii şi Păm?ntului
2009-2021
il poti descarca tot e pe scribd.com

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#140 2010-03-14 21:53:48

wild_wind
Platinum member

ok,multumesc frumos andrei

#141 2010-03-14 22:58:59

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

pe cat punem pariu ca nu se intampla nimic in 2012  ?

ente....

#142 2010-03-14 23:46:20

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Eu tot n-am citit cartea, n-am văzut nici filmul, dar vreau să vă sugerez ceva: citiţi c?te ceva despre tehnicile de manipulare. Nu vreau să insinuez nimic, ?nsă noi ca oameni simpli nu ştim mare lucru; auzim de masoni, guverne din umbră, profeţii, biserică, 2012. Ce e adevărat? Ce e minciună? Nu ştim. Primim tot felul de informaţii prin mass-media şi alte canale, dar n-avem cum să ne dăm seama ce-i adevărat şi ce-s gogoşi, fiindcă rareori avem acces la datele complete.
Şi ştiind asta, sunt mereu sceptic c?nd văd c?te un clarvăzător prezic?nd sf?rşitul lumii, cutremure sau o nouă epidemie de gripă extrem de periculoasă. Din punctul meu de vedere pot să fie pur şi simplu derularea unui plan bine g?ndit. S-a făcut mare tam-tam ?n ultima vreme cu 2012 ăsta şi nu m-ar surpinde deloc să se ?nt?mple ceva atunci (ceva gen 9/11 să zicem) şi o mulţime de oameni să tremure că "s-a ?ndeplinit previziunea".

Deci, fiţi un pic sceptici şi g?ndiţi la rece.

PS: Prin ce-am spus nu mă refer ?n mod special la cărţile cu reptilieni sau ce s-a mai discutat aici, ci ?n general, la orice mare "adevăr secret" descoperit de c?te cineva...

#143 2010-03-14 23:52:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

blackberry a scris:

pink_martini a scris:

blackberry a scris:

eu am ajuns la pag 66.. refuz sa cred ca un copil de 7 ani sau cat are poate sa vb asa

Inseamna ca nu ai vazut Codul lui Oreste. Era invitat Alexandru Pargaru care vorbea de ramaneai masca. Nici un om "mare" nu s-ar fi exprimat cum s-a exprimat el. Un baietel de 7 ani vorbea la acelasi nivel cu Oreste si il cam ingropa pe Oreste sincera sa fiu.

Unde vezi tu asemanarea?? Eu nu vad ca e vreun geniu copilul asta sau ca foloseste 70 milioane de termeni stiintifici ca in cartea aia forgetit Ca vorbeste el elevat, asta-i alta treaba, si nepoata-mea de 3 ani e la fel de inteligenta ca ala, poate si mai mult.

Cele doua filmulete au 10-15 minute, nu ai cum sa-ti dai seama. Eu nu am dat link-urile respective  ca sa vedeti cum vorbeste ci ca sa vi-l arat de baietas. Pe youtube sunt o gramada de filmulete cu el , din emisiunea lui Oreste pentru ca a fost invitat in mai multe editii. Uita-te la toate filmuletele ca sa vezi cu adevarat ce are de zis.
Eu personal m-am uitat odata la emisiune din intamplare am nimerit pe B1 si am ramas acolo pana la sfaistul emisiuniii - desi nu sunt fana Oreste

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-14 23:55:50)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#144 2010-03-15 09:57:38

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

_Summer_ a scris:

Ori cand iti doresti ceva dar esti pesimist, nu crezi ca o sa reusesti normal ca si lupta o sa ti se para un chin si e clar ca, cu o atitudine de genu asta nu o sa reusesti foarte multe.

nu cred ca e general valabil. eu am fost extrem de pesimista in legatura cu un eveniment, care la final s-a dovedit a fi un mare succes. am muncit pt acel eveniment, m-am rugat la d-zeu, dar nu credeam ca voi reusi. in general sunt o fire pesimista, dar intotdeauna am reusit ce mi-am propus.

SoareleMeu a scris:

ce pasta de dinti fara  fluor sa va cada dintii si sa va mirari de ce aveti carii?

fara vreo legatura cu cartea (n-am ajuns inca la pasajul cu pasta de dinti), cred ca spalatul cu sare si bicarbonat de sodiu e cu mult mai sanatos decat cel cu pasta de dinti plina de sls, fluor si parabeni. si nu cred ca ne vor cadea dintii sau ne vom umple de carii, daca ne spalam cu sare si bicarbonat de sodiu. conteaza sa ne spalam (sarea si bicarbonatul de sodiu dezinfecteaza, deci distrug microbii si scad riscul de carii) si sa avem grija ce mancam.

andrei, ai putea te rog sa editezi primul mesaj si sa copiezi in el toate link-urile referitoare la subiect, cu o mica explicatie la fiecare?

spui ca te straduiesti sa fii un om bun, dar, fara acces la legile care definesc binele, nu e el relativ? de unde stii ca ce faci tu este bine sau rau, dpdv al matricii? de ex: vezi o fiinta grav ranita, care nu mai are nicio sansa de supravietuire, dar se chinuie ft tare si se va mai chinui mult timp pana va muri. de unde stii daca e bine sa stai cu ea pana moare, dar fara a-i putea curma suferinta, sau e bine sa ii iei viata, ca sa o scutesti de suferinta? e doar un exemplu, nu tb sa imi raspunzi smile.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-15 12:09:03)

#145 2010-03-15 15:26:47

andrei999
Full member

Subscriu spusele cuiva despre flour:
La stoma studentii sunt efectiv ?intoxicati? cu fluorul in sus si-n jos(partea trista e ca profii chiar sunt ferm convinsi ca e bine ce ne spun si insista cu problema in asa fel incat ajungi sa spui ca un robotzel ca fluorul e cel mai eficient in preventia cariei ? frectie!).Chiar e o metoda de tinere sub control printr-un fel de sedare cu fluor(din paste de dinti,ape de gura, vase de teflon (tetrafluorura de etilena: CF2=CF2 ? super, 4 atomi de fluor,genial!), hartiile de ambalat si servit in gastronomie?sau, ma rog, cam in tot ce duce omul la guritza lui).La Auschwitz prizonierii erau ?tratati? cu fluor in doze mici, zilnic, pt a-i mentine pasnici si pt a nu se revolta. Pai se poate? La psihiatrie am aflat ca medicamentele tranchilizante cele mai puternice sunt fluorurate?  Super! Deci no way, paste de dinti fara fluor (Elgydium am gasit eu) si in orice caz: NU fluorului tablete.Orice v-ar zice stomatologul si oricat v-ar impresiona explozia de carii pe care spune ca o aveti.  Cariile nu se trateaza cu Fluor?nici macar nu se previn! (n-ai mai putine carii daca iei fluor si nici nu faci mai multe carii daca nu iei fluor!)

#146 2010-03-15 16:04:47

SoareleMeu
Hero member

pentru ca stomatologii habar nu au ce vorbesc probabil nici nu au facut o scoala cand s-au apucat de extractii, blombeze dintii si asa mai departe...

#147 2010-03-15 16:09:52

andrei999
Full member

oricine25 a scris:

Eu tot n-am citit cartea, n-am văzut nici filmul, dar vreau să vă sugerez ceva: citiţi c?te ceva despre tehnicile de manipulare. Nu vreau să insinuez nimic, ?nsă noi ca oameni simpli nu ştim mare lucru; auzim de masoni, guverne din umbră, profeţii, biserică, 2012. Ce e adevărat? Ce e minciună? Nu ştim. Primim tot felul de informaţii prin mass-media şi alte canale, dar n-avem cum să ne dăm seama ce-i adevărat şi ce-s gogoşi, fiindcă rareori avem acces la datele complete.
Şi ştiind asta, sunt mereu sceptic c?nd văd c?te un clarvăzător prezic?nd sf?rşitul lumii, cutremure sau o nouă epidemie de gripă extrem de periculoasă. Din punctul meu de vedere pot să fie pur şi simplu derularea unui plan bine g?ndit. S-a făcut mare tam-tam ?n ultima vreme cu 2012 ăsta şi nu m-ar surpinde deloc să se ?nt?mple ceva atunci (ceva gen 9/11 să zicem) şi o mulţime de oameni să tremure că "s-a ?ndeplinit previziunea".

Deci, fiţi un pic sceptici şi g?ndiţi la rece.

PS: Prin ce-am spus nu mă refer ?n mod special la cărţile cu reptilieni sau ce s-a mai discutat aici, ci ?n general, la orice mare "adevăr secret" descoperit de c?te cineva...

Sa iti spun ceva inainte sa citesti cartea... Eu personal cred si stiu si de technici de manipulare... Si nu cred chiar tot ce aud... NU e asa cum zici tu, noi oamenii simplii, ci NOI OAMENII, adica toti oamenii nu stim nimic... ce stim si ce vedem acum e realizat cum a zis pink cu 2-10 % din potputerea creierului... asa ca trb sa intelgem ca nu asta e omul...  Trb sa incepem sa vedem mai departe decat ce am vazut pana acum...
Unii aud si cred, altii simt si cred... eu personal cred ca simtul poate sa ti spuna multe... si cred in clarvazatori, in spirite, in oameni cu puteri supranalturale... am si vazut persoanl cum am si mentionat mai devreme...
Deci totul depinde de fiecare dintre noi cum vedem lucrurile...
Si cel mai important este ca si stiintific multe chestii sunt demonstrate si asta conteaza...  poli pamantului se schimba... Atlantida a existat...

Desenele din Egipt, persia... in general in ruinele ramase acum mii de ani, demonstreaza existenta unor entitati care noi nu cunoastem...

Si daca citesti cartea vei vedea ca din tot ce scrie in carte ai de castigat tu ca om... sau mai bine zis, nu ai nimic de pierdut... Te indeamna la ceva fara interes, daca esti tu ca om bun, nu castiga altcineva ci doar tu...

Chestia cu 9/11 s-a discutat si eu cred ca au avut de castigat multi de pe urma evenimentului... nu vreau sa intru in amanunte...

anca90 - Iti raspund pentru ca m-am gandit si la ce vrei sa zici tu... de unde sa stiu ce e bine si nu , ce e bine primit de matrice si ce nu? Si nestiind raspunsul... ma gandesc ca ori o sa le aflu daca o sa vreau, adica daca imi doresc si aflu raspunsul, bineinteles in viitor si cat pt moment, fac ce cred eu cu mintea mea... Fac ce cred dupa constiinta mea ca e bine...
O sa razi dar chiar ma gandeam la faza cu cersetorii(Asta ca un exemplu zic)... ba e bine sa ii ajut cu mancare/banii sau orice, sau sa las ca asa e sa fie? Si m-am gandit ca daca ei apar in drumul meu, poate e soarta, asa a fost sa fie ca eu sa i ajut... si nu eram sigur, dar am zis ca fac ce pot, in sensul ca oricum e bine sa ii aduci o bucurie unui om... indiferent de ajutor... ( si aici ma refer la cersetorii care consider ca, chiar au nevoie de ajutor nu toti puturosii si nesimtitii care prefera sa cerseasca decat sa faca altceva )!

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-15 16:12:15)

#148 2010-03-15 16:11:17

andrei999
Full member

SoareleMeu a scris:

pentru ca stomatologii habar nu au ce vorbesc probabil nici nu au facut o scoala cand s-au apucat de extractii, blombeze dintii si asa mai departe...

Eu cunosc oameni care au facut stomatologie in buc si la examenele lor se ducea altii... adica nu au invatat nimic , dar sunt doctorii...  chicot

#149 2010-03-15 16:12:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

offtopic

peferct de acord cu andrei si anca ref la fluor... mai ales la copii e jale... si chiar nu stiam ca teflonul e tot p baza de fluor...

tot offtopic wild, chiar m-ai facut curioasa ce fel de mediatii practica w.... ca nu de alta, da' la yoga e lege clara... daca nu ai corpul pregatit, nu te apuca de pregatire care sa "zgandare" alte planuri, ca poti s-o patesti urat... chiar ieri vb cu o prietena paranormala despre o tipa care s-a apucat de tehnici de pranayama fara sa fi trecut prin partea de pregatire fizica(hatha yoga)... si a murit... combustie interna spontana smile

in rest... ontopic... si eu privesc chestiile astea cu maaare rezerva... pt ca sunt de parere ca ce se aude este LASAT sa se auda... prefer sa cred doar in Dumnezeu si nu in scenarii diverse, din simplul motiv ca NU AM CUM discerne care e real si care manipulare masonica...

cat despre "the secret"... e comercial rau, nu sf, e real, dar... pe mine m-a dezamagit orientarea lui... "economica". lazarev zice in cartile lui cam aceeasi chestie, dar... alta e finalitatea smile

Ultima oara a fost editat de katami (2010-03-15 16:15:31)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#150 2010-03-15 16:16:51

SoareleMeu
Hero member

andrei999 a scris:

SoareleMeu a scris:

Eu cunosc oameni care au facut stomatologie in buc si la examenele lor se ducea altii... adica nu au invatat nimic , dar sunt doctorii...  chicot

Dentistii din anglia si restul globului recomanda florul ...eu nu mai intru pe topicul asta ca o luati tare pe aratura  spranceana

#151 2010-03-15 16:38:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

SoareleMeu, tu nu accepti o idee noua ca posibila, negi tot ce contrazice ceea ce crezi tu ca e adevarat. parerea mea e ca refuzand din start o idee, te limitezi, nu-ti lasi imaginatia sa creeze, iti reprimi gandirea (ii lasi pe altii sa gandeasca pt tine si sa discearna adevarul de fals). dar e alegerea ta smile.
o sa vad cata incredere vei mai avea in medici, dupa ce te vei lovi de incompetenta lor wink.
auzisem ca fluorul e toxic, dinainte de a citi cartea. si cred asta.

#152 2010-03-15 18:07:04

andrei999
Full member

SoareleMeu a scris:

andrei999 a scris:

SoareleMeu a scris:

Dentistii din anglia si restul globului recomanda florul ...eu nu mai intru pe topicul asta ca o luati tare pe aratura  spranceana

Stai ca nu am inteles wow
Dar in caz ca mai intrii poate imi raspunzi la 2 intrebari:
1- Oare cine sunt dentistii astia din Anglia?
2- Si daca sunt din Anglia sunt mai presus/destepti/buni/priceputi/schmeicheri sau cum?
Si daca tot zici de Englezi, poti sa vezi ce mai spun tot ei despre flour...  coffestudiu
Intra aici si vezi cu ochii tai: http://www.fluoridealert.org/

Pe scurt: De aici aflu că p?nă ?n anul 1990 nu s-au efectuat teste despre influenţa fluorului asupra glandei pineale. Trebuie ştiut că glanda pineală este o glandă mică localizată ?ntre cele două emisfere cerebrale. Ea are rolul de a regla secreţia de melatonină. Melatonina este un hormon care ajută la reglarea pubertăţii şi totodată protejează corpul de efectele nocive pe care radicalii liberi le au asupra celulelor. Unul din promotorii acestui studiu a fost medicul Jennifer Luke, de la Universitatea Surrey din Anglia, care a demonstrat că glanda pineală este prima ţintă atacată de fluor şi că depozitarea ?n exces a acestui element, la nivelui ei, duce la grave disfuncţii, induc?nd pubertatea la varste fragede şi totodată scăz?nd capacitatea organismului de a se apăra de radicali liberi. Tot de pe acest site aflăm că fluorul este un factor care poate cauza mutaţii genetice la făt, ridic?nd riscul de cancer. O serie de studii au arătat că fluorul poate fi cel care cauzează şi cancerul osos. Binenţeles că aceste studii sunt la ?nceput, ele afl?ndu-se ?n faza de cercetare de laborator. Partea proastă este că ele nu sunt luate ?n seamă, ca de altfel tot ceea ce nu convine.
G?ndiţi-vă ce ar ?nsemna pentru industrie să se demonstreze că fluorul este toxic! ?n orice caz vă recomand să parcurgeţi aceste pagini. Sunt foarte multe informaţii interesante. Mai aflu din internet că din punct de vedere energetic, glanda pineală se ocupă cu acordarea sistemului viu la noii parametri vibraţionali ai Terrei. ?mi dau seama că noi avem aceste lucruri la ?ndem?nă. Oricine le poate accesa, citi, ?nţelege, dar avem nevoie să ni se spună, să ni se atragă atenţia, să vină cineva şi să ne tragă de m?necă. Oare de ce?

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-15 18:13:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.