Apropo cum bine stiti atunci cand galileo a zis k pamantul e rotund, nu l-a crezut nimeni si l-au ars pe rug... dupa cateva sute de ani oamenii au ajuns la ce spusese lui... asa ca lucrurile nu sunt chiar asa cum stim si credem noi... Chiar pot fi altfel in totalitate Think about it...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-14 10:14:24)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
andrei,tu crezi ..ok..dar daca tocmai nu nu vei trece pragul,saltul? ce te faci? pink..s-ar putea ca acest copil sa fie cel de care ziceam eu(cu Oreste)..dar nu sunt sigura..
Daca nu trec asa e menit sa fie... Maduc in celalat segment cu anunnakki, nu in segmentul bun... La asta m-am gandit si eu, si nu am decat sa fiu/sa incerc sa fiu printre cei buni(dupa judecata mea
deci, practic, tu incerci sa fii bun pt a face acest "salt", pt a te putea bucura de aceasta lume descrisa in carte, nu pt ca asa ar trebui sa fim toti, buni cu cei din jur. tu vrei sa fii bun pt "a-ti asigura un loc" in lumea plina de iubire "ce va sa vie", deci esti bun din interes. sper sa nu consideri ca te-am jignit in vreun fel, dar eu mi-am formulat parerea pe baza a ceea ce ai spus tu
multumesc andrei..am cautat in pagini dar de,daca nu am vazut?
april..pai daca andrei ar face asta,adica sa fie bun ca sa treaca pragul,oricum nu va fi ales...trebuie sa simta asta,sa creada,nu numai sa se schimbe ca sa nu dea coltul..eu cel putin asa am inteles din carti..
april..pai daca andrei ar face asta,adica sa fie bun ca sa treaca pragul,oricum nu va fi ales...trebuie sa simta asta,sa creada,nu numai sa se schimbe ca sa nu dea coltul..eu cel putin asa am inteles din carti..
da, asta e si ideea, sa simti, la fel am inteles si eu. dar din ce a spus andrei, reiese ca el ar face un bine pt ca asa trebuie, pt ca asta e conditia sa faca acel "salt", nu neaparat pt ca asta l-ar face fericit. imi cer scuze daca n-am inteles bine, dar asa interpretez eu spusele lui
andrei,tu crezi ..ok..dar daca tocmai nu nu vei trece pragul,saltul? ce te faci? pink..s-ar putea ca acest copil sa fie cel de care ziceam eu(cu Oreste)..dar nu sunt sigura..
Daca nu trec asa e menit sa fie... Maduc in celalat segment cu anunnakki, nu in segmentul bun... La asta m-am gandit si eu, si nu am decat sa fiu/sa incerc sa fiu printre cei buni(dupa judecata mea
deci, practic, tu incerci sa fii bun pt a face acest "salt", pt a te putea bucura de aceasta lume descrisa in carte, nu pt ca asa ar trebui sa fim toti, buni cu cei din jur. tu vrei sa fii bun pt "a-ti asigura un loc" in lumea plina de iubire "ce va sa vie", deci esti bun din interes. sper sa nu consideri ca te-am jignit in vreun fel, dar eu mi-am formulat parerea pe baza a ceea ce ai spus tu
NU ma jignesti, stai linistita... Nu ma supar eu asa usor... Poate m-am exprimat gresit, daca s-a inteles asa... Eu sunt bun si ma consider bun... ma consideream si inainte, acum incerc sa fac cum zice in carte... adica sa imi egalez vibratiile cu cele ale pamantului... Ai inteles gresit, chiar asa trb sa fim toti... trb sa ne dorim acest lucru... Si un om rau poate sa isi doreasca intreadevar si sa poate... asta e ca un mesaj... daca crezi esti iertat... ceva de genu cum e in religie, daca cer iertare din suflet, esti iertat... Eu am raspuns la intrebare ca daca nu voi trece saltul... Dar imi doresc sa fiu bun, si ma consider bun... dar asta nu inseamna ca nu imi trec prin cap si ganduri rele, sau nu ma enervez... dar incerc sa ma indepartez de gandurile rele... incerc sa inving ura, sa ma gandesc numai pozitiv... Sunt om!! Oricum abia invet cum sa fac sa fiu mai bun, sa nu am ganduri negative... credeti ma de cand am pus in practica am si reusit... inainte ma enerveam repede, acum numai ma enervez si daca ma enervez ma concentrez imediat sa nu ma enervez... si eu asta vad un progres... chiar lucrez la asta sa fiu bun... De asta tot am zis ca daca inetlegi cartea, daca crezi sau daca nu crezi(pt cei care nu cred) doar poti sa fi mai bun... Sau sa vrei sa fi mai bun, sa ti trezeasta dorinta asta... Chiar cer matricei sa mi da intelepciune si bunatate, pt mine, pt ca asa trb sa fim si bineinteles ca sa pot trece saltul... unii poate zic etee nah... nu cred si nici nu cer, nu fac nimic... doar incercand poti sa vezi daca e adevarat sau poti sa crezi...
Sa mai adaug, am mai si zis... si inainte sa aflu de carte, credeam ca in 2012 va fi ceva... ceva tulburator, devastator, de groaza... dar nu mi a fost frica nicodata... stiam ca nu va fi sfarsitul... asta simteam... dar acum stiu si ce va fi dupa salt...
Uitati va la asta despre carte... sunt niste poze interesante din anticitate... sunt multe dar aici sunt aratate cateva...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-14 11:34:24)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
"Va veni vreodata ziua in care sa simtim cu degetele mainii marile secrete pe care acum le percepem cu degetele credintei?" Kahlil Gibran, "Secretele inimii"
"Din punct de vedere al zeilor, aceasta lume nu e mai mult decat un joc de copil; este samanta aruncata in pamant, pura potentialitate. Intreaga lume a constiintei noastre este doar o samanta a viitorului. Doar cand prin trezirea lui Kundalini, veti depasi starea de pura potentialitate, veti intra negresit intr-o lume care este a eternitatii, total diferita de lumea actuala." Carl Jung, "Psihologia Kundalini Yoga"
"Pentru a percepe in intuneric lucrul cel unic avem nevoie de o lampa. Am gasit lucrul invizibil, pentru ca lampa este ascunsa in propriul meu corp." Kabir, "La cabaretul iubirii"
"Doar in Infinit e continuta bucuria: afla natura Infinitului" Chandogya Upanishad
"Realizarea Sinelui este prima intalnire cu realitatea" "Shri Mataji Nirmala Devi"
Din ce am inteles eu, nu se refera neaparat la oamenii care fac fapte bune, ca aceia vor ramane. Vor disparea oamenii cu suflet rau, care au sufletul intinat. Eu asta am inteles. Ca nu se face distinctia ca in Biblie , cei pacatosi sau cei care fac fapte bune. Se face in functie de suflet, oamenii cu suflet rau vor "disparea" ( ma rog nush unde se duc, am uitat)
Andrei , eu sunt la cartea a 2a, mai am jumate.
Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-14 13:06:50)
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
deci acum am terminat filmul de vazut. aaaaa...nu spun decat atat: Tot ceea ce suntem,este rezultatul a ceea ce am gandit.
Si crezi nu?? Eu cred si am vazut si la altii... Asta mi s-a demostrat sa zic asa... Omul mereu sa uite si se intreab, dece eu nu am aia aia aia... cum e omul nemultumit intodeauna de ceea ce are si doritor de ceea ce nu are... si uite ala are... eu sunt bun si fac ce mi se zice, maduc la biserica fac bine... bla bla... si nu am si ala care da in cap, fura, talhareste, pacaleste, minte... are de toate... pt ca el isi doreste si face tot ca sa aiba... de asta si i se da... ca el asta vrea... Numai la sta sa gandeste ca are, ca vrea sa aiba...
Daca reflectez in viata mea, am cam avut ce mi am dorit cu adevarat mereu... si ce nu am e pt ca nu mi am dorit intreadevar, ba mi a fost frica sa am, ba am gasit un motiv sa nu am sau chestii de genu... In curand ma voi apuca de Yoga Trb sa fac niste modificari in programul meu Am vazut ca se face in toata tara... gratuit pt cei interesati... Puteti sa va interesati aici... chiar sa navigati pe site si veti afla mai multe lucruri interesante!!
Wild - Al tau de cand face yoga?? Ce ne poate spune despre asta?? Chiar am nevoie de o parere... mersi anticipat pt raspuns... ca stiu k imi vei da...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-14 14:41:04)
deci acum am terminat filmul de vazut. aaaaa...nu spun decat atat: Tot ceea ce suntem,este rezultatul a ceea ce am gandit.
Exact ! Asta e si esenta terapiei rational- emotiva pe care se pune foarte mare accent mai nou, si eu o imbratisez ca mi se pare cea mai logica.
De asta tot am recomandat si acest film odata cu cartea... ca sa se inteleaga bine esenta cartii... ca sa fie mai usor inteles si de aceptat cele spuse in carte... unele lucruri si mie imi sunt greu de crezut dar daca nu le inteleg acum nu inseamna ca nu sunt adevarate...
andrei ,face yoga de vreo 15 ani..insa doar meditatie si nu am fost curioasa sa aflu mai multe,poate ca am fost crescuta intr-un spirit mai conservator,unde nu te abati de la regula. de mica m-a pasionat pe mine si fratele meu paranormalul si trairile mele,insa nu am fost entuziasmata prea tare... al meu a incercat sa ma ia cu el,insa nu cred ca sunt inca pregatita ptr meditatie o sa vb cu el intr-o zi si o sa il intreb mai multe.
Exact ! Asta e si esenta terapiei rational- emotiva pe care se pune foarte mare accent mai nou, si eu o imbratisez ca mi se pare cea mai logica.
De asta tot am recomandat si acest film odata cu cartea... ca sa se inteleaga bine esenta cartii... ca sa fie mai usor inteles si de aceptat cele spuse in carte... unele lucruri si mie imi sunt greu de crezut dar daca nu le inteleg acum nu inseamna ca nu sunt adevarate...
Eu am vazut The Secret acu 2 ani, cam asa, ne-a fost recomandat la faculta si da, sunt de acord cu ce spun si cred in puterea gandului dar nu la genul : imi doresc ceva foarte tare si apoi astept sa-mi pice din cer. Nu, imi doresc un lucru foarte tare, cred ca o sa-l obtin si fiind foarte motivata o sa si lupt pentru lucrul respectiv. Iar dupa asta " lupta" respectiva nu o mai percepi ca pe ceva foarte greu de indeplinit ci pur si simplu o iei ca pe o chestie normala care o sa te ajute sa ajungi la dorinta respectiva. Ori cand iti doresti ceva dar esti pesimist, nu crezi ca o sa reusesti normal ca si lupta o sa ti se para un chin si e clar ca, cu o atitudine de genu asta nu o sa reusesti foarte multe. Sa fim pozitivi, sa credem in noi si restul vine de la sine
Eu am vazut The Secret acu 2 ani, cam asa, ne-a fost recomandat la faculta si da, sunt de acord cu ce spun si cred in puterea gandului dar nu la genul : imi doresc ceva foarte tare si apoi astept sa-mi pice din cer. Nu, imi doresc un lucru foarte tare, cred ca o sa-l obtin si fiind foarte motivata o sa si lupt pentru lucrul respectiv. Iar dupa asta " lupta" respectiva nu o mai percepi ca pe ceva foarte greu de indeplinit ci pur si simplu o iei ca pe o chestie normala care o sa te ajute sa ajungi la dorinta respectiva. Ori cand iti doresti ceva dar esti pesimist, nu crezi ca o sa reusesti normal ca si lupta o sa ti se para un chin si e clar ca, cu o atitudine de genu asta nu o sa reusesti foarte multe. Sa fim pozitivi, sa credem in noi si restul vine de la sine
Corect ce zici... normal ca nu pica din cer, e exact asa cum zici... automat totul o sa lucreze pt sa ai acel lucru... si automat lupti... totul e legat... Dar asta trb sa fie si inteles... Pai nush cine o ia asa... ma gandesc ca o sa am si astept... astepti mult si bine atunci...
wild - 15 ani?? Abia astept sa mi spui de un om care face de 15 ani yoga... bineinteles cand poti sa nu te grabesti pt mine...
andrei,repet face de 15 ani meditatie yoga. nu stiu ce trairi sau experiente a avut,o sa il intreb si asta... in orice caz,discutiile mele cu el atunci cand are timp sunt f interesante pe teme de paranormal, in general.
andrei,repet face de 15 ani meditatie yoga. nu stiu ce trairi sau experiente a avut,o sa il intreb si asta... in orice caz,discutiile mele cu el atunci cand are timp sunt f interesante pe teme de paranormal, in general.
Sa inteleg ca e diferit yoga de meditatie yoga?? sau am inteles gresit? Poti sa dezvolti sau sa dai cateva exemple despre ceea ce zici tu paranormal??
nu stiu,nu ma intreba...la mine yoga e yoga..adica sportul ala si meditatie.. iar meditatia yoga e doar meditatie fara sport...ai inteles ceva? paranormal?paiii noi vb despre ozn-uri,codul mayas,2012,biblie(bine,asta nu e paranormal,d-ne fereste),sfarsitul lumii,cercurile din anglia si altele,extraterestrii...etc,etc..