homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inuaki - Credeti ca va exista un salt?-5

#77 2010-03-13 15:14:44

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?

lala20 a scris:

andrei999 a scris:

Eu mi am luat pasta de dinti de la plafar la 5 lei, cu argila si exista cu mai multe gusturi, menta, mere... totul e natural... nu are spumanti, flour... nimic daunator... si chiar ma simt mai bine cand ma spal pe dinti...   happydance

Se numeşte efect Placebo, Andrei. Nu cred că ţine de faptul că te-ai hotăr?t peste noapte să te speli cu o pastă de dinţi naturală.

Chestia cu flourul si multe altele care dauneaza stiam dinainte sa citesc cartea... dar am fost convis din interior sa zic ca trbuie sa fac acest pas...

NU VREAU SA CONVING PE NIMENI CA E TOTUL REAL... Asta cred eu, fiecare vedem lucrurile altfel... Am citit multe chestii de genu, dar asta s-a asezat pe inima mea sa zic asa partydance
Si stim bine cu totii de efectele carnii in corpul uman, dar ca intodeauna, omul nu VREA sa accepte ce nu ii convine... Adevraul amar cum ii zicem... Multe chestii nu le crezi ca nu vrei, pt ca ai un dubiu despre ele... asa e omul...

Wild - Noi toti suntem educati, crescuti, INVATATI intr-un anume fel... ca ne mai schimbam intre timp fiindca vedem / invatam alte lucruri noi... dar in esenta tot oameni suntem si unele chestii sunt greu de acceptat sau crezut, asta e adevarul... sa zicem ca daca asa o sa fie, daca e adevarat?? Ai incotro??? Trb sa te supui automat... daca stramosii nostrii in loc sa se sarute/pupe ca sa manifeste iubirea, isi dadeau palme cum era??? asta invatam si noi, si ne tot palmuiam unul pe altul in loc de pupat... asta am invatat...  wow   Tot ce e altfel decat stim noi nu credem... asa si religia, fiecare om crede ca religia lui e cea mai buna, decat al altuia si nimeni nu vrea sa isi schimbe religia in mod normal dintreodata... Nush daca ma fac inteles...
Daca eu am avut legaturi cum am mai zis cu spirite, cred in ele, dar multi altii nu cred... asa e omul, cum zice si in carte: eu vreau sa mi se dovedeasca, sa vad si eu, sa fiu sigur... asa zicea aryana la un moment dat in a 2-a carte...
Oricum in gereal vorbind, e mai usor sa zici nu cred si sa dai cu piciorul decat sa te gandesti si sa reflectezi un moment asupra unei intamplari/fapte...

Eu personal chiar mi am schimbat modul de viata... si imi e numai bine, adica nu dauneaza cu nimic... chestia cu energiile credeam si dinainte... e important chiar starea vacii din care bem lapte... omul care gateste... stare omului, iubirea care daruieste cand face mancare...

Pink - Iti spun eu cu siguranta de ce ti s-a parut bull shit - the secret ... pt ca nu l-ai inteles cum trebuie... mai uite-te odata de la cap la coada cu atentie si incearca sa itelegi esenta... ca m-am uitat cu niste prieteni aseara si la faza cu casa a zis: sa nu zici ca a cumparat acelasi casa care avea in poze si nu si a dat seama... dar boul de prieten al meu, nu a vazut esenta... nu si-a dat seama ca este un film, o reconstituire, un exemplu, nu era cazul acelei persoane si poza de la casa lui... poate el avea poza respectiva din alt unghii facut incat nu se intelegea ca e acelasi casa.... el a vazut poza si casa lui si a zis NU CRED IN ASA CEVA...   bang In general lucrurile care nu le cunoastem/ ne le intelegem in totalitate, automat sunt si mai greu de acceptat...

E misiunea lui sa spuna ei... dar o sa iti dai seama mai exact de ce in cartea a 2-a... Dar gandeste te ca eu si persoanele ca mine care cred duc aceasta misiune mai departe... ca am spus voua care nu stiati, eu recomand tuturor chiar clientilor mei sa citeasca aceasta carte si sa vizioneze the secret in ideea sa inteleaga mai bine esenta... si sa mai adaug ca mi se pare foarte normallllll sa fie numai bine, e greu de crezut pt noi pt ca traim intre o lumea care mai mereu raul invinge binele... asta e o iluzie... si cu acest salt se va demonstra... Binele invinge intodeauna.

Tin sa cred ca cei care cred intre adevar nu isi mai fac griji de anunnakki... Dar si asta vei intelege mai bine in cartea a 2-a fiindca acolo sunt explicate multe chestii care oamenii au vrut sa mai stie... si oricum o sa se intample saltul, dar cu cat vor crede mai multi si se vor concentra si vor dorii asta, se va intampla mai usor...

In 2012 vom trece in segmentul celalalt unde nu corespund vibratiile anunnakkilor, deci ei nu au cum sa fie acolo, ei si oamenii rai intreadevar(oameni rai nu sunt cei care nu se duc la biserica si fura neparat, e ceva mai vast, oamenii care chiar au sufletul negru si sa hranesc cu rautate, nu exact cum stim noi rau si bine, ca poate de multeori crezi ca cineva e rau dar sa fie bun, asta decide matricea)se vor duce in alta parte... alt segment corespunzator vibratiile lor... nu ne intereseaza unde se duc ei... trb sa ne concentram asupra noastra, sa intelgem sa actionam pt noi sa fim bun in interiorul nostru si sa avem acelasi vibratii cu terra, adica sa fim pe acelasi unda  goodluck  Si daca e  ca in biblie conteaza? Sau vrei sa fie neparat ca in biblie?
Oricum Trb neparat sa citesti si a 2-a carte, o sa vezi mai multe explicatii acolo!!
Cred ca e greu, si mie mi a fost greu sa imi dau seama de anumite chestii si sa renunt la religia musulmana si in general la religii... cu toate ca destul timp am fost foarte religios... Dar simt ca asa trebuia sa fie ca sa inteleg anumite lucruri mai bine!!

Sophie - De unde stii tu ca matricea nu a intrat in contact cu altii? Sau ca alege pe mai multii si trimite deja date? Crezi ca daca eu iti zic ca ma contactat pe mine , ma crezi??  partydance  Depinde cum percepem fiecare....
De conectat nu e usor, trb sa incerci si sa inveti... nu prea ma pot concentra, nu sunt sigur daca am reusit sa ma conectez si m-am gandit ca e mai bine sa invat intai cum sa vad si lucrez la asta  buga  Dar am testat cateceva cu concentrare si am reusit... crede ma pe cuvant... punk
Si chestia cu, cupru, da am o bratara de cupru, si chestia cu cupru e demonstrat si stiintific... Si in trecutul multor culturi vechii majoritatea ustensilelor, vaselor erau facute din cupru... si probabil ca se stia ceva... oricum sa stiti ca aveau de ales si aveau si cum sa faca din aur/argint... dar tin sa cred ca stiau si ei ceva  wow

Nu vreau sa fiu ca extra sa credeti ca va oblig sa credeti, eu imi sustin parerea si zic ceea ce cred, oricum nu toti oamenii pot intelege sau vor fi printre cei care vor participa la acest salt... Eu stiu ceva oameni care cred si se concentreaza si duminica... si mai ma gandesc la o adica, daca nu o sa fie un salt, si sunt eu ala naivul si entuziasmatul  dance  nu am nimic de pierdut ci de castigat, ca mi am schimbat stilul de viata in bine (asta pt cei care au dubii si gandesc astfel) poate gandid asa e mai usor sa crezi anumite chestii  mornincoffee

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-13 15:46:08)

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#78 2010-03-13 15:39:19

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Trebuie neaparat obiecte 100% din cupru sau pot purta si obiecte care contin cupru. de exempluam o bratara placata cu argint care contine si curpu. E ok asa ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#79 2010-03-13 15:42:52

andrei999
Full member

pink_martini a scris:

Trebuie neaparat obiecte 100% din cupru sau pot purta si obiecte care contin cupru. de exempluam o bratara placata cu argint care contine si curpu. E ok asa ?

Nu stiu sa iti spun exact, dar cred ca e mai bine sa fie cupru 100%.
Dar decat deloc, mai bine pui ce ai  rock

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#80 2010-03-13 15:47:48

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

andrei,nu se stie niciodata...eu nu am zis nu,dupa cum am scris,eram pusa la curent cu asa ceva...insa cum scrie si in carte,trebuie sa crezi in asa ceva,nu numai sa incerci sa te schimbi ca sa ,,devii bun,, si sa fi cel ,,ales,,....
depinde de perceptia fiecaruia,nu putem decat spune ce am citit,aflat,auzit,restul tine de fiecare...
sincera sa fiu,imi doream de mult o bratara de cupru,insa acum am o motivatie in plus sa imi procur una
cat despre subiect,ramane deschis...
e interesanta si a doua carte si chiar o sa citesc si mai departe,nu pentru ca mi-ai spus tu,ci ptr ca oricum citeam genul asta de carti

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-03-13 16:24:58)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#81 2010-03-13 15:54:15

pink_martini
Hero member
Site

Vreau si eu link-ul catre a doua carte

Publicitate

loading...

#82 2010-03-13 15:54:39

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

sau niste cablu...are al meu o gramada de cablu din asta cu cupru lol

#83 2010-03-13 16:05:57

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

cu greu ma abtin sa nu fiu ironica...ce pot sa spun..? nu cred nimic! lol poate sunt superficiala, mult prea realista, ignoranta, dar absolut tot ce am citit mi se pare o mare prostie!

cat despre faza cu cancerul, sa-i multumesti ca "te-a imbolnavit" si sa-l rogi frumos sa dispara mi se pare "geniala" rotfl  rotfl2

bebe V., soarele si luna

#84 2010-03-13 16:09:50

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pink_martini a scris:

Vreau si eu link-ul catre a doua carte

http://www.scribd.com/doc/26838776/Inua … -Cartea-II

Ultima oara a fost editat de sophie (2010-03-13 16:16:11)

#85 2010-03-13 16:33:37

andrei999
Full member

april sunset a scris:

cu greu ma abtin sa nu fiu ironica...ce pot sa spun..? nu cred nimic! lol poate sunt superficiala, mult prea realista, ignoranta, dar absolut tot ce am citit mi se pare o mare prostie!

cat despre faza cu cancerul, sa-i multumesti ca "te-a imbolnavit" si sa-l rogi frumos sa dispara mi se pare "geniala" rotfl  rotfl2

Pai treaba asta e foarte serioasa in general vordbind de acest subiect smoke2  in sensul ca poti sa o iei ca o gluma sau cum a zis cineva mai sus, ca e scrisa de cineva cu imaginatie boagata, care e documentata si stie multe...  sau chiar sa fie adevarat in toatalitate adica sa simti acest lucru?
Dar de un lucru te asigur eu... cu ignoranta, superficialitate si realismul care cunoastem noi(omenirea) in momentul de fata nu prea poti patrunde in esenta lui si nu poti intelege... De asta tot am zis si repetat ca trb sa te gandesti despre subiect, sa meditezi asupra la tot ce se zice in carte  lyssna  coffestudiu

Mie nu mi se pare faza cu cancerul sau anumite boli ceva de necrezut... am vazut vindecari miraculoase... poate de asta si vad/inteleg lucrurile altfel(sa nu o ia nimeni ca o jignire sau ceva de genu)... dar tot asa esenta e importanta nu modul in care s-a exprimat David... e ca si cum, sa zici cuiva de acum 300-500 de ani ca noi avem avioane si zburam mii de km cu ele...  trombon

#86 2010-03-13 16:40:47

andrei999
Full member

wild_wind a scris:

andrei,nu se stie niciodata...eu nu am zis nu,dupa cum am scris,eram pusa la curent cu asa ceva...insa cum scrie si in carte,trebuie sa crezi in asa ceva,nu numai sa incerci sa te schimbi ca sa ,,devii bun,, si sa fi cel ,,ales,,....
depinde de perceptia fiecaruia,nu putem decat spune ce am citit,aflat,auzit,restul tine de fiecare...
sincera sa fiu,imi doream de mult o bratara de cupru,insa acum am o motivatie in plus sa imi procur una
cat despre subiect,ramane deschis...
e interesanta si a doua carte si chiar o sa citesc si mai departe,nu pentru ca mi-ai spus tu,ci ptr ca oricum citeam genul asta de carti

Normal ca trb sa crezi...  happy
Eu inca nu am citit restul decat 1 si 2, dar sotia mea deja e la a 4-a si zice ca acolo se zice mai exact ce se intampla si se cam ingrozea... ceva de genu...  chicot
Important e sa citesti nu cine ti a zis... eu am zis in ideea sa cititi cartea a 2-a ca acolo sunt si mai multe informatii pentru cei care au dubii...

#87 2010-03-13 17:40:02

pink_martini
Hero member
Site

SoareleMeu a scris:

sau niste cablu...are al meu o gramada de cablu din asta cu cupru lol

pai si ce sa fac cu cablul tonguetonguetongue
Multumesc sophie

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-13 17:40:30)

#88 2010-03-13 17:55:43

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pink.. rotfl il legi de jur imprejurul patului la cap si aduni si inozi capetele..asta faci cu cablul lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#89 2010-03-13 18:15:02

pink_martini
Hero member
Site

wild_wind a scris:

pink.. rotfl il legi de jur imprejurul patului la cap si aduni si inozi capetele..asta faci cu cablul lol

a, la asta te refereai ... faa cu patul n-o s-o fac pt k nu am cum si in plus ii fresk out pe ai mei.. insa partea cu bijuteria de cupru e mai acesibila.

#90 2010-03-13 18:37:05

pink_martini
Hero member
Site

andrei999 a scris:

april sunset a scris:

Pai treaba asta e foarte serioasa in general vordbind de acest subiect smoke2  in sensul ca poti sa o iei ca o gluma sau cum a zis cineva mai sus, ca e scrisa de cineva cu imaginatie boagata, care e documentata si stie multe...  sau chiar sa fie adevarat in toatalitate adica sa simti acest lucru?
Dar de un lucru te asigur eu... cu ignoranta, superficialitate si realismul care cunoastem noi(omenirea) in momentul de fata nu prea poti patrunde in esenta lui si nu poti intelege... De asta tot am zis si repetat ca trb sa te gandesti despre subiect, sa meditezi asupra la tot ce se zice in carte  lyssna  coffestudiu

Mie nu mi se pare faza cu cancerul sau anumite boli ceva de necrezut... am vazut vindecari miraculoase... poate de asta si vad/inteleg lucrurile altfel(sa nu o ia nimeni ca o jignire sau ceva de genu)... dar tot asa esenta e importanta nu modul in care s-a exprimat David... e ca si cum, sa zici cuiva de acum 300-500 de ani ca noi avem avioane si zburam mii de km cu ele...  trombon

Dintre toate scenariile despre viitor pe care le-am auzit/citit pana acum, pe acesta l-as imbratisa cel mai tare , pentru ca este cu un mesaj pozitiv si s-ar intampla numai lucruri bune.

Este foarte greu sa crezi in astfel de lucruri. Trebuie sa ai mintea deschisa si sa fi constient ca mintea/gandirea noastra este limitata. Ori cum poti percepe ceva nelimitat cu gandirea limitata ? Ne folosim doar 2% din capacitatea cerebrala (sper ca n-am gresit procentul) Ganditi-va cate am putea "intelege" si cate am putea infaptui cu restul de 98%.

Practic, chiar daca avem sentimentul de libertate, totusi traim intr-o cutie. Traim dupa reguli impuse de cand ne nastem, cutume, realitati prezentate de mass-media. Practic totul este controlat: religia, istoria, geografia, religia (!!!) , "adevarul" despre alte planete sau despre planeta Pamant. Ne ghidam dupa informatii care ne=au fost livrate de catre altii si care ne sunt livrate in continuare.
Am fost invatati sa credem ca 1+1 = 2 ca albul e alb si ca negrul e negru. Ca cerul este albastru, ca extraterestrii sunt subiect de SF si multe altele.
Ori normal ca ni se pare aberant sau scenariu SF cand cineva vine si iti povesteste de scenarii din afara "cutiei" , scenarii care evident ni se par ireale, pentru ca sunt total diferite de realitatea in care noi traim.

* Ca sa intelegeti mai bine, si ca sa ne intelegem mai bine condittia in care traim,  ganditi-va la Truman Show ( filmul) . Ei bine, noi suntem Truman.

Normal ca nu poti percepe sau intelege lumea descrisa de David , pentru ca noi , la urma urmei, suntem mediocri, suntem mici, foarte mici.  Si ca sa vedem cat de mici suntem , reamintesc ca be folosim 2% din capacitatea creierului. Atat de mici suntem...
Ma gandeam ce lucruri marete exista, daca totusi despre om se spune ca este cea mai inteligenta fiinta si ma uit la cate am realizat pana acum >>  cu doar 2% din capacitate.  Va dati seama, daca noi , limitati asa cum suntem, am realizat atatea lucruri, ce credeti ca au realizat alte entitati (daca exista) mult mai superioare ca noi. Inimaginabil ...
De ceva timp incoace ma ghidez dupa treaba asta " Suntem limitati si nu putem percepe ceva ce ne depaseste" Este exact ce a spus Andrei mai sus. Acum 300 de ani daca iti zicea cineva ca vom zbura in avioane, aveai aceeasi reactia ca si acum vizavi de reptilieni, matrice, inuaki.

Si cu Dumnezeu e aceeasi poveste. De ce nu cred multi in Dumnezeu ... pentru ca omul este limitat ; daca nu ii arati ceva palpabil, nu crede. De aceea trebuie sa gandesti la alt nivel ca sa crezi cu adevarat in Dumnezeu, in existenta Lui.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-13 18:43:43)

#91 2010-03-13 18:46:16

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

10%, insa procentul este oricum infim wink

#92 2010-03-13 18:49:11

andrei999
Full member

pink_martini a scris:

Dintre toate scenariile despre viitor pe care le-am auzit/citit pana acum, pe acesta l-as imbratisa cel mai tare , pentru ca este cu un mesaj pozitiv si s-ar intampla numai lucruri bune.

Este foarte greu sa crezi in astfel de lucruri. Trebuie sa ai mintea deschisa si sa fi constient ca mintea/gandirea noastra este limitata. Ori cum poti percepe ceva nelimitat cu gandirea limitata ? Ne folosim doar 2% din capacitatea cerebrala (sper ca n-am gresit procentul) Ganditi-va cate am putea "intelege" si cate am putea infaptui cu restul de 98%.

Practic, chiar daca avem sentimentul de libertate, totusi traim intr-o cutie. Traim dupa reguli impuse de cand ne nastem, cutume, realitati prezentate de mass-media. Practic totul este controlat: religia, istoria, geografia, religia (!!!) , "adevarul" despre alte planete sau despre planeta Pamant. Ne ghidam dupa informatii care ne=au fost livrate de catre altii si care ne sunt livrate in continuare.
Am fost invatati sa credem ca 1+1 = 2 ca albul e alb si ca negrul e negru. Ca cerul este albastru, ca extraterestrii sunt subiect de SF si multe altele.
Ori normal ca ni se pare aberant sau scenariu SF cand cineva vine si iti povesteste de scenarii din afara "cutiei" , scenarii care evident ni se par ireale, pentru ca sunt total diferite de realitatea in care noi traim.

* Ca sa intelegeti mai bine, si ca sa ne intelegem mai bine condittia in care traim,  ganditi-va la Truman Show ( filmul) . Ei bine, noi suntem Truman.

Normal ca nu poti percepe sau intelege lumea descrisa de David , pentru ca noi , la urma urmei, suntem mediocri, suntem mici, foarte mici.  Si ca sa vedem cat de mici suntem , reamintesc ca be folosim 2% din capacitatea creierului. Atat de mici suntem...
Ma gandeam ce lucruri marete exista, daca totusi despre om se spune ca este cea mai inteligenta fiinta si ma uit la cate am realizat pana acum >>  cu doar 2% din capacitate.  Va dati seama, daca noi , limitati asa cum suntem, am realizat atatea lucruri, ce credeti ca au realizat alte entitati (daca exista) mult mai superioare ca noi. Inimaginabil ...
De ceva timp incoace ma ghidez dupa treaba asta " Suntem limitati si nu putem percepe ceva ce ne depaseste" Este exact ce a spus Andrei mai sus. Acum 300 de ani daca iti zicea cineva ca vom zbura in avioane, aveai aceeasi reactia ca si acum vizavi de reptilieni, matrice, inuaki.

Si cu Dumnezeu e aceeasi poveste. De ce nu cred multi in Dumnezeu ... pentru ca omul este limitat ; daca nu ii arati ceva palpabil, nu crede. De aceea trebuie sa gandesti la alt nivel ca sa crezi cu adevarat in Dumnezeu, in existenta Lui.

Multumesc... poate nu ma facusem eu inteles... daca erai langa mine te imbratisam si te pupam...  punk
Si traba cu creierul sa zicem 10%... ca unii spun2% altii 3-5% , dar maximum poate sa fie 10%...
Ai vazut ca si si Inuaki erau primitivi la inceputul lor... asa suntem noi acum in ochii lor...

#93 2010-03-13 18:58:49

pink_martini
Hero member
Site

Insa, tot nu inteleg ce este matricea tongue

PS Multumesc pentru corectura cu procentul.

#94 2010-03-13 20:24:15

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

pink_martini a scris:

andrei999 a scris:

april sunset a scris:

poate sunt eu limitata, dar de ce trebuie sa ne gandim atat de mult la viitor? de ce conteaza? lasa, frate, treaba asa cum e, lasa pamantul sa-si urmeze cursul normal, nu-i mai gasi tu 8654545 de feluri de sfarsituri si inceputuri. normal ca acest sfarsit descris in carte e de preferat celui in care lumea se duce dracu in cel mai tragic mod posibil, dar eu nu inteleg cu ce ma ajuta pe mine sa-mi imaginez asa ceva.

in ceea ce priveste ideile prezentate, sunt de acord cu 1 lucru, acela despre gandurile pozitive/negative care au un mare efect asupra noastra, dar atat! in schimb, forma in care este spus acest lucru ma umfla de ras. cum naiba poti sa crezi ca un copil se duce la una si-i spune cum vine el de pe planeta X din constelatia Y pt a ne spune noua cum in 2012 se va curata pamantul si nu va mai exista rautate si ura??

LE: matricea e "un mare gogoloi de energie", din care a luat nastere absolut tot ce exista si in care tot ce moare se intoarce. acolo sunt stocate toate faptele, gandurile, amintirile, tot ce tine de oameni, "inuaki", "anannukki", "reptilieni", planete etc. asa am inteles eu din ce am citit. corectati-ma daca nu e asa! smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-03-13 20:28:13)

bebe V., soarele si luna

#95 2010-03-13 20:39:27

andrei999
Full member

april sunset a scris:

poate sunt eu limitata, dar de ce trebuie sa ne gandim atat de mult la viitor? de ce conteaza? lasa, frate, treaba asa cum e, lasa pamantul sa-si urmeze cursul normal, nu-i mai gasi tu 8654545 de feluri de sfarsituri si inceputuri. normal ca acest sfarsit descris in carte e de preferat celui in care lumea se duce dracu in cel mai tragic mod posibil, dar eu nu inteleg cu ce ma ajuta pe mine sa-mi imaginez asa ceva.

in ceea ce priveste ideile prezentate, sunt de acord cu 1 lucru, acela despre gandurile pozitive/negative care au un mare efect asupra noastra, dar atat! in schimb, forma in care este spus acest lucru ma umfla de ras. cum naiba poti sa crezi ca un copil se duce la una si-i spune cum vine el de pe planeta X din constelatia Y pt a ne spune noua cum in 2012 se va curata pamantul si nu va mai exista rautate si ura??

LE: matricea e "un mare gogoloi de energie", din care a luat nastere absolut tot ce exista si in care tot ce moare se intoarce. acolo sunt stocate toate faptele, gandurile, amintirile, tot ce tine de oameni, "inuaki", "anannukki", "reptilieni", planete etc. asa am inteles eu din ce am citit. corectati-ma daca nu e asa! smile

Uite eu cred foarte usor ca un copil sa vorbeasca de viitor...  dance Asa cum cred ca un copil de 2 ani poate sa vorbeasca la perfectie 7 limbi(si ce limbi: Coreana, japoneza, chineza...) asa cum un copil de 6 ani a terminat facultate si lucreaza pt. nasa... asa cum un om simplu poate sa vada viitorul... asa cum oameni cu puteri supranaturale, prin energia lor fac bine oameni de boli care medicina nu a putut... asa cum oameni ca noi cu puterea mintii muta obicte de pe loc... toate asta cred foarte usor...

Dece nu trebuie sa ne gandim la viitor? Cand face parte din viata noastra... Daca te multumesti cu ce ai si nu vrei sa te gandesti la viitor, la un viitor mai bun, la viitor in pace si iubire... inseamna ca esti limitat(vb in general)...
Daca intelegi... vei vedea ca e foarte usor sa crezi...  spranceana

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-13 20:40:12)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.