Inuaki - Credeti ca va exista un salt?-3
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?
emisiunea a fost cam acum un an-doi... si ce zicea pustiul era cam fantastic,insa te punea pe ganduri...el chiar fusese intr-un loc...uite nu imi mai aduc aminte sigur ce zicea si nu vreau sa spun tampenii,insa oreste il asculta cu f mare interes si chiar era pus in tema cu subiectul...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
cred ca il stiu si eu pe pustiul ala
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- andrei999
- Full member
- Inregistrat: 2009-10-02
persifona a scris:andrei, ti-am schimbat denumirea topicului
Multumesc... si nu uita sa citesti si tu cartea daca ai timp
Si ca sa nu citez pe mai multi zic aici...
Deci... cine a inceput sa citeasca sa nu ia o decizie pana nu termina cartea... exista si partea a 2-a... Inuaki, reptilianul din mine, Cartea a doua De la Zamolxe spre noua eră...
Eu chiar cred in cea ce se zice in carte... si pustiul de la codul lui oreste e chiar adevarat... nu vreau sa zic prea multe... dar pe scurt in viata mea s-au intamplat multe si chiar ma asteptam la asa ceva... si lumea acea pura va veni...
Pt. cei care vad acest mesaj, nu pierdeti timpul cu filme, lucruri neimportante... sa cititi cartea cat mai repede posibil... Si indiferent daca credeti sau nu in ce scrie in carte... va face doar bine... veti fi mai buni...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-11 17:00:24)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- andrei999
- Full member
pink_martini a scris:cred ca il stiu si eu pe pustiul ala
Sa nu te superi pe mine ca iti zic... dar citeste cartea, nu o sa mai fie nevoie sa intrebi pe cineva cum sa te rogi la D-zeu... si sa trebuiasca sa asculti aberatiile ( dupa parerea mea) care se discuta la celalalt subiect, ca daca a plecat extra de acolo au inceput multi altii sa abereze...
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- oricine25
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-26
Ca să mă scutesc de frunzărit degeaba zeci de pagini, spuneţi-mi, există vreo dovadă reală ?n legătură cu reptilienii ăştia?
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
Eu as citi de curiozitate, numai ca-mi lipseste timpul necesar
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
andrei999 a scris:pink_martini a scris:cred ca il stiu si eu pe pustiul ala
Sa nu te superi pe mine ca iti zic... dar citeste cartea, nu o sa mai fie nevoie sa intrebi pe cineva cum sa te rogi la D-zeu... si sa trebuiasca sa asculti aberatiile ( dupa parerea mea) care se discuta la celalalt subiect, ca daca a plecat extra de acolo au inceput multi altii sa abereze...
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
oricine25 a scris:Ca să mă scutesc de frunzărit degeaba zeci de pagini, spuneţi-mi, există vreo dovadă reală ?n legătură cu reptilienii ăştia?
Ma indoiesc.
- andrei999
- Full member
oricine25 a scris:Ca să mă scutesc de frunzărit degeaba zeci de pagini, spuneţi-mi, există vreo dovadă reală ?n legătură cu reptilienii ăştia?
Sunt anumite chestii care simti pur si simplu si asta depinde de fiecare dintre noi... iti garantez ca nu o sa pierzi timp DEGEABA... nimic nu ai de pierdut daca citesti aceasta carte, decat de castigat... indiferent daca crezi ca exista sau nu reptilieni... eu personal cred ca exista!!
Decat sa va pierdeti timpul cu un film care pe la jumatate sa constati ca ai pierdut timpul ca nu e un film bun, creati timp pt aceasta carte... am recomandat-o mai multor persoane, care au recomandato la zeci de oameni si s-au bucurat ca au avut ocazia sa o citeasca...
Credeti ma pe cuvant...
Despre reptilieni vorbeste si David Icke si merita si asta vazut... el sustine ca are dovezi... am vazut prima parte, dar a 2-a parte nu se mai gaseste pe nicaieri a fost scos de pe toate site-urile care erau si nu inteleg de ce oare...
Aici gasiti prima parte... e in mijlocul paginii un film... el vine cu arugumente... dar v-am zis nu am vazut a 2-a parte ca sa ma pot pronunta in totalitate...
http://fymaaa.blogspot.com/search/label/DAVID%20ICKE
si mai merita vazut si SECRETUL (The Secret)... aici se vorbeste despre concentrare... ce gandim aia ni se intampla... daca ai ganduri bune, ti se intampla numai bine, daca ai ganduri rele, rau ti se intampla... toate viata noastra depinde numai de gandurile noastre...
http://video.google.com/videoplay?docid … amp;hl=en#
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-12 11:07:58)
- wild_wind
- Platinum member
ca peste tot exista controverse.. cand o sa pot,voi citi si cartea. app-ti-am zis de al meu ce practica si ce citeste si in ce crede..insa cand am discutat cu el despre reptilieni..a ras...a zis ca totusi sa caut sa ii arat pe internet..sa isi formeze si el o parere,dupa care vom discuta... la voi e o bariera limba,dar sper sa inteleaga mai bine dupa net ca ce am incercat eu sa ii explic.. si eu am retinere vizavi de tot,,frumosul ,,asta care apare... probabil ceva va fi dar asta vom vedea cu totii la omentul potrivit...intre timp vezi sa nu cazi in cealalta extrema in care sa refuzi realitatea cotidiana si sa traiesti cu ceea ce crezi acum...ptr ca esti f entuziasmat de ceea ce ai descoperit.(si ce ti-am zis acum ti-am zis-o cu respect,crede-ma)
- sophie
- Addicted member
Am citit si eu aseara pana la capitolul IV. Ce sa zic pana acum? Oarecum interesant, tinand cont ca acesta carte este scrisa in anul 2008 si vorbeste despre cutremure care se intamplain 2009 - 2010 tind sa cred ca exista un adevar pe undeva ... Mai citesc si revin
- andrei999
- Full member
wild_wind a scris:ca peste tot exista controverse.. cand o sa pot,voi citi si cartea. app-ti-am zis de al meu ce practica si ce citeste si in ce crede..insa cand am discutat cu el despre reptilieni..a ras...a zis ca totusi sa caut sa ii arat pe internet..sa isi formeze si el o parere,dupa care vom discuta... la voi e o bariera limba,dar sper sa inteleaga mai bine dupa net ca ce am incercat eu sa ii explic.. si eu am retinere vizavi de tot,,frumosul ,,asta care apare... probabil ceva va fi dar asta vom vedea cu totii la omentul potrivit...intre timp vezi sa nu cazi in cealalta extrema in care sa refuzi realitatea cotidiana si sa traiesti cu ceea ce crezi acum...ptr ca esti f entuziasmat de ceea ce ai descoperit.(si ce ti-am zis acum ti-am zis-o cu respect,crede-ma)
Ti am mai zis, stai linistita, chestia cu reptilieni cred ca exista ceva de genu nu neaparat ca sunt aratari ca reptilele dar oricum nu ma face sa nu vad anumite lucruri, adica nu stiu cum sa spun, cred si nu cred, dar esenta e alta... si nu strica cu nimic daca incerc sa devin mai bun, deja ma simt altfel, deci?? Imi face un bine... Numai ma enervez, numai bag de seama tot... Sunt bun cu toate lumea... vad altfel lucrurile, e greu de spus in cuvinte... Chestia ca avem un avantaj, mai sunt 2-3 ani doar... si totodata suntem norocosi zic eu... oricum nu eram persoana sa ma sperii de sfarsitul lumii, fiindca eram constient ca asta nu e sfarsitul si ca exista ceva dupa, exista ceva dupa moarte... Intre adevar sunt entuziasmat dar asta nu-mi afecteaza viata de zi cu zi... chiar ma gandeam ca unii oameni pot citii aceasta carte si sa o ia pe partea celalata sa zica pai numai fac nimic, incerc sa supravietuiesc sa traiesc bine, pana 2012... si se lasa de tot... ceva de genu...
Sophie... cartea e scrisa in 2000 nu 2008... Si ai sa vezi multeeeeeeeee lucruri interesante mai incolo si in a 2-a parte a cartii... despre carne si alimentele pe care le consumam zi de zi...
- wild_wind
- Platinum member
eu am gasit acum pe net,sunt la pagina 30...din pacate nu prea am timp...poate duminica.. pana la pag 30..sincer...sf amestecat cu date reale,hm..
- sophie
- Addicted member
andrei999 a scris:Sophie... cartea e scrisa in 2000 nu 2008... Si ai sa vezi multeeeeeeeee lucruri interesante mai incolo si in a 2-a parte a cartii... despre carne si alimentele pe care le consumam zi de zi...
Asa am zis si eu initial, ca e scrisa in 2000; insa Orfeu 2000 e editura; daca te uiti la descrierea CIP o sa vezi ca anul e 2008
- wild_wind
- Platinum member
deci am citit-o ce sa zic? capitulul 8,9...au fost f f interesante. acum nu avem decat sa vedem ce va fi... andrei,tu la 22.30 deja faci acea meditatie????
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
wild, dar cate pagini are de ai reusit sa citesti intr-o ora restul de pagini, de la 30?
- wild_wind
- Platinum member
117 pagini are,cu scris mare..
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
andrei999 a scris:Greu de spus in cateva cuvinte... In 2012 se va intampla saltul... Sa zic asa ca pamantul (terra) se purifica, si va fi numai bine pe pamant... nu o sa se mai exista rau... numai iubire... o sa trecem in alta dimensiune... E super, trb neaparat sa citesti "Inuaki" doar 2 ore iti trb si termini cartea...
Altii cred in prezicerea mayasilor: planetele se vor alinia si va fi vai de noi, sfarsitul lumii. Intamplator am cunoscut o tipa care avea preocupari asemanatoare, credea ca face parte dintr-o categorie speciala de oameni (de genul rainbow/indigo children). Asemenea indivizi te pot cuceri intr-o prima faza, insa dupa aceea parca te intrebi daca nu functioneaza ceea ce in psihologie se cheama confirmation bias (tendinta de confirmare), adica adaptezi totul la propria ta realitate, selectezi informatiile care iti confirma propriile idei, prejudecati, ipoteze.
Era filmul ala "Zeitgeist" care a facut furori, care deconspira maselor realitatea sumbra in care traim.
Pentru cineva care are cunostinte solide de istoria religiilor, tehnici de manipulare etc. filmul e cel mult o gluma proasta.
Ultima oara a fost editat de ET (2010-03-12 13:29:38)
- wild_wind
- Platinum member
eu as fi curioasa sincer de parerea lui extra.. ptr ca asemenea idei se interpun categoric cu credinta in d-zeu.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|