Inuaki - Credeti ca va exista un salt?-4
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?
I love you. Remember. They cannot take it
- andrei999
- Full member
- Inregistrat: 2009-10-02
ani88 a scris:Eu sper ca e bullshit
Mai bine citeste decat sa speri... e mult mai relevant...
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- andrei999
- Full member
sophie a scris:andrei999 a scris:Sophie... cartea e scrisa in 2000 nu 2008... Si ai sa vezi multeeeeeeeee lucruri interesante mai incolo si in a 2-a parte a cartii... despre carne si alimentele pe care le consumam zi de zi...
Asa am zis si eu initial, ca e scrisa in 2000; insa Orfeu 2000 e editura; daca te uiti la descrierea CIP o sa vezi ca anul e 2008
Ai dreptate, e 2008, chestia asta m-a indus in eroare ca mi s-a spus de unii ca au citito acum cativa ani si de asta eram sigur ca e 2000, ma gandesc ca poate a fost tiparit si inainte dar ultima data in 2008...
wild-wind... inca nu am inceput sa fac meditatia respectiva pt ca am zis ca trb sa invet sa o fac cum trb... incerc sa invet sa meditez... cred ca trb sa fie ceva pur... Citeste si partea a 2-a a cartii... Inuaki - cartea a 2-a Si nu cred ca e asa cu zici tu: ptr ca asemenea idei se interpun categoric cu credinta in d-zeu. Poate cu credinta in D-zeu cum am fost invatati noi... D-zeu e tot D-zeu... el este creatorul... noi ni-l imaginam pe D-zeu unul sus in ceruri cu un turban in cap sau ca tine o cruce in mana si are barba lunga( in general vorbind ) )... dar nu asa si este...fiecare isi imagineaza cum crede... si mie mi a fost cam greu dupa ce am citit cartea... am fost la inceput dezorientat in multe, dar m-am concentrat si am facut legatura... Banuiesc ca al tau a vazut The secret, nu? E cum poti sa ti schimbi viata prin concentrare... si sa ai tot ce vrei...
ET - eu cred si in prezicerea mayasilor... ei de acum 80.000 de ani au scris un calendar care in 2012 se termina... chestia e ca daca se termina calendarul nu inseamna ca ne ducem cu toti p.. de suflet Tu ai citit cartea?? Daca nu citeste-o... daca da, ce rau poate sa ti faca aceasta carte?? Doar poate sa te faca mai bun... Sa incepi sa vezi lucrurile altfel... Unii oameni simt anumite lucruri care nu au nici o legatura cu pshihologie si manipularea oamenilor...
Tu zici ca Pentru cineva care are cunostinte solide de istoria religiilor, tehnici de manipulare etc. filmul e cel mult o gluma proasta.... si daca cunostiintele persoanei respective sunt eronate??? Cine are cunostiinte, cunostiintele acela le-a capatat in zilele noastre... asa ca pot fi multe chestii eronate... Pana acum putin timp se cunoastea si se spunea ca primele asezari omenesti au fost atestate arheologic pe podisul Iranian... dar de cativa ani se vorbeste ca au fost defapt in Romania si Bulgaria de astazi... de asta stiati??? Cine credea ca ceva arheologic atestat si demonstrat va fi defapt ceva eronat... daca nu stim ceva nu inseamna ce nu poate sa existe...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-12 15:42:23)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- andrei999
- Full member
wild_wind a scris:117 pagini are,cu scris mare..
are 54 de pagini in word cu text de 11.5... iti ia o ora jumate , maxim 2 ore sa-l citesti...
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
M-am apucat si eu de el - nu l-am terminat, ca nu am timp acum Si sincera sa fiu, suna frumos si e interesant, dar nu ma impresioneaza
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
andrei999 a scris:ani88 a scris:Eu sper ca e bullshit
Mai bine citeste decat sa speri... e mult mai relevant...
Mai eu am citit dar m-au revoltat unele chestii cum ar fi chestia cu sufletele care au pacate monstruoase sau ceva de genul si se reintorc din matrice or smth intr-un fel nasol...sau iremediabil nasol...Ce pacate sa aibe asa de mari daca la noi la crestini se spune ca Isus a murit si a inviat pentru noi correct me if I'm wrong but that is just not fair...chestia cu pacatele iremediabil monstruoase I mean...
Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-03-12 17:14:10)
I love you. Remember. They cannot take it
- andrei999
- Full member
Dragii mei... ca sa fiu si eu ca Extra... ) De ce va grabiti sa luati o decizie... cititi toate cartea, mai are si partea a 2-a, Inuaki - cartea a 2-a... si inca alte 2 carti... Dar numai scrieti la jumatatea cartii si cititi tot... si meditati asupra la tot ce scrie acolo... unele lucruri la prima faza sunt greu de crezut... dar ganditi va despre ele... si la sfarsitul cartii, daca nu credeti in ceea ce se petrece... nu conteaza!!! E deajuns sa realizezi ca poti fi mai bun... parerea mea...
Oricum depinde foarteeeeee mult cum vezi lucrurile... si uitati-va si la The Secret ca sa intelegeti si mai bine esenta...
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
Nu am inteles foarte clar doua lucruri - ce e matricea - care este misiunea lui David pe Pamant - ce legatura au inuaki cu planeta Pamant ? Dupa 2012 vor veni pe Pamant ??
Sa inteleg ca David e roman ?? Toata povestea asta se intampla in Ro ? Cartea nu mi se pare iluminatoare ci o mare descriere in amanunt a "sistemului"
PS Cu ce ne mai spalam pe dinti ???
Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-13 01:21:35)
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
andrei999 a scris:wild_wind a scris:117 pagini are,cu scris mare..
are 54 de pagini in word cu text de 11.5... iti ia o ora jumate , maxim 2 ore sa-l citesti...
eu nu ma pricep la chestii din astea insa eu am citit-o de pe scribd.com si are 117 pagini acolo...am citit-o intr-o ora jumate. am cautat pe net in germana cartea sau autoarea-rezultat zero,am reusit sa ii traduc cat am putut de bine,ceea ce am citit eu..nu a comentat nimic,a spus ca seamana cu ce citeste el acum
pink,eu am inteles ca..inuaki sunt deja printre noi,ca si anunnakki... david e roman povestea se intampla in romania ne spalam cu apa si sare ca bunicii nostri(sau bicarbonat) eu matricea am asemanat-o cu creierul unui computer
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- andrei999
- Full member
pink_martini a scris:Nu am inteles foarte clar doua lucruri - ce e matricea - care este misiunea lui David pe Pamant - ce legatura au inuaki cu planeta Pamant ? Dupa 2012 vor veni pe Pamant ??
Sa inteleg ca David e roman ?? Toata povestea asta se intampla in Ro ? Cartea nu mi se pare iluminatoare ci o mare descriere in amanunt a "sistemului"
NU stiu exact cum sa ti explic, eu am inteles ce este dar nu o pot descrie... si crede ma daca vezi filmul The secret - Law of attraction vei intelege perfect tot ceea ce trebuie... e tradus pe google video... http://video.google.com/videoplay?docid … amp;hl=en#
Misiunea lui David este ca trb sa fim ne dam seama ca trb sa fim mai buni ca sa putem trece in alt segment... ca 2012 nu e sfarsitul lumii, e doar alt inceput... unde numai iubire va exista... si ca trb sa avem propriile ganduri, sa numai fim manipulati...
Cartea e scrisa de o romanca sub Pseudonim... imagineaza-ti cum era sa stim cine a scris cartea??? Iti dai seama ca aia numai aveam viata... toti vroiam sa vb cu ea, sa aflam mai multe...
Eu mi am luat pasta de dinti de la plafar la 5 lei, cu argila si exista cu mai multe gusturi, menta, mere... totul e natural... nu are spumanti, flour... nimic daunator... si chiar ma simt mai bine cand ma spal pe dinti...
Mai e si cartea a doua... am scris mai sus exact cum se numeste... si in aia si in CRISTOF - MAGUL DIN CARPATI totul continua si e explicat mai bine...
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
se gaseste pe undeva pe net cartea asta s-o citesc si eu? sunt chiar curioasa cum ar putea lucrurile sa se schimbe asa dintr-o data in anul 2012. iar chestia asta cu "nu va mai fi rau pe lume, toti ne vom iubi, respecta, intelege" bla bla mi se pare o mare tampenie. dar nu vreau sa comentez si sa spun tot ce cred vis-a-vis de ce s-a discutat pt a nu isca discutii in contradictoriu cu cei care cred. deci, pe unde pot gasi aceasta carte?
V., soarele si luna
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
andrei999 a scris:Eu mi am luat pasta de dinti de la plafar la 5 lei, cu argila si exista cu mai multe gusturi, menta, mere... totul e natural... nu are spumanti, flour... nimic daunator... si chiar ma simt mai bine cand ma spal pe dinti...
Se numeşte efect Placebo, Andrei. Nu cred că ţine de faptul că te-ai hotăr?t peste noapte să te speli cu o pastă de dinţi naturală.
Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-03-13 12:34:55)
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
april sunset a scris:se gaseste pe undeva pe net cartea asta s-o citesc si eu? sunt chiar curioasa cum ar putea lucrurile sa se schimbe asa dintr-o data in anul 2012. iar chestia asta cu "nu va mai fi rau pe lume, toti ne vom iubi, respecta, intelege" bla bla mi se pare o mare tampenie. dar nu vreau sa comentez si sa spun tot ce cred vis-a-vis de ce s-a discutat pt a nu isca discutii in contradictoriu cu cei care cred. deci, pe unde pot gasi aceasta carte?
- wild_wind
- Platinum member
am citit pana acum si a doua carte-de la zalmoxe spre noua era. m-a bagat de tot in ceata,pe alocuri m-a pufnit rasul(nu mai mananc oua)..in rest? tipa ori este f f bine informata,ptr ca da detalii despre istoria nostra destul de exacte...ori chiar a vb cu david si david stie... nu stiu daca imi poate schimba total stilul de viata,eu oricum mi-l schimbasem de mult in mai bine...insa e clar ca nu pot trai de acum incolo dupa cum scrie in carte sau sa fac si sa cred 100% ce scrie acolo... ptr amatorii genului,este destul de interesant,deci mie care am mai citit astfel de carti de genul...mi-a placut. asta nu inseamna ca sunt de acord chiar cu tot ce scrie acolo.
Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-03-13 12:45:55)
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
andrei999 a scris:pink_martini a scris:Nu am inteles foarte clar doua lucruri - ce e matricea - care este misiunea lui David pe Pamant - ce legatura au inuaki cu planeta Pamant ? Dupa 2012 vor veni pe Pamant ??
NU stiu exact cum sa ti explic, eu am inteles ce este dar nu o pot descrie... si crede ma daca vezi filmul The secret - Law of attraction vei intelege perfect tot ceea ce trebuie... e tradus pe google video... http://video.google.com/videoplay?docid … amp;hl=en#
Misiunea lui David este ca trb sa fim ne dam seama ca trb sa fim mai buni ca sa putem trece in alt segment... ca 2012 nu e sfarsitul lumii, e doar alt inceput... unde numai iubire va exista... si ca trb sa avem propriile ganduri, sa numai fim manipulati...
Cartea e scrisa de o romanca sub Pseudonim... imagineaza-ti cum era sa stim cine a scris cartea??? Iti dai seama ca aia numai aveam viata... toti vroiam sa vb cu ea, sa aflam mai multe...
Eu mi am luat pasta de dinti de la plafar la 5 lei, cu argila si exista cu mai multe gusturi, menta, mere... totul e natural... nu are spumanti, flour... nimic daunator... si chiar ma simt mai bine cand ma spal pe dinti...
Mai e si cartea a doua... am scris mai sus exact cum se numeste... si in aia si in CRISTOF - MAGUL DIN CARPATI totul continua si e explicat mai bine...
M-am uitat la The Secret si mi s-a parut bullshit. Chiar m=a enervat rau de tot , nush sa-ti explic de ce, dar pe la jumate l-am inchis. Pare un film de manipulare - desi nu ar avea motive, insa nu are motive.
Daca asta ar fi misiunea lui David, atunci de ce spune numai unei singure persoane ? Ar trebui sa raspandeasca printre toti aceasta doctrina , sau catre cat mai multi. Nu se limiteaza la o singura tipa - asta nu se misiune.
2 la mana. De ce ar trebui sa ne mai facem griji de annunakki ( stiu k n-am scris corect) daca oricum dupa 2012 va fi numai bine ???
3 la mana. Sa inteleg ca pana in 2012 se vor cerne incet incet oamenii buni de oamneii rai si vor ramane decat cei buni ??? Mesajul ar fi "fii bun ca sa supravietuiesti pana in 2012 si dupa. Daca esti rau, dispari" Am inteles bine ??? Daca intr-adevar am inteles bine, se asemana cu un fel de sfarsit al lumii traditional si are puncte comune cu sfarsitul prezentat in Biblie : Cei rai dispar si vor ramane decat cei buni - un fel de Rai - pe pamant.
Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-13 13:00:21)
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- april sunset
- Insomniac member
multumesc, sophie
V., soarele si luna
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
Cu placere, april
Parerea mea: Pana la capitolul 8 am crezut ca citesc un rezumat al primelor sezoane din Stargate SG1 Apoi se modifica treaba ... nu e vorba ca nu cred in asa ceva, insa mi se pare oarecum ilogica toata povestea asta; daca citesti un pic si esti si pasionat de istorie, treaba asta cu chakrele, cel putin la noi in tara, se stie. Ca suntem condusi de un guvern din umbra la nivel mondial, iar se stie ... ca dupa 2012 se schimba polaritatea, iar se stie ...
Ca totul va fi bine si frumos ... sunt sceptica; daca se vrea asta, de ce Matricea nu intra in contact cu mai multa lume? Sa-ar putea face asta prin intermediul viselor, de exemplu; adica eu am inteles ca noi oricum suntem conectati la Matrice, chiar daca nu constientizam; in cazul asta Matricea ar putea sa ne transmita orice fel de date si ar exista posibilitatea de a alege a fiecaruia.
Andrei, tu ai reusit sa te conectezi la ceva? Duminica seara la 22.30 faci ceva? Porti cupru?
- april sunset
- Insomniac member
vai, dar ce ma plictisesc e adevarat ca nu ajunsai prea departe, dar pana acum totul mi se pare inventie, fictiune, imaginatie bogata si atat!
V., soarele si luna
- wild_wind
- Platinum member
sophie..pai in conceptia lui david..totul va fi bine si frumos...pentru noi insa aceasta schimbare-catastrofe,infometare,oameni care au innebunit,etc,etc...depinde cum percepem noi ,,binele,, de bratara sau inel de cupru stiam si eu de mult timp ca e bine sa porti. si nu,nu s-a conectat andrei,ptr ca l-am intrebat si eu acelasi lucru.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|