poate sunt eu limitata, dar de ce trebuie sa ne gandim atat de mult la viitor? de ce conteaza? lasa, frate, treaba asa cum e, lasa pamantul sa-si urmeze cursul normal, nu-i mai gasi tu 8654545 de feluri de sfarsituri si inceputuri. normal ca acest sfarsit descris in carte e de preferat celui in care lumea se duce dracu in cel mai tragic mod posibil, dar eu nu inteleg cu ce ma ajuta pe mine sa-mi imaginez asa ceva.
in ceea ce priveste ideile prezentate, sunt de acord cu 1 lucru, acela despre gandurile pozitive/negative care au un mare efect asupra noastra, dar atat! in schimb, forma in care este spus acest lucru ma umfla de ras. cum naiba poti sa crezi ca un copil se duce la una si-i spune cum vine el de pe planeta X din constelatia Y pt a ne spune noua cum in 2012 se va curata pamantul si nu va mai exista rautate si ura??
LE: matricea e "un mare gogoloi de energie", din care a luat nastere absolut tot ce exista si in care tot ce moare se intoarce. acolo sunt stocate toate faptele, gandurile, amintirile, tot ce tine de oameni, "inuaki", "anannukki", "reptilieni", planete etc. asa am inteles eu din ce am citit. corectati-ma daca nu e asa!
Uite eu cred foarte usor ca un copil sa vorbeasca de viitor... Asa cum cred ca un copil de 2 ani poate sa vorbeasca la perfectie 7 limbi(si ce limbi: Coreana, japoneza, chineza...) asa cum un copil de 6 ani a terminat facultate si lucreaza pt. nasa... asa cum un om simplu poate sa vada viitorul... asa cum oameni cu puteri supranaturale, prin energia lor fac bine oameni de boli care medicina nu a putut... asa cum oameni ca noi cu puterea mintii muta obicte de pe loc... toate asta cred foarte usor...
Dece nu trebuie sa ne gandim la viitor? Cand face parte din viata noastra... Daca te multumesti cu ce ai si nu vrei sa te gandesti la viitor, la un viitor mai bun, la viitor in pace si iubire... inseamna ca esti limitat(vb in general)... Daca intelegi... vei vedea ca e foarte usor sa crezi...
in felul in care cica ar fi vorbit unul in aceasta carte? cam greu de crezut...cat despre ceilalti, cel care vorbeste 7 limbi si cel care a terminat facultatea la 6 ani si eu cred, dar nu consider ca are ADN de "inuaki" si de aceea a fost capabil de asemenea lucruri. cat despre cei care "vad viitorul", muta obiecte si alte din astea, ai vazut tu, cu proprii ochi asa ceva? ti-a spus unul "maine are loc un cutremur si vor muri mii de oameni" si s-a intamplat? a mutat vecinul de la 5 un pahar cu puterea mintii sub ochii tai? voi crede cu tarie, poate chiar mai puternic decat o faci tu, cand voi vedea astfel de lucruri!
cat despre viitor, normal ca te gandesti, dar nu in felul acesta. voi aici vorbiti de sfarsitul din viitor (chiar daca in asta consta in nou inceput). si da, ma multumesc cu ce am (nu consider ca esti limitat daca gandesti asa, stiu ca tu ai vorbit in general, dar imi expun parerea), ma gandesc la viitorul meu, dar altfel. nu-mi imaginez un viitor perfect plin de iubire si alte derivate pt toata lumea, pt pamant, univers etc, imi imaginez viitorul meu, viitorul la facultate, la serviciu, imi imaginez o familie pe care sper ca mi-o voi intemeia si de care voi avea grija si alte astfel de lucruri "simple". pt mine, asta inseamna viitorul
april,corect in ceea ce spui. insa aici pe acest topic,nu cred ca cineva a indemnat pe cineva sa creada in asa ceva ni s-au prezentat niste carti,ni s-a spus sa le citim..cativa au facut-o..si exista discutii pe tema aceasta,pe care le putem dezvolta civilizat. nu vreau sa ajungem ca pe alte topicuri sa ,,ne certam,, se poate face civilizat si asta am facut toti pana acum si sper si de acum incolo. eu sincer,respect parerea fiecaruia in parte. nimeni nu cere sa creada cineva,logic,nu?
dar nici nu am considerat ca sunt indemnata sa cred in ceva, doamne fereste mi-am spus si eu parerea la fel ca ceilalti. departe de mine gandul de a ajunge la certuri, nici vorba de asa ceva! daca as fi cautat discutii aprinse in contradictoriu nu as mai fi stat 2 ore sa citesc cartea pt a vedea ce l-a facut pe andrei sa creada, as fi sarit direct "la atac" dar nu este felul meu!
o singura data m-am enervat foarte tare, dar consider ca am reusit sa-mi expun parerea fara a jigni pe nimeni. daca te uiti la topicul fetei care a spus ca va avorta (ai si scris acolo) vei vedea discutiile in contradictoriu cu pako si-ti vei da seama ca eu niciodata nu voi isca vreo cearta pe forum. recunosc ca-mi plac discutiile in care cineva are o parere, iar interlocutorul o cu totul alta, dar imi plac tocmai pt ca le consider constructive, pt ca imi place sa vad cate pareri diferite pot exista. in clipa in care apar certurile se duce de rapa totul
o intrebare pt andrei : dc sfatuiesti fiecare persoana si insisti atat sa citeasca cartile alea ?? cu ce te ajuta pe tine ?
acum ma apuc sa citesc si eu prima parte, de curiozitate
eu cred ca a fost doar f f entuziasmat de ceea ce a descoperit,incat a vrut sa impartaseasca cu noi asta iar curiozitatea ne-a starnit,ptr ca uite,cativa am citit cartea sau cartile
o intrebare pt andrei : dc sfatuiesti fiecare persoana si insisti atat sa citeasca cartile alea ?? cu ce te ajuta pe tine ?
acum ma apuc sa citesc si eu prima parte, de curiozitate
eu cred ca a fost doar f f entuziasmat de ceea ce a descoperit,incat a vrut sa impartaseasca cu noi asta iar curiozitatea ne-a starnit,ptr ca uite,cativa am citit cartea sau cartile
si a reusit destul de bine sa ne prezinte si noua, zic eu sunt curioasa din fire, dar daca dau de ceva ce nu ma impresioneaza, renunt imediat. in schimb, tocmai felul in care andrei a vorbit despre carte m-a facut sa citesc fiecare cuvant pt a-mi forma parerea potrivita, desi am spus din start ca nu cred in asa ceva. wild
eu am ajuns la pag 66.. refuz sa cred ca un copil de 7 ani sau cat are poate sa vb asa
asa am zis si eu...si de fapt, asa zic in continuare! mie, toata cartea mi se pare o simpla inventie o alta "oferta" pt sfarsitul lumii, fiecare alege ce-i place. deocamdata avem varianta sfarsitului teribil, cu cladiri prabusindu-se peste noi si pe cea prezentata de aceasta carte. pana in 2012, mai apar vreo 100 de variante
pot sa scriu si eu o carte in 10 zile si sa fac un 2012 mai interesant.
pai da! eu si asa vreau sa ma fac psiholog numai bine...tin cateva sedinte, ma inspir din trairile unuia si altuia si scot o carte mai "SF-ista" decat avatar
in felul in care cica ar fi vorbit unul in aceasta carte? cam greu de crezut...cat despre ceilalti, cel care vorbeste 7 limbi si cel care a terminat facultatea la 6 ani si eu cred, dar nu consider ca are ADN de "inuaki" si de aceea a fost capabil de asemenea lucruri. cat despre cei care "vad viitorul", muta obiecte si alte din astea, ai vazut tu, cu proprii ochi asa ceva? ti-a spus unul "maine are loc un cutremur si vor muri mii de oameni" si s-a intamplat? a mutat vecinul de la 5 un pahar cu puterea mintii sub ochii tai? voi crede cu tarie, poate chiar mai puternic decat o faci tu, cand voi vedea astfel de lucruri!
cat despre viitor, normal ca te gandesti, dar nu in felul acesta. voi aici vorbiti de sfarsitul din viitor (chiar daca in asta consta in nou inceput). si da, ma multumesc cu ce am (nu consider ca esti limitat daca gandesti asa, stiu ca tu ai vorbit in general, dar imi expun parerea), ma gandesc la viitorul meu, dar altfel. nu-mi imaginez un viitor perfect plin de iubire si alte derivate pt toata lumea, pt pamant, univers etc, imi imaginez viitorul meu, viitorul la facultate, la serviciu, imi imaginez o familie pe care sper ca mi-o voi intemeia si de care voi avea grija si alte astfel de lucruri "simple". pt mine, asta inseamna viitorul
E parerea ta, o respect si daca nu sunt deacord cu tine... Dar eu as cere mai mult de la viitorul meu... crezi ca daca zic eu ca am vazut cu ochii mei ma crezi? Deci nu are nici un rost sa ti raspund ca oricum pana nu vezi tu nu ma crezi... nu? Probabil ca pt mine de asta e si usor de crezut ca am vazut chestii de genu... Poate a vorbit asa, tocmaiiiiii ca sa intelegem noi, pe intelesul nostru ca daca ne vorbea ca o entitate evoluata/un om care isi foloseste 100% din creieras... nu am fi inteles...
blackberry - Fiindca eu cred in totalitate... fiindca imi doresc sa aiba loc acel salt si sa traim asa cum trebuie, in iubire si armonie... si ca sa fie asa, cum spune in carte, si ca sa putem trece in segmentul celalat, si ca sa fie usor trecerea trebuie cat mai multi oameni sa inteleaga... si doar citind aceasta carte poti intelege... pt cei care vor schimbarea... si peste asta... sunt constient ca e greu de crezut pt toti, si multi nu or sa creada, dar cred cu tarie ca si daca nu crezi, aceasta carte te poate face sa fii mai bun(si asta e un inceput), sa vezi lucrurile altfel... bine inteles ca este valabil pentru oameni care nu cred ca stiu totul(nu cum sunt o mare parte din oameni, care cred ca ce stiu ei e totul si e bine)... lucrurile nu stau asa... sunt multe lucruri care nu le stim, dar nici nu vrem sa ascultam... Si altceva... eu cred foarte tare in soarta... si am auzit de cartea asta intreun fel in care dupa ce l-am citit, mi am dat seama sau am simtit ca asa trebuie... si asa au facut toti cei care le-am recomandat cartea... au spus la toti cei din jur...
Dovezi relevante exista, dar voi nu vedeti... Dovada relevanta ce e? Sa vina unul sa te bata pe umar sa zica fata vezi ca vine sfarsitul lumii?? Daca luati lucrurile cum le luati voi, nu o sa vedeti nici o dovada
NU are rost sa mai scrieti atatea cartii... cititi cartea a 2-a, si inca celalate 2 carti de Aryanh Havah si veti vedea ca nu oricine poate sa relateze anumite intamplari... Prima carte v-a luat mai usor... Urmarea e si mai interesanta...
O intrebare simpla: dece dupa 5 sau 6000 de ani de la construirea piramidelor, inca in moementul de fata nu se stie cum au fost construite?? Cu toate technoligia si stiinta noastra??
Puteti viziona si acest film: Care este din 1996 sa vedeti lucruri uimitoare... totul este demonstrat stiintific... despre cercurile din lanul de porum / greu... care erau facute cu o masinarie neexistenta pe pamant cu un grad de taiere de 45 grade nush cum... si dupa aceea plantele respective au inceput sa da roade mai bune/mai multe...
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
nu vine nici un sfarsit al lumii. Imi pare rau sa va dezamagesc dar suntem oameni carne+oase si nimic nu o sa ne schimbe.
Asta e exact ce am incercat eu sa spun mai sus. Suntem limitati si avem gandire limitata, replica ta e exemplul perfect. Ai datele problemei ( suntem oameni carne+oase si nimic nu o sa ne schimbe) si nu accepti alte date provenite din alte parti. Credeam ca e usor sa gandesti outside the box, insa se pare ca nu e asa.
PS dar in carte nu spune nimic de genul ca nu vom mai fi oameni in carne si oase. Tot asa vom ramane, asa ca, la ce te referi ?
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
eu am ajuns la pag 66.. refuz sa cred ca un copil de 7 ani sau cat are poate sa vb asa
Inseamna ca nu ai vazut Codul lui Oreste. Era invitat Alexandru Pargaru care vorbea de ramaneai masca. Nici un om "mare" nu s-ar fi exprimat cum s-a exprimat el. Un baietel de 7 ani vorbea la acelasi nivel cu Oreste si il cam ingropa pe Oreste sincera sa fiu.
Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-03-14 02:04:36)
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
andrei,tu crezi ..ok..dar daca tocmai nu nu vei trece pragul,saltul? ce te faci? pink..s-ar putea ca acest copil sa fie cel de care ziceam eu(cu Oreste)..dar nu sunt sigura..
andrei,tu crezi ..ok..dar daca tocmai nu nu vei trece pragul,saltul? ce te faci? pink..s-ar putea ca acest copil sa fie cel de care ziceam eu(cu Oreste)..dar nu sunt sigura..
Daca nu trec asa e menit sa fie... Maduc in celalat segment cu anunnakki, nu in segmentul bun... La asta m-am gandit si eu, si nu am decat sa fiu/sa incerc sa fiu printre cei buni(dupa judecata mea)... intodeauna in viata mea am avut nelamurirea asta, dece trb sa fie atatea rautate pe lume, dece sa nu fie numai bine... nu pot sa spun ceea ce simt in cuvinte... ( si toate viata mea am avut si am noroc, simteam o puterea divina care ma proteja... si acum mie foarte bine, nu ca nu am nimic aici si ma astept ca dupa salt sa am, dar vreau din tot sufletul ca iubirea si pacea sa dicteze)...
Eu nu sunt naiv... am vazut anumite intamplarii cu ochii mei, altfel de oameni si asta face sa cred... Cand eram mic s-a furat ceva de la noi din casa, ceva important... am fost dus la un om, un batran care traia intre o casa simpla, o camera, a pus mana pe ochii mei si mi a spus: vezi ceva... iam zis nu... a zis mai uite te... m-am uitat... iam zis vad stele care vin spre mine... mi a zis: hai ca te apropii... si dintreodata am vazut locul unde se furase, si exact ca un film, persoana care deschide usa si fura... am fost cu tatal meu si a luat inapoi acel lucru de la persoana respectiva.... si batranul ala nu era un scroc... nu facea asta pt bani... avea un dar sa ajute lumea... asta e un mic exemplu...
La codul lui oreste au fost mai multi copii, nu numai unul... Aici gasiti multe chestii interesante... si cateva din codul lui oreste...
SoareleMeu - Multumim pt. sfat. Dar probabil asta vrei tu sa crezi... fiecare cu pasarica masii, nu? Traim intre o lume libera...
Pink - Ai citit si a 2-a carte?? Sa nu mi spui ca esti deja la a 3-a ???
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-14 09:43:21)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.