Inuaki - Credeti ca va exista un salt?-9
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
Re: Inuaki - Credeti ca va exista un salt?
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
katami,iti promit ca atunci cand vine acasa o sa il intreb pe w ce face el de fapt acolo unde se duce. mi-a zis de cateva ori sa merg si eu...insa nu sunt pregatita ptr asa ceva,ptr mine yoga sau meditatia este inca un necunoscut..si am teama,ptr ca am incercat singura sa meditez,am reusit..am reusit sa ,,ies,, din mine..insa cand am inceput sa ma inalt...m-am speriat groaznic si am revenit. nu am curaj sa mai repet experimentul.
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- andrei999
- Full member
- Inregistrat: 2009-10-02
SoareleMeu a scris:gata m-ati convins...
Sigur?
wild - Cum adica sa ies din mine? Sa ma inalt? Credeam ca la Yoga inveti sa te concentrezi si chestii de genu... adica ma gandesc ca e ceva mai complex, dar in principiu sa poti sa te concentrezi pe ceea ce vrei...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-15 18:22:03)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
andrei999 a scris:SoareleMeu a scris:gata m-ati convins...
Sigur?
cum sa nu ...
- wild_wind
- Platinum member
andrei,nu are legatura cu yoga ce am facut eu..cel putin nu stiu... asta s-a intamplat cu multi ani in urma...si da...sa ma inalt...voiam sa ajung la stadiul in care ma privesc pe mine de sus..insa m-a cuprins panica la ce si cum m-am simtit...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
pai wild, inseamna ca E de tine, daca ai reusit fara vreun antrenament special
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- andrei999
- Full member
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
- wild_wind
- Platinum member
katami,imi e frica sincer..nu cunosc absolut deloc chestiile astea. ma pasioneaza mult dar de atunci nu am mai avut curajul sa incerc. si nu am avut chiar nici un antrenament,pur si simplu m-am intins pe pat,am facut intuneric,am inchis fereastra si apoi ochii si m-am gandit mereu la ceva frumos,mi-am scos orice gand din minte si apoi repetam ca plutesc,plutesc...pana cand ,chiar am luat-o razna. m-am simtit ca si cum corpul meu se scufunda in pat,adica se ingreuna,ca o iau in jos,in jos ,cu toate ca pe de alta parte simteam ca urc..nu stiu sincer sa descriu senzatia...dar mie nu mi-a placut. poate si ptr ca m-am speriat rau,nu ma asteptam.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
cred ca ai prins ideea, exact asa imi povestea si prietena aia a mea care "vede"... la fel a patit, doar ca ea involuntar, in somn... si s-a trezit zgaltaindu-si sotul, care dormea alaturi..
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
SoareleMeu a scris:andrei999 a scris:SoareleMeu a scris:gata m-ati convins...
Sigur?
cum sa nu ...
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- wild_wind
- Platinum member
KATAMI ptr ca este un topic oricum de paranormal..ai putea sa il intrebi ceva pe sotul tau? locul meu preferat in casa este pe canapea unde stau cu orele cand sunt singura..insa stau asezata exact intre doua pietre enorme de cristale ametist,au intre 100-250 kg una.as vrea sa il intrebi daca aceste cristale imi produc starile care le am in ultimul timp,incepand cu energia mare care simt ca o am si degaj(si asta simt pe orice pun mana si e conducator de curent..clante,incarcator telefon,lampa,tv,laptop,buzele lui w,zgaltaindu-ma serios),binele care il simt si chiar durerile puternice de cap. nu prea ma pricep,stiu ca de fel cristalele dau energie..insa eram tare curioasa..
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
am terminat si eu prima carte eu cred ca autorul/-ea s-a folosit de fictiune pt a-si prezenta convingerile cu privire la teoria conspiratiei. inca dinainte de a citi cartea, aveam convingerea ca ceva din teoria conspiratiei este adevarat. nu cred in lumea descrisa de cartea asta (inuaki, anunnaki, matrice, vibratii, energii, cupru, etc.). cred ca rolul cartii e de a ne trezi constiinta, de a ne face mai buni, si asta doar pt ca asa isi doreste autorul/-ea. nu cred ca david exista.
parerea mea e ca autorul nici nu are mare talent narator (dar asta probabil vine in sustinerea ideii ca autoarea este psiholog, nu scriitor). ultimul capitol e propaganda curata. sincer, cred ca cine a scris cartea, nu e prea intreg la minte , iar cine ii urmeaza sfaturile, va ajunge sa creada si sa traiasca in aceeasi utopie. si atunci da, are dreptate: noi ne facem lumea, prin puterea mintii. daca noi ne gandim ca e frumoasa, asa va fi. pt noi . pacat ca ceilalti ne vor considera nebuni... pe buna dreptate .
povestea are destule note ridicole. autorul/-ea nu reuseste intotdeauna sa se dedubleze. intai, la partea cu fluorul: se preface mirata de ce ii spune david, ca apoi sa indese o sumedenie de detalii pe acelasi subiect - reiese ca s-a folosit de personaj pt a aduce in discutie ideea si a o putea dezvolta in voie la final. apoi, termina cartea cu un soi de ipocrizie: "poate totul este o fictiune sau poate totul este real. Nu sunt inca in masura sa analizez obiectiv", iar apoi face propaganda la racordarea la matrice, ca si cand ar fi convinsa ca aceasta exista.
m-a amuzat si faptul ca prin primele capitole spune ca romanii au fost alesi pt ca ei au fost primii pe planeta si sunt mai puri, iar prin ultimele insista ca primul pamantean a fost o femeie si a trait in africa .
legat de previziuni, si-a dat in petic cu disparitia banilor in 2009, sau cel mai tarziu "la inceputul lui 2010". pai deja cam trecem de "inceputul lui 2010" si inca exista bani si conturi in banci. deci nu ma astept sa se intample nimic fenomenal in 2012 sau 2013.
desi mi s-a parut o carte slabuta, am de gand sa citesc (de curiozitate) si celelalte carti.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-16 14:56:53)
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
anca90 a scris:am terminat si eu prima carte http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/18.gif eu cred ca autorul/-ea s-a folosit de fictiune pt a-si prezenta convingerile cu privire la teoria conspiratiei. inca dinainte de a citi cartea, aveam convingerea ca ceva din teoria conspiratiei este adevarat. nu cred in lumea descrisa de cartea asta (inuaki, anunnaki, matrice, vibratii, energii, cupru, etc.). cred ca rolul cartii e de a ne trezi constiinta, de a ne face mai buni, si asta doar pt ca asa isi doreste autorul/-ea. nu cred ca david exista.
parerea mea e ca autorul nici nu are mare talent narator (dar asta probabil vine in sustinerea ideii ca autoarea este psiholog, nu scriitor). ultimul capitol e propaganda curata. sincer, cred ca cine a scris cartea, nu e prea intreg la minte , iar cine ii urmeaza sfaturile, va ajunge sa creada si sa traiasca in aceeasi utopie. si atunci da, are dreptate: noi ne facem lumea, prin puterea mintii. daca noi ne gandim ca e frumoasa, asa va fi. pt noi . pacat ca ceilalti ne vor considera nebuni... pe buna dreptate .
povestea are destule note ridicole. autorul/-ea nu reuseste intotdeauna sa se dedubleze. intai, la partea cu fluorul: se preface mirata de ce ii spune david, ca apoi sa indese o sumedenie de detalii pe acelasi subiect - reiese ca s-a folosit de personaj pt a aduce in discutie ideea si a o putea dezvolta in voie la final. apoi, termina cartea cu un soi de ipocrizie: "poate totul este o fictiune sau poate totul este real. Nu sunt inca in masura sa analizez obiectiv", iar apoi face propaganda la racordarea la matrice, ca si cand ar fi convinsa ca aceasta exista.
m-a amuzat si faptul ca prin primele capitole spune ca romanii au fost alesi pt ca ei au fost primii pe planeta si sunt mai puri, iar prin ultimele insista ca primul pamantean a fost o femeie si a trait in africa .
legat de previziuni, si-a dat in petic cu disparitia banilor in 2009, sau cel mai tarziu "la inceputul lui 2010". pai deja cam trecem de "inceputul lui 2010" si inca exista bani si conturi in banci. deci nu ma astept sa se intample nimic fenomenal in 2012 sau 2013.
desi mi s-a parut o carte slabuta, am de gand sa citesc (de curiozitate) si celelalte carti.
Buna observatie
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- andrei999
- Full member
wild_wind a scris:KATAMI ptr ca este un topic oricum de paranormal..ai putea sa il intrebi ceva pe sotul tau? locul meu preferat in casa este pe canapea unde stau cu orele cand sunt singura..insa stau asezata exact intre doua pietre enorme de cristale ametist,au intre 100-250 kg una.as vrea sa il intrebi daca aceste cristale imi produc starile care le am in ultimul timp,incepand cu energia mare care simt ca o am si degaj(si asta simt pe orice pun mana si e conducator de curent..clante,incarcator telefon,lampa,tv,laptop,buzele lui w,zgaltaindu-ma serios),binele care il simt si chiar durerile puternice de cap. nu prea ma pricep,stiu ca de fel cristalele dau energie..insa eram tare curioasa..
Si eu in ultima perioada tot ma curentez cu obiecte si oameni, e acelasi chestie??
- anca90
- Platinum member
andrei999 a scris:Si eu in ultima perioada tot ma curentez cu obiecte si oameni, e acelasi chestie??
daca porti haine sintetice, e perfect normal. poate acum, iarna, porti un anume fas, care se electrizeaza usor . si husele de la masina pot fi dintr-un material care se electrizeaza si sa te miri de ce te curentezi de fiecare data cand cobori din masina .
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
wild_wind a scris:andrei,nu are legatura cu yoga ce am facut eu..cel putin nu stiu... asta s-a intamplat cu multi ani in urma...si da...sa ma inalt...voiam sa ajung la stadiul in care ma privesc pe mine de sus..insa m-a cuprins panica la ce si cum m-am simtit...
nu se numeste proiectie astrala?
- andrei999
- Full member
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
si daca vom intra in a 5a dimensiune, sau daca va veni sfarsitul lumii, sau daca vom ramane in aceeasi lume cacacioasa, ce diferenta face? de ce trebuie sa ne agitam de acum si sa ne dam cu parerea si sa ne stresam ca poate nu suntem destul de buni si vom muri etc. om trai si om vedea, daca va fi sa se transforme planeta, doar nu o sa las tot si sa ma dedic acestei cauze, sa devin un om mai bun si sa stau in asteptarea marelui 2012. oricum oameni mai buni incercam toti sa fim, indiferent de ce se intampla in rest.
ps: treaba cu Inuaki astia imi aduce aminte de avatar
Ultima oara a fost editat de Wendy (2010-03-16 16:55:08)
- anca90
- Platinum member
nu toti incearca sa devina mai buni (de fapt foarte putini o fac), iar cei care o fac, ar fi bine sa o faca pt constiinta lor si binele celor din jur, nu pt sfarsitul lumii. si mie imi seamana a avatar pe la inceput, cand se face descrierea planetei .
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-03-16 17:12:28)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|