homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ganduri pozitive-3

#39 2010-04-15 21:26:37

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Re: Ganduri pozitive

smile

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#40 2010-04-15 21:54:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

When life gives you money... Go to the sex shop >smile

#41 2010-04-16 00:09:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Fericirea e ceva ce vine din interior se invata in timp si tine de noi, pentru ca daca asteptam de la altii dreptul sa fim fericiti, sau sa ne faca ei fericiti, riscam sa asteptam toaa viata si sa nu primim nimic.

Fiecare gresala are in ea o lectie importanta, daca dam la o parte interpretarile noastre, fiecare sut in fund e un pas inainte.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2010-04-16 01:36:50

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Zambeste! Maine va fi mai rau.  roll

#43 2010-04-16 06:02:07

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

rotfl

hjarta

Publicitate

loading...

#44 2010-04-16 13:54:22

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

ganduri pozitive ai daca gandesti la lucruri pozitive, la frumos, la iubire,la dumnezeu,la familie, si in general trebuie sa fi multumit cu ceea ce ai.daca ai sanatate este suficient.

#45 2010-04-16 13:56:38

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Loveable a scris:

rotfl

Asta-i gandul tau pozitiv? lol

#46 2010-04-16 14:58:31

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Pai ? nustiu Daca asa-i lol

#47 2010-04-16 15:12:31

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

ma incurajez uneori cu fraza "ce poate fi mai rau ca azi?" sau "maine va fi o zi mai buna"........ pov mea e un pic complicata d asta au cam disparut gandurile pozitive

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#48 2010-04-16 15:19:29

LadyPink
Platinum member
Site

Adina, gandurile pozitive ar trebui sa te insoteasca no matter what! Sa te ridice mereu si sa te ajute sa mergi mai departe

#49 2010-04-16 15:41:53

adina15
Hero member

LadyPink a scris:

Adina, gandurile pozitive ar trebui sa te insoteasca no matter what! Sa te ridice mereu si sa te ajute sa mergi mai departe

cred k asta imi spune toata lumea , dar daca macar o zi ar fi trecut prin toate prob mele probabil k ar intelege mai bine......am o pritena care ma intreaba mereu "cum d mai poti ?"

#50 2010-04-16 16:19:46

LadyPink
Platinum member
Site

Eu spun din incercate si din experienta proprie, nu pentru ca suna bine sau e filosofic smile De fiecare data cand am avut o problema, o depresie, fie mai mica, fie mai mare, daca nu am reusit sa ma scot singura din butoiul ala nu mi-a mers bine. Pentru ca ma gandeam mereu la probleme, ma adanceam si mai tare in ele si imi mergea foarte prost pe toate planurile. Se influenteaza unele pe altele. Cum am inceput sa ma gandesc ca exista o rezolvare, ca trebuie sa-mi revin, ca trebuie sa merg mai departe deci cum am inceput sa incerc sa vad si o parte pozitiva - sau sa o fac sa existe daca parea ca nu exista - cum lucrurile au inceput sa se imbunatateasca pe toate planurile. Iar asta e o chestie dovedita si incercata de milioane de oameni.
Sunt convinsa ca nu ai trecut prin lucruri usoare daca tu sustii asta, dar eu spun doar ca trebuie sa gasesti ceva care sa te inveseleasca putin si perspectiva asupra lucrurilor se va schimba imediat. Nu ti se pare ca daca te gandesti doar la lucruri sumbre si doar ca ai probleme... apar si mai multe?

#51 2010-04-16 16:36:34

adina15
Hero member

hai sa iti spun p scurt pov............. am fost diagnosticata in graba d medici care erau satuli in ziua respectiva d pacienti am mers in alta parte, dar pt k era vara s.au gandit sa isi ia vacanta asa k am mers la un alt medic care m.a innebunit complet mergeam odata la 2 zile la el pt k pastilele nu isi faceau efectul drept pt kre mi.a recomandat sa merg sa fac o mica terapie(tipa lucra cu el erau cunostinte f bune) ...am ascultat sfatul iar tipa mi.a nenorocit visele si sperantele mi.a spus ca NICIODATA NU MA VOI MAI FACE BINE ...... am mers la un alt medic iar acesta mi.a capatat increderea usor usor a inceput sa mi se cladeasca din nou viata dar, pt k exista mereu un dar am inceput sa apara reactii adverse d la medicamente le.am schimbat iar knd eu eram linistita, pozitiva si impacata cu mine, viata s.a gandit sa ma mai trezeasca la viata si au aparut alte prob.. in scurt timp medicii devenisera cei mai buni priteni, iar pritenii de.o viata mi.au intors spatele si m.au judecat (numai eram buna pt ei un om cu prob nu poate tine pasul cu distractia si cu viata lor).....iar acum d 1 an si ceva ma confrunt cu alte prob (cele vechi rezolvandu.se intre timp).....dar cand am crezut k totul e spre bine din nou m.am confruntat cu reactii adverse d data asta severe ..........am cautat defiecare data sa caut optimism si speranta iar knd le.am gasit viata a avut grija sa imi spune cum este defapt ......... unde sa mai caut optimismul ?in cine? si cum?nu  caut prob se pare ca ele ma cauta ..daca m.ai cunoste ai zice ca nu am suferit niciodata la viata mea ...nimeni nu stie ce e in sufletul meu iar de fiecare data caut sa ma ascund si sa imi arat zambetul pt fiecare chiar daca imi vine sa pov cuiva sau sa fiu sustinuta moral nu o fac fie d teama fie de rusine fie sa nu mai fiu judecata din nou

#52 2010-04-16 16:59:26

LadyPink
Platinum member
Site

Nu inteleg cum te poate judeca cineva pentru faptul ca esti bolnava! Asta pe de-o parte.
Pe de alta parte, imi pare rau si sper sa se rezolve problemele de sanatate in primul rand si apoi si altele, daca mai sunt si de alta natura.  Strict vorbind din pct de vedere al "terapiei cu pozitivism" , nu conteaza ca te arati vesela fata de altii daca sufletul ti-e plin de ganduri triste sad Acolo trebuie sa umbli, nu la ce arati altora, aia e doar o fatada si nu ajuta la nimic cand vine vorba de problema in sine. Stiu ca poate par cuvinte goale, dar pe mine m-a ajutat foarte mult de-a lungul timpului gandirea pozitiva organizata.
De curiozitate, ai patit vreun necaz in viata personala inainte sa se declanseze problemele astea de sanatate?

#53 2010-04-16 17:43:23

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

adina, inteleg cum e sa iti pierzi prietenii, mai ales cand ai mai mare nvoie de ei. Nu stiu ce probleme de sanatate ai, sper sa nu fie prea grave, dar gandeste-te ca daca ai trecut peste o data, o sa treci peste ele iar, si iar, pana o sa se sature de tine. Oricum, optimismul vindeca boli. O stiu sigur pentru ca o prietena de familie a avut cancer, toti au zis ca e rau, si ea i-a contrazis. Acum e bine merci. Cred ca s-a vindecat doar ca sa le faca in ciuda doctorilor. E de un optimism incredibil. Mama o plangea deja cum a auzit ca e bolnava iar ea s-a luptat cu boala, si cu negativismul.

Chiar cred in puterea gandurilor bune. SIncer iti doresc sa o descoperi si tu. Oricum, macar gandeste-te ca decat sa te gandesti negativ, gandeste pozitiv, pana la urma acelasi efort il faci. You can will good things to happen.

#54 2010-04-16 18:25:06

adina15
Hero member

m.a  afectat faza cu pritenii  dar m.am gandit k daca s.a intamplat asa inseamna k nu mi.au fost priteni niciodata........am luptat pt mine si pt cei din jur dar mai ales sa demonstrez sau sa distrug fraza "nu te vei face niciodata bine"......... imi doresc k azi sa o pot reintalnii si sa ii zic k azi sunt bine dar mai am urmari din cauza ei......optimismul il capat mai mult d la mama care ma incurajeaza d fiecare data knd p chipul meu se instaleaza tristetea.......... acum mi.au mai ramas dor 4priteni dar si ei sunt mult prea ocupati  asa ca ne.au ramas doar telefoanele nici ei nu stiu povestea adevarata despre prob mele si cred k poate imi e mai bine asa..........dar sunt mom cand as vrea sa le spun doar pt a avea un sprijin dar teama de a fi respinsa din nou ma face sa dau inlaturi .........pov mea e demna de un film rotfl cum zic unii.nu sunt nici f negativa dar am mom mele big_smile

Ultima oara a fost editat de adina15 (2010-04-16 18:30:59)

#55 2010-04-16 18:44:17

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu sunt o persoana foarte vesela de felul meu,deci eu gasesc frumuste si fericire in orice: azi m-am trezit,m-am uitat pe geam si am vazut copacii din fata blocului - verzi si plini de viata... lucrul asta mi-a dat instant o stare de bine ; am stat in statia de tramvai si a venit un batranel la mine sa imi spuna ca am ochi foarte frumosi si un zambet molipsitor... asa mi-am inceput eu cu dreptul ziua de azi. smile In opinia mea,fericirea se ascunde in gesturile marunte,in detaliile pe care multi nici nu le observa... Sa fim sinceri,cati dintre noi vad ca afara e frumos si se simt fericiti doar din cauza asta? Cati dintre noi se simt fericiti cand ajuta un batranel sa isi care sacosa in/din autobuz? Cati ne bucuram cand ne zambeste un om strain pe strada for no reason? Cati dintre noi zambim inapoi? O spun prin prisma unei persoane care stie: nu multi. Eu fac lucrurile de mai sus si most of the time primesc comentarii cum ca n-as fi normala sau ca sunt prea usor de multumit. Dar ce,trebuie sa fim atat de greu de multumit incat multumirea sa fie un sentiment rar inalnit in vietile noastre? Trebuie sa fim atat de pretentiosi cu tot ceea ce ne inconjoara incat starea de fericire sa nu fie una de ordin cotidian? Eu ma pot declara o persoana fericita,pentru simplul fapt ca ma bucur de fiecare lucru din jurul meu... mi-as dori sa fie mai multe persoane asa.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-16 18:45:27)

#56 2010-04-16 19:07:45

adina15
Hero member

wild imi place ce am citit nici eu nu am fost asa pana intr.o zi sad........... dar mi.am propus sa redevin eu

#57 2010-04-16 19:13:17

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Daca renuntam si la fericire,adina,ce ne mai ramane? smile Prietenii,iubitii,familia,noi... de multe ori,niciunul din lucrurile astea nu e ceva permanent in vietile noastre. Familiile se duc,usor-usor,iubitii vin si pleaca,prietenii abandoneaza ...si toate lucrurile de genul celor mentionate rup cate o bucatica din noi,astfel incat nici pe noi nu ne mai avem la sfarsit... Atunci ne raman doar lucrurile marunte,pe care pana atunci le ignoram. Ne mai ramane doar fericirea simpla,'din topor' pe care din snobism obisnuim s-o evitam atunci cand avem alte lucruri in viata noastra. De ce sa nu ne bucuram de ea? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.