|
Nu esti logat.
Ganduri pozitive-4#59 2010-04-16 19:20:38
Re: Ganduri pozitiveCe e,love? Ce ti se pare atat de... socant/ciudat/dubios/exagerat incat sa ai reactia asta? Inteleg ca pentru unele persoane este lipsit de sens sa te bucuri de lucrurile simple,dar unii o fac si pe asta. Offline #60 2010-04-16 19:27:17
Re: Ganduri pozitivema bucur de f multe lucruri numai ca nu tine prea mult ....... unde sa cauti optimismul knd esti disperat?cand prob te acapareaza?........am sa sustin mereu "pana nu treci prin ceva nu afli"........ uneori lectiile astea d optimism ma enerveaza la culmea si sa fac sa rabufnesc ......... stiu ca nu sunt lectii spuse cu rautate ci vin in ajutor oamenilor..........dar intreb din nou........tu cum ai fi in locul meu?ce ai face dak dintr.o data viata ta se schimba radical? Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #61 2010-04-16 19:27:57
Re: Ganduri pozitivenuuu..ma gandeam la fraza aia cu "toate astea rup cate o bucatica din noi astfel incat la sfarsit nu ne mai avem nici pe noi"...si e foarte adevarata, si modul de a pune problema e foarte interesant.. niciodata nu l-am gandit asa. (transformarea noastra, de ce ne schimbam, de ce nu ne mai recunoastem uneori, etc).. Offline #62 2010-04-16 19:30:08
Re: Ganduri pozitiveadina, dar deschide un topic si poveste acolo tot...fara retineri, ascunzisuri, secrete. iti garantez ca nimeni nu te va judeca (adica, ma rog...poate o sa fie vreun user cu 3 posturi care vrea sa se afle in treaba, dar ala e neesential)...si macar asa te descarci si tu, iar noi putem sa iti dam sfaturi, pareri, stiind despre ce e vorba. Offline Publicitateloading...
#63 2010-04-16 19:31:43Re: Ganduri pozitiveEu una as vrea sa aud de la cat mai multi ca trebuie sa gandesc pozitiv. Chiar daca m-as enerva, si chiar daca as gandi ca ei nu stiu prin ce trec, macar as sti ca exista oameni care spera ca eu sa fiu fericita, si poate pana la urma auzind toate indemnurile as reusi sa gandesc pozitiv si as intoarce roata. Offline #64 2010-04-16 19:33:09
Re: Ganduri pozitiveAh... multumesc. Pai... e adevarat. Eu,cel putin,daruiesc o bucatica din mine fiecarei persoane dragi mie... odata cu increderea,afectiunea si grija noastra,oferim si bucatele din sufletul nostru. Unii oameni apreciaza acele bucatele mai mult decat altii,unii uita de ele,unii pur si simplu le distrug la prima cearta,dar noi niciodata nu le recuperam... si e cu adevarat tragic atunci cand ajungi sa te daruiesti in intregime si sa ajungi sa nu mai ai nimic. Pe de alta parte,e cu adevarat minunat sa te daruiesti persoanelor care merita si care vor aprecia asta toata viata, niciodata nu te vor lasa singur si niciodata nu iti vor intoarce spatele. Offline #65 2010-04-16 19:38:29
Re: Ganduri pozitive
Pai,mi s-a intamplat. Nu neaparat din aceeasi perspectiva,ca inca n-am avut nicio boala din care sa se presupuna ca nu-mi pot reveni,dar mi s-a intamplat ca in momentele in care as fi avut cel mai mult nevoie de cineva,sa mi se intoarca spatele si sa fiu doar eu cu mine... ma rog,ce mai ramasese din mine,ca dupa marea dezamagire de a ramane singura,nici eu nu ramasesem prea intreaga. Am spus ca asta e,viata e plina deopotriva de lucruri bune si lucruri rele,ca uneori trebuie sa trecem prin traume emotionale care ne invata ca viata nu e un loc cu "arcuri de aur zidite din stele /Cu rauri de foc si poduri de-argint",cum spunea Eminescu,si ca mai trebuie sa primim si o palma din cand in cand ca lucrurile sa fie echilibrate. Eu mi-am revenit,usor-usor,au aparut alti prieteni,au fost iertati unii dintre cei vechi,si lucrurile au ajuns pana la urma la cursul normal de dinainte. Pana la urma,oricat de jos ai ajunge la un moment dat,totul e pierdut doar in momentul in care incetezi sa te zbati pentru ceva mai bun. Offline #66 2010-04-16 19:42:22
Re: Ganduri pozitivems love ............ cred k una din prob este k nu mai sunt sociabila si nu imi mai place sa vb despre mine ....... in ultimii 2 ani am invatat atat d multe iar primul lucru invatat e sa nu judec omul dupa starea d spirit si ca Prietenia nu ?nseamnă numai să faci ceva pentru cineva, ci şi să ?ţi pese de cineva, lucru de care orice om are nevoie ........... v.am pov un pic din pov mea poate asa invatati ceva iar daca un cunoscut trece prin asa ceva sa ii fiti alaturi ............... acum multumesc domnului sunt bine cu 30%mai optimista sa formez un intreg m.am refugiat in lucruri care ma fac fericita refuz sa vorbesc cu oamenii care nu merita si sa pretuiesc mai mult ceea ce mi s.a oferit .... fac doar lucruri care imi aduc stare d bine am un regim d viata sanatos (atat cat reusesc) si ma bucur d familia mea Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #67 2010-04-16 20:45:07Re: Ganduri pozitiveAdina, problemele fiecaruia sunt cele mai importante pentru persoana respectiva. Nu poti sa stii prin ce am trecut fiecare dintre noi si cat ne-a marcat. Eu sunt convinsa ca nu faci din tantar armasar si ai avut parte de niste experiente nu foarte placute si frumoase, dar nu baga mana in foc ca nimeni de pe forumul asta n-a trecut prin momente nasoale si cu toate astea alege sa gandeasca pozitiv. Pe mine asa ma ajuta de fiecare data, pentru mine asta nu mai e doar un concept filosofic pe care il zic doar ca sa imi vad cuvitnele postate pe un forum sau sa ma aud vorbind si sfatuindu-mi prietenii. Am vazut si simtit rezultate reale, iar puterea gandului este incredibil de mare. Nu vreau sa-ti mai spun ca gandind pesimist iti intretii singura boala si problemele... Offline #68 2010-04-16 22:05:17
Re: Ganduri pozitiveCe mult ?mi place acest topic. De fiecare dată c?nd intru, fiind tristă şi dăr?mată, ?mi revin automat citind aceste " g?nduri pozitive " ale voastre . “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #69 2010-04-16 22:10:00Re: Ganduri pozitive
Ma bucur ca topicul isi atinge scopul Offline #70 2010-04-16 22:18:29
Re: Ganduri pozitiveHmm,mie incepe sa-mi placa cum suna ce am scris mai devreme. Cred ca o sa transform cele doua replici de pe pagina anterioara in tema mea pentru luni,la romana Avem de scris un scurt eseu despre o calatorie... Intentionez sa-mi intitulez eseul "Drumul catre fericire". Offline #71 2010-04-16 22:19:40
Re: Ganduri pozitivewild iti arunci un ochi aici? http://forum.anticonceptionale.ro/p1575 … l#p1575532 cred ca tu le ai sigur cu astea Offline #72 2010-04-16 22:24:29
vezi vezi? Offline #73 2010-04-16 22:50:15
Re: Ganduri pozitiveMissO,arunc imediat un ochi . Offline #74 2010-04-16 22:51:02
Cu siguranţă! “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #75 2010-04-16 22:52:27
Ma bucur ca topicul asta aduce zambete pe fetele celor care au nevoie sau macar idei frumoase printre gandurile mai intunecate si pesimiste. Offline #76 2010-04-17 13:52:22
Re: Ganduri pozitivecred ca toata lumea a vazut filmul the secrets de acolo mai fur putine ganduri bune de acolo .in schimb apar mereu noi prob si atunci imi pierd din nou si din nou speranta Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|