|
Nu esti logat.
Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-10#172 2007-05-14 23:38:34
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.eu am ajuns la dr. muresan cand deja scapasem de candida, cu iaurt .. asta dupa ce, domnul ona imi daduse tratament de mai multe ori cu gynofort si nu imi trecea, desi ii spuneam ca am mai luat (poate de asta nu mi-a placut nici mie, pe langa faptul ca mi-a facut o cauterizare desi acum nu sunt convinsa ca trebuia facuta, dupa spusele domului muresan). l-am laudat pe domnul muresan pt ca am fost foarte multumita de felul in care m-a consultat, la fel si mama mea, care a avut destule probleme la dansul... Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti! Offline #173 2007-05-15 19:49:07
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa ieri am fost pana la urma la doctor si mi-a zis ca am herpes genital... pe langa candidoza care nu este f multa... dar intrebarea mea este de unde puteam sa iau herpes genital ??cand am un singur partener de 3 ani si sunt 100% sigura ca si pt el sunt singura partenera de asta nu ma indoiesc nici macar o clipa, pt ca il cunosc . Ultima oara a fost editat de lala2006 (2007-05-16 09:44:04) Offline #174 2007-05-16 13:09:31
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.actigelul e foarte bun, foloseste-l. Mergi la un dermatolog sa iti confirme diagnosticul de herpes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #175 2007-05-16 15:55:20
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Buna fetelor.....tot urmaresc discutia de ceva vreme si am zis sa intervin si eu . ca si voi am si eu candida ....ma rog momentan sunt bine insa traiesc cu frica sa nu reapara. lala2006, in cluj eu ma duc la cabinetul PLANIFAM la d-na dr. Corina Corfariu ....eu sunt foarte multumita de ea si in plus ce e si mai convenabil e ca o data ce ti-a luat secretia ti-o si analizeaza pe loc nu trebuie sa astepti zile dupa rezultate. ce mi-a mai placut la ea ca e foarte detreaba , poti sa o intrebi si tu ce vrei, nelamuriri.....mi-a recomanadat si mie tablete efervescente multigyn de la bioclin.....pe care le-am folosit dupa tratament cate 1 la o sapt......si acuma le folosesc si sunt multumita d ele ......de 2 luni nu mi-au mai aparut simptomele .....binenteles am folosit si iaurt. Offline #176 2007-05-16 18:14:31
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.poti sa imi dai adresa te rog, un nr de telefon si zimi dc trebuie facuta programare inainte Offline Publicitateloading...
#177 2007-05-16 18:17:43
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.si byanca77 pune numele,adresa si nr de tel al d nei doctor si aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 845#p95845 ca sa l poata gasi si alte femei/fete care au nevoie happy with him...inlove with him... Offline #178 2007-05-16 18:34:48
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.trebuie programare inainte ....... adresa: str Fabricii de Zahar, nr. 11, ap. 31........dr. Corina Corfariu......nr de tel. 0264 -445400 Offline #179 2007-05-18 10:37:17
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.multumesc doctoressa, dar sti ce ma tot gandesc... am citit pe net ca daca ai herpes genital te doare locul acela...la mine in schimb nu simt nimic . Offline #180 2007-05-18 11:15:45
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.de aceea zic si eu sa mergi la un dermatolog sa iti confirme diagnosticul.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #181 2007-05-18 22:08:35
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.lala2006 ........consultatie plus secretie in jur de 40 de lei ...si tot acolo dc vrei poti sa iti faci papanicolau......si nu te repezeste deloc...ti-o recomand cu mare caldura. prima data cand am fost la ginecolog am fost la ea.....si iti zic sincer ca imi tremurau picioarele de emotii ...in schimb a vb foarte frumoscx cu mine , mi-a explicat ceea ce am pe intelesul meu .....eu una nu vreau sa o schimb deloc.......sper sa ai parte de acelasi tratament . si eu am ajuns la ea tot prin recoamndare. oricum dc te decizi sa mergi la ea sa m anunti cum a fost ...... Offline #182 2007-05-21 15:07:53
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.multumesc Offline #183 2007-06-01 17:34:04
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa te rog sa-mi raspunzi!!! Offline #184 2007-06-04 12:19:32
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.spun sa mergi la mare linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #185 2007-06-05 11:21:33
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.multumesc doctoressa. Offline #186 2007-06-08 11:53:58
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa, sincer nici eu nu stiu ce am... un medic imi zice intr-un fel altul imi zice in alt fel ... ideea e ca sunt stresata si sper sa imi treaca ceea ce am. imi este frica sa nu am condiloame pt ca am observat vreo 2 excrescente la exterior. ideea e ca la exterior ma mananca ingrozitor. la derma cand am fost mi-a zis ca as avea exema veziculara microbiana. am sunat-o pe o profa de gine care are si cabinet si i-am zis rezultatul si mi-a zis ca asa ceva nu exista. mi-a zis sa iau tratament cu aciclovir tb si unguent si iau si ovule cu betadina. azi e a 4 zi de tratamet si manacrimile persista. oare daca iau septiline tablete pt imunitate si iau si aciclovir tablete 200mg. e ok? nu diminueaza septilin efectul aciclovirului? Ultima oara a fost editat de lala2006 (2007-06-08 12:15:17) Offline #187 2007-06-08 15:44:22
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Si de ce crezi tu ca stie mai bine ginecologul dermatologie decit dermatologul????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #188 2007-06-09 13:13:44
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.E prima oara ca scriu pe acest forum. Eu de la surmenaj si stres mare fac de obicei infectie cu germeni anaerobi si candida. Am renuntat sa mai fac tratamente "de atac" cu substante chimice. Am citit pe siturile straine ca un dezechilibru de candida apare si pe fondul lipsei de fier si le-am dat dreptate, ca la mine candidozele apareau inainte de ciclu, atunci cand toate la mine scadeau vertiginos. Am trecut pe produse de plante: o cura de cel putin o saptamana inainte de ciclu cu tinctura mama de urzica (o bomba naturala de fier), se bea preferabil dimineata, echinaceea tot asa pentru sistemul imunitar, mananc in fiecare zi iaurt sau sana sau lapte batut si folosesc PlantIntim de la Hofigal pentru spalaturi vaginale dupa ce vin de la inot (merg la bazin de 2 ori pe saptamana). Nu folosesc chiar instructiunile, de obicei pun un capacel sau maxim doua in 1/2 litru de apa, dar ma simt foarte bine. Offline #189 2007-06-09 13:17:38
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.da asa e iti dau perfecta dreptate , tratamentele astea naturiste fac minuni....eu ma tratez homeopat, am avut si norocul sa dau peste o doctorita f buna si chiar de cand fac acest tratament ma simt mult mai bine din toate pct de vedere....si pt candida m-am tratat tot homeopat si am scapat. #190 2007-06-09 13:25:10
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Zi-ne cu ce si cum, ca-mi scoate peri albi. Si mie imi apare pe fond de stres. Cum ma agit un pic mai mult cu un test, examen, ceva.. cum ma urc pe pereti. Nu mai suport!!!! © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|