homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-8

#134 2006-12-19 18:34:18

lala2006
New member
Inregistrat: 2006-11-15

Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

multumesc mult doctoressa
  se poate sa fiu deja disperata cu candida asta pt ca o am de mult si nu mai patisem niciodata asa ceva. dar mancarimea exista , mai mult sau mai putin... sper sa fie doar o alergie care sa treaca.
  apropo... langa anus am o fisura , pe care am tratat-o cu nidoflor si a fost ok... acum sunt la ciclu si vad ca iar s-a refacut si e destul de dureros. ce sa fac pt fisura asta? si oare de ce imi tot reparare?

#135 2006-12-20 11:12:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Sa o tratezi ca sa se inchida iar. Sa eviti sa stai prea mult cu tamponul neschimbat(eventual sa schimbi tampoanele mai des decit ar fi normal) pentru ca probabil au o vina in asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#136 2006-12-20 16:08:26

lala2006
New member

multumesc doctoressa

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-12-21 17:26:54)

#137 2006-12-20 16:10:01

Al Pacino
Administrator

cu drag. sa auzim de bine

#138 2006-12-21 17:46:47

lala2006
New member

doctoressa contact sexual daca cumva nu m-am vindecat si mai am candida pot sa am? sau nu e prea bine? nu am mai avut contact sexual de vreo 2,5 luni de frica sa nu il infectez cumva
oricum si el a facut  ceva tratament pt ca e mai rosu in jurul glandului , a luat flucovim timp de o luna cate 1 pe saptamana de 150 mg si s-a fact si cu Terbisil crema timp de 3 sapt , 1 data /zi. si inca nu s-a  retras de tot.
  oare de la ce poate sa fie mai rosu ? , dupa ce l-am dat cu clotrimazol a facut ceva reactie la el... dar dc nu mai trece?

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-12-21 17:52:13)

Publicitate

loading...

#139 2006-12-21 19:54:26

Al Pacino
Administrator

lala, te rog eu frumos, asculta-ma: NU MAI AI CANDIDA. Poti linsitita sa ai viata sexuala. Daca omul a facut alergie la clotrimazol si tu il indopi de antimicotice nu ii va trece alergia aia insa risti sa faca alergie la tine si la ideea ta fixa....deci, te rog din suflet, incearca si mai gindeste-te si la altceva

#140 2006-12-22 16:04:10

lala2006
New member

doctoressa,
stiu ca sunt stresanta da nu pot sa evit sa nu ma gandesc la asta ,  e de prea mult timp... si totusi si acum am mancarimi nasoale ... poate la antifungigrama nu mi-a vazut candida?  pt ca inainte cu vreo saptamana luasem flucovim de 150 ...tot la asta ma gandesc.
  la antifungigr. s-ar fi vazut daca aveam?
iarta-ma daca te stresez da nu mai stiu ce sa fac sa ma scap de mancarimile astea...  daca nu le aveam nu eram atat de stresata.
    sarbatori fericite!!!

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-12-23 10:48:53)

#141 2007-01-10 16:00:46

aquadance
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-11-24

iata ca revin si eu dupa ceva vreme...

am reusit sa scap de candidoza cu multa rabdare si renuntare totala la antimicotice.

dupa cele 5 luni de tratamente cu antimicotice, aciditatea din vaginul meu era data peste cap si acum sunt sigura ca de aceea se inmultea candida de fiecare data cand terminam un tratament cu ovule si creme... asadar am inceput o cura de 2 luni cu biotics (capsule cu lactobacili). am facut si vreo 3 instilatii cu iaurt, care au avut efect vizibil inca de a doua zi.

totusi, am gasit un produs naturist care m-a ajutat grozav si pe care acum il folosesc aproape cu aceeasi frecventa cu care folosesc pasta de dinti. este un gel vaginal, care se introduce cu un aplicator adanc in vagin, la intervale diferite de timp (in functie de scopul urmarit: tratament intensiv, intretinere, calmare a disconforturilor acute dupa actul sexual). efectul este grozav, gelul contine acid lactic pentru intretinerea lactobacililor si calmeaza instantaneu mancarimile si usturimile, adica imediat dupa ce e aplicat.

produsul se numeste Bioclin Multi-Gyn Actigel. vi-l recomand din toata inima. de cand il folosesc, secretia este curata, absolut normala, nu ma mai necajeste nici un disconfort (mancarimi, usturimi etc), iar actul sexual e sensibil mult mai placut.

bafta pe mai departe !

#142 2007-01-10 16:03:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ms de pont aquadance...cam cat costa gelul si cat de des treb folosit?

happy with him...inlove with him...puss

#143 2007-01-10 17:38:38

Sammy
Sr. member
Inregistrat: 2006-10-24

eu as vrea sa aflu si parerea doctoressei despre gel. ea recomanda in general spalare cu apa si atat.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#144 2007-01-10 17:45:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dar nu e pt spalare...se aplica ca si gynofortul...in vagin...si ramane o perioada acolo...cel putin eu asa am inteles...

happy with him...inlove with him...puss

#145 2007-01-10 18:42:14

deea19
New member
Inregistrat: 2006-12-15

uitati fetelor...am gasit un post mai vechi al doctoressei http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 06&p=2
deci e ok si acest gel:)...si am aflat k e cam 35 ron.

Ultima oara a fost editat de deea19 (2007-01-10 18:42:40)

#146 2007-01-10 20:12:16

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

eu nu stiu ce sa fac..am luat Stamicin si pot spune ca nu mai sunt scurgeri ca inainte..mai sunt dar mai putin.Gynozol nu am mai pus ca nu suportam.A mai ramas mancarimea(nu la fel de desa ca inainte).Oare e bun gelul??sau ce altceva sa folosesc local ca sa scap.In ultima vreme secretia mea  se cam intinde..parca ar fi o membrana

Ultima oara a fost editat de kittyyy (2007-01-10 23:39:12)

#147 2007-01-11 11:11:06

Al Pacino
Administrator

kittyyy, gelul despre care vorbea aquadance e foarte bun

#148 2007-01-11 11:30:52

aquadance
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-11-24

gelul despre care am spus, intr-adevar, nu e pentru spalare, ci e pentru echilibrarea mediului intern al vaginului.

de aplicat, se aplica in functie de rezultatul pe care vrei sa il obtii. de exemplu, pentru tratament anticandidozic, se aplica in fiecare seara, in cantitate mai mare, timp de o saptamana. ideea e sa poata actiona peste noapte, sa echilibreze aciditatea din vagin. dupa ce gelul creeaza Ph-ul optim, candida incepe sa scada ca numar, pt ca nu mai poate trai in conditiile astfel create.
daca vrei doar sa calmeze mancarimi sau usturimi in urma contactului sexual normal, se aplica la vreo ora dupa actul sexual, in cantitate mica. cam cat o boaba de mazare. sau se aplica doar extern, pe vulva.
daca aveti mici probleme cu lubrifierea si umezeala mucoasei vaginale, puteti aplica intern si inainte de actul sexual, in cantitate foarte mica. isi face efectul grozav.

intr-adevar, costa cam 35 lei. eu l-am gasit in cj numai in reteaua sensiblu.
gama de produse bioclin este mai larga, au si spuma igienica, cu care te speli numai la exterior (cam ca si gelul intim, cel pentru spalare). spuma asta are si ea acid lactic. apoi mai sunt niste tablete efervescente cu acid lactic. alea se folosesc si pe post de tratament anticandidozic, cu spalaturi vaginale timp de o saptamana, inainte de culcare. ori se pot folosi profilactic, o data la doua saptamani, pentru intretinerea Ph-ului optim. apoi mai este un gel lubrifiant  pentru actul sexual. deci nu ca tratament curativ, si doar profilactic.

eu pana acum am folost tablete pentru tratament curativ si gelul pentru intretinere. si nu mai am nici o pb.

oricare din produsele astea au cam acelasi pret 30-35 lei.

oricum, cautati pe google cu numele exact si cred ca din prospectele aflate online o sa va lamuriti ce poate sa faca wink

Ultima oara a fost editat de aquadance (2007-01-11 12:30:30)

#149 2007-01-24 21:34:55

lala2006
New member

pt doctoressa

am fost azi la gine si mi-a dat rezultatul acesta, te rog frumos sa imi spui ce inseamna :
  coci: ++
  bacili:  negativ
  trichomonas : negativ
  micoze: negativ
  anaerobi : negativ
  calitatea recoltarii: puritate I

ce inseamna coci ++  ???

#150 2007-01-25 13:25:03

Al Pacino
Administrator

ca se gasesc coci in secretia vaginala....lala2006, eu zic sa repeti examenul de secretie in alta parte...bacili pe de alta parte nu-s, desi ar trebui sa fie. Repeta examenul de secretie

#151 2007-01-25 17:19:15

lala2006
New member

doctoressa
     dar cocii aceai is ok daca sunt acolo?? te rog sa imi explici mai detaliat , 
    mie mi-a zis medicul ca bacilii doderline nu prea exista si ca nu mai am candida sau alta infectie dar trebuie refacuta flora

asta inseamna baclii ?? ca flora imi este distrusa??
     problema mea este ca inca nu mi-a trecut mancarimea.

si inca o intrebare... eu mi-am luat din gama bioclin pastile efervescente . dar de cate ori fac spalturi ca sa imi refac flora vaginala?? eu m-am gandit sa fac 1 data la 3 zile la inceput si apoi mai rar. trebuie facut altfel???

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2007-01-25 19:53:40)

#152 2007-01-26 13:19:45

Al Pacino
Administrator

lala2006, nu stiu cum se folosesc pastilele bioclin....sorry. Sunt insa de parere ca pentru inceput zilnic ar trebui sa faci ceva. Dar ar trebui sa ai prospect.
bacilii trebuie sa fie in flora vaginala, lipsa lor inseamna ca flora e distrusa. In conditia asta, cocii pot fi o problema(desi in mod normal, cu bacili prezenti, ar putea si sa nu fie. Asa ca grija ta acum e sa refaci bacilii lactici din vagin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.