|
Nu esti logat.
Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-7#115 2006-12-11 14:13:09
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.crys_ty_na, nu cred ca iti trece, daca reapare asa repede. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #116 2006-12-11 14:21:32
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.am tot facut pe tratamente...degeaba...am incercat cu iaurt si mi a trecut (adik la contactul sexual nu mai simteam nici o durere)...apoi mi a venit menstruatia si in ultima zi de menstruatie (cand nu mai curgea aproape deloc) am mai avut contact sexual...nu ma durut iar ziua urmatoare durerile au reaparut...nu mai styu ce sa cred...ce sa mai fac...am fost la ginecolog...mi a spus ca am candida...mi a tot prescris pe tratamente...le am facut...si tot degeaba...Acum l am pus sa ia un flucovim...o sa incep iar cu iaurt si sper sa fie bine...deja ma dispera...nu mai styu ce sa fac altceva... happy with him...inlove with him... Offline #117 2006-12-12 15:43:47
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.buna...am fost azi la gine ..prima data pe scaun ptr control la ovare ...si doamna dr era grabita tare mi se pare si zis ca a ciuperca dar nu am nimik la ovare...nici eu n-am intrebat ca proasta...dar oare la ce ciuperca se referea? heelp Offline #118 2006-12-12 19:10:20
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.depinde...ti a prescris tratament? happy with him...inlove with him... Offline #119 2006-12-12 19:30:31
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.multumesc doctoressa de sfat Offline Publicitateloading...
#120 2006-12-13 13:58:11
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.she, daca a vorbit despre o ciuperca in urma unui consult vaginal, e sigur vorba despre candida....crys_ty_na, de ce depinde si mai ales pe ce te bazezi cind spui ca depinde... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #121 2006-12-13 15:40:43
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.pai depinde ce fel de ciuperca este nuh?...sau eu cel putin asa styu...ca sunt de mai multe feluri...corectati ma dak gresesc... happy with him...inlove with him... Offline #122 2006-12-13 15:41:38
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.ciupercile sunt intr-adevar de mai multe feluri...insa probleme vaginale da candida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #123 2006-12-13 15:47:04
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doar candida? happy with him...inlove with him... Offline #124 2006-12-13 17:42:43
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.cam da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #125 2006-12-15 19:25:44
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa!!! Offline #126 2006-12-15 20:58:28
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Salut! Offline #127 2006-12-18 12:09:28
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.arual, sincer eu nu ti-as fi dat nici un fel de tratament, pentru ca sporii aia nu semnifica infectie(candida traieste saprofit in vagin). Mai departe, Lomexinul ala, atit de ingrozitor de mult si mai ales dupa spalatura mi se pare o greseala uriasa! Cred ca ai facut o iritatie alergica de toata frumusetea... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #128 2006-12-18 20:22:07
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa te rog raspunde-mi!! Offline #129 2006-12-18 23:29:24
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Multumesc mult doctoressa, o sa iti ascult sfatul bineinteles! Offline #130 2006-12-19 14:50:46
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.lala2006 spun ca nu mai ai candidoza si ca probabil ai o alergie...poate de la tampoane Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #131 2006-12-19 16:19:24
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa!! Offline #132 2006-12-19 16:54:06
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.nu, nu te-ai dus prea repede...nu ai candida...cred insa ca deja ai facut o nevroza cu candida asta si ti se tot pare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #133 2006-12-19 17:09:06
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Am inteles de la medic ca exista o legatura intre candidoza si o micoza la unghii care se intretin una pe alta . Consultati si un medic dermatolog si stabiliti tratamentul si in functie de parerea acestuia . Eu am mai folosit spalaturi cu ceai de galbenele f concentrat si a dat ceva rezultate.. de moment dar cel putin dispare disconfortul . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|