|
Nu esti logat.
Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-5#77 2006-12-06 10:23:51
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Blue_elf, frotiu= Picătură de sânge sau de altă substanţă întinsă în strat subţire pe o placă de sticlă pentru a putea fi cercetată la microscop. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #78 2006-12-06 15:01:39
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.aquadance cam cat costa biotics ul? Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2006-12-06 15:01:56) happy with him...inlove with him... Offline #79 2006-12-06 17:10:32
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.multumesc mult doctoressa pentru interpretarea rezultatului , credeam ca e rezultatul de la papanicolau si eram deja disperata. credeti ca m-as vindeca daca mi-as pune iaurt in vagin? ca deja mi-am pus luni si gynofort si manacrimile persista. unde arata in rezultat ca, candida e in cantitate mare? si ca lactobacilii inca mai sunt? as vrea si eu sa stiu , sa nu va suparati pe mine ... va rog mult. Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-12-06 17:20:32) Offline #80 2006-12-06 17:14:32
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.mersik aquadance, Offline #81 2006-12-06 17:26:14
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.ms aquadance...si il pot lua de la orice farmacie?..fara reteta? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#82 2006-12-06 18:49:13
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.crys - da, il poti lua de oriunde. si fara reteta, pt ca nu exista risc de efecte secundare in caz de supradoza numai sa ceri de la farmacista sa iti dea capsule. nu pliculete. pliculetele de praf sunt pt bebelusi, ca ei, saracutii, nu au sistem imunitar puternic si antibioticele ii afecteaza mai repede decat pe adulti Offline #83 2006-12-06 19:22:43
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.buna doctoressa... Offline #84 2006-12-06 21:47:14
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.crys , da-mi si tu mai multe informatii referitor la iaurtul introdus intravaginal, ai mai luat si altceva pe langa iaurt?? ca sa iti treca candidoza? de cate ori l=ai pus iaurtul si zi-mi denumirea la iaurtul pe care l-ai folosit. Offline #85 2006-12-06 22:50:01
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.pai...cu siringi de 5 ml mi am pus iaurt cam 5 zile la rand (dar asta din cauza ca nu ajungeam sa mi pun in fiecare zi)...cel mai bine e sa ti pui 3-4 ziloe la rand...seara ca sa nu ti curga si dimineata sa te speli sa nu te patezi...eu am folosit 2...de la napolact(ca de astea sa gasesc in complex:P in cj) si cand am ms acasa oke...dar nu prea cont...dak e ieftin(cum a zis doctoressa) e ok...iaurt sa fie...sper sa ti treaca si tie:D ca eu dupa tratamente cu canesten , si cu mult prea laudatul gynort si cu nu mai styu ce...numai iaurtul ma ajutat Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2006-12-06 22:52:18) happy with him...inlove with him... Offline #86 2006-12-06 23:20:29
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.sa inteleg ca ti-a trecut cu iaurt nu crys_ty_na? tot medicina naturista e mai buna Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #87 2006-12-06 23:23:20
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.aham ...acuma sper sa nu mi revina...pt ca sunt la ciclu si din spusele doctoressei dak n a trecut complet (lucru de care nu sunt sigura pt ca nu am facut f corect "tratamentul" dar styu ca durerile si usturimile disparusera) o sa mi revina acuma...dar oricum de duminica mai incep o cura cu iaurt si dak mi revine si dak nuh...asa preventiv...ca deja eram f complexata sincer de chestia asa... happy with him...inlove with him... Offline #88 2006-12-06 23:34:35
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.e bine k ti-a trecut. bune chestiile astea babesti,ar trebui sa le luam in considerare.yo ma gandeam sa incep s iau flucovim pt a preveni candida,tzin minte k p nashira am intrebt-o si mi-a explicat. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #89 2006-12-06 23:40:41
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.flucovimul e f ok...si previne si tratreaza infectiile micotice ( styu asta pt ca tati il foloseste sa trateze o micoza la unghii si e chiar bun)... happy with him...inlove with him... Offline #90 2006-12-06 23:50:08
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.am o nelamurire mareeee...am destul de multa secretie...prea multa.Nu e cum era inainte...nu are aspect urat ..nu e buna comparatia dar e ca untul (se intinde).Sa fie iar candida????As face din nou tratamentul pe care l-am mai facut si a fot ok..dar nu stiu daca e candida..Ufik s merg la gineco. nu prea as vrea .. Offline #91 2006-12-06 23:51:58
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.macar fa un examen de secretie sa ti spuna doctoressa ce ai...dak chiar nu vrey sa mg la ginecolog...poate fi orice...inclusiv nimik happy with him...inlove with him... Offline #92 2006-12-06 23:56:09
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.chiar nu stiu unde pot face examen de secretie ptr ca eu am facut la gineco. si ea mi l-a facut .M-a trimis cu el tot la ei in policlinica Offline #93 2006-12-06 23:57:42
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.pai..stay sa vezi ce zice doctoressa maine...dar dak e f deranjanta ar trebui sa mg totushi la ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline #94 2006-12-06 23:58:25
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.si yo am secretia mai abundenta dar inainte cu cateva zile sa-mi vina menstruatia,cred k de la antibebe este asa.da in rest nu am probleme.am avut sapt trecuta dupa act ma ustura,un pik inainte cand o introducea mai adancam zis ca ma duk sa-mi mai fac examn de secretie si papanicplau Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #95 2006-12-07 00:01:08
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.nu e neaparat deranjanta dar ma ingrijoreaza ca e ceva mai multa...si imi e sa nu fie candida again.....da ma gandesc ca erau si alte simptome Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|