|
Nu esti logat.
Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-4#58 2006-12-04 10:54:39
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.aquadance, si eu sunt de parere sa amini recoltarea pina in saptamina de dupa menstruatie...si mai sunt de parere sa nu folosesti antimicotice deocamdata....faptul ca secretia e alb-galbuie nu e de rau, ba dimpotriva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2006-12-04 11:13:40
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.mildangel iti multumesc pentru cuvintele tale .vreau sa-ti spun ca am facut amndoi la inceput tratament dar recunosc ca dupa ce a reaparut a doua oara am facut doar eu.m-am gandit ca ar putea fi si el vinovatul dar nu are nici un fel de simptome. am sa imi mai repet analizele si am sa-l trimit si pe el.oricum iti multumesc pentru sfat sa fim frumoase si sanatoase Offline #60 2006-12-04 11:26:59
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.culoarea secretiei inca ma pune pe ganduri, pentru ca de obicei si in mod normal era alba, usor transparenta. nu avea aproape deloc tenta galbuie. acum culoarea e chiar intensa Offline #61 2006-12-04 11:53:22
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.femisan-ul ala ar putea ajuta....sau crema clotrimazol, doar pe vulva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #62 2006-12-04 11:54:17
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.blu_elf aceasi problema o am si eu. chiar nu stiu de ce chiar si cand am fost la control pentru aceasta problema doctorul mi-a spus ca nu am nimik ca sunt sanatoasa. cand i-am explicat ca ma doare atunci cand am raport sexual timp de cateva minute la inceput si dupa terminare atunci cand merg la toaleta, mi-a spus ca am un pic uterul retrovers si mi-a dat niste medicamente nu stiu sa spun acum dar care nu aveau nici o legatura cu problema mea. dupa ce le-am luat o perioada m-am simtit bine apoi a reinceput durerea. doctoreassa oare stii ce am? se poate sa fie totul din cauza mea?sa merg la un psiholog ca poate problema este de asa natura? sa fim frumoase si sanatoase Offline Publicitateloading...
#63 2006-12-04 11:59:50
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.uff asemanatoare cu a mea.... Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-04 12:05:12) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #64 2006-12-04 12:33:07
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.amy23, daca nu exista nici o cauza organica(si tu spui ca nu exista) poate ca ar merita luata in considerare o vizita la psiholog, nu pentru ca ai avea tu vreo vina ci pentru ca deseori dispareunia are o cauza psihica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #65 2006-12-04 19:57:25
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Buna, sunt noua aici si m-am bucurat sa gasesc un loc unde poti vorbi deschis despre orice. Am o problema destul de delicata....doctorul ginecolog mi-a spus ca nu e chiar asa de grav dar sa va spun.....acum cativa ani am luat o boala....vaginita cu trichomonas...sau mai bine zis...din cate am inteles nu este o boala transmisibila si se datoreaza florei vaginale....si acum o sa va intrebati de ce n-am facut nimic in acesti cativa ani....pai asa cum poate multi stiti aceasta boala poate sa fie asimptomatica adica sa nu am nici un fel de simptom....am avut niste mancarimi acum cativa ani ce-i drept si niste scurgeri dar am crezut ca poate sa fie ceva hormonal, si surgerile sa se datoreze sindrom. premenstrual....dupa aceea nu s-a mai intamplat nimic, peste alti cativa ani iar am avut ..dar la fel am crezut ca erau pe baza de stres ca se intampla numai cand eram stresata, obosita si nervoasa....plus ca am mai auzit fete/femei care au mancarimi si nu e nimic grav, vreo reactie alergica la lenjerie sau tampoane etc...si am crezut ca si la mine poate sa fie la fel....acum cateva luni, prin vara m-am decis sa ma duc la medicul ginecolog....mi-a prescris niste medicamente (atat mie cat si partenerului, evdent) si un unguent. trebuia sa ma duc la control dupa 10 zile, greseala mea a fost ca nu m-am dus, dupa tratament m-am simtit bine dar la cateva zile au reaparut simptomle, scurgeri, mancarimi, usturimi etc...am fost dupa 2 luni la alt ginecolog....si de atunci, cam de aprox 3-4 luni nu mai scap de boala...am luat tot felul de medicamente si ultima oara mi-a prescris si ovule vazand ca nu imi trece...medicul m-a intrebat chiar daca exista si un al 3 lea partener..i-am raspuns, evident, ca nu...si a zis ca din moment ce nu exista alt risc de reinfectie inseamna ca boala este destul de puternica si de rezistenta la medicamente si a zis ca e prima oara cand se confrunta cu asa ceva...tin sa mentionez ca primul medic mi-a prescris un unguent si am citit ca la astfel de boala "vaginita cu trichomonas" nu e recomandat sa se foloseasca nici un unguent am tot facut analize de atunci si am luat tot felul de antibiotice( sa nu mai zic ca, dupa ce ca am dat o groaza de bani pe ele unele dintre ele imi faceau rau si a trebuit sa le arunc si sa iau altele)....In concluzie viata mea sexuala nu mai exista, sunt mereu irascibila, si ma cert cu toata lumea, nimeni nu ma mai suporta....de cate ori am chef sa fac dragoste ( si asta de foarte putine ori) ma opresc pentru ca imi aduc aminte ca nu pot sa fac nimic si devin foarte deprimata, sa stii ca nu mai poti sa ai relatii sexuale...e destul de enervant...ganditi-va si voi de la o viata sexuala destul de activa ( de 3-4 ori pe saptamana sau chiar mai mult si de 2 ori pe zi) sa nu mai fac sex de aprox cateva luni. Ce ma sfatuiti sa fac, am cautat tot felul de informatii pe net, ba chiar am gasit o metoda babeasca....o sa radeti dar peste 90% dintre femei care au aceasta boala si persista se trateaza cu iaurt, ori mancat ori introdus in vagin cu un aplicator....cam 200gr pe zi timp de 2 luni.... Acum...nu stiu ce sa mai fac...poate ma ajutati cu vreun sfat. Va multumesc. Offline #66 2006-12-05 13:51:08
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Roxana21, voi incepe prin a-ti spune ca trichomonas se ia aproape exclusiv pe cale sexuala(ar mai fi si alte cai dar absolut exceptionale)...ca in acest timp cit ai stat linistita ai imprastiat cu gratie aceasta boala, care la tine nu a fost deloc asimptomatica, ba dimpotriva, insa s-a cronicizat(in atita timp, e de inteles) si s-a acutizat in puseuri... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2006-12-05 15:19:29
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Am inteles.....asta voiam sa aflu....insa cand am cautat pe net despre vaginita cu trichomonas, am gasit doar ca aceasta boala apare atunci cand flora vaginala este mai mica sau nu stiu cum sa ma exprim, ca tocmai de aceea am cautat, am vrut sa vad cum se contacteaza....si din pacate nu am gasit nimic care sa imi confirme ca se ia pe cale sexuala, doar ca se ia atunci cand folosesti lenjerie din dantela, cand se fac spalaturi intravaginale, de la tamponuri, cand te stergi din spate in fata si atunci cand nu exista metode de igiena locala....ceea ce la mine nu e cazul.....deci sigur daca se ia pe cale sexuala...si nu a fost de la mine....partenerul meu a avut contacte si cu alte fete? Eu am crezut ca am luat boala de la un WC public pentru ca imediat dupa aceea a aparut boala....se poate doar sa fie o coincidenta? Offline #68 2006-12-05 15:38:41
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.
Asta se potriveste foarte bine pentru gardnerella, nu pentru trichomonas Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2006-12-05 16:03:03
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Tot am o nelamurire....nu ma indoiesc ca prietenul meu ar fi putut avea relatii cu alte fete inaintea mea...este normal.....si m-am gandit ca ar fi putut-o lua inainte sa fie cu mine...dar eu am inceput sa am relatii sexuale cu el dupa 2 saptamani dupa ce ne-am cunoscut, nu s-a intamplat nimic....insa la 9 luni dupa ce ne-am cunoscut a aparut boala....daca o avea dinainte nu trebuia sa apara imediat? Mie mi-a aparut la 9 luni de cand ne-am cunoscut si nu dupa alea 2 saptamani....am o relatie de 4 ani cu el si mi-e greu sa aflu ca am luat boala de la el....nu pot sa cred.../desi orice e posibil pe lumea asta....medicul mi-a spus ca am vaginita cu trichomonas, in urma analizelor facute....va rog lamuriti-ma sa stiu ce sa fac.....nu pot sa traiesc in minciuna...trebuie neaparat sa stiu daca m-a inselat sau nu. Trichomoniaza e tot una cu vaginita cu trichomonas?? pentru ca stiu ca la trichomoniaza secretia are un miros urat, dar a mea nu miroase urat. Offline #70 2006-12-05 16:43:09
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Roxana21...trichomonas e un microorganism care produce infectia vaginala numita vaginita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #71 2006-12-05 17:26:07
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Multumesc pentru sfat......el, bineinteles ca spune ca nu a facut nimic, eu banuiam ca se ia pe cale sexuala aceasta boala...dar nu eram 100% sigura, insa acum stiu....plus ca acum cativa ani, cand eram mai mica, o vecina de a mea a avut vaginita...si cand i-am spus acest lucru mamei mele..mi-a spus ferm ca si-a inceput viata sexuala....pentru ca numai atunci poti sa contactezi aceasta boala.....dar de ce nu mi-a zis cand am fost cu ea la doctor acum cateva luni? probabil nu a vrut sa ma intristeze, sa imi strice relatia...Bine ca anum stiu...multumesc mult pentru confirmare. Offline #72 2006-12-05 17:31:15
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.Roxana...esti intr-o confuzie. Vaginita=inflamatie a vaginului. Poate avea mai multe cauze. Cel mai adesea se dobindeste pe cale sexuala insa vaginita candidozica poti face de exemplu si daca esti virgina(adevarat insa, cu trichomonasul e nitel altceva) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #73 2006-12-05 20:57:05
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.doctoressa te rog sa imi spui si mie ce inseamna rezultatul asta!!! Offline #74 2006-12-05 21:02:07
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.multumesc aguadance pt raspuns. Offline #75 2006-12-05 21:55:54
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.si eu am incercat gynofort si nu ma ajutat...singurul de la care mi a trecut a fost iaurtul happy with him...inlove with him... Offline #76 2006-12-06 00:31:16
Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.ce e ala frotiu?? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|