homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-6

#96 2006-12-07 00:03:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

blue_elf vezi c ai postat de 2 ori si te taxeaza Nashira tongue

kittyyy dap ar cam trebui sa fie si alte simptome la candida...dar nu e neaparat...ca sa fi tu sigura mai bine dute la ginecolog...cu cat mai rpd cu atat scapi mai rpd dak e ceva iar dak nuh scapi de griji...nuh?

happy with him...inlove with him...puss

#97 2006-12-07 00:04:10

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

nu se incarcase pagina si deaia din greseala am dat

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#98 2006-12-07 00:40:19

Roxana21
New member
Inregistrat: 2006-12-04

Doctoressa, care este perioada de incubare la vaginita cu trichomonas....eu stiu ca imediat de la contact in primele 2 zile apar simptomele.....stii de ce te intreb...pentru ca desi prietenul meu neaga cu desavarsire ca ar mai fi avut si alte contacte, am stat si eu si m-am gandit ca noi ne petreceam timpul apr 24 din 24 si cand sa ma mai si insele? Bine poate pe la 2-3 noaptea...nu spun asta acum, ci ma refer la mom cand am luat boala acum vreo 2-3 ani....pentru ca acum chiar ca stam 24 din 24 impreuna pt ca locuim impreuna acum....m-am gandit si la varianta ca el ar fi putut lua boala inainte sa fie cu mine.....dar noi am avut relatii sexuale la 2 saptamani dupa ce l-am cunoscut.....la inceput am facut-o cu prezervativ...dupa aia l-am scos...si o faceam cand cu prez cand fara.....dar boala trebuia sa apara imediat.......nu??....Plus ca el mi-a zis ca relatiile lui sexuale anterioare le-a avut NUMAI cu prezervativ ca "asa a invatat la scoala"...si ca ii era frica sa nu lase pe nimeni gravida si ca eu sunt prima cu care o face fara prez.....cel putin o facea.....trebuie sa existe o explicatie logica si rationala....pt ca el continua sa nege....acum 4 ani pe la inc rel noastre....i-am facut si eu o marturisire dupa care mi-a marturisit si el ca s-ar fi dus la "fetite" la cateva zile dupa ce am fost impreuna......de ce nu ar recunoaste si acum....bine ca nu ar mai fi vorba de cateva zile, ci luni.....din experienta ta de doctor....de ce crezi ca ar nega un barbat cand ii pui dovezile in fata? Poate din orgoliu.....daca stii sa imi dai vreun sfat.... sa mai dorm si eu linistita......

#99 2006-12-07 00:41:50

Roxana21
New member

Plus ca el nu ar fi genul care ar face asta....sau poate ma mint singura....si asta incerc sa cred...sad

#100 2006-12-07 02:58:01

Roxana21
New member

Factori de risc:
Deoarece boala(vaginita cu trichomonas) transmite prin contact sexual, ea intra in categoria bolilor venerice. Prin urmare, igiena necorespunzatoare si netratarea bolii duce la raspindirea ei. De asemenea, ea poate fi capatata in afara vietii sexuale prin contact cu lenjeria sau canule infectate. Boala poate fi transmisa atit de barbat (veziculele seminale), cit si de femeie (vagin).    Prevenţie:
Fiind o boala care se transmite pe cale sexuala, poate fi prevenita numai prin folosirea prezervativului mai ales atunci cind exista contact sexual ocazional. Igiena corespunzatoare cu apa si sapun a zonelor genitale la ambii parteneri este esentiala. Preventiv, se recomanda dezinfectia scaunelor de la W.C.-uri, a cazilor de baie, precum si a obiectelor de toaleta. Asta am gasit pe net despre trichomonas vaginalis..........cum adica poate fi capatata si IN AFARA VIETII SEXUALE?? Am crezut ca se transmite prin contact sexual, fiind o boala venerica. Asa cum a spus si doctoressa  se transmite pe cale sexuala in proportie de 90%....se poate ca eu sa ma incadrez in cei 10% ramasi? Si cum adica se recomanda dezinfectia scaunelor de la W.C., a cazilor de baie...etc...poti sa contactezi boala si de acolo....iarasi ma repet....se poate sa fiu unul din cazurile rare care nu am contactat boala pe cale sexuala? Si ce anume inseamna "canule"?

Publicitate

loading...

#101 2006-12-07 11:41:05

persifona
Vizitator

CANÚLĂ,  canule, s.f. Tub de sticlă sau de ebonită, întrebuinţat în medicină în diferite operaţii chirurgicale sau pentru spălături interne

Si vezi ca ai buton de editare, acum o sa alegi cu un avertisment de la Nashira. La resul intrebarilor iti va raspunde doctoressa.

#102 2006-12-07 11:50:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

madalinarom, examenul de secretie e ok...candida e saprofita in vagin, sub forma de spori si filamente...faptul ca a iesit astfel nu ridica probleme, inclin sa dau dreptate doctoritei tale. Gynofortul ala a fost mai mult preventiv.
Kyttyyy, secretia ta nu are nimik anormal, e nitel mai multa insa nu sunt probleme.
Roxana21, e bine sa iti dezinfectezi propriul wc si propria cada de baie...pentru ca exista un minim risc sa il iei inapoi de acolo(mai mult teoretic). Nu ma gindesc ca te asezi relaxata pe un wc public....
Perioada de incubatie variaza intre citeva zile si citeva luni(2 sau mai multe)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#103 2006-12-07 16:37:15

Roxana21
New member

Ahaa...am inteles ..multumesc mult pentru raspuns.
Persifona, cum adica..?  Care e faza cu butonul de editare? L-am vazut dar de ce trebuie neaparat sa il folosesc?...nu inteleg..

#104 2006-12-08 10:51:32

persifona
Vizitator

daca vrei sa adaugi ceva unui mesaj initial, trebuie sa apesi butonul de editare. Il apesi si completezi mesajul. E foarte obositor sa citesti mai multe mesaje ale aceleiasi persoane, la rand. Asa ca daca iti mai amintesti ceva fata de ce ai scris initial, nu ezita sa-l folosesti smile

#105 2006-12-08 12:58:52

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

asa e, cum spune persifona, cu butonul de editare.
sper ca ai inteles acum, pentru ca iti dau si tie warn (nu imi permit sa fac diferentieri intre useri si sa dau unuia si altuia nu)
fetelor!!! parca sunt bau-bau. pe copii mici ii sperie parintii cu bau-bau si popa; voi speriei userii cu nashira (care are numele de familie popa tongue). hai, ca sunt fata buna!! parol. (din pacate saptamana asta am fost cam ocupata si am intrat mai mult ca sa vad ce ziceti. da' scap eu de treaba...)

Nobody home

#106 2006-12-08 23:29:57

lala2006
New member
Inregistrat: 2006-11-15

doctoressa
   pt candida spalaturile cu ceai de galbenele si o lingurita de bicarbonat sunt bune???
  si inca o intrebare de Cervucid ovule ati auzit? sunt bune pt candida? si mai este ceva tablete pt spalaturi vaginale pt refacerea florei cica se numesc Bioclin (contin acid lactic, lactoza) care spuneti ca sunt mai bune iaurtul intravaginal sau bioclinul
va rog raspunde-ti-mi la toate 3 intrebari
  ms mult

Ultima oara a fost editat de lala2006 (2006-12-08 23:31:11)

#107 2006-12-09 00:36:38

Roxana21
New member

Ahaaa...gata am inteles cum e cu butonul de editare...tongue...promit solemn ca o sa il folosesc

Am vrut sa vad daca il folosesc corect ...big_smile

Ultima oara a fost editat de Roxana21 (2006-12-09 00:37:31)

#108 2006-12-09 19:59:10

bulina_rosie
New member
Inregistrat: 2006-05-24

Buna! Aveti idee, daca sunt la ciclu, ce tratement pot sa fac pt. candida? Exista ovule care sa fie eficiente si in zilele acelea? Eu am luat Mycoheal in timpu unui tratament cu antibiotice (preventiv, pt ca am mai avut candida). Tramanetul cu antibiotice l-am terminat, dar m-am ales cu niste usturimi si mancarimi in zona aceea si o secretie nasoala. Din pacate mi-a venit si ciclu si acum sunt si mai iritata. Aveti vreo sugestie, pls....Apropo, se pot face analize in zilele de ciclu?Urocultura, analize sange etc?

#109 2006-12-09 21:43:51

ZZZZ123
Addicted member

cand esti "la ciclu" nu poti face analize si nici tratament cu ovule. asteapta sa treaca si abia faci si analize, si tratament pt candida.

Nobody home

#110 2006-12-09 23:36:34

disy
New member
Inregistrat: 2006-12-07

sunt interesata de acest subiect.uneori simt si eu o mancarime puternica in exterior,in jurul vaginului.am pus aceasta mancarime pe seama epilatului si cred ca e provocata de cresterea parului pt ca se intampla rar si presupun ca e o iritatie.poate fi altceva?

#111 2006-12-10 00:04:44

disy
New member
Inregistrat: 2006-12-07

nu am fost niciodata la un medic ginecolog si imi este cam greu,dar voi face acest pas!stiu ca mai intai tre sa trec pe la medicul de familie ( prietena cu mama).ce sa`i spun?

#112 2006-12-10 12:29:23

ZZZZ123
Addicted member

mah, si pe ine ma manaca daca il las sa creasca mai marisor...
dar vizita aia la ginecolog nu e o idee deloc rea. wink

Nobody home

#113 2006-12-11 12:21:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

lala2006 a scris:

doctoressa
   pt candida spalaturile cu ceai de galbenele si o lingurita de bicarbonat sunt bune???

eu nu sunt pentru spalaturile cu ceai de galbenele...asta nu inseamna ca ele nu ar putea fi eficiente, personal insa ma indoiesc

lala2006 a scris:

si inca o intrebare de Cervucid ovule ati auzit? sunt bune pt candida?

am auzit de cervugid...sincer, mie nu mi se par a fi cea mai buna optiune pentru candidoza

lala2006 a scris:

si mai este ceva tablete pt spalaturi vaginale pt refacerea florei cica se numesc Bioclin (contin acid lactic, lactoza) care spuneti ca sunt mai bune iaurtul intravaginal sau bioclinul
va rog raspunde-ti-mi la toate 3 intrebari
  ms mult

pare foarte bun si bioclinul. Foloseste ce vrei, insa foloseste

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#114 2006-12-11 12:48:04

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

doctoressa...prietenul meu ce tratament trebuie sa ia pt candida deoarece am observat ca mie mi trece iar dupa cateva timp(o zi sau 2) iar fac...e posibil ca el sa mai aiba si dak nu se vede si nu are nici un simptom?

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.