Fetelor ne ajutati un pic? :P ...-12
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Re: fetelor ne ajutati un pic? :P ...
april sunset a scris:WildChild11009 a scris:eu inca ma intreb ce s-a ales de acel om.
iti spun eu, wild acel om a avut si poate inca are cele mai frumoase zile pt ca acum ceva timp, un ingeras cu chip de copil s-a oprit din drumul sau si i-a oferit cel mai frumos dar: toata bunatatea de care acea fata a fost capabila, tot ce era mai frumos in sufletul ei! fii sigura ca nu numai tu ai ramas cu ceva frumos din acea experienta. dimpotriva! acelui om i-au fost inseninate restul zilelelor, datorita acelei "frumoase zile de sfarsit de iunie". esti o persoana deosebita, wild!
A inceput sa lacrimeze cand m-am dus sa il intreb daca ia masa cu mine... mi-a parut atat de rau pe moment,nu vroiam sa-l supar... imi venea s-o dau si eu in plans,ca sunt sensibila rau cand plange altcineva,dar eram in public si asa ceva nu se face Mi-a spus ca nu credea ca o sa aiba ocazia sa si vorbeasca vreodata cu cineva si atunci am realizat cat de groaznic trebuie sa fie sa stii atatea lucruri cate stia omul ala si sa fii obisnuit sa vorbesti cu cateva sute de persoane pe zi iar apoi sa ramai singur si sa vorbesti doar cu propria constiinta,eventual... Sper sa fie asa cum spui tu,april. M-as bucura enorm sa stiu ca si el s-a bucurat de ziua aceea cum m-am bucurat si eu. M-a socat atunci si ma socheaza inca faptul ca un om scolit,care fusese profesor universitar,ajunsese la stadiul acela,mai ales cand stiu ca sunt altii care au slujbe bune si familii si vieti fericite dar care nu le merita la fel de mult cum ar fi meritat batranul... Ontopic,ca deja o dau iar in plans ... Daca baby a mintit in legatura cu identitatile,e o chestie oarecum acceptabila,poate ii era rusine sa ceara ceva pentru ea si a crezut ca va fi mai ok daca cere altcineva in numele ei. Dar daca si altele sunt inventate... chiar ar fi un gest lipsit de bun simt. De exemplu,ea ar putea sa nu aiba varsta pe care zice ca o are. Si e un factor important,ca asta a induiosat mult : faptul ca e o mama adolescenta. Nici nu vreau sa ma gandesc ca poate nu e real nici macar copilul...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Eu nu prea dau bani. Mai rar. Prefer sa le iau de mancare. Mi-as da singura palme daca le-as da bani si in loc sa-si ia de mancare,si-ar lua tigari. Imi pare rau ca starnesc reactiile astea cu intamplarea mea Nu se vroia o relatare trista,ci una cu talc...
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
Evident si mie mi-au sarit in ochi unele discrepante dar la fel, am zis ca e paranoia din mine In primul rand, cand a postat ea msg acela cu iubitul a spus in Martie 2009 ca are aproape 19 ani. In martie 2010, acum, inseamna ca are aproape 20. Ce cauti in clasa a XII-a la 20 de ani ? Plus ca in pozele care le-a pus si cu ea, parea f matura, adica o sarcina te schimba dar nu te face cu 10 ani mai batrana. Apoi faza cu mutatu. Niste oameni isi lasa casa pe mana unor straini. Cine face asa ceva ? Si faza cu rochia, acuma sa fim seriosi, orice fata are o rochie eleganta in dulap ca doar esti fata, chiar sa fii fost mai demodata, asta nu e motiv sa nu mergi la bal. Eventual sa fii zis ca nu are bani sa-si plateasca meniul ca parea mai plauzibil. Plus alte chestii care nu se legau. Apoi fata-perfecta, cu povestea lacrimogena in care era tinuta aproape ca o prizoniera pune capat relatiei fara sa stea pe gand, nu intervine nimic, si ajunge fix in Tg. Mures- acasa. Sper macar povestea cu mama ei, care a murit, sa fie adevarata si cea cu bebele desi... nu cred ca o sa stim niciodata.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
oamenii sunt de multe feluri.. pacat ca au de suferit si cei care vor sa faca bine
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
_Summer_ a scris:Sper macar povestea cu mama ei, care a murit, sa fie adevarata
de ce sa speri asa ceva?
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
Summer aici te pot contrazice ca orice fata are o rochie eleganta in dulap...depinde de situatie.De exemplu eu anu trecut am dat o rochie de la mine cuiva care chiar nu avea(bine ii cunosc si familia) mama ei e menajera si ea lucreaza la un chios de shaworma.Taicasu a dat-o afara din casa ca si-a facut prieten,desi are 24 de ani..a avut nunta surorii ei si nu avea o rochie si i-m dat eu una pe care am purat-o doar o data,da nu-mi pare nici acum
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
eu sper ca asta sa fie minciuna. e o mare durere sa cresti fara mama;eu asa cred....
Iubesc si sunt iubita
- _Summer_
- Platinum member
Pentru ca mi se pare oribil sa minti ca ti-a murit mama, de cancer parca, si ea sa fie in viata. Adica normal ca mi-as dori ca mama ei sa nu fi murit dar luand-o altfel ce fel de om esti sa te folosesti de chestia asta pentru a impresiona ? Nush mi se pare cel mai josnic lucru Ala chiar ar fi demn de dispret... ca asta ca are bebe sau nu e mai putin tragic.
Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-04-18 14:00:02)
- _Summer_
- Platinum member
Melany1 a scris:Summer aici te pot contrazice ca orice fata are o rochie eleganta in dulap...depinde de situatie.De exemplu eu anu trecut am dat o rochie de la mine cuiva care chiar nu avea(bine ii cunosc si familia) mama ei e menajera si ea lucreaza la un chios de shaworma.Taicasu a dat-o afara din casa ca si-a facut prieten,desi are 24 de ani..a avut nunta surorii ei si nu avea o rochie si i-m dat eu una pe care am purat-o doar o data,da nu-mi pare nici acum
Inteleg. Ideea era alta, ceva trebuie sa ai. Un pantalon si o camasa sau o bluza. Adica ea nu a pomenit ca ar fi saraca lipita pamantului. In fine, nu asta e problema.
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
fetelor...care dintre voi, care la 20 alege sa dea viata unui copil, are o familie si se confrunta cu neajunsurile vietii ...si-ar mai dori sa mai mearga intr-un banchet de clasa a 12 , sa petreaca timpul cu niste pustoaice de a 12 care stim toate ce teluri au la varsta asta...adik ce ai mai avea in comun?
povestea ei a fost de la inceput tesuta cu ata rosie...toata lumea s-a mobilizat sa ii trimita rochii, ea dorea bani!
cat si cea a fetei perfecte...baba cea rea care o persecuta...renunta la o relatie cat ar bate din palme...are nat dar nu putea sa isi sune parintii sa vina sa o ia...de ce ? pentru ca are nevoie de parerile fetelor de pe forum care sao determine sa actioneze....
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
de ce a fost inchis si redeschis topicul?
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
anabella_n a scris:LadyPink a scris:X_ynna, din cate stiu eu Love si-a retras acuzele legate de tine si de Ana
hai că mă trezesc și eu ?n al 12-lea ceas. Love nu m-a acuzat de nimic, după cum a spus și ea, ba din contră, mi-a scris vineri seara și mi-a spus de bănuielile ei, deci aș putea spune că sunt prima persoană pe care a avertizat-o. după ce mi-a zis pe mail de faza cu IP-urile s?mbătă dimineața, am sfătuit-o să sesizeze moderatorii despre treaba asta ?nainte ca altcineva să mai trimită bani la fata respectivă. ideea e că și eu aveam un ghimpe ?n inimă referitor la tot ce se ?nt?mpla, dar mă g?ndeam că e doar paranoia mea și că oricum ?i voi da bani, că nu sărăcesc pentru 2-3 sute de lei. odată confirmat totul de love, l-am tras pe al meu de limbă cum e cu IP-urile, pentru că lucrează ?n domeniu și uite așa m-am convins că nu poate fi vorba de 2 persoane diferite. eu una cred că ceva tot e adevărat, adică sunt convinsă că nu a inventat copilul, dar realitatea se oprește undeva aici. bănuiesc doar că e o tipă profitoare, care dacă tot poate obține ceva pe gratis, de ce nu? am mai ?nt?lnit două cazuri de genul ăsta pe un forum de miresici. același tipar, aceeași situație dramatică, același mod de operare, doar v?rsta și numărul de copii diferă
mulțumesc love că m-ai avertizat, că ne-ai spus la toate, p?nă la urmă, că dacă nu erai tu, nu aflam noi cur?nd de povestea asta
Cu multa placeere!
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
_Summer_ a scris:Evident si mie mi-au sarit in ochi unele discrepante dar la fel, am zis ca e paranoia din mine In primul rand, cand a postat ea msg acela cu iubitul a spus in Martie 2009 ca are aproape 19 ani. In martie 2010, acum, inseamna ca are aproape 20. Ce cauti in clasa a XII-a la 20 de ani ? Plus ca in pozele care le-a pus si cu ea, parea f matura, adica o sarcina te schimba dar nu te face cu 10 ani mai batrana. Apoi faza cu mutatu. Niste oameni isi lasa casa pe mana unor straini. Cine face asa ceva ? Si faza cu rochia, acuma sa fim seriosi, orice fata are o rochie eleganta in dulap ca doar esti fata, chiar sa fii fost mai demodata, asta nu e motiv sa nu mergi la bal. Eventual sa fii zis ca nu are bani sa-si plateasca meniul ca parea mai plauzibil. Plus alte chestii care nu se legau. Apoi fata-perfecta, cu povestea lacrimogena in care era tinuta aproape ca o prizoniera pune capat relatiei fara sa stea pe gand, nu intervine nimic, si ajunge fix in Tg. Mures- acasa. Sper macar povestea cu mama ei, care a murit, sa fie adevarata si cea cu bebele desi... nu cred ca o sa stim niciodata.
hai mai ca si eu o sa am 20 de ani cand termin clasa a 12-a si n-am ramas repetenta
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
si fimiu termina liceul la 19 ani si 4 luni e dat de la 7 ani si 7 luni
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Eu tin sa va anunt ca nici nu am fost la banchet, pentru simplul moiv ca magarii de la mine din liceu au ales cel mai scump loc si o groaza de oameni nu si-au permis si nu au mers. Ctaeva prietene am facut greva si nu am mers. Oricum, persoanele care au ales sa dea o caruta de bani pentru 6 ore nu sunt genul de persoane cu care sa simt nevoia sa petrec.
Nu am scris nimic la topicul asta pentru ca nu am vazut niciodata de ce ar fi atat de important pentru o tanara mamica sa mearga la banchet (mai important decat sa stea cu copchila ei), dar am zis sa nu imi sara lumea in cap. Acum ma bucur ca nu m-am implicat de nici o culoare in povestea asta.
Nu imi vine sa cred ca exista oameni care pot minti in halul asta.
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
nici eu nu am mers la banchet ... si nici poze nu am facut, nici meditatii, etc ... de fapt nu aveam nici bani de un covrig. Insa cu toate astea povestea mi s-a parut mai mult decat credibila.. altfel nu saream atatea sa o ajutam ..
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|