homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor ne ajutati un pic? :P ...-10

#172 2010-04-17 22:58:19

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: fetelor ne ajutati un pic? :P ...

n-am nici cea mai mica idee...oricum e cam ciudat ca...
1.din cate imi amintesc eu, fata aceea nu statea in Tg Mures, ci acolo stateau parintii ei...si de cateva luni vine si ne spune ca ea sta mult cu Arianna cat baby e plecata; poi asta inseamna ca s-a mutat iar in Tg Mures numai ca sa stea cu Arianna?
2.baby a lipsit prea mult de la scoala...niciun liceu oricat de ingaduitori ar fi profii nu permite asa ceva...eu aveam rude in liceul in care am invatat si cu greu mi-a fost acceptata o scutire pe o saptamana...apoi pe atatea luni?

dar nu vreau sa judec si sa pun la indoiala pe nimeni ca si asa ma bate Dumnezeu prea mult...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#173 2010-04-17 23:01:58

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Ynna ..din cate stiu eu fata perfecta a venit cu o poveste ca s a certat cu fostul si a decis sa se intoarca acasa.De aceea e in Tg mures la ai ei.Si pentru ca nu are ce face, o ajuta chipurile pe baby.Bine ca povestea aia era cam cusuta cu ate alastrui in dungi...nu mai zic....
puss  puss  puss  puss Si imi pare rau pentru mama ta.Sper sa se faca bine,sau macar sa fie langa tine cat mai mult timp posibil

Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-04-17 23:03:11)

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#174 2010-04-17 23:04:01

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

paradoxal fata perfecta renuntase la liceu  wink

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#175 2010-04-17 23:04:12

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

x_ynna a scris:

cum se poate un om sa minta asa de mult?

ohoo, foarte simplu se poate, x_ynna. si, daca stai sa te gandesti, e ceva atat de minor. cati oameni nu au mintit in legatura cu lucruri muuult mai grave?! zilnic se comit fraude de sute de milioane, dar, cum treburile astea le invart oamenii destepti, cea mai mare parte a populatiei habar nu are. daca e sa gandim asa, zilnic suntem mintiti si fraieriti, dar asta deja e altceva chicot
x_ynna, sa nu cumva sa te simti vinovata ca ai deschis acest topic! ai facut-o din dorinta de a ajuta, ceea ce este admirabil! puss

bebe V., soarele si luna

#176 2010-04-17 23:07:01

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

am citit tot ce ati scris voi, mai ce sa zic, pana la urma nu sti cine e in spatele unui nikname... si ce zice adevarat si ce nu... parerea mea e ca nu trebuia sa"va legati la cap " , adica sa nu va implicati, pun pariu ca fiecare dintre noi are anumite lipsuri si probleme financiar intr-o anumita masura.....asta e ....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

Publicitate

loading...

#177 2010-04-17 23:08:41

x_ynna
Addicted member

ba sa stii ca ma simt oarecum aiurea ca love zicea ca as fi si eu bagata in chestia asta...sau ca "as fi alta persoana" si chiar n-am nicio treaba...

pot sa va arat avizul de la posta cum ca i-am trimis pachetul...pot sa dau un print screen sa vedeti emailul sau sa pun pozele cu mine sa vedeti ca sunt aceeasi...sa imi verifice cine vrea IP.ul ca nu ma dereanjeaza si etc...

imi pare rau ca eu am deschis topicul si ca s-a ajuns aici...o sa fiu mai atenta in cine am incredere...dar inca mai sper sa fie o greseala pe undeva si sa nu ma fi afundat atat de tare intr-o minciuna...

#178 2010-04-17 23:09:17

Kleo
Insomniac member

rotfl  rotfl Vorba lui Wild_wind...acum despicam firul in 4.
Asta este de acum, faptul e consumat.Mai rau de Lady care a avut capguba mai mare, Katami si X_inna cred,sau care au mai trimis pachete.Macar al bebita sa fi ajuns(oricare ar fi).
Contul meu stie el ce stie de zice dupa 24 de h tranzactie in desfasurare, e mai destept ca proprietara bang

#179 2010-04-17 23:14:00

Kleo
Insomniac member

oana16 a scris:

am citit tot ce ati scris voi, mai ce sa zic, pana la urma nu sti cine e in spatele unui nikname... si ce zice adevarat si ce nu... parerea mea e ca nu trebuia sa"va legati la cap " , adica sa nu va implicati, pun pariu ca fiecare dintre noi are anumite lipsuri si probleme financiar intr-o anumita masura.....asta e ....

Da oana,dar nimeni nu isi expune astfel povestea asteptand ajutor.Si mai ales daca sunt minciuni....Fiecare isi poarta crucea.E diferenta intre cneva care minte sa si rezolve problemele financiare si cineva care le are dar le tine pentru el?
Da greseala mea ca m am implicat,dar am avut un motiv bun: am vrut sa fac o fapta  buna.Si chiar daca erau 10 lei amarati,i am dat cu inima impacata ca o sa faca pe cineva fericit.
Dar nu fericit in sensul sa fure.
Ynna stai linistita, Love a inteles si a spus ca nu te considera vinovata si sunt sigura ca fetele au incredere in tine,inclusiv eu.Fii amndra ca ai vrut sa faci o fapta buna si gata.Ca oamenii sunt nesimtiti..asta e realitatea din ziua dea zi din pacate.Dar nu trebuie sa renuntam sa incercam sa facem fapte bune. happydance

#180 2010-04-17 23:16:54

oana16
Sr. member

nu v-am acuzat ca dc ati cerut banii, ca orcum dac vroiam i dadeam daca nu nu, dar am zis ca fapt divers ca va incredeti prea iute, pt ca in spatele unui nikname nu sti cine poate fi.... la asta ma refeream...am inteles ca e o fapta buna , si cu bune intentii da parerea mea e ca fiecare se descurca cum poate in astfle de situatii in care nu sti daca sa te increzi sau nu

#181 2010-04-17 23:21:07

x_ynna
Addicted member

eu nu am facut ce am facut neaparat pentru un banchet sau pentru o rochie sau mai stiu eu ce...ptr ca in fond, asa cum ati zis si voi, pe langa ce probleme exista in lume asta e egal cu 0...asa cum am scris si in primul post, m-am hotarat sa deschid un topic pentru ca o apreciam ff mult pentru ca singura fiind, adica fara mama, s-a hotarat sa pastreze un copil si sa nu avorteze...acest lucru este demn de admirat...

#182 2010-04-17 23:23:34

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

x_ynna a scris:

ba sa stii ca ma simt oarecum aiurea ca love zicea ca as fi si eu bagata in chestia asta...sau ca "as fi alta persoana" si chiar n-am nicio treaba...

pot sa va arat avizul de la posta cum ca i-am trimis pachetul...pot sa dau un print screen sa vedeti emailul sau sa pun pozele cu mine sa vedeti ca sunt aceeasi...sa imi verifice cine vrea IP.ul ca nu ma dereanjeaza si etc...

imi pare rau ca eu am deschis topicul si ca s-a ajuns aici...o sa fiu mai atenta in cine am incredere...dar inca mai sper sa fie o greseala pe undeva si sa nu ma fi afundat atat de tare intr-o minciuna...

tocmai pt ca nu ai nici o treaba, x_ynna, stai linistita! cum zice si badea "justitia (in cazul nostru, forumul) e cea/cel care trebuie sa-ti demonstreze vinovatia, nu tu nevinovatia" lol si daca ai fi implicata, nu ar trebui sa te chinui sa demonstrezi contrariul. asta e treaba moderatorilor smile
inca o data spun: sa nu-ti para rau ca ai deschis topicul! nu aveai de unde sa stii cum sta treaba. mai ales ca toti am crezut povestea

bebe V., soarele si luna

#183 2010-04-17 23:24:29

Kleo
Insomniac member

Mdea bine.Am fost idioata ca m am increzut si tu ai fost desteapta ca nu te ai lasat pacalita.Da in definitiv, nu e problema ta.Au fost banii mei pierduti si e strict problema mea daca am invata ceva din povestea asta sau o sa dau iar in stanga si dreapta o mana de ajutor.
Si mi am dat si eu seama ca m am pripit, nici nu era la mintea cocosului, trebuia sa mi zici tu.

Taca netaca,faptul e consumat..sa ii fie de folos banutii...sau sa ii stea in gat, dupa caz.Nu mai intru aici
X_ynna felicitari atat am de zis applause  applause  applause

Ultima oara a fost editat de dya20 (2010-04-17 23:28:10)

#184 2010-04-17 23:28:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Fapta buna de care m-am bucurat cel mai mult in viata mea a fost urmatoarea: mergeam singura spre Cismigiu. Era o frumoasa zi de sfarsit de iunie si eu aveam nevoie de timp cu... mine. Pe drum am vazut un batran. Nu cersea,nu arata tocmai ca un om al strazii si mi s-a facut totusi mila de el. M-am dus la un magazin care era putin mai incolo de el,am luat 4 sandwichuri mari cu de toate (cam ca sandwichurile alea care se gasesc prin licee ; nu stiu daca voi stiti despre ce vorbesc,dar in fine),o sticla mare de apa si una de suc. M-am dus cu ele la batran si l-am intrebat cu zambetul pe fata daca vrea sa ia pranzul cu mine in oras. M-am asezat pe bordura langa el,i-am inmanat un sandwich,am luat si eu unul si am pus sticlele la mijloc. Am inceput sa vorbim si dintr-una in alta am aflat ca dansul fusese profesor universitar la facultatea de istorie dar ca isi pierduse casa printr-o retrocedare si apoi si slujba,sotia sa era moarta de ceva ani si nu avea pe nimeni. Am vorbit despre istorie si politica,despre viata si despre societate - de atunci si de acum. Am stat asa putin peste 3 ore... Mi s-a rupt sufletul cand a trebuit sa il las pe acea bordura unde il si gasisem,imi venea sa plang pentru ca nu puteam sa-i fac rost si de un adapost... Ziua aia a fost una dintre cele mai frumoase zile ale vietii mele. Eram singura,am vrut sa fac o fapta buna si am dat peste un om cu adevarat extraordinar. Am luat de mancare pentru un strain si am primit in schimb o poveste care m-a miscat si impresii pe care le voi tine minte toata viata. M-am dus si a doua zi sa il caut,si in alte zile cand am mai trecut pe acolo,dar nu l-am mai gasit. Asta se intampla acum aproape 2 ani si eu inca ma intreb ce s-a ales de acel om.  Deci... fapte bune putem face fata de oricine. Unii merita mai mult decat altii. Mi se mai intamplase sa iau de mancare pentru diversi oameni de pe strada,dar niciodata nu mai avusesem placerea sa descopar asa o persoana.

#185 2010-04-17 23:30:08

oana16
Sr. member

dya20 a scris:

Mdea bine.Am fost idioata ca m am increzut si tu ai fost desteapta ca nu te ai lasat pacalita.Da in definitiv, nu e problema ta.Au fost banii mei pierduti si e strict problema mea daca am invata ceva din povestea asta sau o sa dau iar in stanga si dreapta o mana de ajutor.
Si mi am dat si eu seama ca m am pripit, nici nu era la mintea cocosului, trebuia sa mi zici tu.

nu stiu de ce te ataci, eu am vorbit in general si nu te-am criticat ca dc ai dat bani, mi-am exprimat punctul de vedere ca nu trebuia sa va implicati chiar asa, orcum incheiem discutia aici nu cred ca isi mai are rostul sa continuam sa postam pe acest subiect avand in vedere ca faptul e consumat si gata !!! o noapte buna si linistita puss

#186 2010-04-17 23:30:47

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

X_ynna, din cate stiu eu Love si-a retras acuzele legate de tine si de Ana, nu ai de ce sa te simti deloc vinovata pentru ce s-a intamplat. Eu rezonez la chestii de genul asta si d-aia am sarit asa de repede sa ajut, mai ales ca puteam din punct de vedere financiar sa fac un mic efort. Au fost momente cand am vrut sa ajut, dar nu m-a lasat buzunarul si nu am putut sa fac nimic. Oricum ea (Baby) s-a "angajat" virtual sa imi restituie banii chiar daca eu i-am spus ca nu ii vreau inapoi.
Eu cel putin nu o vad lafaindu-se intr-o vila cu 2 etaje si in aur, incercand sa ciupeasca niste lei si niste hainute de pe un forum. N-am fost la ea acasa, n-o cunosc personal, dar nu cred ca stai neaparat sa convingi niste oameni ca sa strangi 200 sau 300 de lei si 30 de haine pentru un copil. Parerea mea e ca daca voia sa isi scoata un castig din chestia asta, povestea ar fi stat altfel si ar fi fost muuuult mai tragica.
Atat mai sper doar ca hainutele dela mine si de la fetele care i-au mai trimis (pe adresa tatalui ei) sa fie intr-adevar pentru Arianna, iar cei 50 de lei trimisi de mine (+ altii daca au mai apucat fetele sa mai trimita ceva) sa fie folositi "cu cap" daca se poate spune asa. In rest... bine ca am aflat, dar lumina in tot cazul oricum nu s-a facut deci avem doar niste ipoteze, banuieli si pareri, iar astea nu ajuta prea mult smile

#187 2010-04-17 23:35:26

Kleo
Insomniac member

. nu stiu de ce te ataci, eu am vorbit in general si nu te-am criticat ca dc ai dat bani, mi-am exprimat punctul de vedere ca nu trebuia sa va implicati chiar asa, orcum incheiem discutia aici nu cred ca isi mai are rostul sa continuam sa postam pe acest subiect avand in vedere ca faptul e consumat si gata !!! o noapte buna si linistita puss

Apropo de neimplicare april....
Lady...jos palaria.
S.......Bravo......Asa este.faptele cele mai bune si sincere sunt spontane si din suflet.
I m out par Bye

#188 2010-04-17 23:39:29

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Mai, la ce intorsatura a luat povestea asta, am acuzat-o pe nedrept pe X_ynna. si imi pare rau. Am mai spus-o. Chiar eram nervoasa pt ca din momentul in care s-a deschis topicul asta, aveam o banuiala.
Pe Anna n-am acuzat-o niciodata de nimic, ba chiar i-am trimis mail aseara si i-am spus banuielile mele si ea poate sa confirme.
Si i-am trimis mailul ei pt ca mi se pare ca e cea mai matura de aici si cu capul pe umeri.

Inca o data, imi cer scuze, X_ynna  supa

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#189 2010-04-17 23:42:31

x_ynna
Addicted member

nu e nicio problema love puss ...mie imi pare rau ca s-a ajuns aici si ca eu am deschis topicul...dar asta e de acum...

#190 2010-04-17 23:43:24

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

LadyPink a scris:

In rest... bine ca am aflat, dar lumina in tot cazul oricum nu s-a facut deci avem doar niste ipoteze, banuieli si pareri, iar astea nu ajuta prea mult smile

Lady, cum nu s-a facut lumina? ce dovezi vrei? nu exista dovada mai clara decat acea cu IP-ul.

Nu sunt doar banuieli, sunt dovezi.

ca s-ar putea ca ceva din povestea asta sa fie real, asta-i alta parte, dar in privinta faptului ca "fata-perfecta" si "babylove" e una si aceeasi persoana, nu exista nicio indoiala.

Si cand moderatorii sau adminii forumului dezleaga misterul ( care e deja dezlegat, dar ma rog ) sper sa posteze aici ca sa nu mai aiba nimeni nicio indoiala.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.