homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor ne ajutati un pic? :P ...-9

#153 2010-04-17 21:46:20

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: fetelor ne ajutati un pic? :P ...

Babyblue1 si fata-perfecta au fost banate pana la lamurirea situatiei de catre unul din administratorii forumului.

Pana atunci, va rog sa nu mai trimiteti bani sau colete ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#154 2010-04-17 21:49:31

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu cred ca ar trebui banate topicuri de genul asta.... oricum eu consider ca toata lumea e bine intentionata si toata lumea e majora ( matura ) si vacinata ... deci e simplu, puteti sa dati adresa unde ati trimis la politie .. cred smile ( daca totul e o inselatorie )

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-04-17 21:50:06)

#155 2010-04-17 21:50:57

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

De curiozitate,nu o cunoaste nimeni? Nu sta nimeni in zona in care sta ea,astfel incat sa poata verifica?

#156 2010-04-17 21:53:55

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

SoareleMeu a scris:

eu cred ca ar trebui banate topicuri de genul asta.... oricum eu consider ca toata lumea e bine intentionata si toata lumea e majora ( matura ) si vacinata ... deci e simplu, puteti sa dati adresa unde ati trimis la politie .. cred smile ( daca totul e o inselatorie )

e da, doar n-a dat adresa ei.. macar la atat putea sa se gandeasca  roll

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#157 2010-04-17 21:57:49

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

poate cerceteaza .. smile contul bancar macar ... nu ?

Publicitate

loading...

#158 2010-04-17 21:59:58

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Adresa se stie,zic eu. Ca lumea care i-a trimis pachete,i-a trimis pe o adresa. Fie e a ei,fie a tatalui ei,macar e ceva. smile

#159 2010-04-17 22:01:06

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Da mai dar in definitiv ce a facut ilegal sa poata face politia ceva?A cerut niste haine si niste bani..care au dat....
M am saturat de treburile astea in ziua de azi, daca vrei sa faci un bine trebui sa il faci tu direct, fara intermediari,sa nu te insele lumea.Ce s a intamplat cu a ajuta un om care are nevoie si sa crezi doar in simplul fapt ca iti spune?
Pentru cativa bani sunt in stare sa si vanda si sufletul

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#160 2010-04-17 22:02:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Se numeste frauda,dya. smile Asa cum fac si agentiile care promit slujbe si ajung sa te dea la pesti prin Italia,asa cum fac agentiile de turism care iti zic ca te trimit 2 saptamani in Dubai cu doar x euro,si tu nu mai ajungi acolo ca de fapt agentia era ceva de fatada,si cate si mai cate...

#161 2010-04-17 22:05:03

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Ce sa faca politia?In definitiv nici nu a cerut, cel mult a batut apropouri.

Daca intr-adevar este abureala toata povestea ei totusi isi merita banii la cat a jucat rolul, nu a obtinut totul de po zi pe alta  lol

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#162 2010-04-17 22:07:51

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dya20 a scris:

A cerut niste haine si niste bani

a nu se intelege ca ii iau apararea, dar unde anume a cerut ceva? a spus ca nu are rochie pt banchet, atat. fetele au fost cele care s-au gandit s-o ajute cu bani/haine. inteleg ca sunteti suparate, dar nu mi se pare frumos sa denaturam totul acum, mai ales ca cele 2 au primit si ban si nu se mai pot apara (chiar daca asta ar insemna poate sa minta in continuare)

bebe V., soarele si luna

#163 2010-04-17 22:19:02

Kleo
Insomniac member

Hai mai april ca daca vii cu o poveste lacrimogena si ca esti vai de capul tau in general asa se intampla..sare lumea sa te ajute.
Ca daca vroia sa se laude cu bebele ei,sa ceara un sfat sau sa se descarce...si celelalte mamici au facut lucrul asta, insa nimeni nu a sarit sa le ajute cu banuti si hainute,pentru ca difera povestile

#164 2010-04-17 22:24:09

april sunset
Insomniac member

dya20 a scris:

sare lumea sa te ajute.

sau nu smile
tocmai pt ca am vazut destule situatii in care "oamenii" nu dau 2 bani pe nevoile si rugamintile celor din jur, m-am convins ca de cele mai multe ori refuzam sa oferim si cel mai mic ajutor din comoditate, lacomie, indiferenta, rautate. nu mereu...chiar de putine ori, "sare lumea sa ajute". de aceea am si simtit nevoia sa le spun fetelor ca le admir pt gestul facut, tocmai din motivul ca nu mi-a fost dat sa vad asemenea gesturi de bunatate prea des

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-04-17 22:25:17)

bebe V., soarele si luna

#165 2010-04-17 22:26:56

Kleo
Insomniac member

Sau nu...nu prea sunt eu cu faptele bune,ajut colegi prieteni cu ce au nevoie,insa nu prea fac fapte dezinteresate.
Dar cred ca stiti despre campania deeialex de a strange lucruri pentru copii saraci de la tara.Am inceput sa cer ajutor in jurul meu si au sarit:colegi prieteni oameni necunsocuti...nu am vrut banuti sa nu se interpreteze.Am cerut lucruri...si am platit din buzunarul meu transportul.Dar mi a placut implicarea colegilor mei...acum asteptam poze sa vedem si bucuria copiilor.
Nu toate sunt tepe!Pacat insa de cele care sunt:(

#166 2010-04-17 22:37:37

april sunset
Insomniac member

dya20 a scris:

Am inceput sa cer ajutor in jurul meu si au sarit:colegi prieteni oameni necunsocuti. Nu toate sunt tepe!Pacat insa de cele care sunt:(

foarte frumos din partea cunostintelor tale ca s-au implicat!
cat despre tepe, fac parte din viata, trebuie sa invatam sa nu le dam importanta si sa trecem mai departe. sa nu ne oprim din a oferi un ajutor cat de mic doar pt ca am fost inselati. pacatul este al celor care mint, ei vor trai cu el, dar in aceeasi situatie vom fi si noi daca renuntam la a-i ajuta pe cei care au nevoie doar pt ca am fost mintiti cand am vrut sa facem un bine

bebe V., soarele si luna

#167 2010-04-17 22:44:12

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

mie astazi baby mi-a trimis un email in care mi-a multumit pentru ca am deschis topicul acesta...stau si citesc si ma gandesc ca parca nu imi vine sa cred...nu e posibil un om sa minta atat...ne-a trimis poze cu ea si cu fetita cand o alapta, cu aia mica la baita...cum se poate un om sa minta asa de mult?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#168 2010-04-17 22:45:56

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

big_smile nu are ce face politia ca fata nu a cerut nimic. si confirm cele spuse de love_t: 2 persoane nu pot posta in acelasi timp cu ip identic

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#169 2010-04-17 22:46:08

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

simplu.. sunt atatia pe lume asta care pur si simplu nu au constiinta..

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#170 2010-04-17 22:48:47

Kleo
Insomniac member

x_ynna a scris:

mie astazi baby mi-a trimis un email in care mi-a multumit pentru ca am deschis topicul acesta...stau si citesc si ma gandesc ca parca nu imi vine sa cred...nu e posibil un om sa minta atat...ne-a trimis poze cu ea si cu fetita cand o alapta, cu aia mica la baita...cum se poate un om sa minta asa de mult?

nocry  nocry  nocry Lasa x_ynna, ca nu e pacatul tau.Gestul tau a fost foarte frumos si ravo tie ca l ai facut.De aia si am zis ca e reala povestea,deoarece am vazut povestea, am vazut poze s.a.m.d
Din pacate,lumea e mare si in ziu ade azi nu mai stii in cine te poti increde.Bine ca s a descoperit si paguba nu a fost mai mare.
offtopic Green..tu de unde esti?Din ce oras?Ziceai ca vii in gl dupa rochie big_smile

#171 2010-04-17 22:54:38

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Dar stiti ce? Poate ca totusi nu este TOT o minciuna.. zic si eu. Poate doar fata-perfecta nu exista si e tot ea. Si a creat-o ca sa ne bage noua pastile despre ea si sa nu vina direct de la ea...
In fine... aiurea!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.