Fetelor ne ajutati un pic? :P ...-11
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Re: fetelor ne ajutati un pic? :P ...
Love, nu ma referam la asta, ma refeream ca nu stim exact situatiei ei. Nu ma legam de chestia asta cu fata_perfecta=babyblue, aici nu am mai negat nimic daca e verificata din mai multe surse.
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Aaaa... am inteles... pei ce ne mai intereseaza situatia ei cand ea poate sa faca asemenea lucruri?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- LadyPink
- Platinum member
- Site
- sunshine16
- Banat
- Site
Hai sa iti zic ceva, ca sa nu mai fii fata buna, ca nu se merita.
Tot ma enerveaza chestia asta asa ca am stat si am cautat pe net.
Mai tineti minte scandalul cu retetele furate?
Cu utilizatorul "vulpi" care era si "borza alexandra/alexandru" si "sandugeam" si "georgeta10" si "tigrishor" ?
Ei bine... nu vi se pare ciudat ca babyblue sa participe la aceleasi concursuri la care participa si userii de mai sus?
Babyblue e pe acelasi forum pe care este si utilizatorul "Vulpi"
http://209.85.129.132/search?q=cache:47 … lr=lang_ro
http://www.ileen.ro/utilizator/profil/461
Babyblue este de asemenea pe o lista de castigatori pe care sunt si utilizatorii "sandugeam ( borza alexandru )" si "tigrishor ( borza alexandra )"
http://74.125.77.132/search?q=cache:P7M … lr=lang_ro
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Love, eu nu stiu despre ce scandal e vorba deci mi-e greu sa corelez niste lucruri
- sunshine16
- Banat
- Site
Scandalul e ca userii astia care e de fapt un user a furat poze si retete de pe forum si le-a postat pe alte forumuri, participand la concursuri.
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
WildChild11009 a scris:Fapta buna de care m-am bucurat cel mai mult in viata mea a fost urmatoarea: mergeam singura spre Cismigiu. Era o frumoasa zi de sfarsit de iunie si eu aveam nevoie de timp cu... mine. Pe drum am vazut un batran. Nu cersea,nu arata tocmai ca un om al strazii si mi s-a facut totusi mila de el. M-am dus la un magazin care era putin mai incolo de el,am luat 4 sandwichuri mari cu de toate (cam ca sandwichurile alea care se gasesc prin licee ; nu stiu daca voi stiti despre ce vorbesc,dar in fine),o sticla mare de apa si una de suc. M-am dus cu ele la batran si l-am intrebat cu zambetul pe fata daca vrea sa ia pranzul cu mine in oras. M-am asezat pe bordura langa el,i-am inmanat un sandwich,am luat si eu unul si am pus sticlele la mijloc. Am inceput sa vorbim si dintr-una in alta am aflat ca dansul fusese profesor universitar la facultatea de istorie dar ca isi pierduse casa printr-o retrocedare si apoi si slujba,sotia sa era moarta de ceva ani si nu avea pe nimeni. Am vorbit despre istorie si politica,despre viata si despre societate - de atunci si de acum. Am stat asa putin peste 3 ore... Mi s-a rupt sufletul cand a trebuit sa il las pe acea bordura unde il si gasisem,imi venea sa plang pentru ca nu puteam sa-i fac rost si de un adapost... Ziua aia a fost una dintre cele mai frumoase zile ale vietii mele. Eram singura,am vrut sa fac o fapta buna si am dat peste un om cu adevarat extraordinar. Am luat de mancare pentru un strain si am primit in schimb o poveste care m-a miscat si impresii pe care le voi tine minte toata viata. M-am dus si a doua zi sa il caut,si in alte zile cand am mai trecut pe acolo,dar nu l-am mai gasit. Asta se intampla acum aproape 2 ani si eu inca ma intreb ce s-a ales de acel om. Deci... fapte bune putem face fata de oricine. Unii merita mai mult decat altii. Mi se mai intamplase sa iau de mancare pentru diversi oameni de pe strada,dar niciodata nu mai avusesem placerea sa descopar asa o persoana.
wild mai facut sa plang nu mai zic nimic ai un suflet mare si d-zeu te va ajuta in viata .
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
LadyPink a scris:X_ynna, din cate stiu eu Love si-a retras acuzele legate de tine si de Ana
hai că mă trezesc și eu ?n al 12-lea ceas. Love nu m-a acuzat de nimic, după cum a spus și ea, ba din contră, mi-a scris vineri seara și mi-a spus de bănuielile ei, deci aș putea spune că sunt prima persoană pe care a avertizat-o. după ce mi-a zis pe mail de faza cu IP-urile s?mbătă dimineața, am sfătuit-o să sesizeze moderatorii despre treaba asta ?nainte ca altcineva să mai trimită bani la fata respectivă. ideea e că și eu aveam un ghimpe ?n inimă referitor la tot ce se ?nt?mpla, dar mă g?ndeam că e doar paranoia mea și că oricum ?i voi da bani, că nu sărăcesc pentru 2-3 sute de lei. odată confirmat totul de love, l-am tras pe al meu de limbă cum e cu IP-urile, pentru că lucrează ?n domeniu și uite așa m-am convins că nu poate fi vorba de 2 persoane diferite. eu una cred că ceva tot e adevărat, adică sunt convinsă că nu a inventat copilul, dar realitatea se oprește undeva aici. bănuiesc doar că e o tipă profitoare, care dacă tot poate obține ceva pe gratis, de ce nu? am mai ?nt?lnit două cazuri de genul ăsta pe un forum de miresici. același tipar, aceeași situație dramatică, același mod de operare, doar v?rsta și numărul de copii diferă
mulțumesc love că m-ai avertizat, că ne-ai spus la toate, p?nă la urmă, că dacă nu erai tu, nu aflam noi cur?nd de povestea asta
- Pharrell25
- New member
- Inregistrat: 2010-03-04
Imi pare rau ca cineva a profitat de bunatatea voastra! Doua ip-uri, niciodata nu au cum sa fie la fel. Decat in cazul retelelor de cartier , atunci cand cineva iti fura ip-ul.(dar in cazul asta netul nu functioneaza deloc, sau functioneaza foarte greu). Eu acum daca intru si pe contul surorii mele, o sa am acelasi ip pentru ambele conturi.Exista doar modalitati de a imi ascunde ip-ul, dar niciodata de a il schimba (cel putin nu fara restart daca este ip dinamic).
Ultima oara a fost editat de Pharrell25 (2010-04-18 09:48:03)
- sunshine16
- Banat
- Site
Acum sunt si pe contul surorii mele. Puteti verifica, si o sa vedeti ca am acelasi ip.
- Pharrell25
- New member
- Inregistrat: 2010-03-04
Inselaciunea (escrocheria). Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra patrimoniului (privat sau public), prevazute in t. III, art. 215, C. pen., partea speciala si consta in inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un fals material injust si daca s-a pricinuit o paguba.(cred ca se aplica si aici)
Ultima oara a fost editat de Pharrell25 (2010-04-18 10:22:15)
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
chiar eram curioasa ce s-a mai intamplat pe aici...
eu cred ca toate trebuie sa-i multumim lui love_t ca ne-a deschis ochii. love
mi se pare un mare pacat sa profiti de pe urma unui copil
Iubesc si sunt iubita
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
WildChild11009 a scris:eu inca ma intreb ce s-a ales de acel om.
iti spun eu, wild acel om a avut si poate inca are cele mai frumoase zile pt ca acum ceva timp, un ingeras cu chip de copil s-a oprit din drumul sau si i-a oferit cel mai frumos dar: toata bunatatea de care acea fata a fost capabila, tot ce era mai frumos in sufletul ei! fii sigura ca nu numai tu ai ramas cu ceva frumos din acea experienta. dimpotriva! acelui om i-au fost inseninate restul zilelelor, datorita acelei "frumoase zile de sfarsit de iunie". esti o persoana deosebita, wild!
V., soarele si luna
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
mie nu-mi vine sa cred ca putut face asa ceva :-|, e pacat ca vrei sa profiti in urma unui copil ,dar in zilele noastre lumea e instare sa faca orice pt bani .
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
pe mine m-a depasit inca de la inceput povestea asta, fapt pt care m-am rezumat doar la a o felicita pt nastere. era dubios cum au au ei o casuta frumoasa, liniste si pace, cum la scoala nu exista absolut nicio problema si cate si mai cate acum ma intreb daca chiar are un copil sau nu
nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt de acord cu primul post al lui love (cand a descoperit-o)... atunci cand erau copii bolnavi sau cerea cineva ajutorul cu alte probleme nu mai sarea lumea asa
stiu ca in liceu aveam si eu o colega care nu prea avea bani si i venise alteia ideea sa strangem noi bani sa isi cumpere ea rochie si pantofi si sa i platim "locul" (250lei). dar fata avea bani de tigari si alte chestii. nici rochita mea de la bal nu a fost noua si am putut sa ma distrez f bine, iar daca nu as fi avut-o n-as fi indraznit niciodata sa i cer cuiva bani sa mi cumpar, mai ales daca persoanele respective puteau sa imi imprumute. si stiu ca ea nu a cerut bani, dar chiar si asa... daca era in situatia in care zicea ca e, nu se ducea si isi lua rochie de 3 milioane cand putea sa i foloseasca pt copil. dat fiind ca i se oferisera vrei 5 rochii.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
carmen_21 a scris:pe mine m-a depasit inca de la inceput povestea asta, fapt pt care m-am rezumat doar la a o felicita pt nastere. era dubios cum au au ei o casuta frumoasa, liniste si pace, cum la scoala nu exista absolut nicio problema si cate si mai cate acum ma intreb daca chiar are un copil sau nu nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt de acord cu primul post al lui love (cand a descoperit-o)... atunci cand erau copii bolnavi sau cerea cineva ajutorul cu alte probleme nu mai sarea lumea asa
stiu ca in liceu aveam si eu o colega care nu prea avea bani si i venise alteia ideea sa strangem noi bani sa isi cumpere ea rochie si pantofi si sa i platim "locul" (250lei). dar fata avea bani de tigari si alte chestii. nici rochita mea de la bal nu a fost noua si am putut sa ma distrez f bine, iar daca nu as fi avut-o n-as fi indraznit niciodata sa i cer cuiva bani sa mi cumpar, mai ales daca persoanele respective puteau sa imi imprumute. si stiu ca ea nu a cerut bani, dar chiar si asa... daca era in situatia in care zicea ca e, nu se ducea si isi lua rochie de 3 milioane cand putea sa i foloseasca pt copil. dat fiind ca i se oferisera vrei 5 rochii.
eu cred ca totusi are copil...spunea cineva pe aici ca i-a trimis pe mail poze cu copilul si il alapta...
Iubesc si sunt iubita
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
carmen,nu ai pe cine sa superi cu cele zise...love a facut bine ce a facut
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
wild,ma refeream la faptul ca atunci cand erau alte probleme, nu mai sareau asa multe persoane. nu stiu daca si tu te-ai referit la aceesi chestie
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
am inteles si la ce te-ai referit
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|