homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc - 8-130

#2452 2010-06-30 19:56:27

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Re: Vreau sa slabesc - 8

De orice mi-e pofta! Uneori de dulciuri, alte ori de ceva sarat... In general mananc mancare gatita, nu mananc prostii din care sa zic ca ma ingras vazand cu ochii.. Si mesele regulate le am! Defapt eu nu mananc ca mi-e foame, manac ca sunt trista, ca ma plictisesc, ca e sesiune, gases tot felul de motive si scuze! Si dupa, evident, imi pare rau...
M-am gandit ca sunt bulimica....

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#2453 2010-06-30 20:01:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Pai daca mancatul asta e pe fond emotional, nu-ti ramane decat sa te gandesti bine inainte de a te repezi la mancare si sa incerci incet-incet sa inlocuiesti mancatul cu altceva : citesti o revista, te plimbi, iti faci unghiile... cat sa uiti
Si trebuie sa-ti dai seama ce anume incerci sa compensezi cu mancare, ce soi de emotii sau complexe sau frustrari... fiindca e ceva des intalnit

#2454 2010-06-30 20:22:05

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

... Iar daca nu reusesti singurica si problema se agraveaza ar fi bine sa consulti un psiholog pentru ca nu e de gluma cu asa ceva.

#2455 2010-06-30 20:28:24

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Chamomile, si eu sunt foarte pofticioasa! Mai pofticioasa ca o gravida. Si eu vreau sa slabesc. Tin un regim de 3 saptamani. La inceput era greu, imi mai scapa cate o prajiturica. Dar in scurt timp am inceput sa constientizez ca VREAU sa slabesc. Se intampla sa mai am pofta de dulce, sau de paine. Meste o bucatica de ciocolata sau de ce mi-e pofta si scuip, nu inghit. Si trece pofta. Sau cand simt ca scade glicemia, mananc un iaurt cu fructe. Si dimineata mananc cereale cu lapte, care imi anihileaza pofta de dulce foarte mult. Mananc, de asemenea multe fructe. Si eu mancam ca nu aveam ce face, sau daca nu mi-era foame si ma chemau ai mei la masa, mancam, nu stiu de ce, fara sa vreau. Totul tine de psihic, de vointa. Azi, de ex, am fost cu fratele meu la Mc si nu mi-am luat decat o apa plata. Seara a gatit mama friptura la gratar si cartofi prajiti, dupa care sunt innebunita. Nu am gustat nimic, pt ca stiu ca dupa 6 seara nu e voie. Am stat cu ei la masa si am mancat o piersica. Lucru care inainte nu se intampla. Dar stiu ca vreau si e suficient. O sa te obisnuiesti treptat, nu poti din prima zi.

#2456 2010-06-30 20:34:08

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

in primul rand nu exista "nu pot sa ma abtin" ... ca de asta suntem oameni si avem vointa proprie, pentru a ne putea controla actiunile. Nu pot sa ma abtin dupa parerea mea e un pretext de a continua un stil de viata bine merci sau poate ca motivatia de a slabi nu e destul de puternica sau e doar un moft (in genul ia sa slabesc 2 kile sa vad daca pot)
Cand iti vine sa rupi frigiderul gandeste-te ce e mai important sa fii slaba si sa arati bine sau placerea de 5 minute pe care ti-o da mancatul respectiv+remuscarile de dupa

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#2457 2010-06-30 20:39:51

_Summer_
Platinum member

Da fetelor, dar la ea problemuta e un pic mai complexa. Ea mananca sa compenseze ceva, probabil, si asa cum a zis heim, e pe fond emotional ori aici logica si vointa e undeva pe locu 2.
Eu de exemplu pe fond de stres& co nu ma apropiu de mancare, iar altii mananca pentru a compsena lipsurile, afectiunea etc.

#2458 2010-06-30 20:42:18

Emilya
Platinum member
Site

summer si eu am fost asa si stii care a fost rezultatul? Apoape 100 de kile la 20 de ani...super sa nu te poti misca pentru ca te-ai refugiat in mancare

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#2459 2010-06-30 20:43:18

Emilya
Platinum member
Site

Cham te-ar ajuta mult daca ti-ai face un program de mese bine stabilit chiar daca mananci putin, un fruct de exemplu, pacalesti nevoia asta de a manca tot timpul...

#2460 2010-06-30 20:44:35

_Summer_
Platinum member

Cham, eu ti-as sugera sa incerci sa-ti rezolvi prima data problemele personale si ce te deranjeaza/ indeamna spre mancatu asta compulsiv si apoi sa te apuci de slabit pentru ca altfei vei ceda la prima stare de tristete/disconfort etc.

#2461 2010-06-30 20:45:09

_Summer_
Platinum member

Emilya a scris:

summer si eu am fost asa si stii care a fost rezultatul? Apoape 100 de kile la 20 de ani...super sa nu te poti misca pentru ca te-ai refugiat in mancare

Imi imaginez, asa se intampla neutral

#2462 2010-06-30 20:49:27

Chamomile
Full member

Multumesc mult fetelor! Uite, de maine, defapt sin momentul asta sunt la dieta si VREAU sa slabesc si sa arat bine! O sa incerc sa imi iau gandul de la problema altfel decat prin a manca, numai bine o sa incep si practica de vara, o sa fiu ocupata, nu mai am de gand sa imi fac abonament pe transportul in comun, vreau sa revin ceea ce am fost odata...

#2463 2010-06-30 20:50:08

_Summer_
Platinum member

Bafta! big_smile

#2464 2010-06-30 20:53:27

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nu e o tragedie daca mananca tot timpul ................. daca mananca la fiecare jumatate de ora un morcov, un ardei, un mar, o farfurie cu ciorba nu se ingrasa...dar daca mananca toate ciudateniile de combinatii care se numesc mancare gatita logic ca ia in greutate

mai am si eu zile in care as manca intr-una de obicei in saptamana cand trebuie sa imi vina musafirii si atunci de cate ori mi-e foame bag o farfurie de ciorba de legume care nu are mai mult de 35 de calorii sau cate un morcov

sincer nu inteleg cum te poti refuga in mancare la suparare, eu una si apa o inghit cu noduri, cu siguranta nu pot sa iau o gura de mancare
chamomile, ia incearca tu sa te controlezi putin, ok ti-e pofta...gusti o gura maxim doua in nici un caz nu te pui la masa.....ti-e foame, baga 2 farfurii de ciorba de legume fara pic de ulei si sa vezi ca slabesti....si te autoeduci culinar

si eu am momente cand poftesc maxim la ceva care miroase bine sau mananca o persoana langa mine...iau si eu o gura doua si constat ca defapt nici nu era asa de bun si ca pofteam degeaba wink

Ultima oara a fost editat de luminitza (2010-06-30 20:57:05)

#2465 2010-06-30 20:58:33

Chamomile
Full member

_Summer_ a scris:

Bafta! big_smile

Merci mult!  kram Si problemele momentan nu le pot rezolva (din pacate...) mai repede cred ca trebuie sa invatz sa traiesc cu ele, si sa nu le las sa ma mai afecteze atat de mult!
Va tin la curent si cand o sa slabesc cele 10 kg care le-am luat in ultimul timp o sa pun si poze smile

Ps: Luminitza, merci mult de sfat. Asta am de gand sa fac... sa mananc mai sanatos si sa scap de obiceiul asta de a ma refugia in macat... sad Ce trist!

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2010-06-30 21:05:01)

#2466 2010-06-30 21:16:01

sleeping_beauty
Addicted member

chamomile daca iti plac salatele ar fi cazul sa te pui pe ele, baga si carne de pui fiarta.....eu dupa 2 saptamani de salate nu am mai vrut sa mai vad nici frunze nici carne (de felul meu nu consum nici una nici alta sad ) ... am vreo luna de atunci smile)))

o salata de "frunze" (ardei, rosii, castraveti etc.) nu are mai mult de 100 calorii...ajunge pe la 80 cam asa....si iese un castrun de il mananci in 2 ore, daca pui si piept de pui ...100g are in jur de 100 calorii...fa si tu socoteala....poti manca pe rupte si sa slabesti cu conditia sa iti placa "frunzele" smile

Ultima oara a fost editat de luminitza (2010-06-30 21:16:44)

#2467 2010-06-30 21:25:42

Emilya
Platinum member
Site

fratillor ce tot aveti cu mancarea gatita??? Da daca vorbim de mancare gatita ca la romani cu grasime, rantas si alte nebunii, ne facem cat casa poporului, dar si o friptura cu putin sos si un pui la cuptor tot mancaruri gatite sunt si nu va ia nimeni capul daca mancati... nu putem trai o viata intreaga cu uscaturi

#2468 2010-06-30 21:32:47

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

chamomile , si eu m-am refugiat , dar in dulciuri , cand mam trezit cu mai mult de 10 kile puse pe mine aproape o luasem razna , dar incet incet am lasat de mancat dulciuri, sau cel putin mananc ff rar , si bineinteles am slabit , chiar daca mai calc stramb si mai mananc cartofi prajiti si chestii de astea big_smile

#2469 2010-06-30 21:36:28

sleeping_beauty
Addicted member

nu mi-au placut sosurile ever tongue si nici ciorbele facute cu zeama de carne ..bleahhh
insa daca prin mancare gatita intelegi fasole batuta, ciorba, omleta, zacusca...aia imi place big_smile...imi plac legumele congelate fierte si cu 30 g cascaval ras deasupra hjarta, de o saptamana mananc in fiecare zi 4 ardei copti cu sare....mai mult de 300g nu au adica 51 de calorii cu totul, intotdeauna am avut inclinatie spre chestiile astea

niciodata nu am poftit la mancare cine stie ce, in schimb mi-a placut sa mananc fistic si 2 pungi pe zi si o punga are 1800 de calorii...bomba curata, mananc si acum dar mananc o punga in 2 saptamani, dulce mananc in fiecare zi dar in loc de o ciocolata din aia mareee mananc o jumatate de cioco normala la 3-4 zile sau favoritele mele batoanele romac din cereale integrale cu fructe hjarta, sau faza cu faimosul tort amicii de 1 kg pe care l-am mancat in 3 zile (acum o luna si ceva rotfl )...dar de atunci am mai mancat doar o data una mica de 20 g sau cat are una.

am mai scris eu pe undeva, slabiciunile mele sunt cascavalul, laptele dulce 1,5 , fisticul si ciocolata cu lapte milka sau heidi...si fructe de orice fel ......as renunta fara regrete la orice alt aliment, nu as duce dorul....din pacate trebuie sa ma alimentez cu de toate pentru a fi sanatoasa deoarece tin mult la sanatatea mea

#2470 2010-06-30 21:59:47

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mai fetelor.. eu ma cantaresc dimineata pe stomacul gol... si mai nou am inceput sa ma iau dupa voi! numai voi sunteti de vina! lol ma cantaresc zi de zi... lol azi aveam 68.9 .. si eu ma cantaresc dimineata, dupa ce fac nevoile care imi vine sa le vad dimineata (mici si/sau mari).. mi se pare ca e cel mai relevant rezultat smile  si sunt happy happy astept sa ajung la 65.. si daca reusesc sa ajung si la 60 e kiar foarte bine, daca nu, sa ma mentin la 65 - 66 kg big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.