homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc - 8-49

#913 2010-05-16 14:49:26

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Re: Vreau sa slabesc - 8

_Summer_ a scris:

Parere contra, referitor la ce spunea emilia mai sus: voi aveti nevoie de un life style nu de o dieta tinuta pana la slabirea kg propuse si apoi revenit la vechile obiceiuri ca ati facut un mare nimic. Cat crezi ca o sa te tii de dieta asta? O saptamana, doua ? nustiu O sa te plictisesti de ea si nu vad cum cineva ar putea manca 3 zile doar fructe yikes apoi 3 zile doar legume yikes Cred ca as pica de pe picioare lol

pai nu 3 zile legume si iar 3 fructe....ci: 3 zile legume+fructe! si apoi 3: proteina animala (lactate:carne) si sunt persoane care au tinut-o un an intreg si au slabit 40 de kg si sunt perfect sanatoase. E totusi parerea ta si da trebuie sa o vezi ca pe o dieta mai intai pentru ca inainte de a avea un stil de viata trebuie sa fortezi organismul sa scape de proastele obiceiuri de pana acum(adica renuntat TOTAL la paine, dulciuri si alte lucruri)si abia mai apoi revenirea laun stil de viata sanatos cu o alimentatie completa dar ponderata...asa cred eu care am slabit deja 30 de kg ..mai astept si alte pareri .  smile

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#914 2010-05-16 17:20:31

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

de ce nu incepi pur si simplu renuntand la : paine alba, paste, zahar, prajeli...iei 3 mese pe zi si mananci ce vrei fara a manca din cele interzise...si vezi caloric cam cat mananci daca ar fi sa o faci fara sa numeri calorii...apoi mai ajustezi unde e nevoie de exemplu daca tie iti place laptele cu 3.5 % incepi sa mananci cu 1.5 % etc...eu zic k e mai bine decat sa iti supui organismul unui soc dandu-i 3 zile doar fructe si legume...stii care o sa fie rezultatul (si retine k am tinut ORICE dieta minune existenta pe lumea asta)? o sa ajungi in a 3-a zi sa vomiti cand vezi un mar in fata ochilor wink

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#915 2010-05-16 17:35:36

password
Full member

Emilya a scris:

de ce nu incepi pur si simplu renuntand la : paine alba, paste, zahar, prajeli...iei 3 mese pe zi si mananci ce vrei fara a manca din cele interzise...si vezi caloric cam cat mananci daca ar fi sa o faci fara sa numeri calorii...apoi mai ajustezi unde e nevoie de exemplu daca tie iti place laptele cu 3.5 % incepi sa mananci cu 1.5 % etc...eu zic k e mai bine decat sa iti supui organismul unui soc dandu-i 3 zile doar fructe si legume...stii care o sa fie rezultatul (si retine k am tinut ORICE dieta minune existenta pe lumea asta)? o sa ajungi in a 3-a zi sa vomiti cand vezi un mar in fata ochilor wink

Emilya eu tin deja dieta bazata pe numarul de kcal consumate pe zi..totusi mi se pare ca slabesc prea incet (2 luni 1/2 ->~8kg) tinand cont ca fac si spor de 3 ori pe saptamana. De ce sunt nemultumita: prin acest regim am crezut ca stomacul meu se va obisnui cu o cantitate mai mica de mancare ceea ce la mine nu se intampla, aceeasi pofta de mancare, acelasi apetit, acelasi stomac urias pe care doar un pui intreg l-ar multumi big_smile. Desi am mare ambitie (de la 92kg la 65kg cat am in prezent) mi se pare ca nu se modifica nimic in sensul poftei de mancare.. Deci cred ca nu mi se potriveste acest regim, de asta as incerca altceva..Tu ce zici?

#916 2010-05-16 18:04:49

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Emilya a scris:

In alta ordine de idei eu am 73.2 azi siiiiii am scazut cu IMC sub 25, adica am ajuns la greutatea normala

maxime felicitari

#917 2010-05-16 18:13:02

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

password a scris:

Emilya a scris:

Emilya eu tin deja dieta bazata pe numarul de kcal consumate pe zi..totusi mi se pare ca slabesc prea incet (2 luni 1/2 ->~8kg) tinand cont ca fac si spor de 3 ori pe saptamana. De ce sunt nemultumita: prin acest regim am crezut ca stomacul meu se va obisnui cu o cantitate mai mica de mancare ceea ce la mine nu se intampla, aceeasi pofta de mancare, acelasi apetit, acelasi stomac urias pe care doar un pui intreg l-ar multumi big_smile. Desi am mare ambitie (de la 92kg la 65kg cat am in prezent) mi se pare ca nu se modifica nimic in sensul poftei de mancare.. Deci cred ca nu mi se potriveste acest regim, de asta as incerca altceva..Tu ce zici?

Pai el se potriveste doar ca pe masura ce slabesti procesul de slabire devine mai greoi si daca la inceputu dietei ai dat jos 5 kg intr-o luna acu poate o sa dai doar 2 kg tinand aceeasi dieta si facand sport, de asta ti se pare ca nu mai ai aceleasi rezultate.
Iar asta cu stomacul urias: incearca sa mananci pe langa o bucata de piept de pui, de exemplu, foarte multa salata ca sa-ti faci plinu sau la o ciorba sa iti pui mai multa zeama.

Publicitate

loading...

#918 2010-05-16 18:30:34

Emilya
Platinum member
Site

in primul rand senzatia de satietate apare dupa vreo 15 minute dupa ce mananci. Eu la pranz de exemplu mananc un bol de ciorba si carne la gratar cu legume si ma satur abia reusesc sa mai merg lol si nu sar de 400 de calorii la un pranz de genul asta...daca ai slabit pana acum cu dieta hipocalorica care e cea mai sanatoasa nu are rost sa iti dai corpul peste cap cu diete minune, parerea mea

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#919 2010-05-16 18:55:43

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#920 2010-05-16 18:58:53

Emilya
Platinum member
Site

50

#921 2010-05-16 19:07:17

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

doar atat? misto, eu credeam ca are mult mai mult

si o inghetata de fructe..mai precis scufita rosie...nu m-am uitat pe ambalaj...dar asa in mare?

eu de aproximatov 3 saptamani si ceva tin regim dar numar doar caloriile, nu ma privez de ceva ce am pofta si am slabit 4 kg...astazi am fost in europa si am poftit la mici asa ca am papat 3.

Pana acum am mancat lapte + cereale= 436, 8 batoane visine romac= 77*8=616, 3 mici= 150 ....pana aici sunt 1202 dar nu am inclus si o inghetata plus vreo 2-3 felii de paine. Oricum eu treb sa consum zilnic 2000 de calorii ca sa ma mentin si 1376-1576 ca sa slabesc...se pare ca sunt in grafic si astazi big_smile

#922 2010-05-16 19:11:03

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

emilya, esti sigura? eu as fi zis ca are intre 150-200 calorii, in functie de cat de mare e

#923 2010-05-16 19:19:26

Emilya
Platinum member
Site

ioana parca as...o sa il intreb pe iubi cand vine k el calculase, eu nu mai stiu exact dar parca asa imi aduc aminte

#924 2010-05-16 19:22:43

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

mi se par f putine calorii pt un mic, care e amestec de carne de porc cu vita sau cu oaie .. mi se par grasuti, de asta zic ca parca nu as crede ca au doar 50 de calorii, dar nu bag mana in foc, zic asa estimativ

#925 2010-05-16 20:53:16

password
Full member

Emilya a scris:

in primul rand senzatia de satietate apare dupa vreo 15 minute dupa ce mananci. Eu la pranz de exemplu mananc un bol de ciorba si carne la gratar cu legume si ma satur abia reusesc sa mai merg lol si nu sar de 400 de calorii la un pranz de genul asta...daca ai slabit pana acum cu dieta hipocalorica care e cea mai sanatoasa nu are rost sa iti dai corpul peste cap cu diete minune, parerea mea

Pai atunci inainte cu tupeu ca pana acum...multumesc de pareri

#926 2010-05-16 22:00:24

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

vorbeati de asocierea cerealelor cu laptele de 1,5 ca nu ar fi ok.
cereale cu lapte de 0,1 e mai ok?
(stiu parerea cu calciu, nu din pdv ala ma intereseaza, ci din pdv al asocierii lor)

hjarta

#927 2010-05-16 22:10:25

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Da, e ok, Love! dar indicat e sa nu-ti periclitezi sanatatea oricat de mult iti doresti sa slabesti. Lipsa de calciu nu-i ceva de trecut cu vedere si-ti spun din proprie experienta. Amorteala limbii, a gurii, a mainilor, senzatia de picioare taiate, alb in fata ochilor, tulburari de vedere sunt cateva din simptomele cauzate de carentele de calciu, defel placute.
Nu este indicat, in general, sa combini lipide cu glucide, in cazul nostru lapte cu cereale- dar laptele 3,5 combinat cu glucide ar ridica probleme, cel 1,5 e partial degresat. M-as baza pe acest principiu, insa nu l-as duce la extrem.
Ps:Oricum, asta se intampla in timp, dar e bine de stiut si evitat.

Ultima oara a fost editat de Tei (2010-05-16 22:21:16)

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#928 2010-05-16 22:23:40

Loveable
Diamond member

cunosc persoane care nu mananca lactate si branzeturi, si nu au probleme cu calciul...probabil il mai iei si din alte alimente...de ex daca mancam fructe dimineata, in loc de lapte cu cereale...de unde-mi luam calciul?
oricum nu`mi fac probleme ca vaaai are 1,5 si nush ce se intampla... dar daca e mai ok ala de 0,1 (din pct asta de vedere) poate o sa mai alternez...3 zile lapte 1,5, 3 zile lapte 0,1... nustiu poate...
chiar ma gandeam mai demult ca daca lactatea ar face pietre la rinichi (asa zic unii - a baut cineva odata cafea cu mult lapte...si seara ca cica iar il dor rinichii...deci m-am uitat asa roll pt 200 ml lapte la nush cat timp??? ), pai eu as avea bolovani la cat lapte beau lol (peste 0,5 L pe zi deobicei) si branzaaa si smantana si cascaval...

edit: eu nush care-s alea lipide, care-s alea glucide... nustiu adica poate as avea o idee, o sansa de 50% de a nimeri lol dar mai mult de atat nush...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-05-16 22:25:18)

hjarta

#929 2010-05-16 22:25:46

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

de ce nu mananci cerealele cu iaurt love?

nu mai stiu unde am citit , daca nu cumva pe forum zicea cineva.. cand suntem mici ,bem lapte ca sa ne facem mari..cand suntem mari, bem lapte ca sa ne facem si mai mari rotfl2

Dragostea nu se stă, se face.

#930 2010-05-16 22:28:29

Loveable
Diamond member

lol deu
eu nu cred ca laptele de 1,5 (lasand la o parte combinatiile) ingrasa...
dar nici nu tine de foame..gol.
nu`mi place iaurtu acru acklad numa ala dulce, rar
plus ca iaurtu cred ca e mai gras decat laptele...in general

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-05-16 22:29:07)

hjarta

#931 2010-05-16 22:42:29

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu ma tot chinui sa slabesc si cred ca nici macar 500 gr nu am dat jos. stiu ca nu mananc eu cele mai sanatoase mancaruri si nu fac destul sport, dar nici macar 500 gr???? pot fi anticonceptionalele cauza ca slabesc asa greu? ar trebui sa renunt o perioada la ele? ma gandeam sa renunt cateva luni, dar imi e frica sa nu ma ingras cand o sa le incep iar...
este pe aici vreo fata care ia anticonceptionale si a reusit sa slabeasca?

Ultima oara a fost editat de maryahs (2010-05-16 22:43:12)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.